Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 7.4.2009 21:08:16
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Teni, no zdaj pa že povej Saj sem men se zdi že nekje - par strani nazaj napisala. Ali pa sem pozabila. Za en mesec smo vsi dobili. Do konec aprila, torej, pol pa bomo vidli dalje. No, pol pa ti bomo še naprej držali pesti Pa kaj imaš občutek, da vas je preveč zaposlenih al zakaj ne bi podaljšali? Mislim, nova trgovina je ogrooooomna. Sicer pa je podaljševanje pogodbe za DČ neveljavno.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.4.2009 7:53:45
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Teni, no zdaj pa že povej Saj sem men se zdi že nekje - par strani nazaj napisala. Ali pa sem pozabila. Za en mesec smo vsi dobili. Do konec aprila, torej, pol pa bomo vidli dalje. no OK, ni ravno fajn, ampak ... ... držim pesti tudi za vnaprej . Zdaj imate v Merkurju neko reorganizacijo al' vsaj nekaj tako sem jaz razumela , pa še število zaposlenih skrčujejo na najmanjše možno število , ker dobiček poslovalnice prikazujejo po m2(trgovina)/št.zaposlenih - pol se pa pretrgaj od dela, če hočeš delat. Saj bo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.4.2009 7:56:23
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Aja, Nina, bi rada še matematično podporo? Namig: 12-i koren ti pride v poštev ne bom več računala ...samo še en konkreten namig od kake zanesljive osebe potrebujem, kaj ima namen v prihodnosti euribor početi , da se odločim med fiksno in spremenljivo obrestno mero
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.4.2009 7:57:48
|
|
|
|
NinaŠ
|
Drugače pa: DOBRO JUTRO in Zdaj se lotim (malo) pospravit doma, potem moram pa itak že v službo letet
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.4.2009 8:11:52
|
|
|
|
Teni_
|
Ja, to je to. Po moje bodo spustili na minimum zaposlenih, ampak po moje kaj dosti ne, ker se zavedajo, da potem tudi postrežba ne bo takšna kot bi naj bila in bodo ljudje šli drugam. Že sedaj je kdaj kak premalo - sploh na oddelkih kjer je res potrebno svetovanje. Bomo videli.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.4.2009 9:16:04
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Aja, Nina, bi rada še matematično podporo? Namig: 12-i koren ti pride v poštev ne bom več računala ...samo še en konkreten namig od kake zanesljive osebe potrebujem, kaj ima namen v prihodnosti euribor početi , da se odločim med fiksno in spremenljivo obrestno mero tega pa ne boš nikjer zanesljivo zvedela, ker še banke pri ponudbi špekulirajo Na MON imaš forum finančništvo al nekaj takega, pa malo poglej PS: saj bi ti kak link napopala, pa zdaj nimam časa, ker šibam z deco ven Aja, pa dobro jutro
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.4.2009 13:14:54
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro Nina vidim, da si odgovore že dobila, naša bubi je itak strokovnjak za vse ... Uživajte v lepem dnevu...evo jaz sem trenutno na terasi pred hišo, junior spi v vozičku jaz pa izdelujem velikonočne voščilnice ...lepo je bit na porodniški Popoldne imam pa zobarja... mama bo pa z mano šla Naty...zate pa
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.4.2009 13:21:20
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Pa še eno vpr. za vse finančne in strokovnjakinje - Euribor je zdaj kao menda ful padel? no živim v tem prepričanju . Tako lahko v nekem realnem času (recimo leta do dveh) pričakujemo njegov ponoven vzpon In če izhajamo iz tega - če dam denar vezat s spremenljivo obrestno mero x% + euribor lahko pričakujem, da se bo obrestna mera sčasoma dvigovala in bom vsako leto bogatejša?????? No otroka bosta glede tega... težko je reči kaj se bo dogajalo...ampak jaz bi vseeno na tvojem mestu delala mesečne ali pa recimo trimesečne vezave s fiksno obr.mero. In predno vsakič podaljšaš vezavo se pozanimaj na več bankah koliko je obrestna mera (imaš na spletu) in potem na svoji banki povej koliko ti ponujajo drugje...skoraj ziher ti bodo ponudbo izenačili, ker te nočejo izgubiti ...no, lahko pa tudi malo špekuliraš, ni ti treba ravno vse pregledovat ... Je pa depozit ena najbolj varnih naložb..v kake sklade se jaz nebi spuščala...vsaj z denarjem otrok ne.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.4.2009 20:36:37
|
|
|
|
NinaŠ
|
se pozanimaj na več bankah koliko je obrestna mera (imaš na spletu) in potem na svoji banki povej koliko ti ponujajo drugje...skoraj ziher ti bodo ponudbo izenačili, ker te nočejo izgubiti ...no, lahko pa tudi malo špekuliraš, ni ti treba ravno vse pregledovat ... no ja, sem vseeno vse preletela, vsaj za banke, ki imajo poslovalnice v bližini in ugotovila da ima "moja" banka daleč najbolj ugodne obresti , no edino na Delavsko hranilnico bi se lahko zgovarjala, ki nudi malo več, vendar če ne "padejo", tja definitivno itak ne bi šla
