Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 14.1.2009 21:20:09
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: amy26 IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Drugače pa: palačinke so bile odlične . Oz. so še če se jih kateri lušta . ne draži s palačinkami, ker jaz bi jih ful rada jedla, sem lačna k volk Kater dan pa imaš danes? Moj lubi ima beljakovinski.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 14.1.2009 21:21:49
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Petarda kako lepo je vidit UZ slikico, to človeka čisto razneži! Ne govori...že dva dni sem v oblakih in jo pokažem vsakemu, ki ima 5 sekund časa in pokaže vsaj malo zanimanja
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 15.1.2009 6:45:41
|
|
|
|
amy26
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Amy v Kiku nič pametnega...vsaj kar se kombinezonov tiče ....drgač pa jaz nisem šla prazna ven Za dojenčke majo res lepo robo, kar pa se odraslih tiče pa bolj tako-tako moraš res naletet...Sem mislila malo več spodnjega perila nabavit tudi za petardita, pa ni številk....škoda...kdo ve kdaj bom spet zavila tam. se strinjam za dojenčke v kiku je res dobra kvaliteeta cunjic, sam nekam majhne cunje imajo, oz. najmanjše so najlepše. sem dobila kombinezon od tašče ga je kupila v mani, mu je mal velik oz. ga je treba spodaj kar zavihati, za 4 leta, če ne dobim nič pametnega bo čisto dober za drugo leto pa sploh. pa dobro jutro kavica je skuhana postrezite si
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 15.1.2009 7:13:14
|
|
|
|
petarda
|
Hvala za kavico Amy ...si bom kmalu tudi svojo pristavila, samo da petardita odpravim...danes sva se že oblekla, umila in celo že stisnila pomarančni sok...ja...in spila sva ga že ....on sicer malo manjši kozarček, ker ni glih ljubitelj...ampak stiska ga pa rad, pol se mora pa potrudit tudi spit, ne? No...zdaj je pa že pred risankami in čaka očija in dedija, da ga odpeljeta. Jaz bom pa mogoče danes pospravila njegovo sobico, pa mogoče mi rata smrekico podret in na podstrešje odnest, ko bom pa že tam mi pa mogoče rata dol privlečt vse majhne bodye, majčke...od petardita, da malo pregledam, operem, posušim, zložim....samo še ne vem kam...moram še prostor naredit....no, pa ena prijateljica pride na kavico, pa upam, da končno pride moja nečakinja domov...se je kar zavleklo, danes je ravno en teden, kar je prijokala na svet...se je pa zavleklo, ker je imela zlatenico.....joj, upam, da bova midva z kaj prej zunaj, ker se še spomnim kako težko mi je bilo pri petarditu, ko sem morala biti samo en dan dlje... ....no...mogoče bom vse to naredila...mogoče pa nič ...po navdihu....joj, kako je to fajn!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 15.1.2009 7:14:22
|
|
|
|
petarda
|
Aja...Amy lahko pa jutri vseeno na kavico prideš , če boš slučajno že hodila v NM.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 15.1.2009 8:24:22
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro! ravno pijem , amy dobro si skuhala Z Anžetom sva bila zjutraj že urgentno pri zobozdravnici . Pod enim zobkom se mu je naredila gnojna bula , tako da mu je zdaj zob odprla.... moram ga pohvalit, da je bil zelo pogumen , čeprav verjamem, da ni bilo nič kaj prijetno
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 15.1.2009 8:25:08
|
|
|
|
NinaŠ
|
Tina je danes bolje, tudi ponoči ni tako hudo kašljala kot prejšnjo noč
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 15.1.2009 9:39:52
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! IZVIRNO SPOROČILO: petarda ...se je pa zavleklo, ker je imela zlatenico.....joj, upam, da bova midva z kaj prej zunaj, ker se še spomnim kako težko mi je bilo pri petarditu, ko sem morala biti samo en dan dlje... Petarda, jaz sem pri bubiju jokala kot dež, ko je šla cimra domov, jaz pa sem mogla ostat Ampak me je izučilo potem na pediatriji. Pa nisem jaz silila domov, so naju lepo odpustili, ampak če bi vedela.... bi vztrajala, da še ostaneva. Tako da sem zdaj pri bubiki skoz govorila, da ni problema ostat, samo naj vse porihtajo, tako kot je treba. Mi je G že v soboto ponujala odpust (rodila sem v četrtek), pa sem rekla, da ni treba, ker itak ne bo odpuščena.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 15.1.2009 9:41:20
