|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del***
10.12.2008 21:49:24   
matejchi
Matejchi, kako ti je pa kaj všeč moj in Erinin predlog o teh legendah za naše

Ne vem zakaj se gre...

Žiga pa danes sploh ni hotel babi pogledat, ker si je barvo las spremenila.. pol sta pa z očijem ugotovila, da je ona prestara za to barvo.. očitno ima samo mlade blondinke rad... hihi.

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
10.12.2008 22:00:26   
matejchi
IZVIRNO SPOROČILO: mishel

Pa glede lulčeka, David ga ima čist po atiju user posted image user posted image .

A boš dala pol sliko od atija gor..user posted image

< Sporočilo je popravil matejchi -- 10.12.2008 22:08:26 >

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
10.12.2008 22:08:02   
matejchi
Seznam bo v petek.. za zobke pa težo itd. prosim da napišete mogoče z zeleno barvo ali pa na ZS, če ne bom še oslepela tu na RR.. a bo dovolj tudi tedensko?  
Če bo škratek kak podatek izpustil pa ga sporočite še 1x.. zdaj sem pa že zoprna.. no pa saj me ni bilo zadnje dni pa morem noter prinest..

RD RR

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
10.12.2008 22:10:13   
buhtlčk
Maja T. upam, da bo kmalu bolje user posted image user posted image user posted image

Naš se je pa danes merkal dve uri, ne prvič, sam je tulil kot zmešan pa še jest ni hotel. Se je pomiril šele, ko sem prišla domov. A zdaj ne bo pa nihče več dober razen mami pa oči? A vaši so mirni pri drugih (babice ipd), katere vidijo takole enkrat na teden?

Pa lahko noč vsem želim.....

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
10.12.2008 22:17:53   
matejchi
buhtlčk naša je bila pri moji mami, ko sem šla k zobarju pa ni bilo problema.. sem jo pa prej nahranila pol me pa kakšno uro ni bilo.. 

RD RR

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
10.12.2008 22:32:01   
tinka14
maja t, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . upam, da bo ju3 svet lepši!

nočko vsem!

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
10.12.2008 22:48:28   
Erin
maja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
10.12.2008 22:49:29   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

Matejchi, kako ti je pa kaj všeč moj in Erinin predlog o teh legendah za naše

Ne vem zakaj se gre...

Za to se gre:

IZVIRNO SPOROČILO: Erin

IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Slikice za seznam AVGUSTOVK:

user posted image ZOBEK

user posted image user posted image   user posted image user posted image   SEDENJE

user posted image   user posted image   user posted image PLAZENJE

user posted image     HOJA

MAtejchi, bomo dodali na seznamček še to?? KAtere želiš imeti na seznamu pa sama določi...

Ti so bili najpogostejše izbrani med našimi puncami, da bo podobno kot pri julijkah...majo fajn..

JULIJKE:

Kako napredujemo?

bastian111 - Gal  (1.7.2008)
user posted image   pri 2m
Rojstvo: 4280, 54 cm
1.mesec:
4.mesec: 7890g, 73 cm

Lunica24 - Luka  (5.7.2008)
user posted image   pri 3m (2)
user posted image   pri 5m
Rojstvo: 3580g, 53 cm
1.mesec: 4600g; 57 cm
2.mesec: 6210g, 60 cm
3.mesec: 7150g, 65 cm
4.mesec: 8300g, 68 cm

Legenda:

user posted image             - prvi zobek

user posted image           - plazim se

user posted image      - sedim

user posted image          - hodim

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
10.12.2008 22:51:35   
Erin
Aha si že videla...

Mi gremo spat...jutri je posvetovalnica..moram oment da polivamo  kot na soden danuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ga sploh ne upam cepit jutri za rotavirus...bo vse samo ven šlo...

Nočkooooouser posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
10.12.2008 23:43:32   
kaja02
joj maja t. upam da čimprej porihtate vaše kakanje, sedaj pa to že dolgo traja, naša  tud še vedno tekoče kaka sam je P rekla da je to lahk viroza al pa alergija, mah bomo vidli, jutri pa dobro opravita pri zdravniku

punce lahko noč!!!!!

