Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 25.11.2008 14:32:10
|
|
|
|
petarda
|
Nič se ne boj, ti se samo pripravi, da tisto cukrano vodo spiješ pa da ti bodo 3 ure cuker merili to mi sploh ni težko...samo, da bi bilo vse v redu
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 25.11.2008 14:35:09
|
|
|
|
*bubi*
|
bo, petarda, bo..... bomo držali pesti jutri
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 25.11.2008 14:35:40
|
|
|
|
amy26
|
petarda ni take panike če je le malo povečan, jaz sem imela v nosečnosti tudi na meji, pol pa ko sem rodila se je pa stvar normalizirala, pa seveda malo pazi pri hrani, čimmanj sladkih dobrot
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 25.11.2008 15:04:07
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: amy26 petarda ni take panike če je le malo povečan, jaz sem imela v nosečnosti tudi na meji, pol pa ko sem rodila se je pa stvar normalizirala, pa seveda malo pazi pri hrani, čimmanj sladkih dobrot V trenutku ko sem izvedela, sem se v mislih odpovedala vsem sladkim dobrotam...sploh mi nebi bil problem. ....se mi pa zdi, da je k rezultatu dosti pripomogel stres ..., ker me zadnje čase res ful, ful skrbi za mojo mami... ...ampak to je že čist tretja tema Itak, da bomo počakali na jutri, pa upam, da bo vse v redu...ker danes sploh nisem spraševala o vrednostih, sem bila itak čist zmedena.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 25.11.2008 17:10:47
|
|
|
|
ada2
|
petarda saj bo vse v redu. jaz sem na enem pregledu imela tudi povečan sladkor, potem na drugem pa vse ok. upam, da bo pri tebi tudi tako
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 25.11.2008 18:54:04
|
|
|
|
NinaŠ
|
Mi smo se ravno vrnili iz vrtca, kjer smo pomagali pri novoletnem okraševanju igralnic . Smo bili vsi zelo pridni in so nas vzgojiteljice pohvalile . Skratka - bilo je fletno , otroci pa seveda tudi navdušeni , dobili pa smo tudi kako idejo za okrasitev doma
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 25.11.2008 22:13:01
|
|
|
|
NinaŠ
|
OK no , sem mislila, da sem edina, ki je zaspala z drobižkoma
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 26.11.2008 7:30:24
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro...nič nismo spali, petardito je zakuhal ponoči .... že nekaj dni je na meji, očitno ga je pa zdaj zagrabilo...ampak samo ponoči, zdaj zjutraj je ok, samo kar je siten ...se greva vseeno zdravniku pokazat, ker moram na bolniško, ker ga nimam kam dat ...moje preiskave smo pa prestavili na petek
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 26.11.2008 8:30:34
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro! za Petardita, naj bo čimprej zdrav Jaz spijem , pospravim po stanovanju - 2 dni nisem premaknila ničesar, danes je pa že tako kot bi bomba not padla , potem pa šibam v lov za kombinezonom ali smučarskimi hlačami za Anžeta - ima samo ene, ki pa so po vragolijah v vrtcu totalno mokre in tako popoldne ne moremo zunaj bit Jutri sem si vzela fraj dan, ker bomo šli, zaradi ful slabe vremenske napovedi čez vikend, na obisk k dedku v Radlje. Moram še naštudirat pot/cesto čez Avstrijo , saj se tu še nikdar nisem vozila, pa še nemško ne znam skoraj nič , da bi lahko koga vprašala.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 26.11.2008 8:55:53
|
|
|
|
ada2
|
dobro jutro! za petardita, upam, da je bilo res samo čez noč. petarda drži se! mene pa križ vse bolj mantra, pa vse mi nekam dol tišči, tako da zdaj več počivam.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 26.11.2008 12:47:27
|
|
|
|
ada2
|
Vse najboljše Minea!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 26.11.2008 13:54:06
|
|
|
|
*bubi*
|
Minea, vse najboljše
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 26.11.2008 16:13:37
