|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 3.del...
25.11.2008 7:48:09   
Vesnozaver
Dobro jutro!

claud hvala za kofe, za tebe pa ene palačinke z nutelo in banano:) user posted image
za susilec nimam pojma, ga nimam.
glede lege user posted image  - jaz mislim, da je nas precno, ker vcasih cutim na obeh straneh, levo in desno od popka, hkrati movinguser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
25.11.2008 7:51:30   
claud
vesnozaver-ooo..njami ....hvala za palačinke!!!!!!!!!!!

jst pa mislm da ma naša user posted image glavico na desni strani tko vsporedno s popkom.... z nogicami pa skos u rebra suva tko da je mal tko zasukana user posted image

kaj kj počneš?

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
25.11.2008 8:03:13   
Vesnozaver
se en kup tetra plenick bom dala prat, vceraj ni vse slo v stroj, pomoje jih  mamo enih 70 user posted image user posted image user posted image  
buca me malo boli, ze odkar sem se vstalauser posted image
pol pa soprano maraton nadaljujem, je treba pocivati...user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
25.11.2008 8:06:41   
claud
Na kolk pa tetra pereš...a je na 90 preveč? jst jih morm dat tud naslednjo rundo prat....

mene tud mal glavobol daje pa oči me pečejo...premal spanja verjetn....

ti kr pridno počivaj s sopranovimiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2829
25.11.2008 8:12:11   
Vesnozaver
na enem paketu novih sem prebrala, da jih lahko na 90 peres, samo jaz sem te na 60 oprala, ker so pac 7 let lezale, ciste so, samo preprat jih je treba, potem ko bodo v uporabi pa jih bom na 90 prala

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
25.11.2008 8:14:06   
claud
Čuj te pa vredi pol....user posted image

No sj zdj mam dekco pa kovtrček v sušilcu....unih cunc pa res ne upam dat....da ne bi slušajno iz št.56 nastale 52user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2831
   [Brisano sporočilo]
25.11.2008 8:30:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu claud)
  Neposredna povezava do sporočila: 2832
25.11.2008 9:09:20   
Katjusa
Jutro punce......

jst spet vsa nenaspana..... polek mojga sploh ne morem več spat.... tak da dons si bom zvečer v dnevni pripravla ležišče in če ne bom mogla v spalnici se selimuser posted image user posted image user posted image user posted image smrči, glasno diha in mrzlo pihauser posted image user posted image user posted image user posted image spat sma šla nekaj do pol noči pa nisem mogla zaspat sevede on zaspi od šuba.... in sem se vstala pa sem ša še mal čajeka spit pa pol na wc in je bla ura 5 do 1 ko sem se vlegla no pa mi je ratalo končno mal zaspat ko se ob 2 zbudim Zakaj le moj je smrčal polek mene k medved..... sem se obračala na vse strani ga rukam božam nič ne pomaga..... pol je florjan nekaj jamral sem šla gledat kaj je in zgleda da se mu je sam kej sanjalo ker je spal..... pol sem spet mal zaspala ob pol 5 se je pa spet začelo wc... še zobe sem si umila ker sem mela vse suho po ustih in tak smotan okus..... in spet nisem spala do pol 7 pol me je pa zmanjkalo 10 čez 7 pa budnica Florjan začne kašlat tak da se je davu polek.... moj vstane in gre v službo florjan je prišel pa k meni in sma se ene 20 min celo uspela cartat pol je šel pa po igrače in sem se mogla igrat z njim...... pa sej se rada igram z njim sam tak bi še spala..... še sreča, da dons nimam nič za delat (zmanjkalo naročiluser posted image ) rahlo zatišje pred decembrom:)

a ve že perete zauser posted image joj jst bom to vs ejanuarja delala do takrat pa tak ne bo časa.....

kolumbo kaj ti to resno sankanje? pr nas je vse zeleno.... s kot pa si? pridema tja:)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
25.11.2008 9:10:47   
Ajvy
jutro vsem...se samo na hitrco javim...ker mi klelele pupa ordinira po naročju....barabinka.....

KOlumbo lepo se sankajta......

Vesnozaver...kar lepo počivat....

CLaud,..jst si tudi ne upam dat nič otroškega v sušilec....ker bi to pomenilo, da moram prebrat navodila zanj...
Tetra plenice vedno in povsod perem na 90.....do sedaj še ni nič narobe z njimi....

