|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del***
11.12.2008 9:21:38   
gajka
Takle je pa danes Rokov prst po včerajšnjem mrcvarjenju tiste preklemane pijavke v ZD:
user posted image

Pa naj še kdo reče, da je to normalno! user posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
11.12.2008 9:22:42   
ozziebo
Anita, super za pregled, pa za novo slikcouser posted image

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
11.12.2008 9:23:21   
ozziebo
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Takle je pa danes Rokov prst po včerajšnjem mrcvarjenju tiste preklemane pijavke v ZD:
user posted image

Bošček!

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
11.12.2008 9:27:05   
matejchi
anita pa ne še ti... luštna slikca.. zdaj se bomo pa čisto lovili, daj ji vsaj sončnico v lase, da boš bolj prepoznavna.. 

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3829
11.12.2008 9:27:33   
Neža7

user posted image

Pa to ne mora biti res user posted image  Bogi Rok user posted image  To je bilo ZD Velenje a ne? Katastrofa! Jaz bi šla jim pokazat user posted image  Jih je lahko sram.

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3830
11.12.2008 9:28:02   
gajka
Ćestitke Kaji Lini za 4 mesece ter Zari, Lovrotu in Neži za 5 mesecev! user posted image

anita - super za izvide. user posted image Zdaj pa počasi veselo na mlečne izdelke!

Maja T. - user posted image zate in za Zaro! Te čisto razumem, kaj preživljaš. Ko misliš, ga že gre na bolje... user posted image

Zoja Miša - Rok je sicer čisto lepo razpoložen in pravi dobrovoljček tako, da sicer sploh ne kaže nobenih znakov. da je kaj narobe. user posted image

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3831
11.12.2008 9:29:23   
matejchi
gajka user posted image , pa kaj je ta na živilsko hodila al na zdravstveno?

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3832
11.12.2008 9:30:57   
Vilika
gajka - to pa je noro grdo, si nisem tko grdo predstavlala po tvojem opisu user posted image . Rokec user posted image , samo zate.

Zarika, Lovrek, Kaja Linka, Nežika - vse naj naj ob vaši obmesečnici user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

matejchi  - un prvi video mi je ful všeč, čeprav nisem novoletni frik user posted image

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
11.12.2008 9:32:21   
anita goitan
gajka halooouser posted image user posted image , sej ima prou vneto kožo

matejchi sej ji bi dala sončnico, sam kaj ko bejba nima glih ne vem kolk laskuser posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
11.12.2008 9:32:44   
gajka

IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

Po mojem kar na mesarsko.

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3835
11.12.2008 9:34:32   
Erin
Jutrooooooooo!

Zara, Lovro, Kaja Lina in Neža - vse najbooooooooooooooljšeeeeeeeeeeee!!user posted image user posted image user posted image

anita - lepa slikca!user posted image

matejchi - meni je pa tale boljša-->

http://www.youtube.com/watch?v=Y4iYm7Hpgn0

user posted image user posted image user posted image

Aja, smo iz posvetovalnice - naj bi blo vse ok, samo naj bi bil kao preveč DEBEL!! Ah dej no, sej je ja dojenček! Ah...

U glavnem, matejchi podatki:

4.mesece - 65 cm, 8100 g.

< Sporočilo je popravil Erin -- 11.12.2008 9:35:48 >

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3836
11.12.2008 9:35:00   
Neža7
Hvala Zoja Miša user posted image  Čestitke tudi tebe za 4 mesecev user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sayuri... čestitke tudi tebi za 5 mesecev user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes praznujemo 5 mesecev za Nežiko in 1 leto od user posted image  na Clearblue user posted image

Šibammmmmmmmmmmmmm!

ciao user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
11.12.2008 9:37:06   
anita goitan
Erin ornk dedc je tale vaš Tilenuser posted image . A si mu povečala (večkrat na dan) dodatekuser posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 3838
11.12.2008 9:39:03   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Jutro... Šibam v razvojno na Metelkovo v Lj...  Se beremo popoldne...user posted image

dobro opravite.

