|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 4.del
24.11.2008 11:03:42   
NinaŠ
Na, zdaj imam pa šmorn - jaz bi mogla na šiht, po radiu (in na spletu) pa poslušam, da je cesta med Kr.Goro in Hrušico zaradi zasneženega in poledenelega cestišča zaprta user posted image user posted image user posted image - mislim HALOOOOO tako dolgo napovedan sneg je spet nekoga presenetil user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . No počakam še kako uro, potem pa pač poskusim srečo user posted image , ker zaradi blesovih cestarjev pa ne mislim koristit dneva dopusta user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 326
24.11.2008 11:37:34   
amy26
Jaz sem bubiju dajala Echinax bimbi, to je sirup iz zelišč z ameriškim slamnikom.

bom poskusila še to, upam da se dobi v lekarni

Nina srečno pa počasiuser posted image

pri nas se je sneg tudi začel prijemljati cestišča, še sreča da delam doma da mi ni treba nikamoruser posted image , edino po Aleksa bo treba popoldne v vrtec, Ela je pa itak doma jo čuva dedi.

Danes smo v vrtec malo kasneje nesli torto, sokove, pa razne prigrizke, pa smo malo pokukali notri, pa je Aleks sedel za mizo, otroci so pa hodili do njega in mu čestitali
men se je tok fajn zdelo, njemu pa sigurno še bolj.
Res mu želim da danes uživa na polno, vem da če bi bili še vedno v privat varstvu tam nebi gospa nič naredila nobenega čestitanja od ostalih otrok itd. in še vedno ne bi vedel kaj pomeni RD. Res vesela sem da je sedaj v vrtcu.user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 327
24.11.2008 13:32:40   
NinaŠ
Se mi je uspelo (srečno user posted image ) do službe pripeljat user posted image ... ...sicer je bila max hitrost 50 km/h ampak vseeno user posted image .

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 328
24.11.2008 13:37:23   
ada2
jaz bi tudi malo snegauser posted image user posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 329
24.11.2008 13:45:50   
NinaŠ
Ada, pošlji mi tvojo telefonsko na ZS  ...imam nekaj zate user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 330
24.11.2008 14:50:15   
NinaŠ
user posted image user posted image user posted image Ada preden se boš spet na RR spravila bo očitno sneg že v živo k tebi prišel user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 331
24.11.2008 15:12:33   
petarda
...O kakšnem snegu ve to? user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 332
24.11.2008 15:46:42   
NinaŠ
Moja preljuba sodelavka, ki jo bom zdaj celo leto zeloooo pogrešala, vendar ji iz srca privoščim, je danes postala ponosna mamica sinku Blažu user posted image user posted image user posted image user posted image .
Fulll sem vesela user posted image user posted image  

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 333
24.11.2008 17:51:12   
Urša
Aleks, Adam, Mark, Anej in vsi ostali slavljenci, VSE NAJBOLJŠE za 3 svečke!user posted image user posted image user posted image

user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 334
24.11.2008 19:38:12   
NinaŠ
Pogled z našega balkončka pred 10 minutami:
user posted image

...da vam malo lušte naredim user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 335
24.11.2008 19:39:39   
NinaŠ
Ceste so pa še vedno user posted image user posted image user posted image user posted image ...mislim kakor da ne bi imeli pluga user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 336
24.11.2008 19:40:46   
Paštetka
NIna, user posted image  prav nič mi nisi luštov naredila.

Če kaj, potem sovraži sneg na cestah in zjutraj na avtu, ko moram v štiklah pucati sneg z avta ali strugati led dol user posted image  grrrr...

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 337
24.11.2008 20:35:14   
NinaŠ
zjutraj na avtu, ko moram v štiklah pucati sneg z avta ali strugati led dol user posted image  grrrr...

user posted image štikle v vrečko, obuješ pa skibucke, in se potem v avtu preobuješ user posted image user posted image user posted image   ...drugače pa user posted image če nimaš garaže, pač možeka zjutraj PROSIŠ, da ti spuca avto user posted image    ...šajbe pa spucaš z brisalci in tekočino, ki jo našpricaš prej - ali pa jih (vsaj prvo in zadnje zvečer pokriješ) user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 338
24.11.2008 20:36:07   
ada2
nina hvala za sliko, adamu se je pa tovornjak bolj dopadel kot sneguser posted image

ampak ta iz vašega balkona je pa že prava idila.... no, pri nas je začelo deževati, mogoče pa se čez noč obrne v sneguser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 339
24.11.2008 21:25:18   
kvaka
Jest bi pa tut mela sneg user posted image  .....

