|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del***
10.12.2008 15:09:43   
tinka14
IZVIRNO SPOROČILO: mishel

Pa glede lulčeka, David ga ima čist po atiju user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
10.12.2008 15:10:16   
tinka14
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Paket naj bi mogla dobiti vsaka porodnica v P. Ne razumem zakaj ga nekatere niste?user posted image

http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_content&task=view&id=24&Itemid=38

v celju se jim očitno ne da?user posted image al ga je katera dobila v ce?

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
10.12.2008 15:13:39   
mishel
 TINKA 14 Ne, jaz ga nisem dobila. user posted image

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
10.12.2008 15:22:04   
Zoja Miša
Tejkaz, na žalost sem si to vročo čokolado izmislila, ampak sigurno pa obstajauser posted image . In ja, bili sva v Medvodah. Ja, če bi to prej brala bi lahko v Kranj produžili. Ampak itak moraš delati, pa ne bi rada bila česa krivauser posted image . Pa drugič, prav? Lepo se imej v Velenju! Pa previdno vozi, vreme bo res bolj v kuser posted image  Mame pa veš kakšne so (smouser posted image ). Teranov liker! Mmmmmmmmmmm...jaz bi ga pa pila!

Pablo, sva nekako na istem, spimo bolj švohuser posted image

Anita, upam, da si stanovanje pospravila. Ja kaj si pa misliš, kar takole potepati, tvoj pa naj pospravlja ali kaj?user posted image  Dobra fotka Zoje!user posted image  In ja, končno ena prednost pumpanja!user posted image

Vilika, jaz tudi komaj čakam plavanje! U jutri nas moram še prijaviti.

Krysiauser posted image  za pohvale. In hvala za info za audiološko. Upam, tudi jaz, da nam ne bo treba predolgo čakati. Bo šel pa user posted image  z nama, mi je to nekako boljše.

Sayuri, vzela sem Nuxe Merveillance, je tudi proti gubamuser posted image . Sem vzela pa še serum in nekaj za okoli oči. Meni paše, mi je pa v lekarni prej testerje dala, pa sem poskusila. Če imaš bolj suho kožo pa bi ti mogoče Eucerin pasal imajo tudi neko novo, dnevno, nočno in za okoli oči. Proti gubicam. Saj ne da jih imaš, ampak... user posted image Sayuri, kaj nam prikrivaš? Kakšne slikice???? Videla. Super!

Gajka, tole je bilo pa res kruto do Roka. Upam, da se mu ni cel ZD zameril. Revčekuser posted image  Vauuuu, kakšen razgled!user posted image

Erin, no, pa se bom res kdaj pripeljela. Vaši konci so mi všeč!user posted image  Voziva pa se obe radi. Pikica še vedno spi čeprav je v firmo pojedla samo 20ml mleka in 50 ml čajauser posted image . Smo jo očitno zmatrali. Eh, bo že nadoknadila. Ponavadi je tako. Srečanje, jaz tudi! Ampak najprej mi ti povej 22.1. prideš, ne?!

Če sem kaj pozabila pokomentirati se opravičujem. Sedaj grem pa punco malo lupčkati, da oče odpre, ker je pozabila jest!user posted image  Tako da vem, da sedaj se bomo hranili do 22huser posted image .  Vmes pa kopanje in malo igranja.

A ja, moja mami gre jutri že domov! user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
10.12.2008 15:48:18   
kaja02
tamala spi, tavečja pa teži!!!, kako sta si ti dve punci različni po karakterju, upam da Leje kasneje ne prime tanora in postana druga Kajauser posted image

tejkaz, anita- Rama vsebuje pinjenec, je prepovedana, lahk ješ  GEA IN PETRA, sam men je GEA boljša, PETRA je bolj stiropirasta, sam je tudi za peko.

paket v P- v Celju jih ne dobiš več, sam štorklo še dobiš in to od novega leta dalje, jim je očitno zmanjkal denarja, so bili v letu2007 preveč radodarni, je sestrična, ki je rodila konec novembra 07 dobila en kup testerjev, pa aventovo flaško, pa plenice, kremice, čaj.... ma ogromno in so se očitno spufal

zoja miša- user posted image  za mamo in obisk na firmi, jaz sem se prejšni petek odpravljala pa je zunaj tko lilo, da sem ostala doma, upam, da bo ta petek lepše vreme, bi zlo rada vidla otroke še v tem letu, kok jih pogrešamuser posted image , sam samga dela pa čist ničuser posted image

anita- kok smo fletni, je že pravi računalniški frik, boste mogl še en rač. nabavt, da bosta lahk obe srfale po netuuser posted image

gajka- lep razgleduser posted image ; pa upam da bodo čimprej ugotovil kaj je Roku in da mu nebo treba več krvi dajat, so pa bogi mali , user posted image

