Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 10.12.2008 18:30:54
|
|
|
|
naty13
|
IZVIRNO SPOROČILO: naty13 IZVIRNO SPOROČILO: Erin A vaš pa že spi?? Mi se čez 1 uro šele kopamo, spanje pa čez 2-3 Mamo jutri posvetovalnico Dobr opravte, pa sestri reč, da naj ga prov zmer, da ne bo spet pol metra premajhen. Hecam se, ker v KR so bili pri Nejcu tudi površni, ampak zdej pri Joštu pa trkam, trkam in še enkrat trkam je zelo natančna. Maš pa hitro to porihtan,da ti v minutki spi. A veš kaj sem prebrala: A veš da že spi. Grrrrrrrrrrrrrr Sem prehitra, pol je pa treba popravljat.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 10.12.2008 18:42:58
|
|
|
|
Neža7
|
Čer, Neža je šla spat ob 18:00 in jaz sem šla pod tuš in sedaj grem hitro v posteljo, ker mi je kar danes. Bi morala kuhat za jutri ampak nimam več energije. Upam, da bo ob slabem vremenu vaši lepo spali čez noč. Lahko noč
11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm 09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 10.12.2008 18:53:34
|
|
|
|
anita goitan
|
čer, mi pa zdej gremo čofa čofa potem pa v mižale, nočko
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 10.12.2008 18:57:48
|
|
|
|
tinka14
|
IZVIRNO SPOROČILO: gajka naty13 - vi ste pa hitri pri spanju. Pri nas bo to šele čez kaki 2 uri na sporedu. uf ste hitri. js ga še enkrat zbudim ob 21. sej mogoče ni prav . lahk bi že od zdej spal. sam ne vem kaj bi blo pol zjutri. neža fajn spi, upam, da bo jutri vse ok.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 10.12.2008 19:00:00
|
|
|
|
naty13
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinka14 IZVIRNO SPOROČILO: gajka naty13 - vi ste pa hitri pri spanju. Pri nas bo to šele čez kaki 2 uri na sporedu. uf ste hitri. js ga še enkrat zbudim ob 21. sej mogoče ni prav . lahk bi že od zdej spal. sam ne vem kaj bi blo pol zjutri. neža fajn spi, upam, da bo jutri vse ok. A ti potem kar v spanju poje in spi naprej ali imaš budnega za urco
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 10.12.2008 19:03:40
|
|
|
|
tinka14
|
ponavadi se kr zavleče mal, vsaj kako uro. ponavadi ga takrat šele kopam ali umivam. ampak danes so se ure nekam zamaknile. ob 8 je ponavadi najin čas za to. dans bo verjetno mal pozneje, je že tudi v pižami, ker mi je prejle spet vse pobruhal. dans sva pa res mela modno revijo. skor cel pralni stroj cot je umazal. tak da danes bova hitra. jest in spat.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 10.12.2008 19:08:07
|
|
|
|
naty13
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinka14 ponavadi se kr zavleče mal, vsaj kako uro. ponavadi ga takrat šele kopam ali umivam. ampak danes so se ure nekam zamaknile. ob 8 je ponavadi najin čas za to. dans bo verjetno mal pozneje, je že tudi v pižami, ker mi je prejle spet vse pobruhal. dans sva pa res mela modno revijo. skor cel pralni stroj cot je umazal. tak da danes bova hitra. jest in spat. Jaz ga zadnje čase tudi samo preoblačim, ker se tolk slini, da je bodi moker pa še roke v usta tiši in potem se še pobruha
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 10.12.2008 19:10:08
|
|
|
|
naty13
|
Zdej pa jaz tudi počasi grem. Pride nejc, je delal in je bil ful priden tako, da ga ati ni spustil notri. Potem bom pa tudi jaz počasi šla spat. Me grlo boli, pa v nosu me nekaj draži. do nedelje se bo treba pozdravit. Nočko
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 10.12.2008 19:14:51
|
|
|
|
tinka14
|
IZVIRNO SPOROČILO: naty13 IZVIRNO SPOROČILO: tinka14 ponavadi se kr zavleče mal, vsaj kako uro. ponavadi ga takrat šele kopam ali umivam. ampak danes so se ure nekam zamaknile. ob 8 je ponavadi najin čas za to. dans bo verjetno mal pozneje, je že tudi v pižami, ker mi je prejle spet vse pobruhal. dans sva pa res mela modno revijo. skor cel pralni stroj cot je umazal. tak da danes bova hitra. jest in spat. Jaz ga zadnje čase tudi samo preoblačim, ker se tolk slini, da je bodi moker pa še roke v usta tiši in potem se še pobruha js tut mislim, da odkar so tele pesti v ustih, da še večkrat zarad tega bruha. sovražim bruhanje. js nisem nikol bruhala (na feštah ). ne vem po kom ma to. zgleda po atiju.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 10.12.2008 19:20:32
|
|
|
|
tinka14
|
tole hočem že en čas vprašat, pa vedno pozabim, mislim, da je erin napisala za mullerjevo čistilo. a je to to? in kr namažem in pustim v košu, al kej namočim?
