|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 4.del
25.12.2008 14:50:11   
NinaŠ
Pri nas pa sneg pada!user posted image

Pri nas je tudi ravnokar začel user posted image . Dopoldne je bilo pa še sončno, tako da smo se spet nasmučali in nasankali user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 901
25.12.2008 15:25:55   
ada2
pri nas je tudi malo pobelilo, ampak res malo, tako, da se trava še vidiuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 902
25.12.2008 19:16:00   
Naty_ka
K o  p r i ž g e j o  b o ž i č n e  s e   l u č i ,

v s a k  v  s r c u  s i  n e k a j  z a ž e l i .

N a j  B o ž i č  b o  p r i j a z e n , n a j  b o d o

pr i j a z n i  v  n j e m  l j u d 
j e ,

n a j  m i s l i  b o d o  i s k r e n e

i n  v e s e l o  b o   s r c e .

Drage moje, tudi od nas prejmite voščilo in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi pri nas je malo pobelilo. Ravno toliko, da se je trava skrila. user posted image
Tako, da je idila prava.user posted image user posted image user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 903
26.12.2008 7:59:27   
*bubi*
Dobro jutro, drage moje user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upam, da ste preživele lep dan. Pa je le bil bel božič user posted image

user posted image

Bubi je tudi bil v takem pričakovanju, da mi je ob petih zjutraj rekel, da se je že naspal user posted image  Pa ga je moj le spravil nazaj v posteljo.
Potem pa smo se itak cel dan potepali in seveda too much jedli user posted image user posted image

bubika pa je bila tako pridna, sem bila kar ponosna na njo user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 904
26.12.2008 14:41:41   
NinaŠ
Hoj, hoj!

Pri nas je zapadlo samo dobre 5 cm novega snega... ...smo pa danes spet smučali user posted image user posted image user posted image user posted image - no Tina in user posted image sta se sankala user posted image user posted image user posted image user posted image . Anže je zdaj totalno napalen na smučanje - samo njemu smučišče ni več dost, mu je ful v užitek vozit ob robu po cevcu user posted image (men to ne gre user posted image user posted image ), pa seveda mora čez vsako grbino skoćit user posted image . Ko sem ga danes opazovala, sem premišljevala, da ga morda ne bi bilo slabo na kak bolj strm teren peljat user posted image , da bo vsaj malo moral "delat", samo kaj ko meni pa za strmejša smučišča ni user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 905
26.12.2008 14:47:54   
petarda
Daaaaan user posted image

Včeraj smo preživeli ful lep dan v krogu družine, ožje in širše... user posted image ...zdaj pa sva dala petardita v varstvo in greva kooončnooo po dolgem času malo sama ven...zaenkrat je plan Ljubljana, lučke, kuhanček, sprehod, kino, večerja....ne nujno v tem vrstnem redu user posted image user posted image user posted image user posted image ....

Tak da...danes še uživamo skupaj...jutri zvečer sem pa sama doma...bom vesela, če bo kera tu, da mal počvekamo user posted image user posted image user posted image ....mam namen sicer povabit ene bejbe na večerjo...samo bom počakala do jutri, da vidim v kakšnem feelingu bom...saj veste...najbolj komot je povabit novembrke...se ne rabiš sekirat, če je vse okol nametano, kaj boš dal na mizo in kdaj jih boš skenslal in šel spat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Imejte se user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 906
26.12.2008 14:50:12   
petarda
Nina...ti maš pa ziher drugega Jureta Koširja doma user posted image user posted image user posted image user posted image ... se je tvoj že kaj zamislil user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 907
26.12.2008 16:44:04   
NinaŠ
Nina...ti maš pa ziher drugega Jureta Koširja doma user posted image user posted image user posted image user posted image

NE user posted image , ker nimam namena še ene (ali raje dveh) službe iskat, da bom lahko vse skupaj financirala user posted image . Si sploh ne predstavljaš kaki stroški so s treningom smučanja user posted image