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
11.12.2008 0:13:53   
bella02
Krysia, hvala za napotke za avdiološko. Bomo bolj na tesno s časom, ker greva še po očita v službo, da bo on iskal parkirišče in takob ali tako mi je bolj fajn, da je z menoj.

sandra, super za novo frizurco, ti čist verjamem, da ti je pasala sprememba. Pa kako lepo, da sta bili TT tako veseli, ko si prišla domov. Sem danes ugotovila, da je pri nas isto. Vedno se je do ušes smejala očitu, ko je prišel iz službe. In se mi je zdelo že zamal. Ko pa sem danes jaz prišla iz trgovine, je enak nasmeh podarila tudi meni. Nauk? Bo treba večkrat od domauser posted image user posted image user posted image

buhtlčk, naša še ne protestira, je pa res, da jo tašča kvečjemu popazi kako uro, za previt in jest pa sem že doma al jest al pa oči

Maja T, user posted image user posted image user posted image za tvojo pikico, da bi se čimprej znebili te zoprne driske

Sem kupila Novalac in da zdaj vidimo, kaj bo s polivanjem, Je pa prvo rundo komaj kaj pojedla, ker je bila navajena na Pregomin, sam me niti ne skrbi, ker z slabšega na bolš ni problem prešaltat. Je drugo rundo že lepo jedla. Upam pa tudi, da ne bo kakih težav z zaprtjem, sem mal čekirala, da se to doskrat zgodi. Zdaj kaka na 2 dni, zdaj bomo pa videli.
Pa včeraj mi je dala D3 kapljice, ker jo je po AD3 zvijalo in jih ji sploh nisem potem več dajala. A date to pred obrokom al kdaj?

Nič, grem še mal gledat snov za izpit, potem pa spat. Nočka!

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
11.12.2008 6:31:59   
Zoja Miša
Privoščite si jo takšno, kot vam paše:

user posted image

JUTRO!
MI2 spali do 5h!user posted image user posted image user posted image  Samo je pa vreme user posted image  in bi bilo najbolje iti nazaj v mižule. A sem vseeno raje user posted image  kavo skuhala in sedaj me čaka, da neham vam pisatiuser posted image .
Ostalo kasneje

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
11.12.2008 7:01:26   
naty13
Jutroooooooo.

Imam oba otroka pokonci. danes smo spet ob 3.30 jedli. Dobro, sem spočita. user posted image  Jošt je potem vstal ob 6h, ker je stokal v spanju, grem tja, posvetim z mobitelom. Ja zbudila sem ga s to svetlobo. je pa grizel prst in stokal v spanju, ker je imel v enem nosku mucka tako daleč notri, da še dihat ni mogel normalno.  user posted image  Sva potem spucala, pa je zdej že v ležalniku, zabava ga pa Nejc. user posted image  Knjigice z živalmi gledata. Vsakič, ko mu novo pokaže se zasmeji. user posted image

Zoja Miša hvala za user posted image . Pa malo z zamudo vse naj naj Kaji Lini za 4 mesece. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bella kot si rekla iz slabšega na bolš lahko preklopiš. Pa upam, da vam ne bo treba kdaj nazaj na slabš. user posted image user posted image user posted image

Maja T. user posted image user posted image user posted image  Sem brez besed. user posted image user posted image user posted image user posted image

Sandra user posted image user posted image user posted image  za frizurco.

Tejka dobro vozi. user posted image user posted image user posted image user posted image

Erin dobro opravite pri P. user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
11.12.2008 7:06:24   
Zoja Miša
Naty, upam, da se pozdraviš! Pazi se, da slučajno ne bi sedaj zbolela!user posted image

Tejkaz, tudi jaz sem privrženka Mullerja in res bi lahko uvedli kakšne točke zvestobe. A po mojem, jim ni treba, ker vedo, da so itak najboljšiuser posted image . Lepo vozi v Velenkovacuser posted image  v tem trapastem vremenu.

Gajka, upam, da se niste preveč drli. Kakšne volje pa je Rok sicer? Ker revček se mi že kar smili. Ti pa sploh! user posted image

Maja T en velik user posted image zate in za Zaro! Upam, da se čim prej poštimata. In saj veš kako je, glavo pokonci in novim zmagam naproti.

IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

MB, madonca ste bile, no ste, čedne. Ja tale naša Matejchi pa res nikjer ne manjka, pohvalno!

Zoja Miša
a veš da mi je neumno, da sem povsod, samo še dobro da v CE nisem šla... je pač tako naneslo, da sem se lahko "udomačila" v MB.. pašeee.

