|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 7. del
3.12.2008 19:33:32   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

kdaj lahko pripravim pohane šojke (fazana) za ceeeel... RR ?

kadar bo datum določen, pridemuser posted image user posted image user posted image

Nizy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Larisa je že pri palčkihuser posted image zdaj bo pa pomoje ful dolg večer k je že zdaj blaga tišinauser posted image user posted image grem pod tuš in mal kavč popeglatuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
3.12.2008 19:34:08   
Februarka08
user posted image spet sem prvauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
3.12.2008 19:44:24   
ella79
februarka user posted image user posted image user posted image k si zmeraj prva user posted image user posted image user posted image

nizy jaz sem mislila na vas user posted image pri takih majhnih user posted image se lahko marsikaj še spremenili user posted image user posted image

jencili jaz se ne upam prijavt na pojedino, k so tok luštni ti ptički user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
3.12.2008 20:05:58   
nizy
aja , pa še to , smo dobili včeraj 2 nova zobka , zgornje  2 , obe naenkrat user posted image  user posted image , bogica moja , pa še tko smo jo dons namatral user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
3.12.2008 20:17:18   
Blacky*
Čer,
se javim na hitro. Smo zamenjali internetnega operaterja in smo bili en dan in pol brez tv in neta. Čist sem bila izgubljena.
Da ne komentiram, da bi morali imeti še 14 dni starega operaterja, a nas je kar odklopil. Brez komentarja... Preživeli smo user posted image

Zdaj pa šibam malo pospravit in če mi uspe vas preberem še za nazaj....

papa

Aja, zgleda da našega nekaj daje... ima malo vročine in ves je sitkan... bomo videli kako bo čez noč

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
3.12.2008 20:23:52   
Februarka08
Tale stran se je pa mal spremenila, a neuser posted image vse je tako razpotegnjenouser posted image user posted image
Jest ne vem kaj na delam pred tvuser posted image tisto kmetijo gledat mi je user posted image tako da ne vem kaj naj delamuser posted image in pojma nimam kaj naj še vase vržem da bi blo grlo mal boljšeuser posted image user posted image
Mah, grem... že sama sebi najedamuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
3.12.2008 20:25:20   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

kdaj lahko pripravim pohane šojke (fazana) za ceeeel... RR ?

se zaj***** sem uganila user posted image  a je res fazan ,ali neuser posted image

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
3.12.2008 20:30:33   
ELMA
nizy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jaz sem mislila na vas , sem te hotla poklicat , pa mi je blo nerodno , sem rekla bom jutri .
Lepo da ste doma , sej bo vse vredi .
Za tvojo Azro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
3.12.2008 20:32:05   
nizy
 ELMA- zakaj ti je bilo nerodno user posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
3.12.2008 20:33:54   
ELMA
Sem vedela da imate preiskave .Veš da bi te poklicala sam nisem vedela kdaj si frej in lahko govoriš , se veš zdravniki ... Bala sem se da te bom motila .user posted image

< Sporočilo je popravil ELMA -- 3.12.2008 20:34:42 >

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
3.12.2008 20:37:18   
nizy
user posted image user posted image meni je bilo pa dolgčas , ko je Azra spala od 11h-13h , pa še nisem postelje dobila user posted image , samo stolček in skor še jaz zaspala , aja kosilo sem pa le dobila , ker sem doječa mati in mi je pripadalouser posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
3.12.2008 20:40:12   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

user posted image user posted image meni je bilo pa dolgčas , ko je Azra spala od 11h-13h , pa še nisem postelje dobila user posted image , samo stolček in skor še jaz zaspala , aja kosilo sem pa le dobila , ker sem doječa mati in mi je pripadalouser posted image

Ej zakaj pa nisi ti poklicala če ti je biu dolgčas user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
3.12.2008 20:43:17   
nizy
a , nisi rekla , da greste v CE  na kontrolo user posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
3.12.2008 20:44:54   
nizy
a sam meni RR nagaja , al še kateri user posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
3.12.2008 20:49:19   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

a , nisi rekla , da greste v CE  na kontrolo user posted image

Ja smo bli naročeni 8.15h ,in domov smo prišli 9.45h

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
3.12.2008 20:55:47   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

moja stvaritev
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  krasno je!!!!

nizy, lepo da ne bo potrebna operacija user posted image . Pa user posted image  za zobke!

elma, avatar ful dober za te praznike user posted image !