anita - me veseli da je vse ok..user posted image user posted image user posted image user posted image

Tamal je zmatran ker je zgodaj (ob 7h) ustaluser posted image pa še pikica ga je očitno zmatrala..tako da že sedaj pijem kavico user posted image user posted image user posted image user posted image Bo še katera? Ponavadi si jo privoščim šele ob njegovi 2 rundi spanja ob 12.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3839
11.12.2008 9:41:11   
Erin

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bentiš!!!! Jest bi jo ustrelila!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3840
11.12.2008 9:41:55   
sandra123
Gajkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , katastrofauser posted image ...jaz bi definitivno šla prstek pokazat!!!!!!! Daj malemu obkladek gor, zgleda tako grdo, vneto user posted image user posted image user posted image user posted image ...Pa saj ne morem verjeti, da lahko kaj takega naredijo pri odvzemu krvi iz prstkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa naj se prstek čimprej zaceliuser posted image

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 11.12.2008 9:42:08 >

Lp, Sandra

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 3841
11.12.2008 9:43:18   
Erin

IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

Po mojem kar na mesarsko.

Se strinjam..Jaz bi se pa pritožila...user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3842
11.12.2008 9:46:53   
sandra123
Erin, mali je pa res pravi dečkouser posted image , pa user posted image user posted image user posted image za uspešen pregled pri Puser posted image ...

Jaz pa čakam, da me patronažna pokliče, če bo prišla danes oz. ju3....Mali dve pa že spitauser posted image ...vreme za pouser posted image , imam polno košaro Tininih cotk za zlikat, pa se mi kar ne dauser posted image user posted image ....aja, pa še kup srajc od user posted image visi na obešalniku in čakajo, da se jih usmilim user posted image user posted image user posted image user posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
11.12.2008 9:47:03   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

Erin ornk dedc je tale vaš Tilenuser posted image . A si mu povečala (večkrat na dan) dodatekuser posted image

Ne. Cel dan ima moje mleko, 1x na dan mu dam za 3 žličke korenčka, pa zvečer dobi 180ml dodatka. To je vse. Potem me pa naderejo skori kakega bajsa mam. Ja sej je bil moj tud pa sem bla jest tud...A pokažem??

user posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 3844
11.12.2008 9:51:57   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

Ne. Cel dan ima moje mleko, 1x na dan mu dam za 3 žličke korenčka, pa zvečer dobi 180ml dodatka. To je vse. Potem me pa naderejo skori kakega bajsa mam. Ja sej je bil moj tud pa sem bla jest tud...A pokažem??

user posted image

ooo ma kire laske!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
11.12.2008 9:52:36   
Erin
No ne vid se lih najboljš pa kasnej sem imela še več oblog...user posted image user posted image So se zadnja leta nazaj vrnileuser posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3846
11.12.2008 9:53:02   
Erin
Jp naravna RDEČKA semuser posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3847
11.12.2008 9:53:20   
Vilika
Erin - da je preveč debel user posted image , daj no, ne jih poslušat. Meni se (po slikah sodeč) ne zdi debel, je pa veliko pridobil se mi zdi.. Dojenčki morajo imeti klobasice, da izgledajo še bolj dojenčkasto in cort user posted image . Me zanima kaj bo za našega rečeno drug mesec - ga že moja mami kliče bajsi user posted image .

Tak je bil naš kakšen mesec nazaj (65cm, 7600g), taprav - za moje pojme. Imamo kaj prijet user posted image
user posted image

Maja T. - pri vas je pa res pestro s to driskico. Bogica Zara user posted image . Še dobro da sploh kaj napreduje in da je dobre volje.

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3848
11.12.2008 9:53:46   
Erin
matejchi, taka mama boš pa ti:user posted image

user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3849
11.12.2008 9:56:58   
anita goitan
še jaz eno nudl fotko: taka pa naša bejba skor 1m nazaj, dolga je ku pondelkuser posted image

user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?