Brez zamere ...če sem katero pozabila

Lep dan vsem trebuškarcam user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
25.11.2008 9:15:48   
Katjusa
ja tetra tud jst perem na 90 pa sem dobla tud rabljene stare so nekje 8-9 let pa so čist vredu sma da mogoče niso več tko čist bele kot so ble v začetku no nekatere mal na sivo vlečejo nekatere so p čist k nove.... pa me sploh ne moti sej so lepo oprane..... novih vsekakor nisem in nimam namena kupovat.... florjana so zdržale bodo še enga in brez njih si pa nikakor ne predstavljam.... Florjan jih še zdej uporablja..... večinoma ima vedno eno za ajat pa na previjalni je ena in seveda po kopanju ga včasih tud s pleničkami obrišem se mi zdi dost lažje k z brisačo.... z brisačo ga samo po tavečem pol pa s pleničko da se še bolj osuši....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
25.11.2008 9:21:13   
petrap
jutro vsem...

jaz pa dobro spim...ful trdno, sam lulanje me vrže pokonci...pa zjutraj ko moj 1 uro prej ustane, jaz pol tko trdno nazaj zaspim, da komaj ustanem...sam še malo, a ne?

no v službi so mi spet dal pouno dela...ne vem kje so bli prej...morm spet en telefon najdt, pa valda najbol poceni...mah bo že...še danes pa 3 dni, pol naj pa kar tanova dela... user posted image user posted image user posted image

se kaj javim...aja vidm, da že perete oblekce in ostalo...jaz bom pol ko bom doma...po moje januarja...glede sušilca pa prosim naj kera sporoči kaj in kako, da ne bomo nazadnje res mel ekstra mini oblekice...aja pa se ne da nč naštimat temperaturo pr keri suši?..no ne vem...jaz nimam sušilca, ga ma pa tašča...

zdaj pa res še mal delat...papa

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
25.11.2008 9:32:08   
Katjusa
Jst dam vse v sušilca sej pa ima opcijo za bolj občutljive stvari al pa z nižjo temparatiro... tak da zadnič k sme oblekce prala (pajacke in to za bebo, k so po cigaretih smrdele) sem vse not posušila pa je prišlo ven vse ok pa še fino mehko sam smrdelo je še mal..... tak da januarja bom še enkrat opral in upam da bo vredu k pol bom not bebiko dala:)

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
25.11.2008 9:42:26   
Urša08
Jutro!

No mi imamo čisto belo pravljico.user posted image

Glede cunc in sušilca pa jaz vse sušim v sušilcu. Saj za določene cunce (npr. H&M, C&A,... je tudi označeno sušenje v sušilcu). Tetra plenice pa perem na 95.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
25.11.2008 9:45:24   
Maksi1
Dobro jutro, kolegice.
Še en dan bliže rojstvom naših sončkov smo. Predlagam, da si danes (v kolikor lahko) vsaj malo časa namenimo razvajanju samih sebe.
Lep dan želim.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
25.11.2008 9:46:15   
boma2
dobro jutro souser posted image ....

kako ste kaj?? vas je kej zametlo??

boma2 :)

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
25.11.2008 9:47:44   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: boma2

dobro jutro souser posted image ....

kako ste kaj?? vas je kej zametlo??

ničuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa tak bi blo finouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
25.11.2008 9:52:26   
boma2
katjuša...

pri nas tudi ničč...pa bi bilo fino zdele,. ker sem na bolniški... :) k mi ni treba na cesto iti....

kako si kaj?? imaš že vse pripravljeno?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
25.11.2008 9:52:55   
boma2
vesnozaver.............

mlajsk mljask palačinke...njamiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   hvala

< Sporočilo je popravil boma2 -- 25.11.2008 9:53:17 >

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
25.11.2008 9:58:08   
boma2
pozdravljene moja hčerka vam bo nekja napisala... brez zamere... user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image      pika

ghjklllllčćććžpoiiuz

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
25.11.2008 9:59:18   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Jutro!

No mi imamo čisto belo pravljico.user posted image

Glede cunc in sušilca pa jaz vse sušim v sušilcu. Saj za določene cunce (npr. H&M, C&A,... je tudi označeno sušenje v sušilcu). Tetra plenice pa perem na 95.

blagor enim... user posted image user posted image user posted image full privoščim jaz tudi upam, da ga bom dočakala... user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
25.11.2008 9:59:48   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1

Dobro jutro, kolegice.
Še en dan bliže rojstvom naših sončkov smo. Predlagam, da si danes (v kolikor lahko) vsaj malo časa namenimo razvajanju samih sebe.
Lep dan želim.

imaš kakšen full dobr predlog??

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
25.11.2008 10:01:05   
boma2
user posted image user posted image user posted image user posted image

ene ste pa res full pridne, ko ste tako pridne kar se tiče že priprav na dojenčka,...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
25.11.2008 10:01:20   
Katjusa

pozdravljene moja hčerka vam bo nekja napisala... brez zamere... user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image      pika

ghjklllllčćććžpoiiuz

tole bom pa mogla Florjana poklicat da prevedeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
25.11.2008 10:02:57   
Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1

Dobro jutro, kolegice.
Lep dan želim.

imaš kakšen full dobr predlog??

ja postelja za cel danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ko bi le bilo mogoče.... drgač bi šla pa z veseljem na kako plavanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image
imam pa dons god tak da me pol zvečer dragi pelje na večerjo.... no vsi skupaj bomo šli še moji starši tak da bo luštno..... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
25.11.2008 10:03:23   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

ghjklllllčćććžpoiiuz

tole bom pa mogla Florjana poklicat da prevedeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja itaq... naši so bili teli simboli najbolj všeč... pa pol povej kaj je prevedu... user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?