|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 4.del
16.4.2009 7:44:31   
*bubi*
Dobro jutro! user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
16.4.2009 8:29:22   
ada2
dobro jutrouser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
16.4.2009 10:07:29   
petarda
Dobro jutro user posted image

Ada ne se bat...jaz imam tudi še občasno izcedek, pa tudi pri petarditu se spomnim, da je kar trajalo...vse bo v redu!!!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
16.4.2009 10:09:33   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Junior je težji za 1 kg, sedaj ima 4500g in zrasel je za 4 cm, sedaj ima 55 user posted image user posted image user posted image user posted image ...cel pregled je bil čisto priden, sodeloval user posted image  in čisto nič jokal user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Priden user posted image  Pa pridna mamica, ko ima tak fajn papico user posted image

Ja...imam fajn papico, ko tak fino papam user posted image user posted image user posted image user posted image ...jao, jao...glih zdaj bom na teži preden sem šla rodit user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
16.4.2009 13:53:24   
*bubi*
Petarda, na tistih slikicah prav fajn zgledaš user posted image

Vse uživate na sončku? Pri nas piha kot user posted image  user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
16.4.2009 21:16:10   
ada2
prej me je klicala cimra iz P... so jo sčistili, morala pa je še ostati v bolnici. user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
16.4.2009 22:14:52   
*bubi*
ojoj, pa dojenček doma user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
17.4.2009 8:11:46   
ada2
dobro jutro!

Miha je spal 10 ur v kosuuser posted image , od 8 zvečer, do 6 zjutraj.

bubi - dojenčico ima pri sebi v bolnici.

zdaj vas pa še za mnenje prosim...

Adam ima očitno zelo močno ravito domišljijo in to s pridom uporablja pri igri. saj sem vam že pravila o božičku, ne? no, zdaj je pa že nekaj časa on dedek smrk in o tem skoz govori, pa če mu rečemo adam on reče jaz nisem adam, jaz sem dedek smrk. na sprehodu si vedno poišče palico in hodi z njo, pa doma ima brado (plenico). zadnjič je sosedovim otrokom obrazložil, da je on dedek smrk in ker drugače ti otroci živijo na koroškem, pa je tam bolj navada, da dedkom rečejo deda, ga je deklica klicala deda smrk, pa jo je vztrajno popravljal, da ne deda, ampak dedek smrk (pa čeprav je moj ati za njega tudi deda in ne dedekuser posted image ). skratka pri vsem tem je zelo natančen in popolnoma se je vklopil v vlogo dedka smrka. mene to ni motilo, mi je celo luštno ko se tako zaigra, s tem, da sem ga opozarjala, da je zraven tega, da je on zdaj dedek smrk, pa še vseeno tudi adam in da če ga kdo pokliče po imenu mora vseeno reagirati in se odzvati. no, včeraj pa pride tašča in mu začne praviti, da ga nima več rada, ker je on dedek smrk, da ona ima rada samo adama in da ne sme več biti dedek smrk, pa nama z andrejem je še rekla, da mu ne smeva pustiti, da se tako igra. adam je bil ves zbegan in žalosten... ko sem mu zvečer rekla kdo je mamain lubček me je samo žalostno pogledal in rekel no prav, sem pa adam...
kaj ve mislite? ali mu naj res dokončno prepovemo igranje različnih pravljičnih vlog ali naj ga pustim? saj, če ga odvrnemo od dedka smrka bo kmalu našel kaj drugega. navsezadnje je bil prej 3 mesece božičekuser posted image

jaz mislim, da ni slabo, če ima tako razvito domišljijo, saj je še mali otrok. celo menim, da je to dobro...

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
17.4.2009 9:15:55   
tincci
Da boste vedele in me ne spraševale, če že brca ... na nuhalni v 13. tednu smo ugotovili, da je plod odmrl in sem imela včeraj abrazijo.

user posted image

www.alergije.net

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
17.4.2009 9:29:48   
*bubi*
Dobro jutro! user posted image

hmm.... ada, zanimivo.

Otroci imajo res bujno domišljijo, to se mi ne zdi nič posebnega.

Bubi ima podobne fore, ampak ni tako vztrajen. Nekaj časa se igra eno, potem spet drugo. Edino kužek je zadnje čase kar pogosto user posted image  user posted image user posted image user posted image  hodi po štirih in laja user posted image

Mislim, da si kar prav ravnala, na ime se mora odzvat (in se zavedat, da je on Adam). Mogoče ga probaj bolj v tem smislu usmerit, da bo znal izbrat vlogo situaciji primerno. Ne vem... ko gresta v peskovnik, naj bo bager in podobno. Da bolj menjava in ne pade tak not. Ker to z božičkom, ko si pisala, ga je po moje že sanjal user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
17.4.2009 9:31:18   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: tincci

Da boste vedele in me ne spraševale, če že brca ... na nuhalni v 13. tednu smo ugotovili, da je plod odmrl in sem imela včeraj abrazijo.

