|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 4.del
7.4.2009 21:08:16   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR

IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Teni, no zdaj pa že povej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Saj sem men se zdi že nekje - par strani nazaj napisala. Ali pa sem pozabila. Za en mesec smo vsi dobili. Do konec aprila, torej, pol pa bomo vidli dalje.

No, pol pa ti bomo še naprej držali pesti user posted image  user posted image

Pa kaj imaš občutek, da vas je preveč zaposlenih al zakaj ne bi podaljšali? Mislim, nova trgovina je ogrooooomna. Sicer pa je podaljševanje pogodbe za DČ neveljavno.  

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
8.4.2009 7:53:45   
NinaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR

Teni, no zdaj pa že povej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Saj sem men se zdi že nekje - par strani nazaj napisala. Ali pa sem pozabila. Za en mesec smo vsi dobili. Do konec aprila, torej, pol pa bomo vidli dalje.

no OK, ni ravno fajn, ampak user posted image ... ... držim pesti tudi za vnaprej user posted image user posted image user posted image user posted image . Zdaj imate v Merkurju neko reorganizacijo user posted image al' vsaj nekaj tako sem jaz razumela user posted image user posted image user posted image , pa še število zaposlenih skrčujejo na najmanjše možno število user posted image , ker dobiček poslovalnice prikazujejo po m2(trgovina)/št.zaposlenih user posted image user posted image user posted image user posted image - pol se pa pretrgaj od dela, če hočeš delat.
Saj bo user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
8.4.2009 7:56:23   
NinaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Aja, Nina, bi rada še matematično podporo? user posted image user posted image user posted image  Namig: 12-i koren ti pride v poštev user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   ne bom več računala user posted image ...samo še en konkreten namig od kake zanesljive osebe potrebujem, kaj ima namen v prihodnosti euribor početi user posted image , da se odločim med fiksno in spremenljivo obrestno mero user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
8.4.2009 7:57:48   
NinaŠ
Drugače pa: DOBRO JUTRO in user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj se lotim (malo) pospravit doma, potem moram pa itak že v službo letet user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
8.4.2009 8:11:52   
Teni_
Ja, to je to. Po moje bodo spustili na minimum zaposlenih, ampak po moje kaj dosti ne, ker se zavedajo, da potem tudi postrežba ne bo takšna kot bi naj bila in bodo ljudje šli drugam. Že sedaj je kdaj kak premalo - sploh na oddelkih kjer je res potrebno svetovanje. Bomo videli.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
8.4.2009 9:16:04   
*bubi*

Aja, Nina, bi rada še matematično podporo? user posted image user posted image user posted image  Namig: 12-i koren ti pride v poštev user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   ne bom več računala user posted image ...samo še en konkreten namig od kake zanesljive osebe potrebujem, kaj ima namen v prihodnosti euribor početi user posted image , da se odločim med fiksno in spremenljivo obrestno mero user posted image

tega pa ne boš nikjer zanesljivo zvedela, ker še banke pri ponudbi špekulirajo user posted image  Na MON imaš forum finančništvo al nekaj takega, pa malo poglej user posted image

PS: saj bi ti kak link napopala, pa zdaj nimam časa, ker šibam z deco ven user posted image

Aja, pa dobro jutro user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
8.4.2009 13:14:54   
petarda
Dobro jutro user posted image

Nina vidim, da si odgovore že dobila, naša bubi je itak strokovnjak za vse user posted image ...

Uživajte v lepem dnevu...evo jaz sem trenutno na terasi pred hišo, junior spi v vozičku jaz pa izdelujem velikonočne voščilnice user posted image user posted image user posted image ...lepo je bit na porodniški user posted image

Popoldne imam pa zobarja... mama bo pa z mano šla user posted image

Naty...zate pa user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
8.4.2009 13:21:20   
petarda

Pa še eno vpr. za vse finančne in strokovnjakinje - Euribor je zdaj kao menda ful padel? no živim v tem prepričanju user posted image . Tako lahko v nekem realnem času (recimo leta do dveh) pričakujemo njegov ponoven vzpon user posted image user posted image user posted image In če izhajamo iz tega - če dam denar vezat s spremenljivo obrestno mero x% + euribor lahko pričakujem, da se bo obrestna mera sčasoma dvigovala user posted image user posted image user posted image in bom vsako leto bogatejša?????? No user posted image otroka bosta user posted image user posted image user posted image  

glede tega... težko je reči kaj se bo dogajalo...ampak jaz bi vseeno na tvojem mestu delala mesečne ali pa recimo trimesečne vezave s fiksno obr.mero. In predno vsakič podaljšaš vezavo se pozanimaj na več bankah koliko je obrestna mera (imaš na spletu) in potem na svoji banki povej koliko ti ponujajo drugje...skoraj ziher ti bodo ponudbo izenačili, ker te nočejo izgubiti user posted image ...no, lahko pa tudi malo špekuliraš, ni ti treba ravno vse pregledovat user posted image ...

