|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del***
9.12.2008 20:02:30   
K_a_t_j_a
Leji od Kaje02 za 4.mesece! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
neža kake lepe učke imaš!user posted image Pa tvoja mala tudi! Se človek kar izgubi v tej modrini.user posted image
andrejaboris čimprej se pozdravi! user posted image user posted image user posted image
miškolinček fajn, da si se spet javla. user posted image
Naše spanje danes super. Jan je spal od 19.30 do 06.30. Vmes sem ga res šla 2krat pokrit, ker se je razkril in začel stokat. Pred spanjem je pojedel riževo kašico. Imamo pa Milumil2 mleko in ga dost bolj nasiti. Še vedno pa dobi moje mleko.
Mislim, da nam tudi zobek raste.user posted image Ima nekaj belega in trdega spodaj pri desni enkici. Danes je pa spet z užitkom papal jabočno kašo. Je kar godrnjal zraven.user posted image Pa če mu nisem dala takoj žličko v usta, je bil kar jok.
Mariborski randi vidim, da je super uspel.user posted image user posted image user posted image Ste vse tak luštne in vaše punčke tudi. Madonca same punce ste bile.user posted image Ja jutri bo pa dež... user posted image
Matejchi lahko mi napišeš na ZS naslov in ti pošljem živčke.
A mogoče katera rabi 10 Tuševih zvezdic?
Maja T.
lepe slikice Zare!user posted image
Gajka držim pesti, da se vam to čimprej porihta. user posted image user posted image user posted image user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
9.12.2008 20:17:20   
naty13
Zoja Miša za kašelj pri tako majhnih je samo Slezov sirup. Je pa super. user posted image  Superca za sprehod. user posted image

Neža to imata pa super. Samo 4 obroke v večjih količinah. user posted image  Ufff pa bogat tretji obrok. user posted image  Ji sama pripravljaš sadne in zelenjavne kašice ali imaš kar Hipp in Frutekuser posted image

Jaz imam zlikanooooooooo. user posted image  Otroka imata oblačila že v kufru, ki čaka na nedeljo. user posted image  Da ne umažeta slučajno tistih "talepih" cunj. user posted image

pa pa

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
9.12.2008 20:49:34   
naty13
Kje se vse skrivateuser posted image  Danes imam pa jaz čas, pa nobene. user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
9.12.2008 21:00:52   
buhtlčk
Zoja Miša hvala, ker urejaš namesto naju.

Neža, ko bereš nas nespečneže, kar reci hvala svoji Nežiki vsako jutro posebej user posted image

Miškolinček fajn da se oglasiš kaj!

naty evo mene, sam grem tud spat počas. Še za ponoč pripravim vodo, pa flaške pa kaplce..pa ajat.

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
9.12.2008 21:03:12   
Neža7
Zoja Miša.......... Je kot njena mamica user posted image , če bi po očku vzela bi bila tečna user posted image user posted image user posted image , ker on je ta pravi user posted image  (levček)

IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_j_a

neža kake lepe učke imaš!user posted image Pa tvoja mala tudi! Se človek kar izgubi v tej modrini.user posted image  

user posted image user posted image user posted image  To je moj user posted image  mislil, ko me je prvič videl. Mi je par mesecev kasnej povedal, da se je kar izgubil user posted image user posted image

naty13..... ful je vesela pri 3. obrok user posted image  Takrat pridemo iz sprehoda in je lepo dihala sveži zrak in tudi lepo se naspala user posted image
Jaz sama delam kašice. (jabolka in korenček) Danes je bilo jabolka na menu user posted image  Sedaj bom začela še z bučkami in kropirček (bomo videla, če ji bo dobro)

Čeprav, ko gre za banano ji raje dam NESTLE - Alete sadna kašica (banana v jabolku), ker ima še vitamin C. To pa dobim z Muller.

Sedaj pa res grem v posteljo

user posted image  ciao, ciao

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
9.12.2008 21:04:33   
anaya
Zoja Miša: v čem pa je sploh finta comforta??? Jaz sem poskusla se mi zdi itak preveč teh hran, če pa nič ni blo vredu. Novalac jo je zapiral pa veliko je polivala, po Aptamilu je mela drisko pa čist vodeno je polivala, zdaj po milumilu pa zelo malo poliva ( nam celo včasih uspe met 1 bodi cel danuser posted image ) pa kaka lepo vsak dan, kot dojeni dojenčki(izglrd blata).In srčno upam da tako tudi ostane.