user posted image

tincci user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
17.4.2009 11:21:49   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: tincci

user posted image

Tincci user posted image user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
17.4.2009 11:28:12   
ada2
Tincci user posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
17.4.2009 11:31:27   
petarda
Petardito se tudi postavlja v različne vloge, ampak on je ponavadi ena oseba, ki jo pozna...recimo popularen je bil kakšen prijateljček iz vrtca... V bistvu smo se bolj igrali in hecali na ta način. On je recimo rekel, da ni petardito, ampak je Žak, potem sem jaz rekla...ajde Žak pridi jest...in ni prišel, potem sem rekla petardito pridi ti jest in je prišel...ali pa obratno...enako za zobe umivat, spat.... eden ni prišel, je pa zato drugi, jaz sem na vsak način profitirala user posted image .... No potem je bil nekaj časa user posted image ...in to junior user posted image ...še predno je junior zares iz trebuha prišel...ta fora je bila uporabna predvsem, ko smo se kopali in je bil on kao user posted image  in sem ga potem celega v brisačko zavila, pa stisnila in nosila po stanovanju, nohtke porezala user posted image .... user posted image ...samo se je potem to nehalo, ko je hotel dojenček še dudo, da bi bolj stvarno doživljal vlogo user posted image user posted image user posted image user posted image ....

No...zdaj pa že nekaj časa ni nič...oziroma menjava vloge priložnosti primerno user posted image user posted image user posted image user posted image  Ni pa to zdaj 24/7... še vedno ve, da je petardito in se tudi odziva, če ga tako kličemo...

V tvojem primeru pa...ne vem user posted image ...razumem taščo, samo ni prav naredila, ko je rekla, da ga ona zdaj ne mara...user posted image ... Jaz bi recimo prinesla čokolado ali pa suho sadje, liziko, kinder jajček (pač kar ima rad) in že na vratih klicala Adam...Aaaadaaaam.... in če bi mi prišel povedat da Adama ni, da je samo dedek Smrk bi rekla....ah škoda...mam pa za Adama čokolado user posted image ...no če ga pa ni, bom pa sosedovim otrokom nesla user posted image ...No, pri našem bi to palilo...so pa otroci različni. user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
17.4.2009 19:27:43   
Urša
Tincci, žal mi je! user posted image user posted image user posted image  Mislim nate!user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
18.4.2009 8:29:15   
*bubi*
Dobro jutro!

Lepo soboto vam želim user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
18.4.2009 9:13:06   
petarda

Tudi jaz user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
18.4.2009 21:16:11   
*bubi*
Sobotno zatišje user posted image

Lepo se imejte tudi jutri, mi smo upali na vsaj malo sončka, pa slabo kaže.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
19.4.2009 9:54:26   
petarda

Bubi dobro opravite danes user posted image

Šibam...ne dohajam se več user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
19.4.2009 11:06:08   
Urša
Jaz sem šla pa včeraj po dooooooooooolgem času žurat! Sem bila na koncertu Tabu in Šank rock, norooooooo! Prišla domov ob pol 4h... user posted image  Danes sem pa malo boga! user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
19.4.2009 13:31:57   
petarda
Oooo Urša - žurerka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Jaz sem bila včeraj tudi povabljena na eno dekliščino in sem si ful želela iti samo sem zvečer kar padla v posteljo user posted image ... Smo bili cel dan v Ljubljani in mi je potem zmanjkalo energije user posted image .... Ko sem se pa ob pol treh zjutraj zbudila, sem bila pa že naspana in spočita in mi je bilo žal, da nisem šla user posted image

Drgač se pa ne spomnim kdaj sem nazadnje prišla ob 4 zjutraj domov user posted image user posted image user posted image ...pa verjetno še nekaj časa ne bom user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
19.4.2009 16:33:55   
Paštetka
Alo čveke....

Evo imam malo časa. Možek kuha kosilo, deca se špilajo...

Petarda, kje so slike? user posted image  Meni jih je kar precej uspelo, samo s emi ne ljubi več v album dajat slik. Imam nov mail: moževa1črkaimenapriimek@siol.net.

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
19.4.2009 17:10:22   
petarda
Paštetka pa ti menjaš maile hitreje kot jaz gate user posted image user posted image user posted image user posted image .... Moj mail...ime.priimek@gmail.com.... pa mi pošlji tiste, ki so ti dobro ratale... a je kaka dobra ko je naša družinica gor? Je tvoj možek takrat se mi zdi tapravi čas bliskal, ti si začela z našim, ko je junior že rabil dudo user posted image user posted image user posted image user posted image ....So pa to naše prve družinske slikice user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
19.4.2009 19:53:21   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Bubi dobro opravite danes user posted image

Hvala, petarda user posted image

Imeli smo se krasno, bubika je žarela user posted image

Slikice bodo, moram jih najprej zbrat, uredit in naredit album user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
19.4.2009 20:53:47   
ada2
mi smo imeli tudi lep dan... dopoldne sva z andrejem kuhala, ker so prišli njegovi na kosilo - brat + punca + 2 otroka, pa mama in ata.... nuša je najprej miha dobila na čuvanje, ga je z vozičkom vozila po naselju in komaj se je njega "znebila" smo ji adama podturili, da sta bila skupaj zunaj... sicer pa je ona uživala obakratuser posted image

popoldne je pa šla nuša na RD k bivši sošolki, adam se je navdušeno igral z lego kockami, ki sta mu jih bratranca odstopila, mi2 z user posted image  pa sva si privoščila film - marley and me in se oba na koncu jokalauser posted image   še dobro, da nisva šla v kino tega gledatuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Igranjo vaši predšolskih otroci računalniške igrice?
darja72

sploh ne (41%)

občasno (1xtedensko) (24%)

vsak dan do 1 ure (10%)

dnevno več kot 1 uro (5%)

nikoli še niso poskusili (19%)

Število vseh glasov: 377

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!