Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 25.12.2008 14:50:11
|
|
|
|
NinaŠ
|
Pri nas pa sneg pada! Pri nas je tudi ravnokar začel . Dopoldne je bilo pa še sončno, tako da smo se spet nasmučali in nasankali
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 25.12.2008 15:25:55
|
|
|
|
ada2
|
pri nas je tudi malo pobelilo, ampak res malo, tako, da se trava še vidi
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 25.12.2008 19:16:00
|
|
|
|
Naty_ka
|
K o p r i ž g e j o b o ž i č n e s e l u č i , v s a k v s r c u s i n e k a j z a ž e l i . N a j B o ž i č b o p r i j a z e n , n a j b o d o pr i j a z n i v n j e m l j u d j e , n a j m i s l i b o d o i s k r e n e i n v e s e l o b o s r c e . Drage moje, tudi od nas prejmite voščilo in Tudi pri nas je malo pobelilo. Ravno toliko, da se je trava skrila. Tako, da je idila prava.
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 26.12.2008 7:59:27
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro, drage moje Upam, da ste preživele lep dan. Pa je le bil bel božič Bubi je tudi bil v takem pričakovanju, da mi je ob petih zjutraj rekel, da se je že naspal Pa ga je moj le spravil nazaj v posteljo. Potem pa smo se itak cel dan potepali in seveda too much jedli bubika pa je bila tako pridna, sem bila kar ponosna na njo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 26.12.2008 14:41:41
|
|
|
|
NinaŠ
|
Hoj, hoj! Pri nas je zapadlo samo dobre 5 cm novega snega... ...smo pa danes spet smučali - no Tina in sta se sankala . Anže je zdaj totalno napalen na smučanje - samo njemu smučišče ni več dost, mu je ful v užitek vozit ob robu po cevcu (men to ne gre ), pa seveda mora čez vsako grbino skoćit . Ko sem ga danes opazovala, sem premišljevala, da ga morda ne bi bilo slabo na kak bolj strm teren peljat , da bo vsaj malo moral "delat", samo kaj ko meni pa za strmejša smučišča ni
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 26.12.2008 14:47:54
|
|
|
|
petarda
|
Daaaaan Včeraj smo preživeli ful lep dan v krogu družine, ožje in širše... ...zdaj pa sva dala petardita v varstvo in greva kooončnooo po dolgem času malo sama ven...zaenkrat je plan Ljubljana, lučke, kuhanček, sprehod, kino, večerja....ne nujno v tem vrstnem redu .... Tak da...danes še uživamo skupaj...jutri zvečer sem pa sama doma...bom vesela, če bo kera tu, da mal počvekamo ....mam namen sicer povabit ene bejbe na večerjo...samo bom počakala do jutri, da vidim v kakšnem feelingu bom...saj veste...najbolj komot je povabit novembrke...se ne rabiš sekirat, če je vse okol nametano, kaj boš dal na mizo in kdaj jih boš skenslal in šel spat Imejte se
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 26.12.2008 14:50:12
|
|
|
|
petarda
|
Nina...ti maš pa ziher drugega Jureta Koširja doma ... se je tvoj že kaj zamislil
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 26.12.2008 16:44:04
|
|
|
|
NinaŠ
|
Nina...ti maš pa ziher drugega Jureta Koširja doma NE , ker nimam namena še ene (ali raje dveh) službe iskat, da bom lahko vse skupaj financirala . Si sploh ne predstavljaš kaki stroški so s treningom smučanja ... se je tvoj že kaj zamislil ne bi bilo slabo , če bi imel se kaj za zamislit
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 26.12.2008 16:46:26
|
|
|
|
NinaŠ
|
Jaz sem drobižka tudi ravno mojim staršem oddala ... ...planov za zvečer pa nimava nobenih posebnih . Glede na to, da je zunaj že zdaj -6° pa predvidevam, da se bova stiskala doma , čeprav mogoče tudi kak sprehod do Peričnika ne bi škodil
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 26.12.2008 18:56:00
|
|
|
|
NinaŠ
|
Zdaj, ko sem odspala lepotilni spanec , ne bi bilo slabo, če bi zbrala nekaj energije in pospravila po stanovanju , da bomo jutri imeli več prostega časa
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 26.12.2008 21:06:17
|
|
|
|
ada2
|
jaz sem pa peglala celo uro in pol, zdaj me pa itak tako križ boli, da bi najrajši jokala, ampak se je moj ponudil, da me zmasira samo 15 minut moram še počakat, ker glih gleda nekaj po tv. tako, da če se danes več ne javim sem totalno zrelaksirana nekje v devetih nebesih
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 26.12.2008 21:10:18
|
|
|
|
Naty_ka
|
Čeeeeeeeeeeerrr Da se še vam jaz malo oglasim. Midva z pa sva se sedaj trudila da bi Sergeja naučila plesati. Mali je itak celi zmešan na muziko in bi non stop plesal. Ampak plesal tako kot oni to počnejo v vrtcu-se pravi se vrtijo v krogu eden okoli drugega. Meni pa ni glih se eno celo pesem vrtet za eno smer... In sva ga začela učit korake. Itak, da se mu je zdelo ful smešno ko naju je gledal. Sploh se ne spomnim kdaj sva z dragim nazadnje plesala na narodnozabavno muziko.