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Tina je danes bolje, tudi ponoči ni tako hudo kašljala kot prejšnjo noč bubi pa ni čisto ok, tudi on šmrka in kašlja. Pa bubika ima nosek poln. Pa jaz sem zmozgana in se zdaj s kavo nalivam. Pa mami je v bolnici Pa cel dan dela, tak da sploh ne vem, kako bova šli po bubija, na obisk pa itak ne bom mogla it Pa izpite imam za popravit, pa dnevnik pripravništva za dokončat, pa v trgovino bi morala. Ampak danes bo čas in volja samo za cartanje z bubiko, ki zdaj pridno spančka. Pa spet jo bom malo z žličko hecala, včeraj sva prvič probali mlečno kašico
< Sporočilo je popravil *bubi* -- 15.1.2009 9:44:58 >
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 15.1.2009 10:30:46
|
|
|
|
amy26
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Tina je danes bolje, tudi ponoči ni tako hudo kašljala kot prejšnjo noč Anže je pa pogumen mi sploh še nismo bili pri zobarju enkrat se bo res treba naročiti, sam nevem kdaj to bo. bubi, pri vas je pa ratalo res pestro, no želim vam res da se hitro pocajtate in da boš našla čas da greš k mami v P je bilo meni tudi težko ostati, sploh ko sem bila notri z Aleksom, en dan sem šla kasneje domov pa se mi je vleklo celo večnost. Seveda zaradi šivov, pa slabokrvnosti komaj sem vstala in šla na wc, Aleksa pa nisem bila dva dni sposobna previti ker nisem mogla stati, takoj se mi je vrtelo. z Elo bi pa ostala kar še par dni mi je prav pasalo da sem imela lepo kuhano, ni bilo treba pospravljat, ni bilo dretja, pa Ela se je rada dojila, pa nič me ni bolelo tako da sem bila res polna energije in bi brez problema ostala še kak dan če bi bilo treba.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 15.1.2009 11:14:24
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Dobro jutro! IZVIRNO SPOROČILO: petarda ...se je pa zavleklo, ker je imela zlatenico.....joj, upam, da bova midva z kaj prej zunaj, ker se še spomnim kako težko mi je bilo pri petarditu, ko sem morala biti samo en dan dlje... Petarda, jaz sem pri bubiju jokala kot dež, ko je šla cimra domov, jaz pa sem mogla ostat Ampak me je izučilo potem na pediatriji. Pa nisem jaz silila domov, so naju lepo odpustili, ampak če bi vedela.... bi vztrajala, da še ostaneva. Tako da sem zdaj pri bubiki skoz govorila, da ni problema ostat, samo naj vse porihtajo, tako kot je treba. Mi je G že v soboto ponujala odpust (rodila sem v četrtek), pa sem rekla, da ni treba, ker itak ne bo odpuščena. Kaj pa je bilo? .... Ja, jaz sem tudi jokala kot dež, ko sem morala ostati...vsa neprespana, petardito se je itak drl cele noči, jaz pa totalno zmozgana sem res komaj čakala, da greva ven...saj vem, da je bolje ostati kak dan dlje, če ni vse OK, ampak upam, da bo vse BP in bova z čimprej doma....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 15.1.2009 11:15:51
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* bubi pa ni čisto ok, tudi on šmrka in kašlja. Pa bubika ima nosek poln. Pa jaz sem zmozgana in se zdaj s kavo nalivam. Pa mami je v bolnici Pa cel dan dela, tak da sploh ne vem, kako bova šli po bubija, na obisk pa itak ne bom mogla it Pa izpite imam za popravit, pa dnevnik pripravništva za dokončat, pa v trgovino bi morala. Ampak danes bo čas in volja samo za cartanje z bubiko, ki zdaj pridno spančka. Pa spet jo bom malo z žličko hecala, včeraj sva prvič probali mlečno kašico Kaj pa je mamici? Pa kake izpite maš ti za popravit? ...kaj nisi na porodniški? Pa kakšen dnevnik pripravništva?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 15.1.2009 11:17:51
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Tina je danes bolje, tudi ponoči ni tako hudo kašljala kot prejšnjo noč Super ..in kaj ji je potem pomagalo? Anže je pa tudi ful pogumen ...od česa pa pride ta gnojna bula? Pa to je sam začutil? Ga je bolelo? Zdaj je v redu?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 15.1.2009 11:19:05
|
|
|
|
petarda
|
Evo jaz sem pa že 2. kavico spila v družbi, zdaj so šli obiski domov, zdaj grem pa kosilo kuhat. Nina ti imaš tudi danes že vse fertik za večerjo?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 15.1.2009 11:20:39
|
|
|
|
petarda
|
Bubi danes se počutim kot, da sem ti. Mam tvojo majico in hlače na sebi! ...ampak so res fuuuul udobne...sploh ne vem, da jih imam gor ...ko je na vratih pozvonilo sem še enkrat pogledala, če sem res oblečena!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 15.1.2009 12:25:43
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Bubi danes se počutim kot, da sem ti. Daj kako fotko pošlji Ja, te hlače so super, sem jih še po porodu en čas nosila. Potem pa so mi hvala bogu začele preveč dol lezt