Jaz sem pa celo popoldne ustvarjala novoletne voščilnice. Tim se je sprva ponudil, da bo pomagal, pol je pa obupal, češ, da je pretežko user posted image . Pol sem ostala pa sama. Zdaj jih imam še enih 5 ali 6 za naredit, pol sem pa frej user posted image .

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
3.12.2008 21:17:40   
nizy
punce hvala , ker ste mislile danas na naju z Azro user posted image user posted image

ella - tvoja stvaritev je krasna user posted image user posted image

bamby - pol si imela veliko dela , če si delala sama user posted image

ELMA - in kako ste opravili user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
3.12.2008 21:23:33   
lillchy123
čer

mi smo že doma, Luka že v pančevi. Tokrat brez kopanja, ker je bil ful mraz. Doma se valjda ni nič delalo, tko da sem že pop***** dobila, pa itaq nč ne nuca. grem zdej še za ta male škatlice končat- aja, sem nardila vsaki svoje in v zadnji dala uhančke. Take pocen ampak luštne. Sem si pa oz.mi ga je kupila mami za Božička bel plašček- za 15 euruser posted image  zdej končno lohk vržem 10let staro bundo stran.user posted image

dolenjka, te čist razumem. Ampak vedi, da je teb bolj hudo kot Tari. Zanjo je predvsem sprememba. In šok ob le tej. Žal ne bomo mogle vedno varovati naših škratkov.Čez nekaj časa se bosta obe navadili in znali max iskoristiti čas, ko bosta skupaj. Punca drži se! user posted image  

luka je dobu vabilo na miklavžkauser posted image  komi čakam.

nč, grem hitr zaključt, k mamo jutri spet fizio pa je treba kmalu vstat. gospoda bom pa pustila kar na kavču spatuser posted image
nočko

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
3.12.2008 21:29:20   
lillchy123
nizy, jst sem tud cel dan mislila na vaju. dobr ste zrihtale! a veš kaj prav naša terapevtka? Eni majo aparatke za zobke, eni pa PV. pa kaj?

jst sem se kar skulirala za drug teden, sem dons poklicala in so mi povedal, da mava v četrtek zjutri sprejem, v petek zjutri pa operacijo. če bo vse qul, greva v soboto ddomov. če bova pa še ostala, bo prišla pa moja mami me mal zamenat, da se bom mal spočila. jo  je Luka ful navajen, pa ful jo ma rad. user posted image strah me je sam, ko ga bojo enkrat odpeljali. a ma ktera kak predlog, kaj naj takrat sama s sabo?

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
3.12.2008 21:31:32   
listek1
čer,

Punce tele šojke so res dobre, morte res probat, ko bo družina Jencili povabila cel RR user posted image user posted image user posted image user posted image

ella - si me pa prou nasmejala user posted image user posted image  
Februrarka -user posted image  za teraso.
Dolenjka - lepo, da si se oglasila. pPa da imata tako pridnega atija user posted image  Zadnjič na plavanju je blo pa full fajn, je pa tak manjši toboganček. Jutri bomo pa baje plavali z rokavčki. Me prou zanima kako bo. A vi boste lahko kaj nadoknadili, ko pridete na kakšen obisk  v Slo?
Blacy - upam, da ni hujšega z Lovrotom in da se jutri vidiva.

sej sem preletela za nazaj, ampak si nisem vsega zapomnila, zato brez zamere, če nisem vsega pokomentirala.

Pri nas je bil pa danes ati šef, mami je šla pa mal športat. Tako, da mali že pridno spančka. in upam da tako ostane.

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
3.12.2008 21:42:14   
Februarka08
No, jaz vam samo še mirno nočko zaželim, potem grem pa tud jaz v mižule... še zadnje šluke čaja spijemuser posted image

Nočkouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
3.12.2008 21:44:40   
pina-1
čer.

Ana je že v pančevu, mia je na poti. Ampak je našla neke ovire in e vedno okoli skače in težiuser posted image user posted image .

Jaz sem pa ravnokar dala delat koledarje za novo leto s slikami od mojih 2 punc. Bodo none dobile za darilo od božička.

Nizy sem vesela, da je pregled za vama in da vama ni treba na operacijo.
Vem bolančkom topel objemčke, da se čim prej pozdravite.

