|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del***
4.12.2008 20:03:48   
tejkaz
Naty, ne govor prehitr. Jaz sem se tudi hvalila, no, zdaj pa ne vem ali naj grem spat, ali naj kar tukaj počakam da se prvič zbudi.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu URSKAP)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
4.12.2008 20:10:09   
tinka14
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan
o daj Bog da se dns naspimuser posted image user posted image user posted image

držim pesti za tebe in mi je kr en mal nerodno, ker sem bla dons zjutri jezna na nejca, ker se je "že" ob 6h zbudu in ni hotu več zaspat nazaj. (me je pač razvadu do 7 ali 8h) user posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
4.12.2008 20:10:36   
tinka14
o tejkaz, nov videz user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
4.12.2008 20:14:25   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: tinka14

o tejkaz, nov videz user posted image

Ja. Eva je že prerastla tisto mizo, na kateri je bila slikana, je čas za novo slikc. In točno tako se danes po kosilu s taščo počutim

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
4.12.2008 20:21:21   
tejkaz
Nobene nikjer - grem spat

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
4.12.2008 20:58:43   
tinka14
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz
In točno tako se danes po kosilu s taščo počutim

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
4.12.2008 21:00:05   
tatly
oj nasa babika ze ajauser posted image
tejkaz saj vem da gre kar počas to z zobki samo te majcene otrocke verjetno bol matra kot tiste mal vecje ne?no nevem vprasam
tudi jaz zelim vsem zeeeelllloooooo doooolllgggoooo noč
so ti avgustovčki neki zleht gratali glede spanja
aja se eno vprasanje.a boste te male strucke pelali jutri na miklavza?saj nevem ce jo naj ali me bodo cudno gledali
nočko vsem

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
4.12.2008 21:13:22   
sandra123

IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz
Anita, držim pesti, da se naspiš. Pa Sayuri in Sandra tudi.

IZVIRNO SPOROČILO: naty13
Sayuri, Sandra, Ozziebo, Anita, Tejka,.... upam, da se naspite. user posted image user posted image user posted image

Hvala za lepe želje glede spanja....upam, da bo kaj iz tegauser posted image , sem spet sama danes za vse user posted image user posted image user posted image

Nočko...
user posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
4.12.2008 21:48:09   
Vilika
Čer!

... na hitro.. grem spat, da bo vsaj nekaj od noči...

Sayuri - hvala za mail! A vi boste šli potem na plavanje v Dol.Toplice? Jaz sem sedaj poslala mail z vprašanji kako in kaj. Začne se 12.1, je pa ob ponedeljkih. Meni je najbolj všeč prvi termin, od 14.00 do 15.00. No, bom videla kaj mi odgovorijo.

Iz baby centra sem pa že danes robo dobile - neverjetno se da zadevo pospešit z 'grozilnim' mailomuser posted image user posted image

NOČKA!

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
4.12.2008 22:00:34   
Erin
sayuri - hvala za čvakaricouser posted image

zoja miška - tvoja pa že nogice k sebi tiši? Še malo pa bodo v ustih.. No naš ima za seboj kar pester teden, obe roki sta se odkrili, ropotuljico si je podal iz ene roke v drugo, brbljat je začel z jezikom,... ampak res pa samo gleda kaj bi v usta dal. Danes ko sva podirala kupčka je na vsak način hotel še nekaj vlečt in se je napopal na mojo brado!!! Pijavka mala mi je naredila velik vijolčen flek čeprav sem se mu takoj ko sem lahko odpopala... Še jaz ne znam flekov delat jih pa mali... In sedaj sem taka kot bi me en na gobecuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
4.12.2008 22:09:04   
buhtlčk
sayuri hvala za poslano

jaz grem spat. Upam,da bo dans kaj boljš. A ne bi naš tud vsaj enkrat noči prespal user posted image  Pa dobr, enkrat lah je, bi bil luksuz......