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 10.12.2008 19:20:39
|
|
|
|
tejkaz
|
Čer Moja dva tudi že spita. Spakiram do konca, potem pa spat, moram biti spočita za jutrijšnjo vožnjo. Lahko noč
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 10.12.2008 19:21:06
|
|
|
|
tejkaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinka14 tole hočem že en čas vprašat, pa vedno pozabim, mislim, da je erin napisala za mullerjevo čistilo. a je to to? in kr namažem in pustim v košu, al kej namočim? Ne. Čaki, grem zdajle slikat.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 10.12.2008 19:24:21
|
|
|
|
tinka14
|
ojoj.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 10.12.2008 19:28:11
|
|
|
|
tejkaz
|
No, ja, saj je podobno, samo pri temu našpricaš in pustiš v košu do naslednjega pranja. Pri meni gre vse dol.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 10.12.2008 19:31:04
|
|
|
|
tinka14
|
ja, ime je isto, upam, da bo tale moj tudi ok. ker mam težave s pranjem zadnje čase. hvala tejkaz.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 10.12.2008 19:36:33
|
|
|
|
tejkaz
|
Saj blink je tudi marsikaj drugega. Jaz imam naslednje zadeve od blink-a -wc čistilo -osvežilec za wc -čistilo za okna -čistilo za po tleh -za perilo -za kopalnico -za kuhinjo verjetno še kaj pa se ne spomnim. Sem čisti fan mullerja. Škoda, ker nimajo kakšnih točk zvestobe
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 10.12.2008 19:43:50
|
|
|
|
gajka
|
IZVIRNO SPOROČILO: naty13 Kako je danes z Rokcem Razen dopoldanskega mučenja v ZD relativno dober dan glede na povprečje zadnjih dni.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 10.12.2008 19:48:17
|
|
|
|
tinka14
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz Saj blink je tudi marsikaj drugega. Jaz imam naslednje zadeve od blink-a -wc čistilo -osvežilec za wc -čistilo za okna -čistilo za po tleh -za perilo -za kopalnico -za kuhinjo verjetno še kaj pa se ne spomnim. Sem čisti fan mullerja. Škoda, ker nimajo kakšnih točk zvestobe ja, sej zadaj piše, da je za madeže, tak de je mogoče kej podobnega. upam.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 10.12.2008 19:50:50
|
|
|
|
gajka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz Saj blink je tudi marsikaj drugega. Jaz imam naslednje zadeve od blink-a -wc čistilo -osvežilec za wc -čistilo za okna -čistilo za po tleh -za perilo -za kopalnico -za kuhinjo verjetno še kaj pa se ne spomnim. Sem čisti fan mullerja. Škoda, ker nimajo kakšnih točk zvestobe Ja vidim, da bi ti lahko postala kar svetovalka za Müllerjeva čistila. Jaz tudi kdaj vzamem kakšno zadevo te znamke. Točke zvestobe bi bile pa dobra ideja.
< Sporočilo je popravil gajka -- 10.12.2008 19:51:09 >
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 10.12.2008 19:53:57
|
|
|
|
gajka
|
Dedca sta v kopalnici, sta se načofotala. Zdaj še gubice mažeta in se oblečeta za pančanje. Potem pa še jaz svoj jošek Roku serviram in bo dan za nami. Samo upam, da ne bo kakih večjih vikov in krikov pri futranju. Nočko!
