|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del***
10.12.2008 18:30:54   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

IZVIRNO SPOROČILO: Erin

user posted image user posted image user posted image A vaš pa že spi?? Mi se čez 1 uro šele kopamo, spanje pa čez 2-3 user posted image Mamo jutri posvetovalnicouser posted image user posted image user posted image

Dobr opravte, pa sestri reč, da naj ga prov zmer, da ne bo spet pol metra premajhen. user posted image  Hecam se, ker v KR so bili pri Nejcu tudi površni, ampak zdej pri Joštu pa trkam, trkam in še enkrat trkam je zelo natančna. user posted image

Maš pa hitro to porihtan,da ti v minutki spi. user posted image

A veš kaj sem prebrala: A veš da že spi. Grrrrrrrrrrrrrr user posted image user posted image user posted image user posted image  Sem prehitra, pol je pa treba popravljat.

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
10.12.2008 18:42:58   
Neža7
Čer,

Neža je šla spat ob 18:00 in jaz sem šla pod tuš in sedaj grem hitro v posteljo, ker mi je kar user posted image  danes.
Bi morala kuhat za jutri ampak nimam več energije.

Upam, da bo ob slabem vremenu vaši user posted image  lepo spali čez noč.

Lahko noč

user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
10.12.2008 18:53:34   
anita goitan
čer, mi pa zdej gremo čofa čofa potem pa v mižale, nočko

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
10.12.2008 18:57:48   
tinka14
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

naty13 - vi ste pa hitri pri spanju. Pri nas bo to šele čez kaki 2 uri na sporedu. user posted image

uf ste hitri. js ga še enkrat zbudim ob 21. sej mogoče ni pravuser posted image . lahk bi že od zdej spal. sam ne vem kaj bi blo pol zjutri.

neža fajn spi, upam, da bo jutri vse ok.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
10.12.2008 19:00:00   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: tinka14

naty13 - vi ste pa hitri pri spanju. Pri nas bo to šele čez kaki 2 uri na sporedu. user posted image

uf ste hitri. js ga še enkrat zbudim ob 21. sej mogoče ni pravuser posted image . lahk bi že od zdej spal. sam ne vem kaj bi blo pol zjutri.

neža fajn spi, upam, da bo jutri vse ok.

A ti potem kar v spanju poje in spi naprej ali imaš budnega za urcouser posted image

pa pa

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
10.12.2008 19:03:40   
tinka14
ponavadi se kr zavleče mal, vsaj kako uro. ponavadi ga takrat šele kopam ali umivam. ampak danes so se ure nekam zamaknile. ob 8 je ponavadi najin čas za to. dans bo verjetno mal pozneje, je že tudi v pižami, ker mi je prejle spet vse pobruhal. dans sva pa res mela modno revijo. skor cel pralni stroj cot je umazal. tak da danes bova hitra. jest in spat.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
10.12.2008 19:08:07   
naty13

ponavadi se kr zavleče mal, vsaj kako uro. ponavadi ga takrat šele kopam ali umivam. ampak danes so se ure nekam zamaknile. ob 8 je ponavadi najin čas za to. dans bo verjetno mal pozneje, je že tudi v pižami, ker mi je prejle spet vse pobruhal. dans sva pa res mela modno revijo. skor cel pralni stroj cot je umazal. tak da danes bova hitra. jest in spat.

Jaz ga zadnje čase tudi samo preoblačim, ker se tolk slini, da je bodi moker pa še roke v usta tiši in potem se še pobruha user posted image

pa pa

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 3782
10.12.2008 19:10:08   
naty13
Zdej pa jaz tudi počasi grem.