Lepe sanje vsem

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
9.12.2008 21:09:41   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk

Neža, ko bereš nas nespečneže, kar reci hvala svoji Nežiki vsako jutro posebej user posted image

Saj si zavem, da ima zelo pridno punčko in sem lahko ponosna nanjo user posted image  Zelo daleč je prišla od njenih 2260g in 45cm pri rojstvo. Takrat pa je samo 20ml pila in to je trajalo 1 uro, ker je vedno spala na flaški.
Možek vedno me zahvali, ker sem ta pravo user posted image  izbrala user posted image user posted image

Po eni strani mi je tudi kar narodno, ko vidim, da nimate vsi tako lahko kot jaz user posted image

Sedaj bo že 3. LAHKO NOĆ user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
9.12.2008 21:23:34   
kaja02
čer!!-!!!!!!!!

hvala, hvala, hvala, za lepe želje ob Lejini obmesečnici, se morm mal potožit, potem pa jeuser posted image , se sam hecam, zlate ste

joj gajka, vi mate pa res probleme, upam, da se to stanje kmalu konča, mogoče pa je res že čas za GH, Kaja se mi je podobno odstavla pri 5m iz leve dojke, nato pa pri 7m še iz desne, je rekla bljak in to je bilo konec najinega dojenja; kaj pa če ga mogoče ušeski bolijo????? in mu ne paše ležanje in pritisk na uho pri dojenju

lepe slikce s srečanja, pa user posted image  za vse lepe punčke

ja Naty, vi boste pa kar v toplice popihal? nas vzamete zraven, moj namreč cele dneve dela( kuhar), se je začel veseli december

miškolinček welcom back

erin- če neveš kako zapravt bon ti pošljem svoj naslov pa mi pošlji bon user posted image , ga bom v trenutku zapravla, v BC zapravš že ko čez vrata stopiš  user posted image

pa velik vas že prakticira GH, meni ni P še nič rekla, napreduje na teži še tudi ( upam vsaj, ker je niso tehtal), sem ji pa dala danes jabolko za povohat pa je tko usta skup tiščala, da ja nebi slučajno kakšna kapljica v usta prišla, pa čaja mi tud noče pit, ma bo že

naše spanje je še vedno ok, zaspi okoli 8.30 , na noč se mi zbudi enkrat tam okoli 4 ure, takrat jema in že spi dalje do 8, 9 ure zjutraj

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 3658
9.12.2008 23:07:16   
matejchi
http://24ur.com/novice/slovenija/nevarni-slincek.html

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
9.12.2008 23:21:41   
bella02
user posted image
Hej!
Danes smo imeli cepljenje. Ker se Teja ni veliko zredila (le okoli 300g v enem mesecu), ji moram uvesti 6. obrok. Še ne vem, ali ji bom dajala okoli polnoči ali pa ob 6h zjutraj. Mi je pa P svetovala Novolac AR, ker precej poliva. A imajo Novolac le v lekarnah ali tudi v Mullerju in podobnih trgovinah? A je med njimi kaka razlika? Mislim, da mi je sestra rekla za Aptamil, da je iz ene trgovine bolj grudičast, zato to sprašujem. Saj jaz sem prejšnji teden ugotovila, da se nič ne redi in sem ji začela dodajat, torej je toliko pridelala v 10-ih dneh. Z GH naj kar počakam do naslednjega pregleda, tako je rekla.

Matejchi, podatki zate: 4. mesec 2500g in 66cm, naslednje cepljenje je enkrat februarja.

Ne spomnim se, kaj moram komentirat.

Naty in tejka, super za klepet, se vama kar dogaja

Gajka, naj se vama že enkrat umiri to zoprno stanje

Neža, imata pa res krasne učke in čestitke, da z malo tako lepo napredujeta. Se spomnim, ko smo bile še nosečke, da si mela kar veliko težav, a je to zdaj pozabljeno.

