Krysia
|
Jutro, vas sam na hitro pozdravim, danes sva spet leteča ... včeraj sva bila pri moji prijateljici in si je Rok skoraj vrat izpahnil, ker je prišel nekam, kjer šeni bil - še apat ni mogel, tako je blo zanimivo ... danes pa šibava na obisk k sodelavki ... Bella02 in Zoja Miša: avdiološka ambulanta je na polikliniki v 1. nadstropju, mislim da levo, ampak imajo lepo označeno, tako da ne moreš falit ... ko prideš do tja skozi ena steklena nihajna vrata (skupaj sta avdiološka in mislim da ORL na enem hodniku), ne it v sprejemno pisarno za ORL (ki je takkoj zraven teh vrat), ampak skoraj do konca hodnika, kjer je sprejemna pisarna od avdiološke ... - piše gor nad vrati, tako da tud z začetka hodnika vidiš, sam je treba pogledat - mi smo 10 minut v napačni vrsti čakali ... Aja, pa pripravite se na velik čakanja - mi smo bili ob 10h naročeni, prišli 20 minut prej, ven prišli ob 11:40 ... pa če boste imeli srečo in bodo prijazni, vas bodo poslali v posebno čakalnico (pri sobi 8), tko da ne boste v uni gužvi sedeli ... No, zdej smo imeli pa rafal v hlačah, tko da ... previjalna miza kliče ... Zoja Miša, hvala, ker rihtaš plavanje ... sej vem, da bi itak zase klicala, sam vseen si prijazna ...
|