|
|
|
|
petarda
|
Še naše čestitke Minei, predvsem ti želimo veliko zdravja!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 26.11.2008 16:15:50
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 dobro jutro! za petardita, upam, da je bilo res samo čez noč. petarda drži se! mene pa križ vse bolj mantra, pa vse mi nekam dol tišči, tako da zdaj več počivam. Ni bilo samo čez noč...kuhamo in zbijamo čez cel dan...jutri smo naročeni pri zdravniku. Pravilno, da čimveč počivaš, pazi nase in na Mihca
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 27.11.2008 8:28:20
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! za vse!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 27.11.2008 8:50:26
|
|
|
|
ada2
|
za petardita bubi hvala za jaz pa zdaj kolebam ali naj grem nazaj v posteljo (sem strašno slabo spala ) ali se naj odpravim v šolo na pogovorno uro z nušino učiteljico. sem imela že prejšnji teden namen iti, pa potem nisem šla, zdaj pa bi skoraj mogla iti, glede na to, da bo skupna govorilna komaj čez dobra 2 tedna, pa me je strah kake kontrole s komisije, za danes pa jih menda še ne bo, če sem komaj včeraj odločbo dobila , pa še danes bi prej opravila...
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 27.11.2008 11:02:10
|
|
|
|
ada2
|
sem se odločila za pogovorno uro in šla in mi je prav pasalo, ko sem šla počasi čez park ko tako lepo sonce sije aja, nuša je pa ok v šoli
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 27.11.2008 16:15:55
|
|
|
|
NinaŠ
|
Minea, malo z zamudo, vse najboljše Mi smo že nazaj iz Radelj - ma ja, sploh ni tako hudooo daleč, kot so vsi jamrali - samo smo šli pa čez Avstrijo, kjer je res ca 70 km manj (in 20€ več ) . Dedek se kar v redu počuti , seveda pa pogreša vsakodnevne obiske . Sicer zdaj, ko sem ugotovila, da smo tam lahko v uri 45´, bomo verjetno še kako extra popoldne gor skočili. Drobižka sta bila tudi fullll vesela ko sta ga spet videla .
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 27.11.2008 21:15:28
|
|
|
|
*bubi*
|
aja, nuša je pa ok v šoli niti nisem pričakovala kaj drugega Nina, zakaj pa je vaš dedek v Radljah? No, lepo, da ste ga uspeli obiskat
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 27.11.2008 21:27:50
|
|
|
|
petarda
|
Dober večer in lahko noč
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 27.11.2008 22:01:26
|
|
|
|
petarda
|
Bubi zelo lepe fotke...sem jih šele sedaj uspela pogledat
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 27.11.2008 22:04:59
|
|
|
|
NinaŠ
|
Nina, zakaj pa je vaš dedek v Radljah? Ker je bilo tam prvo prosto mesto na negovalnem oddelku doma za upokojence . Zdaj upamo, da čimprej dobimo kako prosto mesto (ali zamenjavo) v kakem bližnjem domu.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 27.11.2008 22:09:45
|
|
|
|
NinaŠ
|
Bubi zelo lepe fotke...sem jih šele sedaj uspela pogledat jaz jih pa še nisem uspela ...jutri, ker zdaj grem naravnost nazaj v posteljo, kjer sem eno kitico itak že odspala . Nočko!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 28.11.2008 8:03:02
|
|
|
|
NinaŠ
|
Sergej in Lana vse najboljše
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 28.11.2008 8:03:58
|
|
|
|
NinaŠ
|
Drugače pa: dobro jutro in velik pisker že diši na štedilniku . Petarda je Petardito že kaj bolje?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Družinski sestanek - Družinske novoletne z...S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
se vam zdi?cupacupskaksno je vase misljenje o nasih politikih?se jim neda ubadat z nami smrtniki (
29%)
radi nastopajo na tv oddajah in obljubljajo vse , naredijo nic (
65%)
se trudijo (
4%)
veliko so ze naredili (
2%)
Število vseh glasov: 256Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!