Anita, lepo, da sta spet z nami

Zoja Miša, Krysia in buhtlčk, lepo čofotanje vam želim

Sayuri, vam tudi v Dolenjskih, ko boste šli

Sandra, tebi prav posebej želim veliko uric spanja

Več se ne spomnim. Včeraj sem do 2h ponoč delala eno seminarsko, da jo oddam in samo upam, da mi jo prof. spet ne zavrne. Pa tukaj poleg imama zapiske za učenje in bo treba kar začet. Pa se mi zdaj kar nekej učki zapirajo, bo pomoje treba it kar v mižule.

Aja, še eno vprašanje: Kje na Polikliniki je Avdiološka ambulanta? Bi mi lahko katera malo bolj natančno razložila? Bom zelo na tesno s časom in bi se rada že doma malo pripravila, da potem samo šibnem, da ne iščem preveč.

Želim vam mirno noč!

user posted image

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
10.12.2008 4:25:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tinka14

IZVIRNO SPOROČILO: gajka

K_a_t_j_a, PABLO, tinka14, aradej, mishel, kaja02 - fotke s srečanja v CE so zdaj vse na netu in si jih lahko snamete dol (kje in kako, sem vam že zadnjič napisala na ZS). 

hvala, grem kar pregledat! :)

gajka (in ostale user posted image ), jaz sem se po tem, ko sem dala slikce na net, prehitro poslovila in ugasnila rač. in zato vam nisem poslala sporočila v vednost user posted image . Tekom naslednjega dne pa sploh nisem uspela priti nič na RR, pa tudi sicer bolj tu pa tam kaj ujamem. Pa saj se tudi po uri vidi user posted image kdaj pridem čekirat zamujeno user posted image .

gajka - In kako gre drugače? Resnično upam, da se vama z Rokom hranjenje kaj izboljšuje?!! Res si pridna in se dolgo lepo trudiš v njegovo dobro, vendar se tudi meni zdi, vsaj po pripovedovanju in izkušnjah nekaterih mamic s podobno situacijo, da je bil takšen "začetek konca". Dojenje se je počasi poslavljalo in začenjalo z uvajanjem GH. Morda bi si res želela, da se dojenje ne bi še tako hitro končalo,.... pa saj veš - Rok zna presenetiti user posted image ! Upam, da bosta uspela urediti tako, da bo za oba dobro in čim manj neprijetno in da te ne bodo kakšne nadalnje raziskave preveč razžalostile..... Včasih je vse za nekaj dobro!

kaja02 - čestitke tvoji pupi za 4 mesece user posted image , čeprav z rahlo zamudo! Ob tem se šele zavem, da se jutri tudi našemu cukru pripiše mesec v +. Kako gre čas! Prav tako boste mini praznovali tudi pri Zoja miši in sayuri in..... skratka vseeeeeeem, ki ste in boste v kratkem (karkoli user posted image ) praznovali ČESTITKE!!!!!

Pri nas smo trenutno bolj tako "ponočnjaško družabno naštelani". Ponoči Otmar žura in v družbo vabi vse, ki smo v bližini (čeprav nam vedno do nočnega žuranja ni user posted image ), čez dan pa si gosposko privošči počitek in lepotni spanec user posted image user posted image user posted image . Oz. dopoldan si ga privoščiva kar oba! Vsaj danes sva si ga. Potem pa sva vseeno uspela ujeti še nekaj sonca. Pa še srečala sva se z dvema bližnjima sosedama, ki tudi vozičkata. Drugače pa nas je kar pet tako rekoč sosed z otročički starimi od 1 do 5,5 mesecev. Eno sicer (še) ne poznam, ker so se še ne dolgo tega v naš kraj priselili. Saldo pa je 4 fantki in 1 punčka. Kaja02, to so torej tudi najverjetneje bodoči sošolci tvoje Leje. Bo še pestro v našem koncu, ko bodo tile pobeki na kupu družno začeli "raziskovati svet".....user posted image ....

Tinka14 - sem videla, da si lepo ustvarjala osnutke za vabila na krst, ki bo v Braslovčah. Kaj ti si prav iz Braslovč? Poznam nekaj ljudi tam okrog oz. sem jih včasih, ko smo bili še mladi....user posted image ......Poznaš morda tudi Big brother deklino user posted image ? Kar tako vprašam, zaradi malo lokalno "zvezdniškega" pridiha.

Pa user posted image  user posted image  user posted image vsem za lepe slikce malih sončkov, pa vseh prazničnih dekoracij, pa dobrot, pa user posted image ....... brez zamere, grem spat. Nočko!

