|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 4.del
25.11.2008 14:32:10   
petarda
Nič se ne boj, ti se samo pripravi, da tisto cukrano vodo spiješ pa da ti bodo 3 ure cuker merili

to mi sploh ni težko...samo, da bi bilo vse v redu user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 351
25.11.2008 14:35:09   
*bubi*
bo, petarda, bo..... bomo držali pesti jutri user posted image user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 352
25.11.2008 14:35:40   
amy26
petarda ni take panike če je le malo povečan, jaz sem imela v nosečnosti tudi na meji, pol pa ko sem rodila se je pa stvar normalizirala, pa seveda malo pazi pri hrani, čimmanj sladkih dobrotuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 353
25.11.2008 15:04:07   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: amy26

petarda ni take panike če je le malo povečan, jaz sem imela v nosečnosti tudi na meji, pol pa ko sem rodila se je pa stvar normalizirala, pa seveda malo pazi pri hrani, čimmanj sladkih dobrotuser posted image

V trenutku ko sem izvedela, sem se v mislih odpovedala vsem sladkim dobrotam...sploh mi nebi bil problem. user posted image ....se mi pa zdi, da je k rezultatu dosti pripomogel stres user posted image ..., ker me zadnje čase res ful, ful skrbi za mojo mami... user posted image ...ampak to je že čist tretja tema user posted image

Itak, da bomo počakali na jutri, pa upam, da bo vse v redu...ker danes sploh nisem spraševala o vrednostih, sem bila itak čist zmedena. user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 354
25.11.2008 17:10:47   
ada2
petarda user posted image
saj bo vse v redu. jaz sem na enem pregledu imela tudi povečan sladkor, potem na drugem pa vse ok. upam, da bo pri tebi tudi takouser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 355
25.11.2008 18:54:04   
NinaŠ
Mi smo se ravno vrnili iz vrtca, kjer smo pomagali pri novoletnem okraševanju igralnic user posted image . Smo bili vsi zelo pridni user posted image in so nas vzgojiteljice pohvalile user posted image user posted image . Skratka - bilo je fletno user posted image , otroci pa seveda tudi navdušeni user posted image , dobili pa smo tudi kako idejo za okrasitev doma user posted image  

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 356
25.11.2008 22:13:01   
NinaŠ
user posted image OK no user posted image , sem mislila, da sem edina, ki je zaspala z drobižkoma user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 357
26.11.2008 7:30:24   
petarda
Dobro jutro...nič nismo spali, petardito je zakuhal ponočiuser posted image .... že nekaj dni je na meji, očitno ga je pa zdaj zagrabilo...ampak samo ponoči, zdaj zjutraj je ok, samo kar je siten user posted image ...se greva vseeno zdravniku pokazat, ker moram na bolniško, ker ga nimam kam dat user posted image ...moje preiskave smo pa prestavili na petek 

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 358
26.11.2008 8:30:34   
NinaŠ
Dobro jutro!

user posted image user posted image user posted image za Petardita, naj bo čimprej zdrav

Jaz spijem user posted image , pospravim po stanovanju - 2 dni nisem premaknila ničesar, danes je pa že tako kot bi bomba not padla user posted image user posted image user posted image , potem pa šibam v lov za kombinezonom ali smučarskimi hlačami za Anžeta - ima samo ene, ki pa so po vragolijah v vrtcu totalno mokre in tako popoldne ne moremo zunaj bit user posted image

Jutri sem si vzela fraj dan, ker bomo šli, zaradi ful slabe vremenske napovedi čez vikend, na obisk k dedku v Radlje. Moram še naštudirat pot/cesto čez Avstrijo user posted image , saj se tu še nikdar nisem vozila, pa še nemško ne znam skoraj nič user posted image , da bi lahko koga vprašala.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 359
26.11.2008 8:55:53   
ada2
dobro jutro!

user posted image user posted image user posted image user posted image za petardita, upam, da je bilo res samo čez noč. petarda drži se! user posted image

mene pa križ vse bolj mantra, pa vse mi nekam dol tišči, tako da zdaj več počivam.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 360
26.11.2008 12:47:27   
ada2
                     user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image Vse najboljše Minea! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 361
26.11.2008 13:54:06   
*bubi*
Minea, vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 362
26.11.2008 16:13:37   
petarda
Še naše čestitke Minei, predvsem ti želimo veliko zdravja!

user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 363
26.11.2008 16:15:50   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

dobro jutro!

user posted image user posted image user posted image user posted image za petardita, upam, da je bilo res samo čez noč. petarda drži se! user posted image

mene pa križ vse bolj mantra, pa vse mi nekam dol tišči, tako da zdaj več počivam.

