Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 10.12.2008 8:56:49
|
|
|
|
tejkaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan tejka je dol je res fajn vreme, in še burje ni blo, HB Margerina: voda, rastlinskio olje (sončnično,repično,laneno), rastl.maščobe, pinjenec v prahu, emulgator(lecitin,mono-in digliceridi maščobnih kislin),jedilna sol, konzervans( kalijev sorbat), sredstvao za uravnavanje kislosti (citronska kislina), aroma, barvilo (beta karoten), vitamini:A,D3,E Hvala. To pomeni nič mleka in jajc?
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 10.12.2008 8:59:14
|
|
|
|
anita goitan
|
tejka tale miza je v domeni moja, tko da...kadar pa on dobi popadke pospravljanja pa je treba vse okol obrnt in vsak šrauf spucat Ti kar v Velenje pojdi, boš v miru vse postorila kar maš za dokončat, požegnam te pa lahko kar jaz in vse punce tuki gor
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 10.12.2008 9:00:14
|
|
|
|
anita goitan
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan tejka je dol je res fajn vreme, in še burje ni blo, HB Margerina: voda, rastlinskio olje (sončnično,repično,laneno), rastl.maščobe, pinjenec v prahu, emulgator(lecitin,mono-in digliceridi maščobnih kislin),jedilna sol, konzervans( kalijev sorbat), sredstvao za uravnavanje kislosti (citronska kislina), aroma, barvilo (beta karoten), vitamini:A,D3,E Hvala. To pomeni nič mleka in jajc? ja, jaz jo mam, čak še znamka: Rama
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 10.12.2008 9:07:38
|
|
|
|
naty13
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan Anita, mizo pospravi Hecam se, brez zamere. Naty, a veš ko je Jaša včeraj toliko spal? Ko sva prišla domov sem ga še eno uro pustila v lupinici in je še spal, na poti v Medvode je spet zaspal in še lep čas potem spal, zvečer je pa brcal in se smejal. Jaz pa čist adijo. Mi gremo pa mogoč res jutri v Velenje in bomo prespali tam in v petek nazaj. Naša mati mora še žegen dat, ker se boji kako bom vozila do Velenja. Kot da bi mi na lepe oči izpit dali. Sej, če ne bo Anita mize pospravla, bo šla pa Zoja v akcijo. hec Tejka a veš, ko je Jošt svojo dozo mleka do zadnje kaplje popil, pa še kašico jabolko pojedel, je samo še mal čaja spil, pa je spal 1 uro 20 minut v ležalniku. Pa je bil vseeno čist konc že ob 17h. Zaspanc mali, pa še povečerja ne tako kot bi mogel, potem je bila pa že ob 3.30 budnica. Saj mi ni težko vstat in otroka nafutrat, ampak zaspi na flaši tako trdno, potem mu pa tistih 30ml sfali, da ne prespi celo nič. Glede vožnje pa se ne sekiraj. Ti kar povej, da pot KR-Velenje znaš v miže.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 10.12.2008 9:10:35
|
|
|
|
naty13
|
Tejka kaj visiš na RRu, če imaš pa za delat. Te bom zašpecala šefu in ammici, da ne bo nič varstva. Mal heca.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 10.12.2008 9:17:26
|
|
|
|
tejkaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: naty13 Tejka kaj visiš na RRu, če imaš pa za delat. Te bom zašpecala šefu in ammici, da ne bo nič varstva. Mal heca. Delam na računalniku in vsake toliko časa mal pošpegam pa refresh pritisnem Jaša se pa sam igra, čeprav ga vreme danes mal heca in je tečkec.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 10.12.2008 9:19:45
|
|
|
|
anita goitan
|
glede vožnje, mah sem mela včeri eno tako tremo, kot da bi 1.šle iz Vipave v Kamnik, pa sva velik okrog z avtom , tko da sem bla kar naprej na sekretu pr mami, no sm se fajn spucala , Zoja pa celo pot spala, edin v Vodicah (greve vedno skoz tunel, sva prej v kamniku kot pa na Trzin) je mal pogledala
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 10.12.2008 9:24:54
|
|
|
|
Krysia
|
