|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del***
10.12.2008 13:32:54   
ozziebo
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

IZVIRNO SPOROČILO: sayuri
http://www4.slikomat.com/08/1126/ugk-scan00.jpg

user posted image user posted image

Jaz sem pa Jaši roza dudiko kupila user posted image

user posted image

Naša ima pa plavouser posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
10.12.2008 13:39:05   
tejkaz

user posted image user posted image user posted image  Kje si bla z mislimi user posted image user posted image user posted image

Sem iskala aventove, da vidim, če mi jo bo treba manjkrat popravljati. Pa sem se kar izgubila med vsemi tistimi motivi in barvami in razmišljanjem ali čem vzeti 3-6m ali 0-6m, pol pa ne vme kaj se je zgodilo, da sem vzela roza.

A jih katera želi? Čisto nove so še, samo odpakirala sem jih. Jih prinesem na naslednje srečanje.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
10.12.2008 13:39:43   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: bella02

Neža, imata pa res krasne učke in čestitke, da z malo tako lepo napredujeta. Se spomnim, ko smo bile še nosečke, da si mela kar veliko težav, a je to zdaj pozabljeno.

Hvala bella02 user posted image
Ja, sem vam kar izginila v juniju user posted image  Jaz sem se veliko čvekala v porodnišnici, ker Neža me je tam poslala user posted image
Sedaj se lahko user posted image  ker je vse lepo izteklo user posted image  Pozabila verjetno ne bom, ker tudi SS mi je še vedno na mojih mislih user posted image

Evo, Neža mi je pošiljko poslala user posted image  Greva po 15min spet pleničko zamenjat user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
10.12.2008 13:43:56   
tejkaz
Jaz se pa priporočam za frutkove kozarčke. Ne hippove, frutkove.
Za božič bomo delali teranov liker pa potrebujem majhne kozarčke.

Sayuri, jaz imam 10 mercatorjevih zvezdic. Ti jih pošljem?

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
10.12.2008 13:47:07   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: ozziebo

IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

http://www4.slikomat.com/08/1126/ugk-scan00.jpg

user posted image user posted image

user posted image

Naša ima pa plavouser posted image

Tejka user posted image user posted image user posted image  za dudo. user posted image  Kar za spomin jo imej, da boš videla kako si že pri 25ih raztrešena.user posted image  Hecammmmmmm se. Jaz jo moram tudi kupit, bom na barvo pozorna.

pa pa

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
10.12.2008 13:48:48   
naty13
Mi smo pa danes prvi bljak dGa je jošt izustil ko je jedel doma kuhano jabolko. Bljak kislo.user posted image  Pa premal lačen je bil zgleda.user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
10.12.2008 13:49:36   
anita goitan
user posted image

tole mi zdej sodelavke po mailu pošiljajo, pa še jaz vamuser posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3732
10.12.2008 13:49:43   
naty13
Sayuri fletni ste.user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
10.12.2008 14:03:00   
sayuri

Sayuri, jaz imam 10 mercatorjevih zvezdic. Ti jih pošljem?

Jaaaaaaaa, plis. Ti na zs naslov pošljem. user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
10.12.2008 14:03:30   
bella02
user posted image
tejka, edina margarina, ki je Tjaši dovoljena, je GEA. Nimajo je povsod, večji Mercatorji in v Tušu jo majo, manjši Mercatroji, Spar in Leclerc pa ne. Preverjeno, sem jo velikokrat iskala. Dobiš tudi ene tam pri sojinih izdelkih, sam so ful dražje. Mi imamo skoz GEO.

