Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 5.12.2008 13:11:46
|
|
|
|
sayuri
|
Pa kaj ste nore. V 4 ureah načvekate 5 novih strani . Moram it najprej brat...
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 5.12.2008 13:11:56
|
|
|
|
andrejaboris
|
Zoja Miša super za mami. Čimprej naj pride z bolnice. Matejchi si še tu? kdaj se dobimo. No upam, da bo Enej že vredu. Sandra se pridružujem temu da sem nonstop sama. Sem ko samohranilka. Nonstop je na šihtu. Pomanjkanje kadra in ma vsaki mesec čez 210 ur. pop.... bom. Tatly super za citiranje. Tinka Lan tut atija od kar je prišo s francije vstran naganja. Kot da bi bil jezn naanj. Eneje pa tut edino jaz potolažim. Tak da sem za vse sama. Pa se ati tut ful ukvarja z njima ko je pač doma. upam da bo kmalu bolje.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 5.12.2008 13:12:08
|
|
|
|
tatly
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša Moja mami prestala operacijo in je vse super! super
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 5.12.2008 13:13:05
|
|
|
|
tatly
|
erin-
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 5.12.2008 13:14:02
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi sayuri a je krtek Črtek prišel? Ja, ja na čajček
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 5.12.2008 13:15:59
|
|
|
|
andrejaboris
|
Erin jaz mam tut tako najboljšo prijatlco. Me poklče na sveti nikoli. Se pa tut poznama z otroštva in sva bli kot rit in srajca. ja kaj češ saj so še drugi tu. Se pa jaz tut zarad tega.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 5.12.2008 13:22:41
|
|
|
|
Ryssa
|
Zoja Miša za mami!
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 5.12.2008 13:24:19
|
|
|
|
anita goitan
|
grem k Zoji spat
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 5.12.2008 13:25:20
|
|
|
|
cebrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ozziebo Lara pa ima 4 mesece!!!!!!!! vse najboljše! sayuri za dolgo noč!!! tejkaz nov videz . Pa naj Jaša že enkrat začne normalno kakat, (upam da kmal pridejo izvidi) pa čim več idej za zajtrke ti želim. Pa presliši slabe ideje in komentarje. Imam kolegico, ki ima hčerko staro 2 leti. Njeni starši so pa že v penziji in so tamalo razvajal v nulo tako hudo da se je že po tleh začela metat za vsako malenkost. Kolegica je ponorela in dala hčerkico v vrtec, potem pa je njena mama začela okoli govorit da bo tamala dušo izgubila ker je v vrtcu! bella zate in za tvojo prijateljico! Tega pa ne želim nobeni, meni bi se svet sesul na koščke in ne vem koga bi raje sesula njega ali njo! sandra še zate in tvoje tri TTT želim da se vaše noči čim hitreje umirijo! Bodo pa potem ko bodo večje vse not prinesle, te v kuhinjo ne bodo spustile, pa še pospravljat predvsem pa likat ti ne bo treba, ker do zraven ne boš prišla! Sandra ti se kar zlajaj, glede na neprespane noči in ko sama skrbiš za tri razigranke bi rekla da si še presneto židano dobre volje! mariane pri P so mi strogo zabičevali da gluten lahko šele po 8. mesecu da se ne razvije alergija. Jaz jih bom upoštevala. Lahko pa riž in koruzo, sta brez glutena. Erin če bi bil to pogoj za miklavža bi se mu pa kar odpovedala! Pa gluten je res šele po 8. mesecu. Ni dolgo nazaj kar so GH premaknili s 4 mesecev na 6 pa se zato podatki tepejo med sabo, ker bolj "ta leni" ne spremljajo redno napotkov in ne popravljajo redno informacij za mamice. Zato se tudi P še niso uskladili med sabo. Pri nas so otroški zdravniki in sestre zelo pridni in me vedno opozorijo da so tisti podatki še tastari in zato tudi na embalažah z otroško hrano prikladno piše narobe, da več prodajo! anita dobra si za tako optimističen odnos. Verjamem da te skrbi toda proti dohtarjem se očitno ne da kaj dosti. Zoja Miša za mami!
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 5.12.2008 13:26:02
|
|
|
|
gajka
|
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan grem k Zoji spat Če grem jaz zdajle k Roku spat, se lahko samo pod igralni center stiščim...