... se je tvoj že kaj zamislil user posted image  user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image ne bi bilo slabo user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image , če bi imel se kaj za zamislit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 908
26.12.2008 16:46:26   
NinaŠ
Jaz sem drobižka tudi ravno mojim staršem oddala user posted image ... ...planov za zvečer pa nimava nobenih posebnih user posted image . Glede na to, da je zunaj že zdaj -6° pa predvidevam, da se bova stiskala doma user posted image , čeprav mogoče tudi kak sprehod do Peričnika ne bi škodil user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 909
26.12.2008 18:56:00   
NinaŠ
Zdaj, ko sem odspala lepotilni spanec user posted image , ne bi bilo slabo, če bi zbrala nekaj energije in pospravila po stanovanju user posted image user posted image , da bomo jutri imeli več prostega časa user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 910
26.12.2008 21:06:17   
ada2
jaz sem pa peglala celo uro in pol, zdaj me pa itak tako križ boli, da bi najrajši jokala, ampak se je moj ponudil, da me zmasirauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image samo 15 minut moram še počakat, ker glih gleda nekaj po tv. tako, da če se danes več ne javim sem totalno zrelaksirana nekje v devetih nebesihuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 911
26.12.2008 21:10:18   
Naty_ka
Čeeeeeeeeeeerrr user posted image user posted image user posted image

Da se še vam jaz malo oglasim. Midva z user posted image  pa sva se sedaj trudila da bi Sergeja naučila plesati. Mali je itak celi zmešan na muziko in bi non stop plesal. Ampak plesal tako kot oni to počnejo v vrtcu-se pravi se vrtijo v krogu eden okoli drugega. Meni pa ni glih se eno celo pesem vrtet za eno smer...user posted image user posted image user posted image user posted image  In sva ga začela učit korake. user posted image user posted image user posted image  Itak, da se mu je zdelo ful smešno ko naju je gledal.user posted image
Sploh se ne spomnim kdaj sva z dragim nazadnje plesala na narodnozabavno muziko.user posted image

inteligence.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 912
26.12.2008 21:12:14   
Naty_ka
O, Ada, jaz pa sem danes imela V PLANU, da bi malo peglala, pa nisem uspela priti zraven. Pravzaprav smo danes dopoldne imeli toliko obiskov, da si niti kosila nismo uspeli skuhati. Smo ga šli kar v najbližnjo gostilno iskat.user posted image

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 913
26.12.2008 21:17:06   
Naty_ka
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ
... ...smo pa danes spet smučali user posted image user posted image user posted image user posted image - no Tina in user posted image sta se sankala user posted image user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image

Jaz pa sem rekla da se gremo naslednji teden nekam sankat. Imam prosto soboto, kar pomeni da sem 4 dni vkup doma. In sem rekla da nekam gremo. Pa mi je vseeno, če se peljemo do tebe Nina in tam nekje prespimo ali pa povabimo še Bubi in gremo na pohorje. Vsaka ideja je zelo dobrodošla user posted image

inteligence.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 914
26.12.2008 21:36:20   
Naty_ka
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

tako, da če se danes več ne javim sem totalno zrelaksirana nekje v devetih nebesihuser posted image

No, Ada, kako je sedaj? Glej, da se ne boš preveč zrelaksirala in mimogrede še kakšnih popadkov fasala. user posted image user posted image

Nič, grem še jaz malo pred tv, potem pa spat. Jutri je delovna sobota.

Če me prej ne zmanjka, pridem še kaj poškilit sem.user posted image

inteligence.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 915
26.12.2008 22:38:52   
NinaŠ
Naty, kamot pridete v naš konec user posted image . Če za spat niste atleh, bi prenočili lahko tudi pri nas - S v Anžetovi postelji, za vaju bi se pa kak turbo maximus tud našel user posted image . Samo user posted image v soboto 3. imam jaz še do 12. službo user posted image

No povabilo velja tudi za ostale novembrke user posted image user posted image user posted image user posted image (samo ne vse naenkrat user posted image )

