Zoja Miša
|
Erin, ne se obremenjevat, saj veš, da se spreminjamo. Vsekakor pa je prav da se zmenita in azčistita, saj zato pa so prijatelji, ne? Pa prav je, da se spihaš! Ja, prav luštno jo je gledati, ko takole nogice lovi. Res pa je kot je Vilika rekla, to dela na previjalni, ko je nagica. Za mami je odleglo ja! Klinc pravijo rutinsko, ampak saj nikoli ne veš... Anita, no me prav zanima tale vajin dogovor, če bo držal, potem mi boš morala zaupati, kaj si ji obljubila Tudi meni je tako rekla. Ampak jaz ji vsake toliko vseeno malo razprem in sčistim, ampak samo z vato namočeno v vodo. In tudi jaz menjam body na 2 dni. Razen seveda če ni izrednih razmer. Lepa podlogica! Sam v Ikeo pa nič ne grem . No, pač ne bomo imeli. kaj si mi z linkom želela povedati, da lahko naročim? Cebrca, torej boš kmalu zopet varvala, ali pa si boš vzela leto samo za Tatly, tale miš vam pa da vetra . A ja, je že mrtva. No, pa naj v miru počiva. Kaja Lina ni sitna, spi skoraj skos Podlogo pa kar tašči pokaži, pa naj se izkaže za Božič! Miklavž je pri nas prinesel body, pa kocke za potleh, eno igračko za na vozek pa žličke, da se bova lahko naučili jesti kot veliki punci Mishel, super za slikice! Pa venček je lep, David pa itak! Operirana je bila na kolku. Hvala za lepe besede. Krysia, če tebi paše bolj 10 ali 11h, lahko tudi takrat, ti sam reč. Moja itak spi skoraj vse te ure . Lahko pa žrebava, pa kar bo bo. Samo kako pa naj to izvedeva? Glede parkinga bom pa še mojo sestrično, ki dela na DIF-u zamorila, pa ima da zrihta 1xna teden 2 parkirplaca fraj! Ti javim. Itak pred ponedeljkom ne moram nič rihtati, je ni. Pa seznamčka ti ne dam , sedaj, ko sem se odločila, da bom to speljala. Pomagaš pa lahko, bom vesela Tatly in Erin, ne mi zamerit, ampak me je prešinilo, da VI2 bi se težko na kavi dobili Mau heca iz resnih stvari. Gajka, da bi Rok končno vzljubil nazaj tvojo joško! To ti iz srca želim! Evo, tukaj je še moja umetnina Sam mi ni preveč všeč . Malo je dolgocajtna! Eh, pa saj v živo malo lepše izgleda Drugače pa luftam stanovanje ima pikica občutek vsaj, da je malo zunaj Vsem želim lepega Miklavža in naj bo čim bolj bogat (tako ali drugače). Danes zvečer dobimo obisk, jutri nam dopoldne pridejo bojler popravljati, potem gremo pa k moji mami v Valdoltro (Ankaran) na obisk. Lepo se imejte in veliko se cartajte!