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
10.12.2008 15:52:40   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: tinka14

Paket naj bi mogla dobiti vsaka porodnica v P. Ne razumem zakaj ga nekatere niste?user posted image

http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_content&task=view&id=24&Itemid=38

v celju se jim očitno ne da?user posted image al ga je katera dobila v ce?

Ko je moja sestrična rodila v SG ji tudi niso dali, da je njen šel nazaj v porodnišnico (ko sta bila doma) in so nu dala in rekli "smo pa pozabila na vas"

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
10.12.2008 15:58:32   
tinka14
IZVIRNO SPOROČILO: kaja02

paket v P- v Celju jih ne dobiš več, sam štorklo še dobiš in to od novega leta dalje, jim je očitno zmanjkal denarja, so bili v letu2007 preveč radodarni, je sestrična, ki je rodila konec novembra 07 dobila en kup testerjev, pa aventovo flaško, pa plenice, kremice, čaj.... ma ogromno in so se očitno spufal

bom šla drugič kr drgam rodit!user posted image   user posted image

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
10.12.2008 15:59:31   
tinka14
neža, se da tale baby bonus v dm kr prek interneta uredit? sem lena user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
10.12.2008 16:01:31   
tinka14
ojoj. zdejle sma oba2 pred računalnikom. in se je pokaku. kar ne bi bilo nč narobe, če ne bi mela še js  pokakane trenirke... torej: baj baj...

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
10.12.2008 16:02:24   
Neža7

IZVIRNO SPOROČILO: kaja02

bom šla drugič kr drgam rodit!user posted image   user posted image

Jaz grem spet v LJ, ker meni je bilo super user posted image

babybonus.... ne vem user posted image  verjetno bom pogledala.

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
10.12.2008 16:11:39   
sayuri

neža, se da tale baby bonus v dm kr prek interneta uredit? sem lena user posted image

ne, ne da se. Jst sm tud eni kolegici naročila, naj mi v dmu vzame prijavnico.

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
10.12.2008 16:17:36   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

ne, ne da se. Jst sm tud eni kolegici naročila, naj mi v dmu vzame prijavnico.

sem pogledala in tako je user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
10.12.2008 17:07:37   
tinka14
hvala obema, torej bom šla tut js v dm!

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
10.12.2008 17:44:46   
bambi14
Oj,

ste se pogovarjale o voščilih in sem ravno dobla po mejlu to:

[color="#624181" size="5"]SO DNEVI, [color="#624181" size="4"]
SO LETA IN
SO POMLADI,
KO SE IMAMO PREPROSTO RADI.
SO TRENUTKI,
KO JE TREBA NA NOVO ZAČETI
IN SO LJUDJE,
KI JIH JE POTREBNO PREPROSTO OBJETI.
TA SVET JE LEP,
ČE NEKOMU NEKAJ DAŠ.
TA SVET JE LEP,
ČE NEKOGA RAD IMAŠ,
ČE STISNEŠ ROKO KOMU,
[color="#624181" size="5"]
KI GA KAJ BOLI.
TA SVET JE LEP,
ČE SI ČLOVEK DO LJUDI.

user posted image

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
10.12.2008 17:59:00   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Jaz se pa priporočam za frutkove kozarčke. Ne hippove, frutkove.
Za božič bomo delali teranov liker pa potrebujem majhne kozarčke.

Od kašic ali soka?

Jaz jih imam v omari cc. 20 kom od kašic...če rabiš...

Karkoli, samo da je Frutek. Se oglasim drug teden enkrat. Hvala

vela

no super samo da mi spraznejo omaro :D
Sem jih šprarala za vrtec če bomo kdaj kake vazice delal z otroc al pa kaj podobnega pa bom itak do šihta že nove zbrala...

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
10.12.2008 18:02:46   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: Vilika

šibam - korenčka kuham...
hej, kako pa ve spasirate tako malo količino korenčka user posted image - men palični to ne potegne

Jaz narežem eno korenje ga skuham in malo vode, pa potegne..naredi tako lepo kašico...user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mishel

A ima katera kak lep, malo bolj oseben verz za božič in novo leto? Čestitke sem naredila sama, zdaj pa ne vem kaj noter napisat.

