Zoja Miša
|
Naty, upam, da se pozdraviš! Pazi se, da slučajno ne bi sedaj zbolela! Tejkaz, tudi jaz sem privrženka Mullerja in res bi lahko uvedli kakšne točke zvestobe. A po mojem, jim ni treba, ker vedo, da so itak najboljši . Lepo vozi v Velenkovac v tem trapastem vremenu. Gajka, upam, da se niste preveč drli. Kakšne volje pa je Rok sicer? Ker revček se mi že kar smili. Ti pa sploh! Maja T en velik zate in za Zaro! Upam, da se čim prej poštimata. In saj veš kako je, glavo pokonci in novim zmagam naproti. IZVIRNO SPOROČILO: matejchi MB, madonca ste bile, no ste, čedne. Ja tale naša Matejchi pa res nikjer ne manjka, pohvalno! Zoja Miša a veš da mi je neumno, da sem povsod, samo še dobro da v CE nisem šla... je pač tako naneslo, da sem se lahko "udomačila" v MB.. pašeee. Matejchi zakaj neumno? MB je pa itak nekaj posebnega, tako da ti čisto verjamem, da se tam dobro počutiš. Sandra, dobro si to naredila, da si si privoščila par uric zase. Paše, ne? Čeprav je potem, vsaj pri meni tako, da itak komaj čakam, da pridem domov. Buhtlček, pri nas je bilop za enkrat o.k. Čeprav babici in dedija, enega ali drugega vidi v povprečju 1-2x na mesec . Erin, dobro zrihtajte v posvetovalnici. Bella, jaz ji Oleovit D3 dajem vedno zjutraj, zraven pa ene 3 kapljice proti krčem, samo zato, ker so sladke in potem vse skupaj lažje in raje poje. Tele Oleovit nimajo okusa, pa jih začne kar ven špukati. Dobro zrihtajte na audiološki!