|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 4.del
28.11.2008 8:09:18   
NinaŠ
Bubi zelo lepe fotke...sem jih šele sedaj uspela pogledat user posted image

zdaj pa še moj podpis user posted image . Ful fletna dužinica ste user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 376
28.11.2008 8:30:20   
*bubi*
Sergej, vse najboljše!

user posted image

Lena, vse najboljše!

user posted image

PS: upam, da se F. oz. rok uspe kaj javit in nam pove, kako je kaj njihova punčka user posted image  Upam, da vam gre dobro user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 377
28.11.2008 8:31:39   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Bubi zelo lepe fotke...sem jih šele sedaj uspela pogledat user posted image

zdaj pa še moj podpis user posted image . Ful fletna dužinica ste user posted image

Hvala user posted image  Bi bila vesela, če se tudi v živo kaj vidimo user posted image  Velja za vse user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 378
28.11.2008 15:56:39   
petarda
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Današnji test je pokazal, da je moj cukr OK!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So me pa res prešpikal v polno, ker so še žile iskali, pa kri mi ni hotla tečt user posted image ....ampak samo, da je vse OK.user posted image ...Evo takoj častim six pack user posted image ....al pa šampanjc...ga mam celo škatlo domauser posted image , al pa cviček...ga mam tri škatle user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 379
28.11.2008 15:58:42   
petarda
Petarda je Petardito že kaj bolje?

user posted image  Vsak dan bolje...mogoče bo danes celo prvi dan, ko ne bo potreboval Dalerona...zaenkrat dobro kaže. user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 380
28.11.2008 16:01:43   
petarda
Vse najboljše, Sergej!

user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 381
28.11.2008 16:04:11   
petarda
Vse najboljše, Lena!

user posted image

Pa upam, da bo kdo posredoval te čestitke, ker očita res že dooolgo ni bilo videt tu gor user posted image ....enako velja za šmarnico. user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 382
28.11.2008 16:04:58   
NinaŠ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 383
28.11.2008 16:05:13   
petarda
Zakaj se mi zdi, da še nekdo danes praznuje user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 384
28.11.2008 16:06:37   
NinaŠ

user posted image  definitivno ga/je ni na seznamu user posted image  

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 385
28.11.2008 16:21:53   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

user posted image  definitivno ga/je ni na seznamu user posted image  

...ja, sem šla preverit user posted image ...jutri imata mujckauser posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 386
28.11.2008 17:03:33   
petarda
No...pa sneži tudi pri nas user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 387
28.11.2008 17:12:36   
NinaŠ
Pri nas tudi user posted image  ... sneži ... zadnje pol ure. Samo močno upam, da je vremenska napoved za prihodnji teden, ko je napovedan dež user posted image , zgrešena

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 388
28.11.2008 17:43:35   
*bubi*

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mene so kar v prst pikali z lanceto user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 389
28.11.2008 17:44:09   
*bubi*
pri nas pa še nič ne sneži user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 390
28.11.2008 18:33:33   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

pri nas pa še nič ne sneži user posted image

vzamem nazaj user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 391
28.11.2008 18:44:47   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mene so kar v prst pikali z lanceto user posted image

Mene je tudi prvič pri ginekologu v prst...potem pa v žilo...danes pa vse iz žile...po eni strani še dobro, drgač pa tipkat nebi mogla zdajuser posted image ...a vse so ti iz enega prsta vzeli?

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 392
28.11.2008 19:09:46   
NinaŠ
Aaaaaa pri nas je že ludnica na cestah user posted image user posted image user posted image ...jaz bi pa mogla ne eno (službeno) večerjo user posted image - a bom odpovedala, ker se ne bom igrala z neočiščeno cesto. 

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 393
28.11.2008 19:37:00   
petarda
Edina dobra stvar, da je začelo danes snežiti je ta, da bodo vsaj do ponedeljka ceste splužene user posted image ...pri nas tudi trenutno ni za it izzivat....je pa fino gledat kako sneži...še lepše pa bo verjetno jutri zjutraj user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 394
28.11.2008 19:55:15   
ada2
pri nas pa samo dežuser posted image

no, čez dan je bilo sonce, sem celo v službo šla peš - samo na obiskuser posted image , potem pa cel dan preležala, ker me je križ totalno zmantraluser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image   Vse najboljše Sergej in Lena! user posted image user posted image user posted image user posted image

no vidiš petarda, smo ti rekle, da bo ok izviduser posted image , pa super, da je s petarditom boljšeuser posted image

bubi jaz sem si tudi uspela pogledat vaše slike in ste ful luštni, najbolj mi je pa všeč kako se imata bubi in bubika radauser posted image

meni pa miha skače po trebuhu in to tak, da se mi ob straneh prave bule delajo.... joj, bo to zgleda en divji otrokuser posted image user posted image user posted image   se mi zdi, da ni pri miru v kosu več kot pol ure.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 395
28.11.2008 20:07:35   
petarda
meni pa miha skače po trebuhu in to tak, da se mi ob straneh prave bule delajo.... joj, bo to zgleda en divji otrok se mi zdi, da ni pri miru v kosu več kot pol ure.

Enako je pri meni...user posted image .....me pa hvala bogu že kar več kot teden dni ni bolel križ user posted image user posted image user posted image user posted image ...upam, da tako tudi ostaneuser posted image ...tebi pa čimmanj bolečin user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 396
28.11.2008 20:52:16   
NinaŠ
Huh, sem prijetno utrujena user posted image - sva z user posted image skidala pred hišo user posted image , pa naredila veliiik kup, da bomo lohk "bunkar" jutri skopali user posted image . Joj sem letos vesela snega user posted image še sama sebe presenečam user posted image . Zdaj pa ena kopel in user posted image spat - imam občutek, da bo jutri pred službo treba še kidat user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 397
28.11.2008 22:55:43   
petarda
imam občutek, da bo jutri pred službo treba še kidat

sem ravno hotela omenit, da verjetno je bilo Sizifovo delo user posted image user posted image user posted image user posted image

Lahko noč vsem skupajuser posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 398
29.11.2008 8:12:34   
petarda
Dobro jutro user posted image

Kavica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 399
29.11.2008 8:50:09   
NinaŠ
Dobro jutro!

Nič ni bilo treba kidat zjutraj user posted image  ... v.d. tašča ni mogla spat in je že vse pokidala user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Vaše mnenje
florecita

Zanima me, če mislite, da bi večina staršev rada videla, da je njihov par otrok že pri nekaj mesecih starosti popolnoma samostojen.( sam jesti, piti, hitro shoditi,...)

DA (40%)

NE (60%)

Število vseh glasov: 231

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!