![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 2.4.2009 15:24:58
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 jaz sem tudi oskrbela zamrzovalnik z lazanjo za lepe dni a kateri novembrček zbira nalepke od vlakca tomaža? mi jih imamo že cel kup za zamenjat.... daj kontaktiraj Kekec in mojca. Bo ful vesela Povej, da je bubi skupna točka
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 2.4.2009 15:28:42
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Ada...ti si najbolj v tem... za zdravstveno kartico moram kopijo rojstnega lista dostavit delodajalcu in še en obrazec...kakšen? Ga dobim v MK verjetno? Kaj pa za očetovski dopust...samo po obrazec na center za soc.delo? Al kaj? Ej, čist sem že pozabila vse Moram še kako dokumentacijo uredit? Ok, osebno izkaznico, pa verjetno za otroški dodatek, pa za vrtec spremenit podatke....še kaj? nobenega obrazca ne rabiš poleg rojstnega lista Oče naj si najprej v službi dohodke potrdi (obrazec dobi na internetu), potem pa gre na csd in bo vse obrazce tam dobil in izpolnil (oz. lahko tudi druge sprinta in že prej izpolni). otroški dodatek vrtec čim prej javit in izjavo tam podpisat pa če vaša občina kaj prispeva za novorojenčke, se pozanimaj pa če ti uveljavljaš davčno olajšavo za otroke, lahko že takoj javiš na CSD, da ti sproti upoštevajo. Drugače pa oče.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 2.4.2009 19:55:59
|
|
|
|
petarda
|
Hvala bubi... jao, kaj so men te papirnate stvari...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 3.4.2009 7:08:17
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro No...današnja noč pa ni bila tako idealna...mislim, da se bom kar kmal spet v posteljo spravila Za vas pa kavica...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 3.4.2009 9:09:29
|
|
|
|
ada2
|
dobro jutro! petarda jaz tudi nimam pojma kako se kaj rihta, sem čisto pozabila... no, za zdr. kartico sem vedela, za očetovski dopust pa ne, ker ga andrej niti ni koristil. danes imamo prvi pregled... joj, že 1 mesec je star bubi - s kekec in mojca sva pa 1x že menjale nalepke. Adam je čisto navdušen nad tem albumom, še spat si ga nosi
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 3.4.2009 9:36:11
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 danes imamo prvi pregled... joj, že 1 mesec je star
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 3.4.2009 9:38:36
|
|
|
|
*bubi*
|
Pri nas je stanje tak tak.... bubika je boljše, ima še terapijo za dihala; bubi pa je slabše kot sem mislila Vsak večer mi zakuha na 40 Čez dan je kolikor tolikor ok. Pa po opoldanskem spanju se zbudi z vročino. Ampak naši P ni všeč kašelj, tak da je spet na pumpicah. Joj, samo da bi se do praznikov porihtala oba.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 3.4.2009 9:41:02
|
|
|
|
*bubi*
|
Pa take lepe plane s potepanjem sem imela po strokovnem. Zdaj bomo pa zgleda še nekaj časa doma. Ada, najboljše, da do pošte prešetam, drugače presenečenje ne bo več aktualno
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 3.4.2009 15:02:20
|
|
|
|
ada2
|
mi2 sva s pregleda.. 57 cm, 4650g. bubi pa v službi sva se ustavila in je bila šefica čisto blažena ko ga je cartala
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 3.4.2009 19:56:42
|
|
|
|
*bubi*
|
Zdaj mi že ni treba več pisat... spet ista zgodba - bubi zvečer totalno zakuhal . Za namenček pa je bubika znova začela
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 3.4.2009 20:36:24
|
|
|
|
petarda
|
Vse najboljše Miha ...kako hitro je minil mesec . Bubi drži se ...za tvoja dva sončka pa , da bosta čimprej zdrava.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 4.4.2009 6:23:57
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro! Bubi , Ada, aaaaa kako gre hitro čas , že en mesec Šibam v službo , sem pooooolna energije in prepričana, da se danes obeta krasen dan