Zoja Miša, vem, da imate šele januarja, pa vseen lepo plavajte. Bom do takrat pozabila. Pa sem mislila, da k meni prihajaš na kavo, tebe pa od nikoderuser posted image

Naty, bi šla tud jest v toplice, sam naša prva stvar je menjava avta. Nagibava se k Xari Picasso, rabljeni seveda

anita, za zobke bo pa treba user posted image , to ni kar tko. Tud mi mamo še vedno več ušes kot zobuser posted image .
Ej, a to ti bo božiček prinesel? Lepo, lepo, sam bo pomoje z njim velik dela. Taki rabjo velik časa v kopalnici, pa še vse jim moreš k rit prinest. Se kar svojga drži, pa čeprav te je razjezil, ker ni pospravljal.user posted image

sayuri, res  ste luštni

matejchi, 6500g ja, sem se mal zatipkala

Tejka, kaj te pa medeuser posted image ?
user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
10.12.2008 14:12:11   
anita goitan
bella02 ma sej kaj naj s takim tipomuser posted image sej n bi vedla če lahko kaj primemuser posted image zagrabim, da o uporabnosti sploh ne zgublajm besed, no tako kot si že sama napisala.
Pa dobro roko in oko pri izberi jeklenega konjičkauser posted image

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
10.12.2008 14:16:59   
sayuri
Za tale DM baby bonus ste vedele? Jst nism user posted image  user posted image user posted image user posted image

http://www.babybonus.si/index.php?k=2&n=3

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
10.12.2008 14:27:20   
Neža7

Zoja Miša, a mi poveš kako izgleda vroča čokolada brez KM? Si o grem kuj kupit user posted image

Slikanje in razvijanje - Eva ima 7 polnih albumov s 300 slikami do drugega leta, Jaša pa 2 polna do 4.meseca. Nekja je le.

[
Neža, pridni sta glede hranjenja. Uf, ko bi še mi enkrat do tega prišli. Jaz imam včasih občutek, da bi lahko kar zgoraj brez hodila naokoli. Kar naprej se slačim.

> Verjetno ste na sojo mleko mmmm to je meni ful dobro user posted image

> Neža tudi ima za 2 polna albuma. Prva 2 mes smo bili čist nori na slikanje user posted image user posted image user posted image user posted image  Moram dat razvit od 2mes starost do sedaj user posted image  Bom že user posted image

> Upam, da bosta tudi vidva kmalu nam podružila user posted image  Si lahko samo prestavim kako je pri tebi user posted image  Če ni bi bilo te alergije bi bilo fino za vse.

Danes sem čist iz sebe počutim. Komaj sem ven iz postelje prišla. Glava, useša in oči me bolijo. Čist polno glavo imam user posted image  Samo,da ne zbolim bo SUPER! user posted image  
Neža mi sedaj lepo spi. 3. rundo hranjanje smo dali skoz user posted image
Spala je od 18:15 do 6:00 potem 6:30 do 8:30, potem 10:30 do 12:00 in sedaj spet spi user posted image  Zgleda, da je občutiljiva na vreme kot jaz.

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
10.12.2008 14:30:59   
Neža7

Za tale DM baby bonus ste vedele? Jst nism user posted image  user posted image user posted image user posted image

Od tega sem izvedela, da so njihove plenice SUPER user posted image  No, GRATIS je ven super, a ne! user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
10.12.2008 14:34:52   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: Neža7

Od tega sem izvedela, da so njihove plenice SUPER user posted image  No, GRATIS je ven super, a ne! user posted image

A ja! Par tednov nazaj sem prav reklamo za njihove planice delala in tudi za ta babybonus. Verjetno si spregledala. Plenice, ko ji  dobiš so od 4 - 9kg.