Življenje je potovanje,
za katerega nihče ne dobi zemljevida.
Vsakdo potuje po svoje in si sproti riše svoj zemljevid.
Vsaka risba je nov smerokaz za vse,
ki hodimo po čudovitih poteh življenja.
2009 naj bo pot dobre volje, ljubezni in zdravja.

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
10.12.2008 18:05:27   
naty13
Erinnnnnnnnnnnnn dober večerrrrrrrrrrrr. user posted image  Kako kaj Tilenček.

Naš mali že spančka. user posted image  Prej smo mi meli pozno kosilo, pa se je Jošt tako drl zraven kot bi ga iz kože dajali. user posted image  Mulo mali ne prenese, da se mi3 bašemo. user posted image

pa pa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
10.12.2008 18:13:05   
gajka
naty13 - vi ste pa hitri pri spanju. Pri nas bo to šele čez kaki 2 uri na sporedu. user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
10.12.2008 18:20:45   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Erin, no, pa se bom res kdaj pripeljela. Vaši konci so mi všeč!user posted image  Voziva pa se obe radi. Pikica še vedno spi čeprav je v firmo pojedla samo 20ml mleka in 50 ml čajauser posted image . Smo jo očitno zmatrali. Eh, bo že nadoknadila. Ponavadi je tako. Srečanje, jaz tudi! Ampak najprej mi ti povej 22.1. prideš, ne?!
A ja, moja mami gre jutri že domov! user posted image

Super za mami...ni lepšega kot biti domauser posted image

Srečanje, ne vem kdaj...user posted image user posted image user posted image Saj pravim kdaj vam bolj paše - med tednom, vikend, dop ali pop.user posted image
Za januar ne vem..bom vidla če bo prevoz... bi blo pa fajn vas spet vidtuser posted image

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
10.12.2008 18:22:21   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

naty13 - vi ste pa hitri pri spanju. Pri nas bo to šele čez kaki 2 uri na sporedu. user posted image

Kaj morem, če je pa tako hitro zaspan. Zdej sem se že navadila, od začetka, ko se je prestavila ura, mi pa ni bilo nič všeč. Smo tudi zjutraj potem med 6.30-7.30 pokonci. user posted image

Kako je danes z Rokcemuser posted image

pa pa

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
10.12.2008 18:22:58   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Erinnnnnnnnnnnnn dober večerrrrrrrrrrrr. user posted image  Kako kaj Tilenček.

Ja čer čeeeeeeeeeer...

Lih zbudu se je... pa moram it...user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
10.12.2008 18:24:25   
naty13
Erin a ti bi že decembra srečanje na Gorenjskemuser posted image  Kaj pa 22.12. ali 23.12.user posted image  Tedva datuma sem jaz takrat predlagala za srečanje v LJ, pa je bilo za nekatere prepozno.user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
10.12.2008 18:24:31   
Erin
user posted image user posted image user posted image A vaš pa že spi?? Mi se čez 1 uro šele kopamo, spanje pa čez 2-3 user posted image Mamo jutri posvetovalnicouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
10.12.2008 18:26:15   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Erin a ti bi že decembra srečanje na Gorenjskemuser posted image  Kaj pa 22.12. ali 23.12.user posted image  Tedva datuma sem jaz takrat predlagala za srečanje v LJ, pa je bilo za nekatere prepozno.user posted image

Uf...takrat v dren pa res ne grem..so vsi nori ko po nakupih skačejouser posted image

Mogoč drug teden...no samo da je datum nekaj na 1_.

Zej pa res grem

Papa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
10.12.2008 18:28:45   
naty13

user posted image user posted image user posted image A vaš pa že spi?? Mi se čez 1 uro šele kopamo, spanje pa čez 2-3 user posted image Mamo jutri posvetovalnicouser posted image user posted image user posted image

Dobr opravte, pa sestri reč, da naj ga prov zmer, da ne bo spet pol metra premajhen. user posted image  Hecam se, ker v KR so bili pri Nejcu tudi površni, ampak zdej pri Joštu pa trkam, trkam in še enkrat trkam je zelo natančna. user posted image

Maš pa hitro to porihtan,da ti v minutki spi. user posted image

pa pa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?