(odgovor članu bella02)
  Neposredna povezava do sporočila: 3661
10.12.2008 6:13:34   
Zoja Miša
Najprej seveda, kot se spodobi, sveža kavica.user posted image Kot specialiteta dneva, se danes nudi še vroča čokolada, brez KM, za vse naše pridne dietnice.user posted image

Grem sedaj prebrat kaj ste načvekale.
A ja, pa spali po mojem okusu. Od 22.30-4.30huser posted image . Končno! Pikica je ob 5.30h zaspala nazaj, jaz pa pumpat in evo mene že na RRuser posted image .
In za enkrat vse pohvale kremi Nuxe. Se mi zdi, da je moja koža malo zasijalauser posted image  

Za enkrat imam v planu dopoldne enkrat jo popihati nekam na kavo. Upam, da uspe.user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3662
10.12.2008 6:39:11   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri
Punce, pridne ste, da dajete sproti razvit slike. Jaz sem v večletnem zaostanku user posted image . Mislim, da je zadnja slika razvita pri Filipovih 7 mesecih user posted image user posted image user posted image
Mah ja...to so ti k.... digitalci user posted image  user posted image

Razvijatiuser posted image . Ne, to tudi mi ne delamo, na žalost!

Naty, hvala. Slezov sirup, ja šmet spet bo treba v lekarnouser posted image . Pa na likanje si me spomnila. Cote že od nedelje prosijo usmiljenja. Plenice sem pa samo iz sušilca zložila in jih pospravila, pa bomo videli kako se to obnese.
In vi greste v toplice! Že sedaj naj vam rečem, da se imejte fenomenalno!!! Te bomo pogrešale! No, jaz že!user posted image

Buhtlček, ni panike. Itak bi zase klicala.user posted image

Anaya, Milumil comfort je pa menda sploh za dojenčke lahko prebavljiv. Ampak če je že po navadnem Milumilu vse bp, potem je tako super! Tudi jaz, ko grem v Mullerja potem se zgubim med vsemi temi mleki. Pa to še gre, ko gledaš kašice te pa res lahko kap zadane. Katero vzeti, da bo prava je pa verjetno itak loterijauser posted image

Bella, no, le lepo se poredita s Tejo! Pa Novalac se dobi le v lekarni. In ko boš vedela kje je Audiološka mi povej, mi imamo pregled 20.1. In čofotati začnemo šele 16.1.user posted image , a vseeno hvala za lepe želje.

Pablo, si se na naju tudi spomnila. Pridnauser posted image  Res jutri bo mini RDuser posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3663
10.12.2008 7:37:56   
anita goitan
jutroo
Zoja mi veselo tipka, zihr bo kašpna črka preveč in ful ji je smešn da tolčem po tipkovnici,
danes verjetno obiske dobim-dopoldan, se pa beremo, čaw

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
10.12.2008 7:47:46   
naty13
Jutro.

Zoja Miša hvala za user posted image . Ja mal se pa morem spočit in okolje zamenjat, pa možgančke zluftat. user posted image  Mi je pa Tejka obljubila, da mi bo sporočila, če bo kakšna vroča novička pri avgustovčkih. user posted image

Bella tipkarski škrat. Misliš 6500guser posted image  novalac se dobi samo v lekarni. Proti polivanju je ista cena kot proti zaprtju. 9.16evrov. Navadni je pa 7.97evrov. Malso te dražji.

Kaja saj majo verjetno še kakšno sobo frej.user posted image

Šibam, ker Jošt že hoče sam post napisat. user posted image  Ga imam v naročju. Greva zdej ama ama kašico. user posted image

pa pa

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
10.12.2008 8:19:50   
tejkaz
Jutro

Naša noč je bila v primerjavi s prejšnjimi kar v redu. Jaša je samo trikrat jedel, Eva pa samo dvakrat jokala. Še dobro da sem se navadila kave z riževim mlekom in se vsaj zjutraj nekot sestavim. Pa še za službo imam veliko za narediti. Včeraj nisem nič. Cel dan sva se potepala, zvečer sva pa oba z G zaspala zraven otrok. Malo razmišljam, da bi jutri šla k našim v Velenje, da bi na otroka popazili, medtem ko bi jaz delala. 400 strani moram še narediti do petka. 200 strani sem pa skoraj cel teden delala.

