|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del***
5.12.2008 16:12:59   
Zoja Miša
Erin, ne se obremenjevat, saj veš, da se spreminjamo. Vsekakor pa je prav da se zmenita in azčistita, saj zato pa so prijatelji, ne?user posted image  Pa prav je, da se spihaš!user posted image
Ja, prav luštno jo je gledati, ko takole nogice lovi. Res pa je kot je Vilika rekla, to dela na previjalni, ko je nagica.
Za mami je odleglo ja! Klinc pravijo rutinsko, ampak saj nikoli ne veš...user posted image

Anita, no me prav zanima tale vajin dogovor, če bo držal, potem mi boš morala zaupati, kaj si ji obljubilauser posted image
Tudi meni je tako rekla. Ampak jaz ji vsake toliko vseeno malo razprem in sčistim, ampak samo z vato namočeno v vodo. In tudi jaz menjam body na 2 dni. Razen seveda če ni izrednih razmer.user posted image
Lepa podlogica! Sam v Ikeo pa nič ne gremuser posted image . No, pač ne bomo imeli.user posted image  kaj si mi z linkom želela povedati, da lahko naročim?
Cebrca, torej boš kmalu zopet varvala, ali pa si boš vzela leto samo za user posted image user posted image

Tatly, tale miš vam pa da vetrauser posted image . A ja, je že mrtva. No, pa naj v miru počiva. Kaja Lina ni sitna, spi skoraj skosuser posted image  Podlogo pa kar tašči pokaži, pa naj se izkaže za Božič!user posted image

Miklavž je pri nas prinesel body, pa kocke za potleh, eno igračko za na vozek pa žličke, da se bova lahko naučili jesti kot veliki punciuser posted image

Mishel, super za slikice! Pa venček je lep, David pa itak! Operirana je bila na kolku.user posted image Hvala za lepe besede.

Krysia, če tebi paše bolj 10 ali 11h, lahko tudi takrat, ti sam reč. Moja itak spi skoraj vse te ureuser posted image . Lahko pa žrebava, pa kar bo bo. Samo kako pa naj to izvedeva?user posted image  Glede parkinga bom pa še mojo sestrično, ki dela na DIF-u zamorila, pa ima da zrihta 1xna teden 2 parkirplaca fraj! Ti javim. Itak pred ponedeljkom ne moram nič rihtati, je ni. Pa seznamčka ti ne damuser posted image , sedaj, ko sem se odločila, da bom to speljala. Pomagaš pa lahko, bom veselauser posted image

Tatly in Erin, ne mi zamerit, ampak me je prešinilo, da VI2 bi se težko na kavi dobiliuser posted image  Mau heca iz resnih stvari. user posted image

Gajka, da bi Rok končno vzljubil nazaj tvojo joško! To ti iz srca želim!user posted image user posted image user posted image

Evo, tukaj je še moja umetnina
user posted image  Sam mi ni preveč všeč user posted image . Malo je dolgocajtna! Eh, pa saj v živo malo lepše izgledauser posted image

Drugače pa luftam stanovanje ima pikica občutek vsaj, da je malo zunajuser posted image

Vsem želim lepega Miklavža in naj bo čim bolj bogat (tako ali drugače).
user posted image
Danes zvečer dobimo obisk, jutri nam dopoldne pridejo bojler popravljati, potem gremo pa k moji mami v Valdoltro (Ankaran) na obisk.

Lepo se imejte in veliko se cartajte!user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
5.12.2008 16:18:06   
tatly
gajka ja bi se dalo samo nevem kje naj dobim tako fliko..pa full smrdi pa ko bi dala prat bi verjetno ta vata skupaj skocla
zoja misa-lepa smrekcauser posted image user posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
5.12.2008 16:21:59   
Zoja Miša
Tatly in Erin, sem za juser posted image . Tatly sem za Nežo zamenjalauser posted image . Se opravičujem.

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
5.12.2008 16:24:20   
sayuri
majaT Zara je res prava reperka jo, jo! user posted image  In si še ena v glubu brez KM.user posted image  NAjbolje, da kakšne recepte skupaj napišete. user posted image