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 5.12.2008 13:26:41
|
|
|
|
majči22
|
Erin
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 5.12.2008 13:28:05
|
|
|
|
matejchi
|
IZVIRNO SPOROČILO: andrejaboris Spali smo od 9-12-3-6-8-9.30 in jaz sem ga kar z njim povlekla, tako da sem kar naspana. Pa še to se je vmes zbudil, ker je bil moker - ga je ati slabo previl. Jaz tut upam, da bo kmalu spal vsaj v5 ur v enem kosu. A si to številke za loto napisala... Srečanje itak da je.. 3 pupe + 2 fantka zaenkrat če se ne motim 9.12. ob 11.00 tam kot nazadnje a ne.. pišuka spet bom od zobarja, a se ne moremo 1x normalno dobit?? Lan=B, Enej=A.. se meni zdi.. Krysia naša tut dobi to knjigico pri babici, a je od Pricea? Jaz sem se pa včeraj šla mesarja... perutničke sem mogla iz kože dat... mislim ful velik ostane, ampak mojemu je to takoo všeč, ocvrto, mene pa 4 dni ne bo in ga morem malo razvajat, samo sem mislila, da mi bo križ ven vrglo poleg korita... Maja T. približno takšno punčko dobi Maruša za Miklavža kot je Zara na slikici...
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 5.12.2008 13:32:59
|
|
|
|
cebrca
|
Uh ste pa res prave čveke! Vas že od 10h berem, pa sem šele zdaj prišla do konca! Zoja Miša sem pozabla, napiši me za 22.1. Pa resssssssss upam, da me zdaj spet ne bo kaj ustavilo Erin škoda za prijateljico, ampak pravi prijatelji se vedno potrudijo da ti stojijo ob strani a ne!
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 5.12.2008 13:33:00
|
|
|
|
anita goitan
|
IZVIRNO SPOROČILO: gajka IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan grem k Zoji spat Če grem jaz zdajle k Roku spat, se lahko samo pod igralni center stiščim... sm se samo ulegla zravn, me je pogledala in mi dudko zalučala v faco, haloo, potem sva se pa po babje zmenile da ustaneve in da bove, ja za sveto sva si obljubile, spale ponoči, aleluja
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 5.12.2008 13:33:28
|
|
|
|
Erin
|
ok mal sem se "spihala".... Nasmeh na usta...cing ....in gremo naprej.... IZVIRNO SPOROČILO: andrejaboris Naty midva sma kupla Lanu pižamico in en avto iz risanke Cars, če poznaš, ker naš Lan je trenutno nor na to risanko in ima že vse možne igrače iz nje. Enej pa bo dobil zizo! Vam pokažem še eno slikco. Kako paseta kravice! A sta si kaj podobna??? Mi bom našmu tud zizo dal! Sta si podobna ja... Pozdravite se. Plesala bi? Pleši sama.... saj ne rabiš "kompanjona"... Eno poskočno na radio pa hop hop... Neža - za tvojo prijateljico... Kako krut zna biti ta svet... Zoja Miša- oooooooooooooo kolk cort je Kajči...veš kaj je meni najbolj srčkano...ko si palec na nogi v usta bašejo Optimisti Jooooooj komi čakam..si mi skomine naredila... Tilen..vidiš..to so nogice....primi jih, sllišiš?? anita - jaz sem tudi pred tem da št 62 pospravim... pa se mi ne da..... Vilikaaaaaaaaaaaaaaaaa Kje si tiiiiiiiiiiiii? Ja bravo za nogice in prvo papico! tileeeeeeeeeeeeen...noge primi........ še en te je prehituuuuuuuuuuuuu!! Kje je pa košuta??? Pa miškolinček??? Pablo??? bella - pa je od prijateljice možek resno varanje "zastavu", hočem rečt si je prav najdel drugo ali je "le" skočil čez plot oz izkoristil en večer... Če je prvo so vpletena tudi čustva, če je drugo je "lažje" sprejet in rešiti. Ampak še vedno pa je Jaz ne vem kaj bi naredila... Motorko v roke pa štilček stran
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 5.12.2008 13:34:13
|
|
|
|
gajka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin grrrrrrrrrrrrrrr..sem jezna ....in razočarana ..nad mojo najboljšo (sedaj mislm da že bivšo) prijateljico.... Je zadnja leta zanemarjala zaradi kariere najine stike sedaj pa mene obtožuje da sem kriva in mi govori da ji ne dajem podpore ker nisem šla na njen koncert... Ko sem bila pa v bolnici maja zarad krvavitve in me ona ni niti poklicala niti nič je pa kaj?? Podpora zihr ne... KRIZA! Letos me je policala 5x -je to prijateljstvo???? A jebi ga...eni prijatelji odidejo, drugi pridejo... ni edina ki jo mam, je pa edina ki jo poznam od 0 let... Eh, kako znano mi je tako obnašanje. Meni je že kdaj celo najedal, zakaj se nič več s kom ne slišim... Mah, jaz pošljem mejl, nobenega odgovora, nov mejl, spet ista zgodba... Pokličem, nikoli klic vrnjen... Jah, enostransko pač zadeve ne morejo funkcionirat! Žal! Sem se pa sprijaznila, da se ljudje skozi čas spremenimo in se naše poti enostavno razidejo. Če ni z obeh strani interesa ostati v kontaktu, se pač ne moreš razpočit...