Zoja Miša, a mi poveš kako izgleda vroča čokolada brez KM? Si o grem kuj kupit user posted image

Anita, super da sta uživali. Primorci imate pa res lepo vreme? No, vsaj vi, ki niste ob morju.

Slikanje in razvijanje - Eva ima 7 polnih albumov s 300 slikami do drugega leta, Jaša pa 2 polna do 4.meseca. Nekja je le.

IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Za enkrat imam v planu dopoldne enkrat jo popihati nekam na kavo. Upam, da uspe.

A prideta v Kranj?

PABLO, ti si pa zgodnja. Res lepe poste pišeš. Prav rada te berem. Upam da Otmar začne kmalu spati ponoči.

Bella, ne vem kje je avdiološka in ne znam ti pomagati glede mleka. Jaša je tudi v enem mesecu pridobil 350 g, zdaj ko pa ponoči je, se je pa v enem tednu zredil za 400 g. Ima že skoraj 6kg.

IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

http://24ur.com/novice/slovenija/nevarni-slincek.html

user posted image me pa slabo bereš. Sem dala že zjutraj ta link gor in je bila kar debata glede tega. Pa nič huddega.

Kaja, čestitke Leji. Kako pa to, da Leje nič ne tehtajo?

Neža, pridni sta glede hranjenja. Uf, ko bi še mi enkrat do tega prišli. Jaz imam včasih občutek, da bi lahko kar zgoraj brez hodila naokoli. Kar naprej se slačim.

IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Otroka imata oblačila že v kufru, ki čaka na nedeljo.  Da ne umažeta slučajno tistih "talepih" cunj.

Sem na hitrco prebrala, da imaš otroka v kufrih . Sem Evi kazala slikice od včeraj. Naslednjič pride še ona zraven, ker sem ji jih morala kar naprej kazati.

Katja, pridna si, da kljub dodatku Jan še vedno dobi tvoje mleko. Pa super za lepo hranjenje. Včeraj je Jošt od Naty pred Jašem jedel jabolčka. Naš je tako mljaskal in se oblizoval, tako da si kar predstavljam kako Jan papca jabolčno kašo.

IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Zadnja dva dni opažam, da kar nekaj pokašljuje, pa ne vem zakaj? Ve katera kaj lahko naredim, če bo začela bolj? Kako tu pomagati???

Slezov sirup, vlaga v sobi,.. Če našadva kašljata, zavrem en lonc kamilic in jih postavim na sredo v sobi. Enkrat ponoči menjam.

Dobila pediatrinjo. Analiza blata ni pokazala nobenih sledi krvi. Greva pa jutri še na odvzem vode, potem pa, če se ne pokaže, kaj je narobe in se stanje ne izboljša, še dalje na teste...

Gajka A so ti kaj rekli, kakšne teste?

Slikica s srečanja user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Erin
Punce ste kdaj že poslušale Fondkove pesmice(smo dobili CD v paketu v P).. Midva jih tedni in so res fajne... še posebej od zajčka je simpatična

V P Celje nismo dobili nobenega paketa. 

Jaz tudi v Kr ne

IZVIRNO SPOROČILO: Erin

tejka - si klicala za blato?

ja, danes zjutraj navsezgodaj. So rekli, da je bp in če bi bilo kaj takšnega, bi že oni poklicali. Očitno mu res mleko ali jajca ne pašeta, ker včeraj je kakal barve.

Srečanje na Gorenjskem - jaz sem za.

Miškolinčke, WB, samo da ste dobro, nas je že skrbelo. Večkrat se nam javi, tebe je tudi lepo brati.

IZVIRNO SPOROČILO: bella02

Erin, naša ga bo dobila, čaka pri mojih doma. Je pomoje fajn zadeva, še v akciji je bil, sej morda je še. Sem vrgla stran katalog od BC.

Jaz grem tudi v akcijo in ga kupim.

Erin user posted image user posted image za bon.

Sandra user posted image user posted image za slabo noč.

IZVIRNO SPOROČILO: tatly

nasa po novem papa ponoci 3krat kaj temu naredit?

kaj boste kuhale danes?jaz nimam nikol prave ideje

Nič ne moreš temu narediti. Tvoja je ravno toliko stara, da ima poskok v rasti. Povečaj ji merico.