nočko čveke

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
4.12.2008 22:22:13   
Erin
anita - poklič P...men bi se kar mešalo če bi našla kri v blatuuser posted image user posted image user posted image

neža - lep fotkeuser posted image

cebrca - ti tud k dohtarju...user posted image

Aja, mi bomo šli pa plavat spomladi.... ko bo malo bolj toplo..me ti dve skrajnosti (notri toplo, zunaj mraz) ne mikata... se bova prehladila...če ne on pa jaz.

anita, sayuri, sandra, ozziebo..pa še katera... naspite se dansuser posted image
tejka - user posted image avatar..mislim da ga ima še ena na  RRuser posted image Pa upam da se kakec kmalu prebarva..se vam pa to že tako dolgo vleče...user posted image
naty - si uporabila mojo idejo za voščilnice?user posted image

URSKAP  - sem iz Rad. ti pa z Bleda ane? Sej sta naty in tejka tudi gorenjki..ampak bi blo treba malo več naših ane? Drugič bi blo fajn..ampak sej pravim..vse odvisno od prevozauser posted image

sandra123
- tvoj avatarček je tudi kjut..samo bi potrebovala oba medija roza hlačke....user posted image

Mi smo bili pa prej spet v nabavi - novi bodiji, pa ropotuljica in spalna vreča Me2you (tkoooo lepa),pa štunfki in pajacek potem pa še po fasngo... Je bil tamali ves čas priden..je vedel da je za miklavžauser posted image

Nočkoooooo

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
4.12.2008 22:34:11   
aradej
Čer!

Mi smo včeraj uspešno prestali cepljenje. Je zajokala  samo ko jo je zbodla.
Reakcije še ni in upam da je tudi ne bo. Jutri gremo v Lj.in upam da bo vse ok in ne bo treba hodit več gor.
Drugi teden začne Diana z vrtcem, komaj čakamo

Matejchi za seznam prvo cepljenje 3.12, drugo 14.1, težki smo 6690g, veliki pa 64cm.

Nočko vsem avgustovčkom in njihovim staršem
user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
5.12.2008 0:14:10   
matejchi
oo čipka kje hodiš...
sayuri hvala za mail-a.
na ZS prideš tudi če klikneš na katerokoli ime in potem se ti zgoraj pojavi..
andrejaboris če se glede srečanja karkoli spremeni bi te prosila, če mi sporočiš, ker grem že danes v MB.
bambi pošta dostavlja v torek..user posted image ob 11 po ceniku, ki ni nikjer objavljen... user posted image

< Sporočilo je popravil matejchi -- 5.12.2008 0:25:07 >

(odgovor članu aradej)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
5.12.2008 0:24:17   
matejchi
WTF is lukaurban??user posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
5.12.2008 0:26:15   
matejchi
anita a mogoče veš, če ima Romana dopust ali kaj takega? Kdaj sta vidve govorile?

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
5.12.2008 1:13:32   
bella02
Hej!
Tako prazno se počutim. Je prijateljica izvedela, da jo mož vara. Tako mi je hudo zanjo in za njuna 2 krasna otroka. Sem brez besed, ne morem nič povedat. Sam tolk, da veste, da vas berem. Punce, poljubite svoje pikice in se stisnite k svojim dragim, kajti največja sreča na svetu (poleg tega, da nam je dano biti mamica) je to, da lahko ljubimo in smo ljubljene! Rada vas imam vse in vsako posebej!

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
5.12.2008 7:49:00   
tatly
evo eno kavico user posted image user posted image ker vidim da nekatere  niste spale..
bella-user posted image user posted image to je za tvojo prijatelco,sicer si jaz nemorem predstavlat da bi me moj varal bi mu po domace povedano kar vrat zavila..zelo lepo si napisala to..tudi me te imamo rade!
ja kje se pa skrivate vse

