Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 13.4.2009 16:12:10
|
|
|
|
petarda
|
Nova stran za čvekanje, da nas ne bo nazaj metalo ...pihaaaaa
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 13.4.2009 20:35:22
|
|
|
|
Urša
|
Mi smo se imeli tudi lepo med prazniki. Včeraj smo šli na razstavo plazilcev, sva imeli z Niko okrog vratu pitona in še eno kačo, najina fanta pa sta bolj boječe sorte oba. Danes pa smo šli v Postojnsko jamo, super doživetje za otročke!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 13.4.2009 20:48:44
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Mi smo se imeli tudi lepo med prazniki. Včeraj smo šli na razstavo plazilcev, sva imeli z Niko okrog vratu pitona in še eno kačo, najina fanta pa sta bolj boječe sorte oba. Danes pa smo šli v Postojnsko jamo, super doživetje za otročke! Bi se kar pridružila......k vašima fantoma
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 13.4.2009 22:08:54
|
|
|
|
*bubi*
|
Jaz pa.... kaj pa vem..... verjetno tudi Slikico, Urša
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 13.4.2009 22:11:35
|
|
|
|
*bubi*
|
Ena sveža slikica: bubi pa se sploh ni hotel slikat
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 13.4.2009 22:23:51
|
|
|
|
petarda
|
cortika bubika ...petardito pa je tudi čedalje rajši na drugi strani fotoaparata Res...je naredil že par takih slikic...direkt za v okvir ... in to kljub temu, da je fotoaparat skoraj večji od njega
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 14.4.2009 7:26:52
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro Kavica ...sem vam poslala par petarditovih slikic na mail
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 14.4.2009 7:59:33
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro! Tudi mi smo preživeli čudovit podalljšan vikend , sonček izkoristili maksimalno ....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 14.4.2009 8:54:47
|
|
|
|
ada2
|
dobro jutro! hvala za kavico... petarda sem pogledala slikice, pravi talent je petardito mi2 z mihom pa greva zdaj na potep
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 14.4.2009 15:36:30
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Dobro jutro Kavica ...sem vam poslala par petarditovih slikic na mail Krasne so
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 14.4.2009 21:03:23
|
|
|
|
Urša
|
Krasne slikice, Petardito je res talent! Bubika je tudi tak cortek! Tukaj sta slikici:
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 14.4.2009 21:40:53
|
|
|
|
ada2
|
jaz sem pa danes z otroci malo zapravljala v murski soboti... je pa bilo kar pestro ko sem bila sama s tremi... no, huje bi bilo, če bi bila samo z fantoma, tako pa je nuša počuvala miha, ko je moral adam lulat, pa adama, ko je moral miha jest...
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 14.4.2009 21:51:14
|
|
|
|
Urša
|
Nuša mora bit prav priročna!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 15.4.2009 7:48:44
|
|
|
|
petarda
|
Jao, Urša.... ....ful sta pogumni ....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 15.4.2009 7:49:29
|
|
|
|
petarda
|
Meni bi tudi kdaj kakšna Nuša prav prišla ...recimo že danes, ko imamo sistematski
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 15.4.2009 9:18:08
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Meni bi tudi kdaj kakšna Nuša prav prišla ...recimo že danes, ko imamo sistematski a ti jo posodim?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 15.4.2009 13:38:30
|
|
|
|
ada2
|
hmmm, jaz pa nekaj vem ... Nuša bo dobila še eno sestrico ali brateca
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 15.4.2009 13:51:49
|
|
|
|
*bubi*
|
Nuša se kmalu ven ne bo videla
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 15.4.2009 13:52:32
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Jao, Urša.... ....ful sta pogumni .... Ja, res. Sploh po tistem v Cityparku jaz niti skoz šipo ne bi upala več gledat
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 15.4.2009 13:53:42
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Meni bi tudi kdaj kakšna Nuša prav prišla ...recimo že danes, ko imamo sistematski Vedno lažje je. 1. sem toliko stvari zraven navlekla So mi rekli pri naročanju, da rabim ne vem koliko tetra plenic Zdaj samo eno dekico vzamem, pa je
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 15.4.2009 18:44:56
|
|
|
|
petarda
|
Junior je težji za 1 kg, sedaj ima 4500g in zrasel je za 4 cm, sedaj ima 55 ...cel pregled je bil čisto priden, sodeloval in čisto nič jokal ... Ga je pa revčka včeraj zvečer nekaj zvijalo...upam, da se danes zgodba ne ponovi
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 15.4.2009 18:45:47
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 hmmm, jaz pa nekaj vem ... Nuša bo dobila še eno sestrico ali brateca Ja super ... bo imela pa res veliko družino
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 15.4.2009 20:54:44
|
|
|
|
ada2
|
jaz sem se pa pošteno zamislila zdaj.... klicala me je cimra iz P in mi pravi, da mora jutri nazaj v bolnico , ker so ji "pozabili" dva koščka posteljice notri , pa zadnjič mi je kolegica poročala, da so njeni svakinji pri CR "pozabili" tampon notri in po takih zgodbah sem prav srečna, da sem jo odnesla "samo" s psihičnimi težavami tisti prvi dan.... čeprav me je kar strah, da mi drugi teden, ko imam pregled pri G ne reče, da imam jaz tudi še kaj, ker občasno pa še imam tak nek čuden izcedek
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 15.4.2009 21:05:37
|
|
|
|
*bubi*
|
Ne se bat, ada... tak izcedek je normalen. Vse bo ok, boš videla
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 15.4.2009 21:06:46
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Junior je težji za 1 kg, sedaj ima 4500g in zrasel je za 4 cm, sedaj ima 55 ...cel pregled je bil čisto priden, sodeloval in čisto nič jokal ... Priden Pa pridna mamica, ko ima tak fajn papico
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.