Danes bodo pa tortilje, nadev bo pa zelenjavni, pa malo piščančka bo vmes.

A mi katera, ki ima rastlinsko margarino v hladilniku napiše kakšne so sestavine?

< Sporočilo je popravil tejkaz -- 10.12.2008 8:21:23 >

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3666
10.12.2008 8:20:23   
tejkaz
Uf, user posted image kakšen roman.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
10.12.2008 8:30:46   
anita goitan
tejka je dol je res fajn vreme, in še burje ni blo, HB
Margerina: voda, rastlinskio olje (sončnično,repično,laneno), rastl.maščobe, pinjenec v prahu, emulgator(lecitin,mono-in digliceridi maščobnih kislin),jedilna sol, konzervans( kalijev sorbat), sredstvao za uravnavanje kislosti (citronska kislina), aroma, barvilo (beta karoten), vitamini:A,D3,E

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
10.12.2008 8:32:52   
anita goitan
user posted image user posted image user posted image  tolk sme jezna: 2 dni naju ni blo, flat je tak ma ku da bi bomba padla, v nedeljo bil v hribih, včer smučal na Krvavcu, cote po celem flatu, vse se neki kao suši že od nedeljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , mislm halooo, čist nič ni naredu, ja naspal se jeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3669
10.12.2008 8:41:18   
Vilika
Jutroo!

Mi tudi zdaj ponovno bolje spimo - 20.00 - 2.00 - 7.00 in zdaj spet spi user posted image

Včeraj smo korenčka papali user posted image . Nič se ni spakoval ali čudno gledal - kot bi ga jedel že ves lajf user posted image .

Sayuri - hvala, ker so opisala kako približno poteka postopek po plavanju z dojenčkom. Bo tudi meni prav prišel. A pol sploh ne rabimo imeti obroča s seboj user posted image Mi smo ga že kupili - bo pa za na morje user posted image . Meni Dolenjske bol ustrezajo ker so bližje in upam da se bo tudi lažje parkiralo bolj blizu. Saj lahko še koga s seboj vzameš na plavanje in je ta oseba ob bazenu (pa ti po koncu lahko pomaga) al ne??

Kakorkoli, jaz se že zelo veselim teh plavalnih uric in upam da ima Vid enako mišljenje user posted image .

Se še kaj tipkamo. Zdaj grem pa user posted image malo požokat - še vedno spi, pacek.

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
10.12.2008 8:41:37   
naty13
Tejka a sem tak bav bav, da bi kar otroke dala v kufre user posted image user posted image user posted image  Kdo je pol koga dal spat, otroka vaju ali vidva otroke. user posted image  Mal heca.

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 3671
10.12.2008 8:46:19   
naty13
In kako je potekalo današnje hranjenje - kašica. 25 min je trajalo, ker smo se šli vmes 2x previt, 1x nos pucat, si je kašico potegnil v nos in se mu je zabasaluser posted image - takega histeričnega joka še ne user posted image  No,se umirimo, jemo naprej in ugotovino, da cunja ni za brisat, se kar z rokavom mulo obriše okrog ust . Saj nisem vedela ali bi se user posted image  ali bi  user posted image  To vajo je večkrat ponovil. Grrrr

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
10.12.2008 8:47:01   
anita goitan
takole naša bejba surfa po netu ob 20ih zvečer, namesto da bi spaliuser posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
10.12.2008 8:50:37   
naty13
pa še to

Danes 10.12. je točno eno leto odkar smo zagledali user posted image  in se veselili novega družinskega člana. user posted image  Kako čas hitro beži.

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
10.12.2008 8:55:39   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

user posted image

Anita, mizo pospravi user posted image Hecam se, brez zamere.

Naty, a veš ko je Jaša včeraj toliko spal? Ko sva prišla domov sem ga še eno uro pustila v lupinici in je še spal, na poti v Medvode je spet zaspal in še lep čas potem spal, zvečer je pa brcal in se smejal. Jaz pa čist adijo.

Mi gremo pa mogoč res jutri v Velenje in bomo prespali tam in v petek nazaj. Naša mati mora še žegen dat, ker se boji kako bom vozila do Velenja. Kot da bi mi na lepe oči izpit dali.user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?