Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 19.4.2009 21:21:46
|
|
|
|
ada2
|
< Sporočilo je popravil ada2 -- 19.4.2009 21:25:38 >
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 19.4.2009 21:25:18
|
|
|
|
ada2
|
še nekaj slik mojih piščancev...
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 19.4.2009 21:34:41
|
|
|
|
petarda
|
Aaaaaaaaaaaa Ada kakšen čupavc je Miha ...pa ful je Adamu podoben , pa ful zgleda starejši takole na slikicah.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 19.4.2009 21:36:53
|
|
|
|
petarda
|
Daj povej a se še vedno lepo doji? Junior se je začel odrivat , parkrat potegne, spusti, joka...pol imam pa občutek, da nimam dovolj mleka Menda pa, da zdaj v šestem tednu intenzivno rastejo in potrebujejo več
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 19.4.2009 21:37:10
|
|
|
|
*bubi*
|
Lušni so vsi trije Pa na tisti predzadnji sliki zgleda, kot bi mu že zobki ven silili
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 19.4.2009 21:37:55
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Daj povej a se še vedno lepo doji? Junior se je začel odrivat , parkrat potegne, spusti, joka...pol imam pa občutek, da nimam dovolj mleka Menda pa, da zdaj v šestem tednu intenzivno rastejo in potrebujejo več po moje imaš dovolj, samo ne teče dovolj hitro
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 19.4.2009 21:43:59
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Daj povej a se še vedno lepo doji? Junior se je začel odrivat , parkrat potegne, spusti, joka...pol imam pa občutek, da nimam dovolj mleka Menda pa, da zdaj v šestem tednu intenzivno rastejo in potrebujejo več ja, čez dan ima dovolj samo na eni strani in zdrži 2, 5 ure, če smo zunaj tudi 4, zvečer pa je obvezno na obeh straneh, pa spi po 7 ur v kosu, se je pa že zgodilo, da je spal tudi 10 ur skupaj. ti kar vztrajaj, meni se včasih tudi zdi, kot da ne bi imela mleka, potem pa ko potegne pa tako teče, da revček ne utegne požirat.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 19.4.2009 21:44:54
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda Daj povej a se še vedno lepo doji? Junior se je začel odrivat , parkrat potegne, spusti, joka...pol imam pa občutek, da nimam dovolj mleka Menda pa, da zdaj v šestem tednu intenzivno rastejo in potrebujejo več po moje imaš dovolj, samo ne teče dovolj hitro A to misliš da je? Pa da ne poštudira, da bi bilo boljše malo počakat, pa mal se pomatrat, kot pa it lačen spat
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 19.4.2009 21:48:03
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: petarda Daj povej a se še vedno lepo doji? Junior se je začel odrivat , parkrat potegne, spusti, joka...pol imam pa občutek, da nimam dovolj mleka Menda pa, da zdaj v šestem tednu intenzivno rastejo in potrebujejo več ja, čez dan ima dovolj samo na eni strani in zdrži 2, 5 ure, če smo zunaj tudi 4, zvečer pa je obvezno na obeh straneh, pa spi po 7 ur v kosu, se je pa že zgodilo, da je spal tudi 10 ur skupaj. ti kar vztrajaj, meni se včasih tudi zdi, kot da ne bi imela mleka, potem pa ko potegne pa tako teče, da revček ne utegne požirat. Junior pa večinoma še vedno na obeh straneh, čez dan zdrži 3 ure, če smo zunaj tudi 5 ali 6... popoldne tudi že 9...zdaj zadnja dva dni se pa odriva...čeprav potem tudi spi 3 ure
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 19.4.2009 21:49:13
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Aaaaaaaaaaaa Ada kakšen čupavc je Miha ...pa ful je Adamu podoben , pa ful zgleda starejši takole na slikicah. tudi v živo zgleda starejši, pa tudi po odzivih se mi zdi, da je za kak mesec prehiter , ful se smeji, ko mu pojem "mojster miha", pa odgovarja z "agu" in "gggh".... se mi zdi, da sta Adam in Nuša to nekje pri 3 mesecih delala
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 19.4.2009 21:51:23
|
|
|
|
*bubi*
|
Ada, kdaj se vidimo? Nas v četrtek verjetno ne bo doma, gremo na en izlet
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 19.4.2009 21:53:01
|
|
|
|
ada2
|
če ti po 5 ur zdrži ima gotovo dovolj. če ne joka se gotovo dovolj naje. so pa obdobja, ko rabijo več, pa obdobja, ko rabijo manj. probaj se kako uro pred dojenjem ful vode napit, da bo mleko bolj tekoče, bo hitreje teklo, pa boš videla, če je to vzrok
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 19.4.2009 21:55:43
