|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 4.del
5.4.2009 21:21:44   
ada2
bubi user posted image

Urša lepi ste na slikicah... mi je pa prav hecno, vi na snegu, mi smo pa v kratkih rokavih okrog hodili danes, pa še je teklo z mene...

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
5.4.2009 21:22:12   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

BTW, če se katera še spomni, sem moji najboljši prijateljici ''zrihtala'' mojega svaka in zdaj sva že eno leto svakinji!user posted image user posted image user posted image  Je kar zanimivo, imava skupno taščo! user posted image user posted image user posted image

Nooooroooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Sneg me pa ne gane user posted image ...čeprav so lepe fotke user posted image ...mi smo bili cel dan na soooončkuuuu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....in to v majčkah in brezrokavnik čez, brez bund, kap... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...pa ful nas je vse utrudil svež zrak in sprehodi, moji trije že spijo...evo jaz pa zdaj takoj za njimi user posted image .... Kako je lepo, ko je vikend, se že veselim podaljšanega user posted image user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
5.4.2009 22:23:32   
*bubi*
user posted image  Urša.

Jutri zjutraj greva z bubijem k P na kontrolo. Me prav zanima, kaj bo rekla - ta vročina ne mine in ne mine user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
5.4.2009 23:23:18   
petarda
Za bubija user posted image user posted image user posted image user posted image ...res že traja user posted image .... A bubika je pa v redu zdaj? user posted image  Vam želim, da se vsi čimprej pozdravite....

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
6.4.2009 8:27:05   
petarda
Dobro jutro.......lepo jutro, sončno jutro...naj bo tako vsak dan v tednu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kavica in čajček user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image         user posted image

Bubi upam na dobre novice o bubiju in bubiki user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
6.4.2009 11:47:36   
*bubi*
Dan! user posted image

Skozi šipo je sonček še bolj vroč user posted image

Jah, nič konkretnega okol bubija, ga pač mučijo bronhitisi. Je vseeno dobil atb, da se vnetje hitreje pozdravi (čeprav ni bilo govora o pljučnici ali čem podobnem).

Iz preteklosti vem, da ga gripa res ful zdela na dihala, zdaj lahko samo domnevam, da je to spet to.

Bubika je še vedno šmrkica, ampak je boljše razpoložena.

Kljub vsemu pa smo spali nikakvo user posted image

Bubiko sem danes vpisala v jasli, upam, da dobimo. Je kar naval. user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
6.4.2009 20:13:28   
Urša
Za vse bolančke, da se čimprej pozdravijo! user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
7.4.2009 8:44:00   
*bubi*
Dobro jutro! user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
7.4.2009 10:11:54   
petarda
Dobro jutro user posted image

Mi moramo tudi juniorja vpisati v jasli... joj kak hitro bo to prišlo, ko bo moral v vrtec, mami pa v službo user posted image ...upam, da se bo vsaj lažje navadil kot petardito user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
7.4.2009 10:12:41   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

smajli pomeni, da je bila noč boljša od prejšnje? user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
7.4.2009 11:12:45   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

smajli pomeni, da je bila noč boljša od prejšnje? user posted image user posted image

eh, to ne.... user posted image  ampak sem se že navadila user posted image

pa ni bubi problem ponoči, ampak bubika. Polna luna se približuje user posted image

bubi je končno brez vročine, vrača se apetit. Že pečeva muffine user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
7.4.2009 17:06:36   
ada2
bubi hvala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
7.4.2009 19:53:30   
*bubi*
Ti je všeč? user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
7.4.2009 20:17:03   
NinaŠ
Čer!

Oooo Urša, kolk si mi lušte naredila user posted image .... ...mi smo, zelo verjetno, zaključili z zimskimi radostmi user posted image ... ...čeprav user posted image upanje umre zadnje user posted image in mogoče si izborim kak frej dan in najdem družbo, da ga preživim na Voglu ali Kaninu user posted image . Sicer smučišča tu okrog (Kr.Gora, Pokljuka) še delujejo, vendar je že ob 8 zjutraj taka čofta, da ni user posted image . Zimske cunje sem že oprala in pospravila (ja ni da bi verjel - tud pri nas smo že skoraj v kratkih rokavih user posted image ).