Matejchi zakaj neumno?user posted image  MB je pa itak nekaj posebnega, tako da ti čisto verjamem, da se tam dobro počutiš.user posted image

Sandra, dobro si to naredila, da si si privoščila par uric zase. Paše, ne? Čeprav je potem, vsaj pri meni tako, da itak komaj čakam, da pridem domov.user posted image

Buhtlček, pri nas je bilop za enkrat o.k. Čeprav babici in dedija, enega ali drugega vidi v povprečju 1-2x na mesecuser posted image .

Erin, dobro zrihtajte v posvetovalnici.

Bella, jaz ji Oleovit D3 dajem vedno zjutraj, zraven pa ene 3 kapljice proti krčem, samo zato, ker so sladke in potem vse skupaj lažje in raje poje. Tele Oleovit nimajo okusa, pa jih začne kar ven špukati.user posted image
Dobro zrihtajte na audiološki!

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
11.12.2008 7:08:27   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: naty13
Zoja Miša hvala za user posted image . Pa malo z zamudo vse naj naj Kaji Lini za 4 mesece. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nič nisi zamudila! Danes je točno 4 m! Hvalauser posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
11.12.2008 7:12:31   
matejchi
bella jaz dam kapljice pred obrokom ponavadi zjutraj, če pozabim pa enkrat do kosila..
tatly I´ve got you..
Zakaj ženske seksajo?
Do 20-ega iz firbca, od 20 do 30-ga zaradi reprodukcije, od 30 do 40 iz zadovoljstva, od 40-50 zaradi viška energije po 50 pa iz zlobe..
Nauk: firbec je qrc.user posted image

Mi gremo pa po pikija danes.. idealno vreme..

< Sporočilo je popravil matejchi -- 11.12.2008 7:13:40 >

RD RR

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
11.12.2008 7:34:32   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Nič nisi zamudila! Danes je točno 4 m! Hvalauser posted image

Ufffffffff zakaj sem mislila, da je 10. rojenauser posted image  Na ticker pa nisem gledala. user posted image  No, sem pa vsaj pravi datum zadela. user posted image

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 3817
11.12.2008 7:53:38   
sayuri
Jutro... Šibam v razvojno na Metelkovo v Lj...  Se beremo popoldne...user posted image

Naša dva knedla mata pa danes 5 mescev.user posted image user posted image user posted image

Kaja Lina vse naj naj za 4 mesece. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sayuri -- 11.12.2008 7:54:41 >

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
11.12.2008 7:57:20   
naty13
Lovro, Zara in Neža vse naj naj za 5 mesecev

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
11.12.2008 8:02:47   
Zoja Miša
Zara in Lovro vse naj....user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
11.12.2008 8:03:40   
Zoja Miša
Neža, vse naj...user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3821
11.12.2008 8:08:24   
sandra123
Jutrouser posted image
Pa vse najboljše Neži, Zari in Lovrotu za 5.mesecev, pa KajiLini za 4.mesece
user posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
11.12.2008 8:40:58   
matejchi
ZojaMiša predlog za okrasitev...
user posted image

Erin mogoče bo pa Tilen na tem področju hitrejši.. user posted image
user posted image

RD RR

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
11.12.2008 8:56:41   
anita goitan
jutro,
me2 sva pa ravno iz Pediatrije, mele še en UZ abdomna, tud izvide imamo in je vse ok, vsi trebušni organi (jetra,žolčnik,žolčni vodi,pankres,vranica,sečni mehur,..) normalni, HBuser posted image in dns začnem počas mleko uvajat, pa will see, če ne prej ko končam z dojenjem se bo stvar uredila, to so rekle vse možne bele halje.

Pa sva ble hitr na vrsti, točni ko urca, gužva po cesti za popizduser posted image , folk če je mal mokra cesta sploh n zna vozit, jaoo
Zoja zdej na gugalniku čeblja in v usta tlači vse živo, boščka sej mora bit kar hud napor za telešček tile zobki in kar dva na 1xuser posted image , mah bo pa potem mir.
Šibam kaj v usta vržt, in si končno normalno kavo spit

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
11.12.2008 9:07:30   
ozziebo
Jutro, kakršna noč, tako vremeuser posted image . Mah, bo že.

Maja user posted image

Zara, Lovro, Kaja Lina  čestitke za obmesečnico!

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?