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 916
26.12.2008 23:45:54   
NinaŠ
Pismo user posted image user posted image , ne najdem recepta po katerem smo lani spekli ful dobre piškote user posted image user posted image user posted image .
Ima morda katera kak PREIZKUŠEN recept pri roki user posted image - pa ne sme bit preveč zakompliciran user posted image - pač za piškotke, ki jih odtisneš z modelčkom (nekako tako: moka, maslo, sladkor, jajca, cimet, lešniki,...)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 917
26.12.2008 23:46:31   
NinaŠ
OK no, zdaj pa lahko noč user posted image in lepe sanje user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 918
27.12.2008 7:49:38   
amy26
dobro jutro

pri nas snežiuser posted image user posted image user posted image
za Sergeja in njegove plesne korakeuser posted image user posted image  pametno ga že sedaj učiti da vsaj malo občutka dobi, je pa seveda ples definitivno cenejši šport kot smučanje, tako da Nina te čisto razumem glede stroškov pri treniranju smučanja, jaz sem imela vedno željo da bi se vpisala v smučarsko šolo vendar žal to ni bilo možno-žal predrag šport.

kok bi bilo fino če bi lahko v miru pisala, kje pa Ela hoče biti skos v naročju, če me vidi da se vsedem za računalnik je že pri meni, meme mene in jo moram vzeti drugače so krokodilje solze.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 919
27.12.2008 8:37:19   
NinaŠ
Dobro jutro!

No Amy, če ti nočeš skuhat user posted image user posted image user posted image jo bom pa jaz user posted image user posted image

za Sergeja in njegove plesne korake  pametno ga že sedaj učiti da vsaj malo občutka dobi

ja se strinjam, v vsem user posted image

Pri nas je danes bolj nikakvo vreme za smučanje, sankanje user posted image ... ...malo naletava sneg user posted image in je kar precej mraz, tako da bomo verjetno dan izkoristili za malo doma/not bit user posted image , spekli bomo piškote,....

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 920
27.12.2008 11:40:25   
ada2
pred slabo uro sem komaj iz postelje prilezlauser posted image user posted image user posted image mi je moj zajtrk v posteljo serviral, pa kuhat mi danes ni trteba, ker se je moja mama ponudilauser posted image in sem izkoristilauser posted image user posted image user posted image no, vmes sem vstala, ker je adam takoj po mleku začel kašljat in je bruhal, pa mu ni uspelo do kopalnice priti in je bila pot iz dnevne v kopalnico pobruhana, pa da sem ga umila in preoblekla, pa počistila, zdaj sem pa eno rundo, ki se je ponoči prala že obesila, dala drugo prat, pomila posodo (še od včeraj zvečeruser posted image ) in si pripravila za ponovno peglanje - moram do novega leta priti na čisto s peglanjem in pranjemuser posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 921
27.12.2008 16:28:18   
NinaŠ
Moj user posted image itak ni zdržal do razprodaj, da si smučarko opremo nabavi user posted image user posted image user posted image . Sicer je dilce vzel lanski model, ki je bil že 50% znižan,... ampak vseeno bi lahko počakal in prišparal še pri pancarjih user posted image . No jutri imamo itak družinsko smučanje user posted image . Bom tudi Tino kar na vlečnico peljala in jo pač držala (no ne vem še kako bova izvedli user posted image ) ob smučanju navzdol. Sem pa tudi Tini kupila nove pancarje (stari so ji bili premajhni in v njih ni zdržala več kot 15 minut) in posledičnu tudi nove dilce user posted image . Ne vprašte kolk sva se danes skeširala user posted image .

Testo za piškote pa tudi že počiva v hladilniku user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 922
27.12.2008 18:19:32   
NinaŠ
Piškotki so pečeni user posted image user posted image user posted image , njami user posted image , pa pospravljeno je tudi user posted image - aaaa moka je bila po pol stanovanja user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 923
27.12.2008 19:18:45   
ada2
jaz imam pa vse speglanouser posted image user posted image user posted image user posted image in zdaj res začnem sproti peglat (kje je zdaj tisti, ki se po tleh valjauser posted image )

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 924
27.12.2008 20:05:16   
NinaŠ
Ada, si bila res pridna user posted image

zdaj res začnem sproti peglat

tega se je pa vedno težko držati user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.