Jutro, vas sam na hitro pozdravim, danes sva spet leteča ... včeraj sva bila pri moji prijateljici in si je Rok skoraj vrat izpahnil, ker je prišel nekam, kjer šeni bil - še apat ni mogel, tako je blo zanimivo ... danes pa šibava na obisk k sodelavki ... Bella02 in Zoja Miša: avdiološka ambulanta je na polikliniki v 1. nadstropju, mislim da levo, ampak imajo lepo označeno, tako da ne moreš falit ... ko prideš do tja skozi ena steklena nihajna vrata (skupaj sta avdiološka in mislim da ORL na enem hodniku), ne it v sprejemno pisarno za ORL (ki je takkoj zraven teh vrat), ampak skoraj do konca hodnika, kjer je sprejemna pisarna od avdiološke ... - piše gor nad vrati, tako da tud z začetka hodnika vidiš, sam je treba pogledat - mi smo 10 minut v napačni vrsti čakali ... Aja, pa pripravite se na velik čakanja - mi smo bili ob 10h naročeni, prišli 20 minut prej, ven prišli ob 11:40 ... pa če boste imeli srečo in bodo prijazni, vas bodo poslali v posebno čakalnico (pri sobi 8), tko da ne boste v uni gužvi sedeli ... No, zdej smo imeli pa rafal v hlačah, tko da ... previjalna miza kliče ... Zoja Miša, hvala, ker rihtaš plavanje ... sej vem, da bi itak zase klicala, sam vseen si prijazna ...
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 10.12.2008 9:54:26
|
|
|
|
anaya
|
Bella02: So ti že povedale da se Novalac dobi samo v lekarni, cena pa ni povsod ista. Pri nas je navadni 8,36, AR pa nekaj čez 10 €. ni pa nujno da vam bo pomagalo to. Nama ni AR pomagal nič, polivala je še vedno pač bolj gosto pa sesirjeno. Upam da bo vam pomagalo.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 10.12.2008 9:55:27
|
|
|
|
matejchi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vilika IZVIRNO SPOROČILO: gajka IZVIRNO SPOROČILO: tinka14 IZVIRNO SPOROČILO: Vilika Aha, eno vprašanje se mi je ob tem pojavilo. Prijateljica mi je rekla da njenemu 2mesečnemu fantku občasno nabrekne lulček - stoji, po domače - in da se to ponavadi dogaja pri dojenčkih. Jaz pri našem tega še nisem opazila A je to kaj narobe? tudi mojemu, menda je to čist normalno. Enako. No, zdaj me bo pa začelo skrbeti, ker tega pri nas ni ali pa nisem opazila.... ... Upam da to še nič ne pomeni. Kaki koledar mu pokaži (pa ne z naravo...) edino, če je bolj umetniška dušica...
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 10.12.2008 9:56:19
|
|
|
|
anaya
|
Imamo pa zdaj drug problem glede kakanja. Prej je blo trdo pa nekje na 2 dni, zdaj je pa lepo normalno pa pri vseh luknjah ven prileze. Je pokakana od sredine hrbta pa do podplat, pižamica nam ne zdrži 2 dni
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 10.12.2008 10:09:54
|
|
|
|
naty13
|
V privat lekarnah je itak vse dražje. V državnih lekarrnah pa je cena ista. 9,16evrov je Novalac proti zaprtju, navadni pa 7,97evrov. Se splača v državno lekarno.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 10.12.2008 11:07:42
|
|
|
|
naty13
|
Kje ste vse Pri nas dež pada in spet ne bomo šli ven. Jošt mi že spi v ležalniku 1 uro in pol Ponavadi je to runda kakšne pol ure, največ 45minut. Meni je prav. Sva z Nejcem šparovček okrog obrnila in zmenjala kovance, da ima po en evro kovančke za v toplice za žetone (avto, avion, konj). Pa jabolčka sva nalupila in se kuha čežana. Bom za jošta prej ven vzela preden dam notri še dodatke.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 10.12.2008 11:18:04
|
|
|
|
mishel
|
Zdravo čveke!!! Prebrala sem vse, za komentirat je pa prevelik. Vas namesto tega vse zeloooooo lepo pozdravljam. A ima katera kak lep, malo bolj oseben verz za božič in novo leto? Čestitke sem naredila sama, zdaj pa ne vem kaj noter napisat. ANITA GOITAN Zgleda da je res, kar vsi pravijo. Da otroci prej obvladajo računalnik kot pa hodijo in govorijo.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 10.12.2008 11:19:26
|
|
|
|
mishel
|
Pa glede lulčeka, David ga ima čist po atiju .