bella02 takšne zgodbe me vedno šokirajo in sem jezna potem na desce user posted image  Verjamem, da ti je hudo. Kako more biti šele njej. user posted image
Vilika verjetno bomo kar v Dolenjske Toplice hodili na plavanje. Mi diši, ker je popoldne, tko da gremo lahko vsi. Čeprav sem nekako bolj za DIF, ker ima bazen res prilagojen le plavanju dojenčkov. Ampak parkirat tam je pa velika znanost user posted image  Bom pa verjetno izbrala bolj pozno uro, saj možek ponavadi do 16h dela.
Krisya, na Difu sem jaz po plavanju s Filipom tko prakticirala, da sem ga oblekla v oblačilnici le eno plast - najprej njega, potem sebe. Potem sem na hodniku dala gor še hlačke. ŠLa sem z njim v tist hodnik, kjer se gre v veliki bazen (če kaj poznaš Dif) Tam je kar nekaj udobnih stolov, kjer smo mamice otročke po plavanju nahranile. Je dovolj toplo in mirno, pa še počasi se otroček ohlaja. Po jedi sem ga oblekla še bundo, spakirala in šla ven. Tam v veliki avli pred izhodom sem mu še kapo dala na glavo. Takoj v avtu mi je zaspal. So otročki zlo utrujeni po kopanju. user posted image

Miklavž  pri nas nosi "ta glavna" darila user posted image . L&Z bosta puzzle za na tla dobila, novo dudo in vsak majčko + hlače. Filip pa dobi lego tovornjak hruška, Ustvarjalni set - vlivanje modelčkov avtomobilov- barvanje in sestavljanje, pobarvanko, barvice, hlače, žabe, sladkarije.
Se pa že zelo veseli in cel dan sprašuje, kdaj bo šel spat. user posted image  Pri nas namreč Miklavž nosi darila ponoči.user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
5.12.2008 16:32:08   
tatly
evo naso bozicko
user posted image
user posted image
user posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
5.12.2008 16:33:10   
andrejaboris
HOj, spet jaz. Imam danes preveč pridne otroke!user posted image user posted image Samo čakam, da se zbudita, ko bo drenje v en glas. Pol pa ne vem, kerega naj imam. Pa malo odložim enega in pol drugega in...user posted image user posted image user posted image Pa oba naennkrat lačna...user posted image user posted image

Pr nas pa zvečer pride miklavž in parkl. Upam, da mi bo kaj prineso. Šibo če že ne drugega!user posted image user posted image

Zoja Miša lepa smrekca.

Tatly kak je lepa tvoja pupa in suhcena. Podlogo pa naj kr babi kupi.user posted image user posted image

Vilika
Tvoj mali je luban in vsi otročki so taki cartkani!

Danes smo povabljeni na roj. dan 2 -letnika in ne vem če bi šla. Kaj mislite??? Zaradi Eneja mislim.  SEm že 1 teden nonstp doma in noter in se mi žeuser posted image .

Grem še coke zložit in posravit. Likala bom pa jutri.
papa

< Sporočilo je popravil andrejaboris -- 5.12.2008 16:34:47 >

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
5.12.2008 16:35:33   
cebrca
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

IZVIRNO SPOROČILO: cebrca
Pa gluten je res šele po 8. mesecu. Ni dolgo nazaj kar so GH premaknili s 4 mesecev na 6 pa se zato podatki tepejo med sabo, ker bolj "ta leni" ne spremljajo redno napotkov in ne popravljajo redno informacij za mamice. Zato se tudi P še niso uskladili med sabo. Pri nas so otroški zdravniki in sestre zelo pridni in me vedno opozorijo da so tisti podatki še tastari in zato tudi na embalažah z otroško hrano prikladno piše narobe, da več prodajo!

Pri moji knjižici piše 4 mesece za GH in 6 mesecev zagluten - izdaja leto 2008.user posted image user posted image user posted image

Sej pravim, ne veš komu verjetuser posted image

Najbrž bo trajal deset let preden se bodo uskladil med sabo. Pol se bodo pa spomnl da je treba dojit do 1 leta starosti! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Po moje bo najboljš da ti za nasvet vprašaš Tilna, jaz bom pa Ivana! A je prav?user posted image

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
5.12.2008 16:35:37   
andrejaboris
SEm nepismena. Cotke zložit in pospravit.

Že letim, že hitim...

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
5.12.2008 16:43:08   
matejchi
andrejaboris če pride kaj vmes me prosim obvesti, da ne bom čakala zaman.. dijooo

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 3384
5.12.2008 16:52:05   
sayuri
Sem hotla še napisat, da sem danes v lekarni po pogovoru z mojo fizioterapevtko kupila Gengi Gel Baby za dlesni. Baje je boljši in učinkovitejši, kot Calgel. Bomo videli.user posted image

andrejaboris,tvoja dva fanta sta si ful podobna. user posted image in tkoooo sta luštna.user posted image Pa bravo za ustvarjanje.user posted image Ja, otročki v tem zelo uživajo user posted image

Zoja Miša, že smrekico si postavila? Potem je že praznično vzdušje pri vas. user posted image  Mene lahko kar daš na seznam za srečanje. user posted image  Imamo na 22.1. sicer posvetovalnico, ampak do 16h bom verjetno doma, a ne? user posted image  Slikica Kaje Line, kako se grabi za nogice, je  pa božanska user posted image  A je tudi začudena, ko se dotika sama sebe? Zara se ful čudi, ko se dotakne za koleno al pa stopalo user posted image  In super za mamino operacijo user posted image

Vilika, vidim, da je Vid tud že pogruntal, da ima stopalca. user posted image  Ful je dobra slikcauser posted image  Pa vidim, da si kar začela z kašico. Je Vid dobro sprejel?