Bolančki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Mi smo na srečo zdravi user posted image user posted image user posted image in dodobra izkoriščamo te lepe dneve user posted image

Teni, no zdaj pa že povej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
7.4.2009 20:31:11   
NinaŠ
Petarda, da navš ven iz foha prišla, eno vprašanje user posted image ... ...pa ne takoj z očmi začet zavijat user posted image , ker če že premišljuješ o vrtcu za Jr. ....
Ni mi jasno kje je fora obrestnih mer pri vezanih vlogah user posted image ... ...ker, če vežem npr. 1000€ za 61 - 90 dni (kratkoročna vezava) mi ponudijo 2,15% obresti - v 1 letu torej (če izvzamemo, da moram 3x na banko user posted image ) dobim 86€; za pol leta 3% obresti - v 1 letu 60€ .... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Če pa sklenem dolgoročno vezavo, npr. za 13 mesecev so pa obresti 3,65% kar znese v 1 letu 36,5€ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Daj razjasni mi obzorje in povej ali so posredi kaki obrestni računi in ni vse tako preprosto kot je videti user posted image , ker tale logika meni ne gre user posted image - mislim nikakor mi ni jasno user posted image .....no vsaj predvidevala bi, da če daš banki svoj denar za upravljanje za dlje časa, da ima več od njega user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
7.4.2009 20:36:31   
NinaŠ
Eh, našla neke informativne izračune, zdaj mi je pa še manj jasno user posted image user posted image ... ...ker ti zneski so kr neki. Ma user posted image user posted image user posted image user posted image ko sem taka cvikarka, da ne upam v sklade vložit, čeprav vem, da tako, kot so zdaj na dnu, ne morejo bit več dolgo user posted image . Res se pa gre za denar otrok, tako da se z njim nimam namena igrati. 

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
7.4.2009 20:40:39   
NinaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Eh, našla neke informativne izračune, zdaj mi je pa še manj jasno user posted image user posted image ... ...ker ti zneski so kr neki.

user posted image user posted image user posted image user posted image samo izračuni so mi pa veliko bolj logični user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
7.4.2009 20:41:57   
ada2

zelo, pa ne samo meni, še nuši, andreju, moji mami, atiju, sestri, sosedi... no, vsem, ki sem jim pokazalauser posted image

hvala še 1x.

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
7.4.2009 20:44:50   
NinaŠ
Pa še eno vpr. za vse finančne in strokovnjakinje - Euribor je zdaj kao menda ful padel? no živim v tem prepričanju user posted image . Tako lahko v nekem realnem času (recimo leta do dveh) pričakujemo njegov ponoven vzpon user posted image user posted image user posted image In če izhajamo iz tega - če dam denar vezat s spremenljivo obrestno mero x% + euribor lahko pričakujem, da se bo obrestna mera sčasoma dvigovala user posted image user posted image user posted image in bom vsako leto bogatejša?????? No user posted image otroka bosta user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
7.4.2009 20:49:40   
NinaŠ
Aaaaaaaaaa vidim da sem mal zatežila user posted image ....

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
7.4.2009 20:54:00   
*bubi*
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Nina.

Vse obrestne mere so prikazane na letni ravni. Torej če bi imela eno leto v depozitu, bi dobila toliko % obresti. Ker pa imaš samo 3 mesece, pa je seveda toliko manj user posted image

Vsekakor so bolj ugodni daljši depoziti.

Pa še ta zanimivost: pred novim letom je NLB ponujala Super depozit za 5,25% obresti. Zdaj je njihov super depozit samo še 3,75% (govorim za 13-mesečno vezavo).

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
7.4.2009 20:56:15   
*bubi*
Ta Euribor in Libor pa tudi meni mešata glavo, ker imamo kredit vezan na libor. In se mesečni obrok ful spreminja user posted image user posted image

aja, pa od teh bančnih obresti ne boš nikoli bogata user posted image  oz. otroka.

Čeprav je pri nas podobna situacija, jaz pač probam z depoziti kaj več dobit kot z navadnimi obrestmi.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
7.4.2009 20:57:27   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

zelo, pa ne samo meni, še nuši, andreju, moji mami, atiju, sestri, sosedi... no, vsem, ki sem jim pokazalauser posted image

hvala še 1x.

me veseli user posted image . Saj če so lušni otroci ne more kaj slabega nastat. user posted image

Malo sem bila samo žalostna, ker ni kvaliteta slik povsod tako dobra kot je zgledalo na ekranu.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
7.4.2009 21:03:33   
*bubi*
Aja, Nina, bi rada še matematično podporo? user posted image user posted image user posted image  Namig: 12-i koren ti pride v poštev user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
7.4.2009 21:04:52   
Teni_
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Teni, no zdaj pa že povej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Saj sem men se zdi že nekje - par strani nazaj napisala. Ali pa sem pozabila. Za en mesec smo vsi dobili. Do konec aprila, torej, pol pa bomo vidli dalje.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.