Pride nejc, je delal in je bil ful priden tako, da ga ati ni spustil notri. user posted image user posted image user posted image  Potem bom pa tudi jaz počasi šla spat. Me grlo boli, pa v nosu me nekaj draži. user posted image  do nedelje se bo treba pozdravit. user posted image

Nočko user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3783
10.12.2008 19:14:51   
tinka14

Jaz ga zadnje čase tudi samo preoblačim, ker se tolk slini, da je bodi moker pa še roke v usta tiši in potem se še pobruha user posted image

js tut mislim, da odkar so tele pesti v ustih, da še večkrat zarad tega bruha. sovražim bruhanje. js nisem nikol bruhala (na feštah user posted image ). ne vem po kom ma to. zgleda po atiju.user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3784
10.12.2008 19:20:32   
tinka14
user posted image

tole hočem že en čas vprašat, pa vedno pozabim, mislim, da je erin napisala za mullerjevo čistilo. a je to to? in kr namažem in pustim v košu, al kej namočim?

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
10.12.2008 19:20:39   
tejkaz
Čer

Moja dva tudi že spita.
Spakiram do konca, potem pa spat, moram biti spočita za jutrijšnjo vožnjo.

Lahko noč

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 3786
10.12.2008 19:21:06   
tejkaz

user posted image

tole hočem že en čas vprašat, pa vedno pozabim, mislim, da je erin napisala za mullerjevo čistilo. a je to to? in kr namažem in pustim v košu, al kej namočim?

Ne.

Čaki, grem zdajle slikat.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
10.12.2008 19:24:21   
tinka14
ojoj. 

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
10.12.2008 19:28:11   
tejkaz
user posted image

No, ja, saj je podobno, samo pri temu našpricaš in pustiš v košu do naslednjega pranja. Pri meni gre vse dol.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3789
10.12.2008 19:31:04   
tinka14
ja, ime je isto, upam, da bo tale moj tudi ok. ker mam težave s pranjem zadnje čase.user posted image hvala tejkaz.

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3790
10.12.2008 19:36:33   
tejkaz
Saj blink je tudi marsikaj drugega. Jaz imam naslednje zadeve od blink-a

-wc čistilo
-osvežilec za wc
-čistilo za okna
-čistilo za po tleh
-za perilo
-za kopalnico
-za kuhinjo

verjetno še kaj pa se ne spomnim. Sem čisti fan mullerja. Škoda, ker nimajo kakšnih točk zvestobe user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
10.12.2008 19:43:50   
gajka

Kako je danes z Rokcemuser posted image

Razen dopoldanskega mučenja v ZD relativno dober dan glede na povprečje zadnjih dni. user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3792
10.12.2008 19:48:17   
tinka14
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

-wc čistilo
-osvežilec za wc
-čistilo za okna
-čistilo za po tleh
-za perilo
-za kopalnico
-za kuhinjo

verjetno še kaj pa se ne spomnim. Sem čisti fan mullerja. Škoda, ker nimajo kakšnih točk zvestobe user posted image

ja, sej zadaj piše, da je za madeže, tak de je mogoče kej podobnega. upam.

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3793
10.12.2008 19:50:50   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

-wc čistilo
-osvežilec za wc
-čistilo za okna
-čistilo za po tleh
-za perilo
-za kopalnico
-za kuhinjo

Ja vidim, da bi ti lahko postala kar svetovalka za Müllerjeva čistila. user posted image Jaz tudi kdaj vzamem kakšno zadevo te znamke. Točke zvestobe bi bile pa dobra ideja. user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 10.12.2008 19:51:09 >

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3794
10.12.2008 19:53:57   
gajka
Dedca sta v kopalnici, sta se načofotala. Zdaj še gubice mažeta in se oblečeta za pančanje. Potem pa še jaz svoj jošek Roku serviram in bo dan za nami. Samo upam, da ne bo kakih večjih vikov in krikov pri futranju. user posted image
Nočko!

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3795
10.12.2008 19:55:28   
tinka14

Dedca sta v kopalnici, sta se načofotala. Zdaj še gubice mažeta in se oblečeta za pančanje. Potem pa še jaz svoj jošek Roku serviram in bo dan za nami. Samo upam, da ne bo kakih večjih vikov in krikov pri futranju. user posted image
Nočko!

nej bo fajn fotranje! a veš, moj nejc se je pa umiril s tem dretjem. kak teden ga je tut matral, pa ne pri vsakem hranjenju. moja diagnoza: krivo je blo cepljenje.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3796
10.12.2008 21:24:01   
Maja T.
Čer!