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
10.12.2008 14:37:06   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Za malo romantike zganjat in učke odpočit - takle je bil pa danes ob 7:30 zjutraj razgled skozi naše okno:
user posted image

WOW! a tako je bilo na našem koncu user posted image  Jaz sem bila takrat v komi user posted image  Nekaj roza sem videla, vendar sem takoj oči zaprla.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
10.12.2008 14:42:15   
naty13
Mojedva otroka spita. Nejc sigurno že eno uro, Jošt je pa tudi zdej zaspal. user posted image

Gajka user posted image user posted image user posted image Naj že ugotovijo, kaj je s tvojim fantom. user posted image user posted image user posted image  Joštu so tudi vzeli kri pri 2,5 mesecih - če lahko tako  rečem, ker je imel prtek ves prešpikan in krvav, sem tudi doma ugotovila user posted image  Pa še 10minut se je matrala, ker je prstke skup tiščal. Meni se je otrok tako smilil. user posted image

DM baby bonus - prvič slišim user posted image  No zdaj vem. user posted image

Neža tvoja punčka je pa fajn zaspanka. user posted image user posted image user posted image

Erin ufffffffffff tudi pri vas so zobki na pohodu.user posted image So pa hitri avgustovčki.

pa pa

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
10.12.2008 14:43:06   
Neža7

neža jaz sem tudi že poskusila krompirček - 4 dni nazaj in sta navdušena. Danes sta pa brokoli prvič jedla in cmokala na vse. user posted image user posted image user posted image

Kako ste pridni user posted image user posted image user posted image  Moja se je ful navadila na korenček, jabolko, banano in hruške, da sedaj bom malo naprej šla s tem GH. Krompirček in bučke so naslednje.

Jaz grem sedaj darila zavit za Božič. Prejšno soboto smo vsi 3 šli nakupovat za Božič za celo družino, da sedaj lahko kar uživam brez gužve po trgovinah user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
10.12.2008 14:45:53   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

DM baby bonus - prvič slišim user posted image  No zdaj vem. user posted image

Neža tvoja punčka je pa fajn zaspanka. user posted image user posted image user posted image

Kar hitro daj naprej in boš dobila njihovo ugodnosti user posted image  Samo kopij rojstnega lista rabiš in tisto izpolnuješ.

Vedno, ko je slabo vreme je taka. Jaz bi tudi samo spala, vendar grem malo delo si naredit user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
10.12.2008 14:49:30   
Zoja Miša
Na hitro se javim, da sva bili pri nas v firmi in je bilo super. Princeska pridna, vsi navdušeni....user posted image
22.12. imamo novoletno kosilo, tako da bo user posted image  varuška. Še ne veuser posted image

No, preberem in komentiram, ko bo časuser posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3745
10.12.2008 14:51:21   
anita goitan
men tud zdej tale zobek zaspančkaluser posted image , jaz nesem smeti dol in se ji pridružim user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
10.12.2008 14:52:10   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Na hitro se javim, da sva bili pri nas v firmi in je bilo super. Princeska pridna, vsi navdušeni....user posted image
22.12. imamo novoletno kosilo, tako da bo user posted image  varuška. Še ne veuser posted image

No, preberem in komentiram, ko bo časuser posted image

super, jah mi imamo 19.v Cankarjevem domu novoletno zakusko, sam ne grem, ker mu jošk n morm pustit pr postli user posted image user posted image

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3747
10.12.2008 14:52:25   
Erin

Od kašic ali soka?

Jaz jih imam v omari cc. 20 kom od kašic...če rabiš...

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
10.12.2008 15:05:11   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Od kašic ali soka?

Jaz jih imam v omari cc. 20 kom od kašic...če rabiš...

Karkoli, samo da je Frutek. Se oglasim drug teden enkrat. Hvala

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3749
10.12.2008 15:09:36   
tinka14
IZVIRNO SPOROČILO: PABLO

Tinka14 - sem videla, da si lepo ustvarjala osnutke za vabila na krst, ki bo v Braslovčah. Kaj ti si prav iz Braslovč? Poznam nekaj ljudi tam okrog oz. sem jih včasih, ko smo bili še mladi....user posted image ......Poznaš morda tudi Big brother deklino user posted image ? Kar tako vprašam, zaradi malo lokalno "zvezdniškega" pridiha.

blizu br. sem doma ja. frčafelo iz bb poznam na videz, je mal premlada, da bi jo dobr poznala (al pa js prestara...user posted image )

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?