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 15.1.2009 12:27:37
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Ampak me je izučilo potem na pediatriji. Kaj pa je bilo? .... Ko sva morala po nekaj dneh doma it nazaj še za en teden zaradi zlatenice . Če bi takrat še en dan v P ostala, da bi al dojenje res zlavfalo al pa bi že oni ugotovili, da pač ne gre, bi bilo verjetno vse OK.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 15.1.2009 12:30:48
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Kaj pa je mamici? Pa kake izpite maš ti za popravit? ...kaj nisi na porodniški? Pa kakšen dnevnik pripravništva? 1. vsega po malem, zaenkrat še nič konkretnega ne vem 2. sem včeraj odrasle mučila 3. sem, ampak preko podjemne "lahko delam v svojem prostem času, kar hočem". Tako so na CSD Šiška odgovorili. Ne smem delat okvirno med 8. in 16. ker takrat otroka čuvam in me CSD plača 4. stari grehi, draga moja.... saj veš, vso garanje v lekarni.... je treba še piko na I naredit = strokovnega.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 15.1.2009 13:05:38
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda Kaj pa je mamici? Pa kake izpite maš ti za popravit? ...kaj nisi na porodniški? Pa kakšen dnevnik pripravništva? 1. vsega po malem, zaenkrat še nič konkretnega ne vem 2. sem včeraj odrasle mučila 3. sem, ampak preko podjemne "lahko delam v svojem prostem času, kar hočem". Tako so na CSD Šiška odgovorili. Ne smem delat okvirno med 8. in 16. ker takrat otroka čuvam in me CSD plača 4. stari grehi, draga moja.... saj veš, vso garanje v lekarni.... je treba še piko na I naredit = strokovnega. Sem ti že rekla, da si čist preveč pridna? Tvoji mamici pa želim, da ni nič hujšega in bo kmalu zdrava ....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 15.1.2009 13:06:28
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Ampak me je izučilo potem na pediatriji. Kaj pa je bilo? .... Ko sva morala po nekaj dneh doma it nazaj še za en teden zaradi zlatenice . Če bi takrat še en dan v P ostala, da bi al dojenje res zlavfalo al pa bi že oni ugotovili, da pač ne gre, bi bilo verjetno vse OK. V tem primeru pa res boljše kak dan dlje not ostat, ja...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 15.1.2009 13:52:27
|
|
|
|
ada2
|
adam pa ima virozo obupno kašlja, pa iz nosa je začelo rumeno lezt... ah, se zdravimo s čajčkom in počitkom.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 15.1.2009 16:59:49
|
|
|
|
ada2
|
naša babica je končala s štrokanjem za miha pajacek, kapica in copatki ga že čakajo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 15.1.2009 18:54:47
|
|
|
|
NinaŠ
|
Bolančki pozdravite se . Midve s Tino bova šli verjetno jutri še enkrat do P (no zjutraj jo bom najprej poklicala in se posvetovala), ker ima Tina vsako popoldne še vedno vročino , čeprav se mi zdi, da je normalno razpoložena . Kašlja oz izkašljuje pa kar fajn (no krize ni) in smrka tud konkretno ..od česa pa pride ta gnojna bula? Pa to je sam začutil? Ga je bolelo? Zdaj je v redu? pride od gnilega, propadlega zoba . Ja dlesen ga je na dotik in pri jedi bolela, ko sem pogledala sem opazila oteklino, pravzaprav je bila vidna tudi na licu, ko sem bila bolj pozorna . Če je zdaj OK - no v bistvu ni, ker ima odprt zob, drugače pa pravi, da lahko normalno je
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 15.1.2009 19:01:12
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda Kaj pa je mamici? Pa kake izpite maš ti za popravit? ...kaj nisi na porodniški? Pa kakšen dnevnik pripravništva? 1. vsega po malem, zaenkrat še nič konkretnega ne vem 2. sem včeraj odrasle mučila 3. sem, ampak preko podjemne "lahko delam v svojem prostem času, kar hočem". Tako so na CSD Šiška odgovorili. Ne smem delat okvirno med 8. in 16. ker takrat otroka čuvam in me CSD plača 4. stari grehi, draga moja.... saj veš, vso garanje v lekarni.... je treba še piko na I naredit = strokovnega. Sem ti že rekla, da si čist preveč pridna? Tvoji mamici pa želim, da ni nič hujšega in bo kmalu zdrava .... podpis
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 15.1.2009 19:03:08
|
|
|
|
NinaŠ
|
Nina ti imaš tudi danes že vse fertik za večerjo? nak, danes pa še sedaj ne vem kaj bomo jedli no saj se ne bom preveč trudila s tuhtanjem - bomo jedli kar bosta robižka pač hotela
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Odlog vpisa v prvi razredStarši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.