Zoja Miša
|
Na igralni podlogi zaspala. Ni dosti manjkalo, da ne bi jaz tudi . Pa sem se prisilila vstat, me smrekica čaka, da jo okrasim . Ven nisva šli, čeprav sem imela namez z kengorujčkom, a vseeno preveč ščije, bom mokra do kolen. Mogoče kasneje, če bo šlo kaj manj. Bi rada šla po tortice, dobomo danes obisk, meni pa se ne da nič pacati . Noč, bp, nisem mogla verjeti, da je v 20 min pojedla in v spanju podrla kupček in spala naprej. Če ne bi šli spat šele ob 23.30h, bi se vsi naspali . Eh, pa drugič . IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan zoja miša priznam, mal sm ti fouš, men tud neki čudn nohti vn lezejo, ma če si ne dam cajta za si jih lepo uredit , packa nemarna sm No, no, ne bodi tako ostra do sebe. Sem bila jaz ista, sem si šla na živce in doma si nič ne morem dobro urediti. Sedaj pa sem zadovoljna in počutim se bolje. Se splača. Neža, saj bo, pusti času čas. Jaz sem sicer res vesela, za mojo službo. Če bi bila plača še malenkost večja, bi bilo pa sploh 1A. A vse pa ne mora biti, ne?! Tatly, letos bo samo srebrna. In okraski niso moji, ampak od tašče, ona je še bolj ''usekana'' na te stvari. Ima doma za 4 smreke okraskov, da o lučkah ne govorim Majči, na to pa nisem pomislila . Bom predno se prijavim preverila še to. Pa sporočim. Srečanje je sedaj prestavljeno na 15.1. Prijavljajte se, BIG BROTHER vas gleda Seznam, se piše. Mariane, jaz sem tudi včeraj zapravljala, sem za Miklavža nakupila. Bradatemu možu se nič ne da , sem morala sama ukrepati. Tudi pri meni šlo nekaj euerčkov! Je sicer imel izjavo, ja zakaj bi pa kupovala, saj še nič ne ve ? Dddddddd. Njen prvi Miklavž pa brez darila?! Ja mislim, to se lahko samo moški spomnejo! Mislim, da je bolje da počakaš, zaradi glutena. Naty, ti pa začni spanje prodajati, boš imela tukaj kar velik zaslužek Tejkaz, nov avatar! Sem najprej mislila, ja katera pa sedaj pri nas straši Erin, ja evo jo, takole to izgleda. Prav močno študira zraven . Bravo za Tilnove pogruntavščine. Bella, ja te stvari se pač dogajajo. Upam, da sta močna in bosta lahko odpustila in našla moč in šla naprej. Sayuri, super za super noč! Sandra ti si pa danes na vrsti, prav. In super za kašice! Ozziebo, za 4 mesece! Maja T, hudiča, še ti al kaj?! Iiiiii, kje si pa to čedno trenerkico kupila?! Erin, Anita, a zdej pa VI2 Mir punce, saj vemo vse da je vreme v k Ah, saj sem videla da je vse o.k. Uhhh... sem se že ustrašila Hmmm, Gajka, to pa je , sploh sedaj, vrtci in ves to je drago! Naty, za tole izjavo: Ravno v LJ sva se s Sayuri pogovarjale, da delo počaka, RR pa ne. Krysia, s temi problemi se tudi sama ukvarjam?! Pa bi eno prosila, da malo pove, ali jo naj zbudim ali kako?! Parkiranje tudi mene skrbi. Mislim, da bom v ponedeljek še enkrat poklicala in vprašala če imajo to kako rešeno, ali se moraš potem sam hecati in iskati parkirplac?! Andrejaboris, bravo za Lana! Verjetno se dosti z njim ukvarjaš, pa se to ful pozna. Pridna mami! Šibam res smreko delat, če ne ne bo nič.