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 10.12.2008 19:55:28
|
|
|
|
tinka14
|
IZVIRNO SPOROČILO: gajka Dedca sta v kopalnici, sta se načofotala. Zdaj še gubice mažeta in se oblečeta za pančanje. Potem pa še jaz svoj jošek Roku serviram in bo dan za nami. Samo upam, da ne bo kakih večjih vikov in krikov pri futranju. Nočko! nej bo fajn fotranje! a veš, moj nejc se je pa umiril s tem dretjem. kak teden ga je tut matral, pa ne pri vsakem hranjenju. moja diagnoza: krivo je blo cepljenje.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 10.12.2008 21:24:01
|
|
|
|
Maja T.
|
Čer! Jaz pa iz ure v uro , ker mi Zara spet driska. Tako dobro je kazalo, fajn se je poredila, se je pa ponoči začelo. Ob 3.00 zjutraj sem jo prvič previla (ne pomnim, kdaj mi je nazadnje ponoči kakala). Do zdaj je že 7x . Jutri SPET gremo k P. in sledijo nadaljnje preiskave. To sem si najmanj želela. Eden morebitnih vzrokov je ta, da nima naravne flore, ker se ji je že ob rojstvu porušila, ker je dobivala v porodnišnici antibiotike. Je pa drugače zeloooo aktivna, dobre volje, vriska, se pogovarja, HB saj to Nisem ravno pri volji za klepet, sem vas pa vse lepo prebrala. Gajka , da se porihtata, te full razumem kako ti je. Sajuri in Anita G. kako cart ste ...
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 10.12.2008 21:27:03
|
|
|
|
Maja T.
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 10.12.2008 21:28:33
|
|
|
|
matejchi
|
MB, madonca ste bile, no ste, čedne. Ja tale naša Matejchi pa res nikjer ne manjka, pohvalno! Zoja Miša a veš da mi je neumno, da sem povsod, samo še dobro da v CE nisem šla... je pač tako naneslo, da sem se lahko "udomačila" v MB.. pašeee. tejkaz saj sem napisala da morem prebrat, mi ni še uspelo... sem pa ugotovila, da imam prav TE slinčke.... in kaj ste ugotovile... povzetek?? Jutri jih imam namen vrniti v trgovino...
< Sporočilo je popravil matejchi -- 10.12.2008 21:35:28 >
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 10.12.2008 21:41:05
|
|
|
|
sandra123
|
Čer... MajaT zate in za Zaro ...pa naj se že enkrat konča ta driska pri vaju, no ... Meni danes ni delal net celo dopoldne, sem bila jezna kot ...Ponoči budnica pri obeh hkrati ob 2.40 , sem totalno po in se razjezila na , ki je mirno spal spet v dnevni sobi na kavču ...je moral pripraviti flaško za Tejo....no, medtem se je Taja že najedla pri prsih in sva naredila menjavo ....ampak bilo je pa smešno vse skupaj, kajti pripravil je le 60 oz. 70 ml mleka, pa sta ga 30 ml pustili ...kakorkoli že....spali sta potem do 6.50, ko je zvonila budilka za Tinino vstajanje....spet obe hkrati...pa smo se nahranile, pa potem spale do 8.30.... Ker sem bila že res hudo potrebna frizerja, sem si danes privoščila popoldan samo zase ...sem se šla pobarvat, malo postrižit....skratka spremenila sem malo svoj izgled....nisem več blond ...pa sem malo dragega šokirala, ker me že skoraj 10.let blond prenaša ....Skratka, počutim se super, ker vem, da sem zase nakaj dobrega naredila ...Kako je pa moj preživel 3 urce brez mene ...rekel je, da je bilo vse ok...no, ko sem prišla pa jaz domov, sta me bili mali dve tako veseli, da se to ne da opisat...kar vriskali sta ...in ko sva se s Tajo nahranili, je v zahvalo v plenico pridelala zelooooooooooo konkretno porcijo....še po celem hrbtu je imela drekec razmazan mislim ne, kakšen protest, ker me ni bilo ... Nič ne bom komentirala, ker nisem uspela vsega prebrat....ma ste pa res načvekale danes , saj ni čudno, da je takšno vreme Sayuri....hvala za odgovor na ZS.... Matejchi, kako ti je pa kaj všeč moj in Erinin predlog o teh legendah za naše
< Sporočilo je popravil sandra123 -- 10.12.2008 21:43:55 >
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?