G in ga Jencili, tele vaše šojke so mi dale kar neki dela,d a sem skužla a kaj se gre. Ampak se še nisem odločla če se odzovem vajinemu povabilu, ko bojo šojke na menijuuser posted image

grem kako kokico pojest, ker če ne mi bojo samo še tiste slabe ostaleuser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
3.12.2008 21:46:43   
MetiLu
Čer!
No, nekaj je že novega doma, imamo nov tepih v dnevni sobi user posted image  

Janey, sej nimamo tok dela, sam jaz si ga znam velik narest user posted image  user posted image  moj pa pol sam z očmi obrača user posted image  mah res bi rada mal spremembe po stanovanju, zdej se še lahko lotim, pol ko bo treba pa vsak dan na šiht, bom pa vikende rajš Janezu posvečala, ker se bova tolk manj vidla user posted image  med tednom pa itak ne bo cajta za okol letat ...

Mesečnica, plesen bova najprej premazala z enim strupom od jupola, pol se pa to posuši in jo stran zdrgneš pol pa prepleskaš z jupol citro barvo. Samo potem se 24 ur ne sme bit v tem prostoru, zato se za vikend selimo k tašči, pa še Janeza bo v soboto mirkala, da bova šla midva domov akcijo narest user posted image  upam, da nama uspe čimveč narest doma, me je tko zagrablo eno gnezdenje, bi kar vse predelala user posted image user posted image user posted image  mam tok enih idej, sam kaj ko ni dost € user posted image

Mala pikica, sej jest si tud ne predstavljam, da bi kar koga najela za čiščenje user posted image  pa neumno se mi zdi, ker imamo manjše stanovanje, sam bi pa prav prišlo, a ne user posted image  Bunkice so pa petrol barve z bleščicami, so samo dodatne za na smrekico, da bodo malo popestrile, ker celotne barve smrekice ne bom menjala user posted image

Putina ojojoj, nič vam ne zavidam, upam pa da čimprej porihtate... men se meša že ob 30 cm2 plesnivem fleku na steni v spalnici, pa je tudi nastal zaradi napake v gradnji ... toplotni most al kaj že, pa se neki ne zrač dobr, pa je začel ful plesnet user posted image

Februarčica, pocajtaj se user posted image  Pa ful ti Larisa lepo spi čez dan user posted image  Mi tud našga mal navajamo na 12.to uro, sam kaj ko se po najkasnej 2 urah (pa še to je redkost) zbudi, pol mu pa ob šestih popoldan zmanjka energije in je siten za znoret, ponavad pa še zaspi in se zbudi ob 19.30, pol smo pa dolg pokonc user posted image   pa super za teraso, zdej pa sam še par mescev, pa jo boste lahko super uporabljali user posted image

Itata, tud Jakob naj hitro prežene tiste zelenčke iz noska user posted image Pa pridna si veš user posted image

Bajsa user posted image user posted image user posted image  za stanovanje, sem ti kar malo fovš, a ni super občutek, ko si na svojem imaš vse zase, pa sploh ko je še vse tko frišno? user posted image  

Ella, ta z župo je bla pa dobra user posted image user posted image user posted image user posted image

Bamby, mi smo mel tud joto dons za kosilo user posted image  pa še za jutri bo user posted image

Lilči, tud jaz želim Lukcu uspešno operacijo, tebi pa jeklene živce user posted image user posted image user posted image

Dolenjka user posted image user posted image user posted image user posted image  zato pa sem se jaz kar odločila za 6 urni delavnik, bo pač malo manj €, sam k sreči si to lahko "privoščimo". Pa super, da se imata carica in oči tko fajn user posted image  pa če smem komentirat, zakaj pa nista avto prodala in se rešila tega stroška user posted image  

O Elma, ker dober avatar user posted image

Nizy user posted image user posted image user posted image user posted image  za ne-operacijo

Zdej pa še malo o nas: mi še ne spimo ponoči, sam že nekaj časa več ne gledam na uro in sem ful manj obremenjena s tem, pa še kar neki se naspimo kljub zbujanju user posted image  Je pa moj mali mojster res faca, zdej počasi grunta, kako se hodi, vstaja pa itak že ob najmanjši opori, dones je cel pralni stroj pretaknil, že vse tipke doseže user posted image
Še vedno se dojiva zjutraj in zvečer, mojih zizik ni sploh več user posted image user posted image user posted image user posted image  GH poje ogromno, včasih prov ne vem kam daje user posted image  itak ne more gledat nekoga ki je, mora on obvezno tud neki jest zraven, če ne je cela štala user posted image  pa ful se je začel afnat user posted image  

Včeraj in danes je spet mami prišla za varuško, ker sem šla delat, pa sta se mela fajn user posted image   pa še skuhala je dones, tko da sploh user posted image

Zdej grem pa počas spat, sem še user posted image  dobila povrh vsega in sem čist utrujena ... da ne govorim, da v kopalnici vsakič tak masaker naredim, ko pridem spod tuša, ker čist pozabim, da mam menstro user posted image user posted image user posted image  joj mi gre na živce, pa še ful mam močno, bolj kot pred user posted image  user posted image  no dost jambranja...