Jaz pa iz ure v uro user posted image user posted image user posted image , ker mi Zara spet driska.

Tako dobro je kazalo, fajn se je poredila, se je pa ponoči začelo. Ob 3.00 zjutraj sem jo prvič previla (ne pomnim, kdaj mi je nazadnje ponoči kakala). Do zdaj je že 7x   user posted image   user posted image .

Jutri SPET gremo k P. in sledijo nadaljnje preiskave. To sem si najmanj želela.
Eden morebitnih vzrokov je ta, da nima naravne flore, ker se ji je že ob rojstvu porušila, ker je dobivala v porodnišnici antibiotike.

Je pa drugače zeloooo aktivna, dobre volje, vriska, se pogovarja, HB saj to user posted image

Nisem ravno pri volji za klepet, sem vas pa vse lepo prebrala.

Gajkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da se porihtata, te full razumem kako ti je.

Sajuri in Anita G. kako cart ste user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3797
10.12.2008 21:27:03   
Maja T.
user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3798
10.12.2008 21:28:33   
matejchi

MB, madonca ste bile, no ste, čedne. Ja tale naša Matejchi pa res nikjer ne manjka, pohvalno!

Zoja Miša
a veš da mi je neumno, da sem povsod, samo še dobro da v CE nisem šla... je pač tako naneslo, da sem se lahko "udomačila" v MB.. pašeee.

tejkaz saj sem napisala da morem prebrat, mi ni še uspelo... sem pa ugotovila, da imam prav TE slinčke....user posted image in kaj ste ugotovile... povzetek?? Jutri jih imam namen vrniti v trgovino... 

< Sporočilo je popravil matejchi -- 10.12.2008 21:35:28 >

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3799
10.12.2008 21:41:05   
sandra123
Čer...

user posted image user posted image user posted image user posted image MajaT zate in za Zaro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...pa naj se že enkrat konča ta driska pri vaju, no user posted image user posted image user posted image ...

Meni danes ni delal net celo dopoldne, sem bila jezna kot user posted image ...Ponoči budnica pri obeh hkrati ob 2.40user posted image , sem totalno pouser posted image in se razjezila na user posted image , ki je mirno spal spet v dnevni sobi na kavču user posted image user posted image user posted image ...je moral pripraviti flaško za Tejo....no, medtem se je Taja že najedla pri prsih in sva naredila menjavo user posted image ....ampak bilo je pa smešno vse skupaj, kajti pripravil je le 60 oz. 70 ml mleka, pa sta ga 30 ml pustili user posted image user posted image user posted image user posted image ...kakorkoli že....spali sta potem do 6.50, ko je zvonila budilka za Tinino vstajanje....spet obe hkrati...pa smo se nahranile, pa potem spale do 8.30....
Ker sem bila že res hudo potrebna frizerja, sem si danes privoščila popoldan samo zaseuser posted image ...sem se šla pobarvat, malo postrižit....skratka spremenila sem malo svoj izgled....nisem več blond user posted image user posted image user posted image ...pa sem malo dragega šokirala, ker me že skoraj 10.let blond prenaša user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....Skratka, počutim se super, ker vem, da sem zase nakaj dobrega naredilauser posted image ...Kako je pa moj user posted image preživel 3 urce brez meneuser posted image ...rekel je, da je bilo vse ok...no, ko sem prišla pa jaz domov, sta me bili mali dve tako veseli, da se to ne da opisat...kar vriskali stauser posted image user posted image user posted image ...in ko sva se s Tajo nahranili, je v zahvalo v plenico pridelala zelooooooooooo konkretno porcijo....še po celem hrbtu je imela drekec razmazan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mislim ne, kakšen protest, ker me ni bilo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Nič ne bom komentirala, ker nisem uspela vsega prebrat....ma ste pa res načvekale danes user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , saj ni čudno, da je takšno vreme user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sayuri....hvala za odgovor na ZS....user posted image user posted image user posted image
Matejchi, kako ti je pa kaj všeč moj in Erinin predlog o teh legendah za naše user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 10.12.2008 21:43:55 >

Lp, Sandra

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?