< Sporočilo je popravil kvaka -- 24.11.2008 21:26:26 >

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 340
24.11.2008 21:35:03   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: kvaka

Jest bi pa tut mela sneg user posted image  .....

Jaz tudi...čez tri tedne user posted image user posted image user posted image user posted image ....

....zdaj pa mi tudi ni za zjutraj pucat sneg iz avta, se vozit po nepluženih cestah in parkirat na nespluženih parkiriščih, pa vse plojdra, mokro....

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 341
24.11.2008 21:36:02   
petarda
Čeprav na Ninini slikici pa lepo zgleda, to pa ja...takole pogled skozi okno user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 342
25.11.2008 7:33:01   
petarda
Dobro jutro user posted image

Pri nas zgleda še ta teden ne bo snega user posted image ....

Kavica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa naj se pofočka tisti, ki danes praznuje, da mu voščimo! user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 343
25.11.2008 8:52:23   
*bubi*
Wau, Nina, za gledat je prav lepo user posted image user posted image user posted image  Pri nas k sreči zjutraj ni bilo belega presenečenja user posted image  Bubi je pogledal skozi okno in rekel: pa kdaj bo že enkrat ta sneg? user posted image user posted image user posted image  Je pa Pohorje na vrhu pobeljeno user posted image

Evo, zdaj nalagam obljubljene slikice v album, dobite vabilo po emailu user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 344
25.11.2008 9:00:01   
ada2
ne, nismo dočakali snegauser posted image
saj prej ga ne bo kot takrat, ko bom mogla jaz iz hiše na kak pregleduser posted image

nič, pridne bodite, jaz se pa vržem na peglanjeuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 345
25.11.2008 10:07:26   
*bubi*
kvaka, lušna slavljenca imaš user posted image  Sem še najmlajšega pogrešala na kaki slikici, da vidimo podobnost user posted image

Ja, pri nas so tudi morale bit ninja želve. So bile zimprovizirane, ker so v slaščičarni zamočili user posted image . Še dobro, da je torta s figuricami bila v prvotnem načrtu, tak da smo hitro rešili. Si predstavljate - naročite torto, prinesete domov, odprete user posted image user posted image user posted image  pa je obična torta not, brez slikice user posted image

Na drugi torti pa sem kar sama malo izbrala in je bil Rori gor. Ta je zdaj najbolj "in". user posted image  

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 346
25.11.2008 11:21:23   
petarda
Povišan sladkor imam user posted image user posted image user posted image user posted image ...jutri dopoldne imam še en pregled...si pa nimam časa zdaj vse prebrat o tej bolezni, ker sem v službi...a ima katera kake izkušnje?user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 347
25.11.2008 11:43:12   
NinaŠ
Petrada user posted image  Mogoče pa ni bolezensko ampak le trenutno stanje zaradi (včeraj) zaužite hrane user posted image .

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 348
25.11.2008 13:41:59   
*bubi*
petarda user posted image
ni panike, 100g glukozni test šele pokaže pravo stanje. In je običajno negativen, tudi če je bil 50g test pozitiven oz. mejen.
Drugače pa je prvi ukrep dieta, ki ponavadi zaleže. Ali pa se lahko tudi inzulin daje. Za user posted image  pa sploh ni panike, vse kar se lahko zgodi je to, da je težji.

Nič se ne boj, ti se samo pripravi, da tisto user posted image  cukrano vodo spiješ pa da ti bodo 3 ure cuker merili. Jaz sem do zdaj v vsaki user posted image  delala test, pa je bilo OK.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 349
25.11.2008 14:31:13   
petarda
Bubi hvala..si me ful potolažila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?