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 10.12.2008 11:22:38
|
|
|
|
sayuri
|
Dan. Šele zdaj sem uspela do RR priti. Vidim, da se vam kar nekaj čveka. Ja, dežek je zunaj in te dni bo na naši temi spet bolj čvekajoče . sandra sem šele danes vidla ZS in ti odgovorila anita Zoja je ta prava surfarka Vilika ja, seveda je lahko še kdo zraven na plavanju. Ne vem, kako imajo to poštimano v Dolenjskih, ampak na Difu je bila včasih svakinja z mano, pa je šla tud v vodo skupaj z nama... Sem se pa tud jaz prijavila za Dolenjske toplice za uro od 17h-18h . Pa email sem jim napisala in sem danes dobila odgovor. Fredov obroč imajo tam. Je lažje, ker imajo že napihnjene in se vadba takoj začne.... Ga boš pa kje drugje uporabila, ko boste šli plavat. Jaz pa vseeno moram kupit Freda. Z enim bomo plavali na tečaju, z drugim bomo pa malce čofotali ta čas. Pa je fajn, da je v Fredu. A katera prodaja rdeč Fredov obroč (tejkaz vem da ga je že prodala) neža jaz sem tudi že poskusila krompirček - 4 dni nazaj in sta navdušena. Danes sta pa brokoli prvič jedla in cmokala na vse. En se oglaša.... pridem kasneje nazaj
< Sporočilo je popravil sayuri -- 10.12.2008 11:23:41 >
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 10.12.2008 11:23:43
|
|
|
|
gajka
|
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan tejka je dol je res fajn vreme, in še burje ni blo, HB Margerina: voda, rastlinskio olje (sončnično,repično,laneno), rastl.maščobe, pinjenec v prahu, emulgator(lecitin,mono-in digliceridi maščobnih kislin),jedilna sol, konzervans( kalijev sorbat), sredstvao za uravnavanje kislosti (citronska kislina), aroma, barvilo (beta karoten), vitamini:A,D3,E Hvala. To pomeni nič mleka in jajc? ja, jaz jo mam, čak še znamka: Rama Pinjenec je mlečni izdelek, ki nastane kot stranski proizvod pri pripravi masla iz smetane. Torej je v Rami tudi ''mlečni'' izdelek, kar za dieto brez KM najbrž ne velja.
< Sporočilo je popravil gajka -- 10.12.2008 11:24:08 >
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 10.12.2008 11:30:55
|
|
|
|
sayuri
|
Je bil lažni alarm tejkaz jaz imam Becel margarino, pa je med sestavinami tud sirotka v prahu, tko da ti najbrž tud ne ustreza. Zoja Miša kakšna je ta krema Nuxe? Za obraz? Za kakšno kožo? Tkole čez zimo mi vedno kožo na obrazu skup vleče. Že tko mam ful ful suho,pa bi rda s kakšno novo kremo poskusila. Sedaj imam Garnier in mi kar ustreza.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 10.12.2008 11:36:25
|
|
|
|
gajka
|
Sem prišla iz ZD kot da bi me vlak povozil... Roke imam do tal od prenašanje Roka v eni roki in jajčke ter ostalih stvari v drugi roki... Sva mogla dat vodo in kri, pa raje ne bom opisovala, kako sva kot dva bedaka najprej čakala pol ure pred ''otroškim'' laboratorijem, pa so se odločili, da danes tam nihče ne bo delal, potem sva pa na koncu mogla v ''odraslega'' it. To, da moraš vmes vse sam tovorit čez vse dolge hodnike in stopnice, jim je prav malo mar! Pa kričanje pri jemanju krvi iz prstka, ko ga je tista, saj ne vem, kaj naj sploh rečem, baba frdamana, stiskala za prst in poskušala ven stisnit tistih nekaj kapljic krvi. Potem sem ga z vso od krvi popackano roko in vsega jokajočega končno lahko spokala za domov. Doma pa šok! Sem mu s fiziološko ostanke krvi z roke očistila in ugotovila, da mu je pri vse krempljenju na prstu na cca. 1×0.5 cm fleku celo kožo dol spraskala! Ja, pol pa ni čudno, da je tam kričal kot prašiček pred zakolom! Zraven mi še pa reče, da če bo premalo krvi, bova še pač mogla enkrat prit! Da ne bom potem jaz koga spraskala oz. ga bo kdo drug s tal praskal! tejkaz - zdaj čakamo na izvide vode in krvi. Potem pa, če se stanje ne izboljša in izvidi ničesar ne pokažejo, je P včeraj po telefonu omenjala dodatne (alergološke?) teste, ki se izvajajo po 5 mesecu starosti in te lahko za ta čas za 2 dni hospitalizirajo. Predvidevam, da se gre to za Pediatrično...