Pridne bodite user posted image  pa lepo pančkite

< Sporočilo je popravil MetiLu -- 3.12.2008 21:50:32 >

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
3.12.2008 21:48:11   
nizy
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

nizy, jst sem tud cel dan mislila na vaju. dobr ste zrihtale! a veš kaj prav naša terapevtka? Eni majo aparatke za zobke, eni pa PV. pa kaj?

jst sem se kar skulirala za drug teden, sem dons poklicala in so mi povedal, da mava v četrtek zjutri sprejem, v petek zjutri pa operacijo. če bo vse qul, greva v soboto ddomov. če bova pa še ostala, bo prišla pa moja mami me mal zamenat, da se bom mal spočila. jo  je Luka ful navajen, pa ful jo ma rad. user posted image strah me je sam, ko ga bojo enkrat odpeljali. a ma ktera kak predlog, kaj naj takrat sama s sabo?

ja dobr sva zrihtale kar se tiče operacije , očala bo zgleda mogla nositiuser posted image , kako dolgo pa nihče ne veuser posted image , je pa še zmeraj bolj to , kot da bi bilo potem z vidom kaj narobe user posted image

Pa so kaj rekli , kako dolgo bo trajala operacija ? Tudi jaz nevem,  kaj bi v takem primeru naredila user posted image , user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
3.12.2008 21:54:43   
mesecnica
Oj.

Mi je spet comp ugasnilo user posted image user posted image user posted image , pa sem imela že skoraj vse prebrano in pokomentirano.

Ah - sem full pozabila.

Ella79 - full lepo si naredila user posted image . Sem se pa nasmejala tvoji prigodi z juho user posted image .
Nizy - user posted image  za Azro. Pa super, da ste že doma. A si ti za kosilo vprašala, če ti pripada ali kako? Ker jaz ko sem bila nazadnje me nobeden ni nič vprašal in ga tudi nisem dobila, čeprav dojim.user posted image  Tako, da bom za drugič vedela.
Itata - user posted image  za Jakoba.
Misar - user posted image  za odlično noč. pa pri podnapisih moraš pazit, da imajo isto ime kot film, drugače ti jih ne bo potegnilo. Edino končnica je drugačna.
Dolenjka - tvoje besede so tudi mene malo iz tira vrgle. user posted image  Sem se kar malo zamislila.
Mala_pikica - user posted image  za vaše bolj slabe zadnje noči. Upam, da bodo naslednje boljše.
Februarka08- user posted image  za položen les na terasi in za LAriso, da ti je kljub hrupu lepo spala. Pa lepe slikce. Ste res uživali user posted image .
Lillchy123 - pridna da tako vneto iščeš še preostale rešitve za Lukca.
Elma - user posted image  za nov avatar.
Bajsa - jaz ne vidim tvojih albumov od stanovanja user posted image .
Putina - kar ne morem verjet, kaj se vam je zgodilo in to v praktično novem stanovanju. user posted image  Vi si kar izborite kakšno odškodnino, ker mislim, da vam pripada.
Kati kati - user posted image , da boš še tako dolgo doma in se crkljala z Majem.
Listek1 - user posted image  za vas, ker ste imeli bolj slabo noč.

Mi smo OK. Ponoči smo ponovno poskusili zdržati čim dlje brez zize. Tako, da je jedla ob 0.00, pa se je potem zbudila ob 4.00 pa sem jo samo k sebi vzela in ji dudo dala in se je skoraj eno urco premetavala ampak je zaspala nazaj in spala do 7.00. Torej 7 ur brez zize user posted image . Bom še par dni tako vztrajala, da vidim, če bo skužila, da se ji je brezveze zbujat, ker itak nič ne dobi user posted image . No ob 7.00 je dobila zizo in spala še do 10.00. user posted image
GH še vedno jemo tako - tako.
Smo pa danes mal po trgovinah šli ogledovat, kaj za darila za Božič oz. Novo leto. Jaz nimam nobene ideje, kaj naj kupim. user posted image  To je pa kot nočna mora - hodiš po trgovini in ne veš kaj bi kupil. Sploh jaz, ki ne maram hodit po trgovinah. Mahhh....

Mesečnica

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.