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 5.12.2008 13:35:25
|
|
|
|
gajka
|
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan IZVIRNO SPOROČILO: gajka IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan grem k Zoji spat Če grem jaz zdajle k Roku spat, se lahko samo pod igralni center stiščim... sm se samo ulegla zravn, me je pogledala in mi dudko zalučala v faco, haloo, potem sva se pa po babje zmenile da ustaneve in da bove, ja za sveto sva si obljubile, spale ponoči, aleluja Pa upam, da bo ponoči obljubo tudi držala!
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 5.12.2008 13:36:04
|
|
|
|
cebrca
|
Sem ravno prebrala seksi horoskop, piše da bo divje silvestrovanje ! Jaz sem dvojček, pa ribica, mater bo divje leto!
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 5.12.2008 13:43:55
|
|
|
|
tatly
|
tak sem jezna da sem bom razpihnila od jeze...sem zdaj vzela iz omare igralno podlogo -center ker ji prej ni blo zanimivo in sem jo mislila dat gor in vzamem ven pa je mis celo spohubala razcufala...
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 5.12.2008 13:52:03
|
|
|
|
tinka14
|
da se pohvalim. nejc je spal od 20 pa do pol 8h in je blo super!!! zdej sem se odločla, da ga ne bom več od 21 zbujala, ker je čist odvisno od njega, včasih tudi če gre ob 23h spat, že ob 6h rogovili... miklavž: js tut ne morem da ne bi kupla darila. kupla sem knjigico, zvezdico pojočo in puzzle za po tleh, pa bom zdej to mal razdelila na miklavža + božička. krasne slikice vseh malčkov!!! lara vse naj za štirko! še kej... dolgčas za umret je danes... IZVIRNO SPOROČILO: andrejaboris Kdaj ste dale v kengurujčka??? pri dveh mesecih. IZVIRNO SPOROČILO: sayuri Pa kaj ste nore. V 4 ureah načvekate 5 novih strani . Moram it najprej brat... ja, danes je pa neverjetno, res, sem bla kr presenečena. čveke.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 5.12.2008 13:55:22
|
|
|
|
anita goitan
|
tiste ki imate punčke: a pri vsakem umivanju ritke tud mal lulo počistite, men je babca rekla: nič lule odpirat da ne zaide kaj v nožnico , P pa ja odprite in spucajte, da se kaj ne vname??? In koliko dni ima vaš isti bodi? Jaz ga na 2 dni menjam
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 5.12.2008 14:11:47
|
|
|
|
tatly
|
jaz jo ponavadi vsaki vecer preoblecem bodi vcasih pa tudi 5 krat ko ma dan za polivanje
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 5.12.2008 14:11:51
|
|
|
|
mishel
|
Moj angelček spet spi. Se pa pridružujem vsem tistim, ki ste veliko same doma. Da pa boste malo bolj razumele, zakaj sem tako malo tu gor, par slikic: Venček sem delala tri dni, ker sem lepla kavna zrna eno po eno . Zdaj pa brat za nazaj
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 5.12.2008 14:15:59
|
|
|
|
pf
|
Pozdravljene avgustovke. Spet je vreme katastrofa. Naša danes spančka med vsakim podojem po slabo urco, no doji se na dve. Je kar dobra, a ne? Anita Gotian jaz ji očistim luliko, ampak najprej kakeca do čistega, če je slučajno pokakana, potem za finish pa še lulico. Prve dni po rojstvu je pa baje bolje, da se ne razpira, ravno zaradi možnih vnetij, tako mi je patronažna svetovala. Pa pri kopanju vsak večer isto očistima. Body pa ima vsak dan svež, sedaj ko se slini in če je popacana od kupčka celo dva, tri na dan.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 5.12.2008 14:17:51
|
|
|
|
pf
|
Michel čudovit sinko in adventni venček je tudi zanimiv.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?