Ni bilo samo čez noč...kuhamo in zbijamo čez cel dan...jutri smo naročeni pri zdravniku.

Pravilno, da čimveč počivaš, pazi nase in na user posted image  Mihca user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 364
27.11.2008 8:28:20   
*bubi*
Dobro jutro! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse! user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 365
27.11.2008 8:50:26   
ada2
user posted image user posted image user posted image za petardita

bubi hvala za user posted image

jaz pa zdaj kolebam ali naj grem nazaj v posteljo (sem strašno slabo spalauser posted image ) ali se naj odpravim v šolo na pogovorno uro z nušino učiteljico. sem imela že prejšnji teden namen iti, pa potem nisem šla, zdaj pa bi skoraj mogla iti, glede na to, da bo skupna govorilna komaj čez dobra 2 tedna, pa me je strah kake kontrole s komisije, za danes pa jih menda še ne bo, če sem komaj včeraj odločbo dobilauser posted image user posted image user posted image , pa še danes bi prej opravila...

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 366
27.11.2008 11:02:10   
ada2
sem se odločila za pogovorno uro in šla in mi je prav pasalo, ko sem šla počasi čez park ko tako lepo sonce sijeuser posted image

aja, nuša je pa ok v šoliuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 367
27.11.2008 16:15:55   
NinaŠ
Minea, malo z zamudo, vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo že nazaj iz Radelj - ma ja, sploh ni tako hudooo daleč, kot so vsi jamrali user posted image - samo smo šli pa čez Avstrijo, kjer je res ca 70 km manj user posted image (in 20€ več user posted image ) . Dedek se kar v redu počuti user posted image , seveda pa pogreša vsakodnevne obiske user posted image . Sicer zdaj, ko sem ugotovila, da smo tam lahko v uri 45´, bomo verjetno še kako extra popoldne gor skočili. Drobižka sta bila tudi fullll vesela ko sta ga spet videla user posted image .

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 368
27.11.2008 21:15:28   
*bubi*
aja, nuša je pa ok v šoli

user posted image user posted image user posted image  niti nisem pričakovala kaj drugega user posted image

Nina, zakaj pa je vaš dedek v Radljah? No, lepo, da ste ga uspeli obiskat user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 369
27.11.2008 21:27:50   
petarda
Dober večer in lahko noč user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 370
27.11.2008 22:01:26   
petarda
Bubi zelo lepe fotke...sem jih šele sedaj uspela pogledat user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 371
27.11.2008 22:04:59   
NinaŠ
Nina, zakaj pa je vaš dedek v Radljah?

Ker je bilo tam prvo prosto mesto na negovalnem oddelku doma za upokojence user posted image . Zdaj upamo, da čimprej dobimo kako prosto mesto (ali zamenjavo) v kakem bližnjem domu.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 372
27.11.2008 22:09:45   
NinaŠ
Bubi zelo lepe fotke...sem jih šele sedaj uspela pogledat user posted image

jaz jih pa še nisem uspela user posted image user posted image ...jutri, ker zdaj grem naravnost nazaj v posteljo, kjer sem eno kitico itak že odspala user posted image . Nočko!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 373
28.11.2008 8:03:02   
NinaŠ
Sergej in Lana vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 374
28.11.2008 8:03:58   
NinaŠ
Drugače pa: dobro jutro in velik pisker user posted image že diši na štedilniku user posted image .

Petarda je Petardito že kaj bolje? user posted image user posted image  

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

se vam zdi?
cupacups

kaksno je vase misljenje o nasih politikih?

se jim neda ubadat z nami smrtniki (29%)

radi nastopajo na tv oddajah in obljubljajo vse , naredijo nic (65%)

se trudijo (4%)

veliko so ze naredili (2%)

Število vseh glasov: 256

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!