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
5.12.2008 8:18:34   
sayuri
Jutro user posted image  Jeeeeeeeeeeeejjj, spali smo user posted image user posted image user posted image . Ob 23h sta pojedla še 150ml po flaši in spala do 6h. Končno sem se naspala. user posted image user posted image user posted image
anita, kako je bilo pri vas? Sem šla včeraj v lekarno pa Calgel in jima zvečer namazala dlesni. Se mi je zdelo, da sta se kar nekam umirila. Če tole res kaže na zobke, bo sicer lahko še pestro,ampak vsaj danes sem se po enem tednu naspala. user posted image
Mi šibamo na fizioterapijo. Se oglasim še kasneje. Zdaj vas moram malce prebrat. user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
5.12.2008 8:21:48   
ozziebo
Jutro!Noč, no ja , še kar, budnica ob 22, pa 23, pol pa mir do 3h, je pa pasalo, pol je tavelkega mora tlačila, je neke pošasti sanjal, pa spet Lara ob 5h.

Zdaj pa eno pecivo spečt, dobim obiske!

Kakšno hecno vreme, skozi eno okno vidim sonce, skozi drugo pa črne oblakeuser posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
5.12.2008 8:24:08   
ozziebo
Sayuri user posted image  za spanje.

Bella user posted image zate in za prijateljico! Kot je Tatly rekla, jaz bi mu tut vrat zavila!

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
5.12.2008 8:28:03   
sayuri
No, toliko časa pa še imam, da malce pokomentiram user posted image .
tatly, hvala za kavico. Danes jo pijem z užitkom user posted image . Pri nas je sicer ena prireditev z Miklavžem, ampak ne bomo šli. So mi parkeljni preveč grozni. Se jih še jaz bojim user posted image . Bomo šli pa na dedka mraza čez 3 tedne. Meni se nič ne zdi čudno, da greš z dojenčkom na takšno prireditev. Saj je otroček in tile dobri možje obdarujejo predvsem otročke, a ne? Tko da...če maš možnost,  ti kar pojdi user posted image
majaT, kaj ste včeraj opravili pri pediatru?
tejkaz in sandra123 sta pa v novih oblekcah user posted image user posted image user posted image

Mah...morm it...svakinja je na čaj prišla....

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
5.12.2008 8:28:31   
ozziebo
Lara pa ima 4 mesece!!!!!!!!user posted image  

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
5.12.2008 8:28:44   
Neža7
Dobro jutro user posted image

tatly hvala za user posted image  ful je bila dobra.

sayuri...... user posted image user posted image user posted image  za SUPER noč

Naša je spala od 18:00 do 5:00 (user posted image  b****** so jo zbudili) potem je spala do 7:00.

naty13...... Tudi mene je hudo za naša mamice tu gor, ker ne morajo spat user posted image .
Jaz se tudi lahko samo pohvalim, ko mi kdo vpraša.
Moja tudi do 2 mes starost jedla ob 23uri (ko sem jo jaz zbudila da jej) potem se je sama zbudila ob 03:00. Potem je bila na 3 ure od 6:00 zjutri.
Od 2 mes in 4 dni mi celo noč spi (brez hranjenje) da res imam srečo user posted image  

Neža me kliče user posted image  Greva ven na zrak, ker sedaj sonček sije potem bo drugač user posted image

adijooooooooooooooooooooooooo user posted image user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
5.12.2008 8:29:13   
mariane
Jutro!

otroke sem spravla v šolo,mali pa mi trnutno spet je,se ne pusti nič motituser posted image .Naša noč je bila kot ponavadi,sploh ne vem kdaj je jedel ponoč,ker nimam ure v spalnici.Danes sva suser posted image kar skup zaspala,pol se mi pa zjutrajuser posted image smeji,ko mam kr jošk vzunuser posted image user posted image .

Urskap ko so našima zobki rastl,sta imela rdeče dlesni,prav dobr se vidi ko zobek ven kuka,ne moreš spregledatuser posted image .Tiste bele črtice ima naš tud,to so sam zametki kjer bodo zobkiuser posted image .
Aradej- dobr opravt v LJ.Držim pesti,pa user posted image user posted image

Če že omenjam zobke,peljem danes oba večja otroka k zobarju,pa še user posted image bom vlekla zraven,me kr mine ko pomislim.user posted image
LEP DAN VSEM

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?