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 26.12.2008 21:12:14
|
|
|
|
Naty_ka
|
O, Ada, jaz pa sem danes imela V PLANU, da bi malo peglala, pa nisem uspela priti zraven. Pravzaprav smo danes dopoldne imeli toliko obiskov, da si niti kosila nismo uspeli skuhati. Smo ga šli kar v najbližnjo gostilno iskat.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 26.12.2008 21:17:06
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ ... ...smo pa danes spet smučali - no Tina in sta se sankala . Jaz pa sem rekla da se gremo naslednji teden nekam sankat. Imam prosto soboto, kar pomeni da sem 4 dni vkup doma. In sem rekla da nekam gremo. Pa mi je vseeno, če se peljemo do tebe Nina in tam nekje prespimo ali pa povabimo še Bubi in gremo na pohorje. Vsaka ideja je zelo dobrodošla
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 26.12.2008 21:36:20
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 tako, da če se danes več ne javim sem totalno zrelaksirana nekje v devetih nebesih No, Ada, kako je sedaj? Glej, da se ne boš preveč zrelaksirala in mimogrede še kakšnih popadkov fasala. Nič, grem še jaz malo pred tv, potem pa spat. Jutri je delovna sobota. Če me prej ne zmanjka, pridem še kaj poškilit sem.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 26.12.2008 22:38:52
|
|
|
|
NinaŠ
|
Naty, kamot pridete v naš konec . Če za spat niste atleh, bi prenočili lahko tudi pri nas - S v Anžetovi postelji, za vaju bi se pa kak turbo maximus tud našel . Samo v soboto 3. imam jaz še do 12. službo . No povabilo velja tudi za ostale novembrke (samo ne vse naenkrat )
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 26.12.2008 23:45:54
|
|
|
|
NinaŠ
|
Pismo , ne najdem recepta po katerem smo lani spekli ful dobre piškote . Ima morda katera kak PREIZKUŠEN recept pri roki - pa ne sme bit preveč zakompliciran - pač za piškotke, ki jih odtisneš z modelčkom (nekako tako: moka, maslo, sladkor, jajca, cimet, lešniki,...)
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 26.12.2008 23:46:31
|
|
|
|
NinaŠ
|
OK no, zdaj pa lahko noč in lepe sanje
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 27.12.2008 7:49:38
|
|
|
|
amy26
|
dobro jutro pri nas sneži za Sergeja in njegove plesne korake pametno ga že sedaj učiti da vsaj malo občutka dobi, je pa seveda ples definitivno cenejši šport kot smučanje, tako da Nina te čisto razumem glede stroškov pri treniranju smučanja, jaz sem imela vedno željo da bi se vpisala v smučarsko šolo vendar žal to ni bilo možno-žal predrag šport. kok bi bilo fino če bi lahko v miru pisala, kje pa Ela hoče biti skos v naročju, če me vidi da se vsedem za računalnik je že pri meni, meme mene in jo moram vzeti drugače so krokodilje solze.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 27.12.2008 8:37:19
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro! No Amy, če ti nočeš skuhat jo bom pa jaz za Sergeja in njegove plesne korake pametno ga že sedaj učiti da vsaj malo občutka dobi ja se strinjam, v vsem Pri nas je danes bolj nikakvo vreme za smučanje, sankanje ... ...malo naletava sneg in je kar precej mraz, tako da bomo verjetno dan izkoristili za malo doma/not bit , spekli bomo piškote,....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 27.12.2008 11:40:25
|
|
|
|
ada2
|
pred slabo uro sem komaj iz postelje prilezla mi je moj zajtrk v posteljo serviral, pa kuhat mi danes ni trteba, ker se je moja mama ponudila in sem izkoristila no, vmes sem vstala, ker je adam takoj po mleku začel kašljat in je bruhal, pa mu ni uspelo do kopalnice priti in je bila pot iz dnevne v kopalnico pobruhana, pa da sem ga umila in preoblekla, pa počistila, zdaj sem pa eno rundo, ki se je ponoči prala že obesila, dala drugo prat, pomila posodo (še od včeraj zvečer ) in si pripravila za ponovno peglanje - moram do novega leta priti na čisto s peglanjem in pranjem
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 27.12.2008 16:28:18
|
|
|
|
NinaŠ
|
Moj itak ni zdržal do razprodaj, da si smučarko opremo nabavi . Sicer je dilce vzel lanski model, ki je bil že 50% znižan,... ampak vseeno bi lahko počakal in prišparal še pri pancarjih . No jutri imamo itak družinsko smučanje . Bom tudi Tino kar na vlečnico peljala in jo pač držala (no ne vem še kako bova izvedli ) ob smučanju navzdol. Sem pa tudi Tini kupila nove pancarje (stari so ji bili premajhni in v njih ni zdržala več kot 15 minut) in posledičnu tudi nove dilce . Ne vprašte kolk sva se danes skeširala . Testo za piškote pa tudi že počiva v hladilniku .
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 27.12.2008 18:19:32
|
|
|
|
NinaŠ
|
Piškotki so pečeni , njami , pa pospravljeno je tudi - aaaa moka je bila po pol stanovanja
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 27.12.2008 19:18:45
|
|
|
|
ada2
|
jaz imam pa vse speglano in zdaj res začnem sproti peglat (kje je zdaj tisti, ki se po tleh valja )
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 27.12.2008 20:05:16
|
|
|
|
NinaŠ
|
Ada, si bila res pridna zdaj res začnem sproti peglat tega se je pa vedno težko držati
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki BLOG: Pogovori z otrokom o seksuŠestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.