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 10.12.2008 11:40:25
|
|
|
|
Erin
|
PABLO - lepo da si se ponovno javila! Pa super za družbo v vašem koncu...punca bo pa blažena med fanti :) naty - čestitke za 1 leto tejka - super da je z blatom vse ok. Pa le malo se pojdi k mami pocrkljat. Bo mala dva pomerkala, tebe pocrkljala, ti boš naredila delo dokonca pa še odpočila si boš malo... Zoja Miša - super za noč! Pa kdaj v naš konec pridi, če ne veš kam Srečanje pa res lahko naredimo...kdaj pa? Med tednom, vikendom, dopoldan, popoldan?? Paket naj bi mogla dobiti vsaka porodnica v P. Ne razumem zakaj ga nekatere niste? http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_content&task=view&id=24&Itemid=38 anita - tvoja Zoja pa že tako lepo sedi ..prav faca je ko takole tipka po tipkovnici... Kdaj prideta kaj k "sosedom"??? Vilika - super za korenčka Naš pa še ne zna jesti...ampak mu nič ne silim...počasi mu dajemmalo na jezik, potem 75% ven plune, mene popljuva , 25% pa po jeziku "melje" in poje... naj okuša, kako je treba bo že usvojil en dan...
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 10.12.2008 11:42:02
|
|
|
|
gajka
|
Margarina, ki jo imam jaz: Vitaquell Vitarine Bio. Ne moreš je uporabljati za cvrtje ali kuho. Sestavine: voda, sončnično olje, palmino olje, olje palminih zrn, korenjev sok, gostilo: kalijev alginat, limonov sok, emulgator: gensko nemodificiran sojin lecitin, morska sol, naravne arome. Okus: kot bi na kruh namazal PVC folijo...
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 10.12.2008 11:44:32
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Krysia včeraj sva bila pri moji prijateljici in si je Rok skoraj vrat izpahnil, ker je prišel nekam, kjer šeni bil - še apat ni mogel, tako je blo zanimivo ... Ja no..mlad moraš "raziskat" svet... Naš je tud tak..a so vsi taki firbci??
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 10.12.2008 11:48:44
|
|
|
|
anita goitan
|
erin jah ne vem kdaj bova kaj na Cankarjevi, če pa bova ti popiskam
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 10.12.2008 11:51:49
|
|
|
|
sayuri
|
gajka Bogi Rok. Jaz sploh ne morem razumet, kako naše zdravstvo ne ve, da z dojenčkom ne prideš ravno luft mešat v ZD, no. ZAkaj je treba zmalimi pikci vedno čakat. Erin tudi mi smo dobili ta pakete oz. kar dva.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 10.12.2008 11:57:06
|
|
|
|
Erin
|
gajka -ajeej kakšen odnos in "nežnost" zdravstva... Ti se kar zavzemi za njegov dobrobit in se pritoži, vsakič ko ti kaj ne bo všeč... Jaz sem postala odkar imam Tilna zelo zaščitniška in upam vsakemu vse rečt in nisem tiho, kar prej zame ni veljalo. Vlogo njegovega zaščitnika sem vzela resno in to zavzeto opravljam. Moj otrok je le MOJ otrok. Ne biti tiho, če ti kaj ni všeč. Ne more tako nežno otroško kožo tako zmaličit da dobi malo krvi noooo...vampir babji...grrrrr... Upam da bodo rezultati dobri..
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?