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Ada, kdaj se vidimo? Nas v četrtek verjetno ne bo doma, gremo na en izlet v četrtek sigurno ne, ker imam poporodni pregled, razen, če imate izlet na ptuj, se lahko tam dobimo. moram malo vremensko napoved preverit, bi rada malo po lentu šla z vozičkom, če bom že v MB.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 19.4.2009 21:56:59
|
|
|
|
*bubi*
|
ponedeljek in torek še dež, potem pa izboljšanje. Upam vsaj
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 19.4.2009 21:57:15
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 če ti po 5 ur zdrži ima gotovo dovolj. če ne joka se gotovo dovolj naje. so pa obdobja, ko rabijo več, pa obdobja, ko rabijo manj. probaj se kako uro pred dojenjem ful vode napit, da bo mleko bolj tekoče, bo hitreje teklo, pa boš videla, če je to vzrok Hvala za nasvet...evo že pijem
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 19.4.2009 21:58:24
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Ada, kdaj se vidimo? Nas v četrtek verjetno ne bo doma, gremo na en izlet A ta smajli pove, da boste kje v bližini? ... Da vem termin rezervirat
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 19.4.2009 22:01:06
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Ada, kdaj se vidimo? Nas v četrtek verjetno ne bo doma, gremo na en izlet A ta smajli pove, da boste kje v bližini? ... Da vem termin rezervirat Ni še potni nalog izpolnjen. Bom še videla, če bomo LJ in NM kombinirali al kak bomo. Če že pridemo, bi rada tudi petardita videla, on pa je verjetno do treh v vrtcu. To pomeni, da se imamo čas tudi v LJ ustavit, samo vreme bi moralo zdržat
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 19.4.2009 22:02:39
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* ponedeljek in torek še dež, potem pa izboljšanje. Upam vsaj torej ostaneta sreda in petek se še zmeniva.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 19.4.2009 22:06:19
|
|
|
|
*bubi*
|
Velja, vaju bom ful vesela
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 19.4.2009 22:12:18
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Ada, kdaj se vidimo? Nas v četrtek verjetno ne bo doma, gremo na en izlet A ta smajli pove, da boste kje v bližini? ... Da vem termin rezervirat Ni še potni nalog izpolnjen. Bom še videla, če bomo LJ in NM kombinirali al kak bomo. Če že pridemo, bi rada tudi petardita videla, on pa je verjetno do treh v vrtcu. To pomeni, da se imamo čas tudi v LJ ustavit, samo vreme bi moralo zdržat Petardito pride ponavadi od 16.-16.30 domov, tak da maš cajt v Lj se ustavit ... se pa itak še tipkamo...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 19.4.2009 22:14:53
|
|
|
|
*bubi*
|
Ja kje pa hodi tak dolgo? Jaz sem se navadila bubija ob 15.00 vzet iz vrtca. Že od začetka. (ja, vem, mi služba to omogoča ) Se mi zdi, da bi bil ob 15.30 še edini tam
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 19.4.2009 22:33:57
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Ja kje pa hodi tak dolgo? Jaz sem se navadila bubija ob 15.00 vzet iz vrtca. Že od začetka. (ja, vem, mi služba to omogoča ) Se mi zdi, da bi bil ob 15.30 še edini tam Lubi dela do 15.30, potem pa dokler se stušira in leti po njega....do 15. ure itak petardito spi, potem pa dokler se razbudi, malčko poje, se še malo igra...pa že pride oči. Sem ga pa šla parkrat prej iskat, ko še ni bilo juniorja in so ob 15.30 še skor vsi tam... Potem pa itak združijo skupine, tak da jih je večinoma kakih 5-10 ko ga pride iskat...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 20.4.2009 8:59:19
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 20.4.2009 10:48:09
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 20.4.2009 12:24:32
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Dobro jutro Ti se kar smej ob 10.48 Bubika je do te ure že dopoldansko rundo odspala Mi smo se zbudili ob 6.30, vstali po sedmi, sva odpeljali bubija v vrtec, zdaj pa sva že iz sprehoda in gre bubika znova spat. Jaz pa eno lahko kosilo skuhat.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
ali ste prevarali svojega partnerjaSparkda (
17%)
ne (
61%)
to je nekaj najgršega (
6%)
nikoli ne bi to naredil (
14%)
razmišljam o tem (
2%)
Število vseh glasov: 355Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!