MetiLu
|
Čer! No, nekaj je že novega doma, imamo nov tepih v dnevni sobi Janey, sej nimamo tok dela, sam jaz si ga znam velik narest moj pa pol sam z očmi obrača mah res bi rada mal spremembe po stanovanju, zdej se še lahko lotim, pol ko bo treba pa vsak dan na šiht, bom pa vikende rajš Janezu posvečala, ker se bova tolk manj vidla med tednom pa itak ne bo cajta za okol letat ... Mesečnica, plesen bova najprej premazala z enim strupom od jupola, pol se pa to posuši in jo stran zdrgneš pol pa prepleskaš z jupol citro barvo. Samo potem se 24 ur ne sme bit v tem prostoru, zato se za vikend selimo k tašči, pa še Janeza bo v soboto mirkala, da bova šla midva domov akcijo narest upam, da nama uspe čimveč narest doma, me je tko zagrablo eno gnezdenje, bi kar vse predelala mam tok enih idej, sam kaj ko ni dost € Mala pikica, sej jest si tud ne predstavljam, da bi kar koga najela za čiščenje pa neumno se mi zdi, ker imamo manjše stanovanje, sam bi pa prav prišlo, a ne Bunkice so pa petrol barve z bleščicami, so samo dodatne za na smrekico, da bodo malo popestrile, ker celotne barve smrekice ne bom menjala Putina ojojoj, nič vam ne zavidam, upam pa da čimprej porihtate... men se meša že ob 30 cm2 plesnivem fleku na steni v spalnici, pa je tudi nastal zaradi napake v gradnji ... toplotni most al kaj že, pa se neki ne zrač dobr, pa je začel ful plesnet Februarčica, pocajtaj se Pa ful ti Larisa lepo spi čez dan Mi tud našga mal navajamo na 12.to uro, sam kaj ko se po najkasnej 2 urah (pa še to je redkost) zbudi, pol mu pa ob šestih popoldan zmanjka energije in je siten za znoret, ponavad pa še zaspi in se zbudi ob 19.30, pol smo pa dolg pokonc pa super za teraso, zdej pa sam še par mescev, pa jo boste lahko super uporabljali Itata, tud Jakob naj hitro prežene tiste zelenčke iz noska Pa pridna si veš Bajsa za stanovanje, sem ti kar malo fovš, a ni super občutek, ko si na svojem imaš vse zase, pa sploh ko je še vse tko frišno? Ella, ta z župo je bla pa dobra Bamby, mi smo mel tud joto dons za kosilo pa še za jutri bo Lilči, tud jaz želim Lukcu uspešno operacijo, tebi pa jeklene živce Dolenjka zato pa sem se jaz kar odločila za 6 urni delavnik, bo pač malo manj €, sam k sreči si to lahko "privoščimo". Pa super, da se imata carica in oči tko fajn pa če smem komentirat, zakaj pa nista avto prodala in se rešila tega stroška O Elma, ker dober avatar Nizy za ne-operacijo Zdej pa še malo o nas: mi še ne spimo ponoči, sam že nekaj časa več ne gledam na uro in sem ful manj obremenjena s tem, pa še kar neki se naspimo kljub zbujanju Je pa moj mali mojster res faca, zdej počasi grunta, kako se hodi, vstaja pa itak že ob najmanjši opori, dones je cel pralni stroj pretaknil, že vse tipke doseže Še vedno se dojiva zjutraj in zvečer, mojih zizik ni sploh več GH poje ogromno, včasih prov ne vem kam daje itak ne more gledat nekoga ki je, mora on obvezno tud neki jest zraven, če ne je cela štala pa ful se je začel afnat Včeraj in danes je spet mami prišla za varuško, ker sem šla delat, pa sta se mela fajn pa še skuhala je dones, tko da sploh Zdej grem pa počas spat, sem še dobila povrh vsega in sem čist utrujena ... da ne govorim, da v kopalnici vsakič tak masaker naredim, ko pridem spod tuša, ker čist pozabim, da mam menstro joj mi gre na živce, pa še ful mam močno, bolj kot pred no dost jambranja... Pridne bodite pa lepo pančkite
< Sporočilo je popravil MetiLu -- 3.12.2008 21:50:32 >