tejkaz
|
Jutro Naša noč je bila v primerjavi s prejšnjimi kar v redu. Jaša je samo trikrat jedel, Eva pa samo dvakrat jokala. Še dobro da sem se navadila kave z riževim mlekom in se vsaj zjutraj nekot sestavim. Pa še za službo imam veliko za narediti. Včeraj nisem nič. Cel dan sva se potepala, zvečer sva pa oba z G zaspala zraven otrok. Malo razmišljam, da bi jutri šla k našim v Velenje, da bi na otroka popazili, medtem ko bi jaz delala. 400 strani moram še narediti do petka. 200 strani sem pa skoraj cel teden delala. Zoja Miša, a mi poveš kako izgleda vroča čokolada brez KM? Si o grem kuj kupit Anita, super da sta uživali. Primorci imate pa res lepo vreme? No, vsaj vi, ki niste ob morju. Slikanje in razvijanje - Eva ima 7 polnih albumov s 300 slikami do drugega leta, Jaša pa 2 polna do 4.meseca. Nekja je le. IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša Za enkrat imam v planu dopoldne enkrat jo popihati nekam na kavo. Upam, da uspe. A prideta v Kranj? PABLO, ti si pa zgodnja. Res lepe poste pišeš. Prav rada te berem. Upam da Otmar začne kmalu spati ponoči. Bella, ne vem kje je avdiološka in ne znam ti pomagati glede mleka. Jaša je tudi v enem mesecu pridobil 350 g, zdaj ko pa ponoči je, se je pa v enem tednu zredil za 400 g. Ima že skoraj 6kg. IZVIRNO SPOROČILO: matejchi http://24ur.com/novice/slovenija/nevarni-slincek.html me pa slabo bereš. Sem dala že zjutraj ta link gor in je bila kar debata glede tega. Pa nič huddega. Kaja, čestitke Leji. Kako pa to, da Leje nič ne tehtajo? Neža, pridni sta glede hranjenja. Uf, ko bi še mi enkrat do tega prišli. Jaz imam včasih občutek, da bi lahko kar zgoraj brez hodila naokoli. Kar naprej se slačim. IZVIRNO SPOROČILO: naty13 Otroka imata oblačila že v kufru, ki čaka na nedeljo. Da ne umažeta slučajno tistih "talepih" cunj. Sem na hitrco prebrala, da imaš otroka v kufrih . Sem Evi kazala slikice od včeraj. Naslednjič pride še ona zraven, ker sem ji jih morala kar naprej kazati. Katja, pridna si, da kljub dodatku Jan še vedno dobi tvoje mleko. Pa super za lepo hranjenje. Včeraj je Jošt od Naty pred Jašem jedel jabolčka. Naš je tako mljaskal in se oblizoval, tako da si kar predstavljam kako Jan papca jabolčno kašo. IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša Zadnja dva dni opažam, da kar nekaj pokašljuje, pa ne vem zakaj? Ve katera kaj lahko naredim, če bo začela bolj? Kako tu pomagati??? Slezov sirup, vlaga v sobi,.. Če našadva kašljata, zavrem en lonc kamilic in jih postavim na sredo v sobi. Enkrat ponoči menjam. IZVIRNO SPOROČILO: gajka Dobila pediatrinjo. Analiza blata ni pokazala nobenih sledi krvi. Greva pa jutri še na odvzem vode, potem pa, če se ne pokaže, kaj je narobe in se stanje ne izboljša, še dalje na teste... Gajka A so ti kaj rekli, kakšne teste? Slikica s srečanja IZVIRNO SPOROČILO: gajka IZVIRNO SPOROČILO: Erin Punce ste kdaj že poslušale Fondkove pesmice(smo dobili CD v paketu v P).. Midva jih tedni in so res fajne... še posebej od zajčka je simpatična V P Celje nismo dobili nobenega paketa. Jaz tudi v Kr ne IZVIRNO SPOROČILO: Erin tejka - si klicala za blato? ja, danes zjutraj navsezgodaj. So rekli, da je bp in če bi bilo kaj takšnega, bi že oni poklicali. Očitno mu res mleko ali jajca ne pašeta, ker včeraj je kakal barve. Srečanje na Gorenjskem - jaz sem za. Miškolinčke, WB, samo da ste dobro, nas je že skrbelo. Večkrat se nam javi, tebe je tudi lepo brati. IZVIRNO SPOROČILO: bella02 Erin, naša ga bo dobila, čaka pri mojih doma. Je pomoje fajn zadeva, še v akciji je bil, sej morda je še. Sem vrgla stran katalog od BC. Jaz grem tudi v akcijo in ga kupim. Erin za bon. Sandra za slabo noč. IZVIRNO SPOROČILO: tatly nasa po novem papa ponoci 3krat kaj temu naredit? kaj boste kuhale danes?jaz nimam nikol prave ideje Nič ne moreš temu narediti. Tvoja je ravno toliko stara, da ima poskok v rasti. Povečaj ji merico. Danes bodo pa tortilje, nadev bo pa zelenjavni, pa malo piščančka bo vmes. A mi katera, ki ima rastlinsko margarino v hladilniku napiše kakšne so sestavine?
< Sporočilo je popravil tejkaz -- 10.12.2008 8:21:23 >