Je pa depozit ena najbolj varnih naložb..v kake sklade se jaz nebi spuščala...vsaj z denarjem otrok ne. user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
8.4.2009 20:36:37   
NinaŠ
se pozanimaj na več bankah koliko je obrestna mera (imaš na spletu) in potem na svoji banki povej koliko ti ponujajo drugje...skoraj ziher ti bodo ponudbo izenačili, ker te nočejo izgubiti user posted image ...no, lahko pa tudi malo špekuliraš, ni ti treba ravno vse pregledovat user posted image ...

no ja, sem vseeno vse preletela, vsaj za banke, ki imajo poslovalnice v bližini user posted image in ugotovila user posted image user posted image user posted image user posted image da ima "moja" banka daleč najbolj ugodne obresti user posted image , no edino na Delavsko hranilnico bi se lahko zgovarjala, ki nudi malo več, vendar če ne "padejo", tja definitivno itak ne bi šla user posted image  

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
8.4.2009 20:40:04   
ada2
jaz sem pa kot prerojena ... sem imela kolegico na obisku in me je zmasirala. je tako pasalo, da vam ne morem povedatuser posted image
sicer je imela težko delo, ker sem cela zavozlana in trda, kar pa sploh ni čudno, če vzamemo, da me je ravno ona zadnja masirala takrat, ko sva skupaj kandidirali za tisto službo v termah (če se še katera spomni, kaki 2 leti nazaj), pa da sem potem fejst delala v službi, pa zdaj celo nosečnost imela težave s križem... no v glavnem, pasalo je ful, pa upam, da zdaj kaj prej ponovimuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
8.4.2009 20:44:19   
*bubi*
O, super, Ada. Kaj če bi ti to kolegico še k meni poslala? user posted image  

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
8.4.2009 21:13:19   
*bubi*
No, pa vam jaz bubiko spet malo pokažem:

user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
8.4.2009 21:16:16   
ada2

O, super, Ada. Kaj če bi ti to kolegico še k meni poslala? user posted image  

sem že 1x obljubila, pa mislim obljubo izpolnit... bom kar sama prišlauser posted image

user posted image bubika je pa taki srček, da komaj čakam, da jo vidim... aja, naši grejo na morje od 19- 25.4, upam, da bo lepo vreme, potem prideva z mihom v MBuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
8.4.2009 21:19:18   
*bubi*
Tak je pa bubika jajčke barvala:

user posted image
oz. v usta nosila:

user posted image  

user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil *bubi* -- 8.4.2009 21:27:20 >

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
8.4.2009 21:20:17   
*bubi*
Super, Ada, tisti teden nimamo nič posebnega v planu. Edino v sredo popoldan imam izpite user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
8.4.2009 21:46:40   
ada2
user posted image user posted image  bubika, bo še prava umetnicauser posted image

bubi bova prišla že dopoldne, sama, ko bosta nuša v šoli in adam v vrtcu.

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
8.4.2009 22:08:06   
petarda
Kaj je dobra bubika user posted image user posted image user posted image ... Bubi kakšne barve pa imaš to? user posted image

A katera ve ali lahko v poštni nabiralnik vržem tudi kuverto nestandardnih dimenzij... 5x4 recimo...take polovička normalne velikosti. user posted image ...

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
8.4.2009 22:27:10   
*bubi*
prstne barve, pa plastično jajčko. Sem ti pravkar na mail poslala nadaljevanje zgodbe user posted image

Ja, po moje lahko vse v nabiralnik vržeš, če je le dovolj znamk gor. Al pa če ni premala, da bi se zgubila user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
9.4.2009 7:05:09   
petarda
Dobro jutro user posted image

Kavica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
9.4.2009 8:09:58   
*bubi*
Dobro jutro!

Mi se bomo odpravili v mesto, gremo malo labode pogledat user posted image . Pa eno pošteno kavico si bom privoščila.

Še prej pa gremo bubiju T-shirte kupit... si je nagledal zadnjič v Takko reklami Spidermana, pa še neke take so bile user posted image  Pa ok, dokler je tak poceni, naj mu bo. Upam, da je vsaj kvalitetno user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
9.4.2009 8:41:45   
*bubi*
Naty, tole pa je zate:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Z najlepšimi željami!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
9.4.2009 9:34:53   
ada2

Dobro jutro!

Mi se bomo odpravili v mesto, gremo malo labode pogledat user posted image . Pa eno pošteno kavico si bom privoščila.

Še prej pa gremo bubiju T-shirte kupit... si je nagledal zadnjič v Takko reklami Spidermana, pa še neke take so bile user posted image  Pa ok, dokler je tak poceni, naj mu bo. Upam, da je vsaj kvalitetno user posted image

ja, mi že cel teden v kleti "nakupujemo"user posted image  ampak spidermana nikakor noče... on bi raje princeseuser posted image  ok, miki miška in smrkci so čisto okuser posted image

aja, vzhičenost nad božičem malo pojenja... čeprav so še dnevi ko se zbudi z "ho ho ho vesel božič!", ampak vloge božička se igra manj, zdaj je on dedek smrkuser posted image

čeprav še v ponedeljek se je na sprehodu sredi ormoža zazrl v nebo in se začel dreti: "mama poglej božiček... v težavah je!!!"
user posted image  je moral biti res v težavah, ko je tako sonce pripekalouser posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
9.4.2009 11:44:50   
petarda

Naty, tole pa je zate:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Z najlepšimi željami!

Se pridružujem, ker na ZID user posted image  ti ne morem pisat user posted image user posted image user posted image ... Naj te najlepše želje prinesejo tudi kako dobro službo z normalnim delavnikom user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
9.4.2009 11:46:32   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

aja, vzhičenost nad božičem malo pojenja... čeprav so še dnevi ko se zbudi z "ho ho ho vesel božič!", ampak vloge božička se igra manj, zdaj je on dedek smrkuser posted image

čeprav še v ponedeljek se je na sprehodu sredi ormoža zazrl v nebo in se začel dreti: "mama poglej božiček... v težavah je!!!"
user posted image  je moral biti res v težavah, ko je tako sonce pripekalouser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
9.4.2009 13:05:21   
amy26
vidim da me noben nič ne pogrešauser posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.