Zoja Miša
|
Tejkaz, na žalost sem si to vročo čokolado izmislila, ampak sigurno pa obstaja . In ja, bili sva v Medvodah. Ja, če bi to prej brala bi lahko v Kranj produžili. Ampak itak moraš delati, pa ne bi rada bila česa kriva . Pa drugič, prav? Lepo se imej v Velenju! Pa previdno vozi, vreme bo res bolj v k Mame pa veš kakšne so (smo ). Teranov liker! Mmmmmmmmmmm...jaz bi ga pa pila! Pablo, sva nekako na istem, spimo bolj švoh Anita, upam, da si stanovanje pospravila. Ja kaj si pa misliš, kar takole potepati, tvoj pa naj pospravlja ali kaj? Dobra fotka Zoje! In ja, končno ena prednost pumpanja! Vilika, jaz tudi komaj čakam plavanje! U jutri nas moram še prijaviti. Krysia za pohvale. In hvala za info za audiološko. Upam, tudi jaz, da nam ne bo treba predolgo čakati. Bo šel pa z nama, mi je to nekako boljše. Sayuri, vzela sem Nuxe Merveillance, je tudi proti gubam . Sem vzela pa še serum in nekaj za okoli oči. Meni paše, mi je pa v lekarni prej testerje dala, pa sem poskusila. Če imaš bolj suho kožo pa bi ti mogoče Eucerin pasal imajo tudi neko novo, dnevno, nočno in za okoli oči. Proti gubicam. Saj ne da jih imaš, ampak... Sayuri, kaj nam prikrivaš? Kakšne slikice???? Videla. Super! Gajka, tole je bilo pa res kruto do Roka. Upam, da se mu ni cel ZD zameril. Revček Vauuuu, kakšen razgled! Erin, no, pa se bom res kdaj pripeljela. Vaši konci so mi všeč! Voziva pa se obe radi. Pikica še vedno spi čeprav je v firmo pojedla samo 20ml mleka in 50 ml čaja . Smo jo očitno zmatrali. Eh, bo že nadoknadila. Ponavadi je tako. Srečanje, jaz tudi! Ampak najprej mi ti povej 22.1. prideš, ne?! Če sem kaj pozabila pokomentirati se opravičujem. Sedaj grem pa punco malo lupčkati, da oče odpre, ker je pozabila jest! Tako da vem, da sedaj se bomo hranili do 22h . Vmes pa kopanje in malo igranja. A ja, moja mami gre jutri že domov!