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 4.4.2009 8:18:55
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Šibam v službo , sem pooooolna energije in prepričana, da se danes obeta krasen dan Tudi jaz ....jaz pa šibam v mesto na potep, pa k mamici na kosilo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 4.4.2009 8:47:55
|
|
|
|
tincci
|
Jutro. Tak lep dan je pa bi vam rada povedala. Zdaj se mi pa že vidi pa cel teden nosim "prilagojene" hlače in vam lahko povem, da mam rok 28.10. No, če mi ga ne spremenijo na nuhalni. Sem zdej v 11 tednu. Sem vesela, malo presrana na momente, sicer pa se nimam niti kaj dosti časa ukvarjat sama s sabo 10 dni mi je bilo slabo kot satan, zdej je že mimo, hvala bogu. Hana je ful vesela, ker pravi,da ni zabavno bit sam
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 4.4.2009 8:49:34
|
|
|
|
tincci
|
Evo, pa sem povedala, zdej še direktno
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 4.4.2009 8:53:21
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: tincci Jutro. Tak lep dan je pa bi vam rada povedala. Zdaj se mi pa že vidi pa cel teden nosim "prilagojene" hlače in vam lahko povem, da mam rok 28.10. No, če mi ga ne spremenijo na nuhalni. Sem zdej v 11 tednu. Sem vesela, malo presrana na momente, sicer pa se nimam niti kaj dosti časa ukvarjat sama s sabo 10 dni mi je bilo slabo kot satan, zdej je že mimo, hvala bogu. Hana je ful vesela, ker pravi,da ni zabavno bit sam Uuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuu Tincci... čestitke Je pa ful presenečenje Lepo nosečnost ti želim
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 4.4.2009 9:21:45
|
|
|
|
tincci
|
Hvala Res je presenečenje, ja, ampak moj ego se je le vdal neprestanim "pozivom z vesolja"
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 4.4.2009 9:33:14
|
|
|
|
*bubi*
|
Tincci, iskrene čestitke! Naj poteka vse do konca tako kot mora .
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 4.4.2009 9:35:15
|
|
|
|
NinaŠ
|
Tincci čestitke
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 4.4.2009 10:04:57
|
|
|
|
ada2
|
tincci, čestitam! moram pa reči, da po tistem postu zadnjič sem si kar mislila jaz sem pa danes res slabo spala... pa niso samo otroci krivi... vse me je bolelo, pa najprej mi je bilo vroče za znoret, potem me je zeblo, da me je kar treslo... ko se je miha zbudil okoli pol4 sem bila že tako izmučena, da sem ga komaj dvignila iz posteljce... potem ga je pa še nekaj šravfalo... saj jokal ni, se je pa revček ful zvijal in stokal. v glavnem pasalo bi mi kake 3 ure miru.. kuhat mi HB ni treba, ker gremo k tašči na kosilo, ampak je pa drugi problem... tašča ima RD, meni pa glih ni za neko zabavo, nisem najbolj družabna
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 4.4.2009 15:48:40
|
|
|
|
Urša
|
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. Tincci, čestitke!!!!!! Ful sem vesela zate!!!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 4.4.2009 18:33:15
|
|
|
|
tincci
|
Jeeeeeeeeeeeeee
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 5.4.2009 7:03:15
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro ... ... obeta se krasen sončen dan ... ... zato ena zgodnja .... ... in ajdi v akcijo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 5.4.2009 8:23:35
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! Uživajte na sončku. Mi ga bomo najverjetneje samo skozi šipo gledali
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 5.4.2009 21:06:30
|
|
|
|
Urša
|
Mi smo pa današnji dan preživeli na snegu. Smo se odpravili na Golte. Luštnoooooo! Na gondoli sta pa oba tako uživala in vriskala! Ati se pa ni upal it, ker je boječka, hehe in sem s seboj vzela prijateljico. BTW, če se katera še spomni, sem moji najboljši prijateljici ''zrihtala'' mojega svaka in zdaj sva že eno leto svakinji! Je kar zanimivo, imava skupno taščo!
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.