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.4.2009 20:40:04
|
|
|
|
ada2
|
jaz sem pa kot prerojena ... sem imela kolegico na obisku in me je zmasirala. je tako pasalo, da vam ne morem povedat sicer je imela težko delo, ker sem cela zavozlana in trda, kar pa sploh ni čudno, če vzamemo, da me je ravno ona zadnja masirala takrat, ko sva skupaj kandidirali za tisto službo v termah (če se še katera spomni, kaki 2 leti nazaj), pa da sem potem fejst delala v službi, pa zdaj celo nosečnost imela težave s križem... no v glavnem, pasalo je ful, pa upam, da zdaj kaj prej ponovim
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.4.2009 20:44:19
|
|
|
|
*bubi*
|
O, super, Ada. Kaj če bi ti to kolegico še k meni poslala?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.4.2009 21:13:19
|
|
|
|
*bubi*
|
No, pa vam jaz bubiko spet malo pokažem:
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.4.2009 21:16:16
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* O, super, Ada. Kaj če bi ti to kolegico še k meni poslala? sem že 1x obljubila, pa mislim obljubo izpolnit... bom kar sama prišla bubika je pa taki srček, da komaj čakam, da jo vidim... aja, naši grejo na morje od 19- 25.4, upam, da bo lepo vreme, potem prideva z mihom v MB
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.4.2009 21:19:18
|
|
|
|
*bubi*
|
Tak je pa bubika jajčke barvala: oz. v usta nosila:
< Sporočilo je popravil *bubi* -- 8.4.2009 21:27:20 >
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.4.2009 21:20:17
|
|
|
|
*bubi*
|
Super, Ada, tisti teden nimamo nič posebnega v planu. Edino v sredo popoldan imam izpite
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.4.2009 21:46:40
|
|
|
|
ada2
|
bubika, bo še prava umetnica bubi bova prišla že dopoldne, sama, ko bosta nuša v šoli in adam v vrtcu.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.4.2009 22:08:06
|
|
|
|
petarda
|
Kaj je dobra bubika ... Bubi kakšne barve pa imaš to? A katera ve ali lahko v poštni nabiralnik vržem tudi kuverto nestandardnih dimenzij... 5x4 recimo...take polovička normalne velikosti. ...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.4.2009 22:27:10
|
|
|
|
*bubi*
|
prstne barve, pa plastično jajčko. Sem ti pravkar na mail poslala nadaljevanje zgodbe Ja, po moje lahko vse v nabiralnik vržeš, če je le dovolj znamk gor. Al pa če ni premala, da bi se zgubila
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 9.4.2009 7:05:09
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro Kavica
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 9.4.2009 8:09:58
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! Mi se bomo odpravili v mesto, gremo malo labode pogledat . Pa eno pošteno kavico si bom privoščila. Še prej pa gremo bubiju T-shirte kupit... si je nagledal zadnjič v Takko reklami Spidermana, pa še neke take so bile Pa ok, dokler je tak poceni, naj mu bo. Upam, da je vsaj kvalitetno
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 9.4.2009 8:41:45
|
|
|
|
*bubi*
|
Naty, tole pa je zate: Z najlepšimi željami!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 9.4.2009 9:34:53
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Dobro jutro! Mi se bomo odpravili v mesto, gremo malo labode pogledat . Pa eno pošteno kavico si bom privoščila. Še prej pa gremo bubiju T-shirte kupit... si je nagledal zadnjič v Takko reklami Spidermana, pa še neke take so bile Pa ok, dokler je tak poceni, naj mu bo. Upam, da je vsaj kvalitetno ja, mi že cel teden v kleti "nakupujemo" ampak spidermana nikakor noče... on bi raje princese ok, miki miška in smrkci so čisto ok aja, vzhičenost nad božičem malo pojenja... čeprav so še dnevi ko se zbudi z "ho ho ho vesel božič!", ampak vloge božička se igra manj, zdaj je on dedek smrk čeprav še v ponedeljek se je na sprehodu sredi ormoža zazrl v nebo in se začel dreti: "mama poglej božiček... v težavah je!!!" je moral biti res v težavah, ko je tako sonce pripekalo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 9.4.2009 11:44:50
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Naty, tole pa je zate: Z najlepšimi željami! Se pridružujem, ker na ZID ti ne morem pisat ... Naj te najlepše želje prinesejo tudi kako dobro službo z normalnim delavnikom
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 9.4.2009 11:46:32
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 aja, vzhičenost nad božičem malo pojenja... čeprav so še dnevi ko se zbudi z "ho ho ho vesel božič!", ampak vloge božička se igra manj, zdaj je on dedek smrk čeprav še v ponedeljek se je na sprehodu sredi ormoža zazrl v nebo in se začel dreti: "mama poglej božiček... v težavah je!!!" je moral biti res v težavah, ko je tako sonce pripekalo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 9.4.2009 13:05:21
|
|
|
|
amy26
|
vidim da me noben nič ne pogreša
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.