|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 4.del
13.4.2009 16:12:10   
petarda
Nova stran za čvekanje, da nas ne bo nazaj metalo user posted image ...pihaaaaa user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
13.4.2009 20:35:22   
Urša
Mi smo se imeli tudi lepo med prazniki. Včeraj smo šli na razstavo plazilcev, sva imeli z Niko okrog vratu pitona in še eno kačo, najina fanta pa sta bolj boječe sorte oba. user posted image  Danes pa smo šli v Postojnsko jamo, super doživetje za otročke! user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
13.4.2009 20:48:44   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Mi smo se imeli tudi lepo med prazniki. Včeraj smo šli na razstavo plazilcev, sva imeli z Niko okrog vratu pitona in še eno kačo, najina fanta pa sta bolj boječe sorte oba. user posted image  Danes pa smo šli v Postojnsko jamo, super doživetje za otročke! user posted image

Bi se kar pridružila......k vašima fantoma user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
13.4.2009 22:08:54   
*bubi*
Jaz pa.... kaj pa vem..... verjetno tudi user posted image user posted image user posted image

Slikico, Urša user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
13.4.2009 22:11:35   
*bubi*
Ena sveža slikica:

user posted image

bubi pa se sploh ni hotel slikat user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
13.4.2009 22:23:51   
petarda
cortika bubika user posted image ...petardito pa je tudi čedalje rajši na drugi strani fotoaparata user posted image  Res...je naredil že par takih slikic...direkt za v okvir user posted image ... in to kljub temu, da je fotoaparat skoraj večji od njega user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
14.4.2009 7:26:52   
petarda
Dobro jutro user posted image

Kavica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...sem vam poslala par petarditovih slikic na mail user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
14.4.2009 7:59:33   
NinaŠ
Dobro jutro!

Tudi mi smo preživeli čudovit podalljšan vikend user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sonček izkoristili maksimalno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
14.4.2009 8:54:47   
ada2
dobro jutro!

hvala za kavico...
petarda sem pogledala slikice, pravi talent je petarditouser posted image

mi2 z mihom pa greva  zdaj na potepuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
14.4.2009 15:36:30   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Dobro jutro user posted image

Kavica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...sem vam poslala par petarditovih slikic na mail user posted image

Krasne so user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
14.4.2009 21:03:23   
Urša
Krasne slikice, Petardito je res talent! Bubika je tudi tak cortek! user posted image user posted image user posted image

Tukaj sta slikici:

user posted image

user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
14.4.2009 21:40:53   
ada2
jaz sem pa danes z otroci malo zapravljala v murski soboti...

je pa bilo kar pestro ko sem bila sama s tremi... no, huje bi bilo, če bi bila samo z fantoma, tako pa je nuša počuvala miha, ko je moral adam lulat, pa adama, ko je moral miha jest...

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
14.4.2009 21:51:14   
Urša
Nuša mora bit prav priročna! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
15.4.2009 7:48:44   
petarda
Jao, Urša.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....ful sta pogumni user posted image ....

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
15.4.2009 7:49:29   
petarda
Meni bi tudi kdaj kakšna Nuša prav prišla user posted image ...recimo že danes, ko imamo sistematski user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
15.4.2009 9:18:08   
ada2

Meni bi tudi kdaj kakšna Nuša prav prišla user posted image ...recimo že danes, ko imamo sistematski user posted image

a ti jo posodim? user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
15.4.2009 13:38:30   
ada2
hmmm, jaz pa nekaj vemuser posted image ...

Nuša bo dobila še eno sestrico ali bratecauser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
15.4.2009 13:51:49   
*bubi*
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Nuša se kmalu ven ne bo videla user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
15.4.2009 13:52:32   
*bubi*

Jao, Urša.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....ful sta pogumni user posted image ....

Ja, res. Sploh po tistem v Cityparku jaz niti skoz šipo ne bi upala več gledat user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
15.4.2009 13:53:42   
*bubi*

Vedno lažje je. 1. sem toliko stvari zraven navlekla user posted image  So mi rekli pri naročanju, da rabim ne vem koliko tetra plenic user posted image

Zdaj samo eno dekico vzamem, pa je user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
15.4.2009 18:44:56   
petarda
Junior je težji za 1 kg, sedaj ima 4500g in zrasel je za 4 cm, sedaj ima 55 user posted image user posted image user posted image user posted image ...cel pregled je bil čisto priden, sodeloval user posted image  in čisto nič jokal user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Ga je pa revčka včeraj zvečer nekaj zvijalo...upam, da se danes zgodba ne ponovi user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
15.4.2009 18:45:47   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

hmmm, jaz pa nekaj vemuser posted image ...

Nuša bo dobila še eno sestrico ali bratecauser posted image

Ja super user posted image ... bo imela pa res veliko družino user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
15.4.2009 20:54:44   
ada2
jaz sem se pa pošteno zamislila zdaj.... klicala me je cimra iz P in mi pravi, da mora jutri nazaj v bolnicouser posted image user posted image user posted image , ker so ji "pozabili" dva koščka posteljice notriuser posted image user posted image user posted image , pa zadnjič mi je kolegica poročala, da so njeni svakinji pri CR "pozabili" tampon notriuser posted image user posted image user posted image

in po takih zgodbah sem prav srečna, da sem jo odnesla "samo" s psihičnimi težavami tisti prvi dan....

čeprav me je kar strah, da mi drugi teden, ko imam pregled pri G ne reče, da imam jaz tudi še kaj, ker občasno pa še imam tak nek čuden izcedekuser posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
15.4.2009 21:05:37   
*bubi*
Ne se bat, ada... tak izcedek je normalen. Vse bo ok, boš videla user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
15.4.2009 21:06:46   
*bubi*

Junior je težji za 1 kg, sedaj ima 4500g in zrasel je za 4 cm, sedaj ima 55 user posted image user posted image user posted image user posted image ...cel pregled je bil čisto priden, sodeloval user posted image  in čisto nič jokal user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Priden user posted image  Pa pridna mamica, ko ima tak fajn papico user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.