Aja sandra user posted image user posted image user posted image  SAj bo bolje. user posted image  Moj možek gre pa danes v Celje. S kolegi h kolegu user posted image  user posted image user posted image user posted image  TKo,da bom danes zvečer jaz sama z vsemi tremi otročki. POl bo pa tukajle težila...zihr user posted image user posted image   Tvojmu pa kar malce zažugaj, da naj ostane kakšen dan doma. Čez dobre tri tedne bo že nov dopust dobil. user posted image

gajka super slikca user posted image  Zgodaj je treba začet študirat o avtomobilih user posted image

Erin ah, za tole se ti ne splača sekirat. Res je tako...prijatelji pridedejo in odidejo. Ostanejo le PRAVI prijatelji. Se je meni zgodilo nekaj podobnega, kot tebi. Pa sem bila zelo žalostna. AMpak sem se tolažila s tem, da če je že moglo bit tako, naj bo. Sem poiskala drugi krog družbe. In tudi ve na RR ste krog prijateljev. Pa čeprav največ virtualnih, ampak hvala Bogu, da ste, da vas imam. user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
5.12.2008 16:56:54   
andrejaboris
SE vidi da mi je dolgčas.

Sayuri ti si dobra da 3 obvladaš. Te občudujem. Jaz pa študiram da bi tut v LJ prišla na srečanje, ker bi tebe in ostale res rada spoznala. Upam da bom lahko prišla. Boma pa dve tu gor žnjarle.user posted image user posted image user posted image user posted image

Matejchi te obvestim. Upam da se vidimo!

< Sporočilo je popravil andrejaboris -- 5.12.2008 16:57:36 >

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
5.12.2008 17:07:12   
dojenč
OJ TAKO DOLGO ME NI BLO DA SEM SE MOGLA PONOVNO VPISAT, SEDAJ PA SEM SPET TUuser posted image user posted image user posted image
ŠE ME SPREJMETE

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

Neposredna povezava do sporočila: 3387
5.12.2008 17:08:48   
dojenč
NO PA DA VAM MALO POVEM  kako napreduje moja žanika,
papa že fruteka, lepo pridobiva na kg, je pridna in razcartana

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
5.12.2008 17:12:18   
sayuri
anita, jaz Zari počistim notri luliko, kadar je pokakana. Ker se tud tam notri nabere. Pa tista krema in vse to.... AMpak pazim, da ne potegnem navzdol do luknjice.  Če je samo polulana, ji nič ne razpiram. Spodnji bodi imata ponavadi za 2 dni - če seveda nista mokra ali pokakana do vratu. Zgornji bodi pa vsako jutro frišen. In še čez dan kakšnega. user posted image
mishel iii, še en junaček, ki je odkril nogice user posted image user posted image user posted image .  Adventni venček je pa lep in izvirna ideja. Zagotovo diši....user posted image

A ve sedaj v tem gnilem vremenu in mrazu vsak dan kopate otročke? Jaz ju tam na 3-4 dni. user posted image  Vsak večer pa umijem poleg obraza (tega moram večkrat na dan) še dlani, stopala in ritko. Se mi zdi zdaj čist dovolj, ko ni toliko potenja in zunanje vročine.

cebrca le glej, da za silvestrovo naštimata kakšnega septembrčka 09 user posted image

anita, kje si kupila tko lepe slinčke?

tatly joj, miška miškasta user posted image . Verjamem, da si jezna. V H&Mu se dobijo takšni luštni našitki, ki se samo polikajo na blago. Jaz jih dam ponavadi Filipu na hlače, če je kakšna luknja. Vem, da imajo fantovske z motivom Cars in Spidermann, za punčke pa Hallo Kitty. Mogoče si s tem lahko kako pomagaš. Imajo pa takšne našitke v vseh trgovinah s šivalnim priborom. Stella je pa luštna božičkica. user posted image

andrejaboris hitro šibaj na RD. user posted image  Da se preluftaš in spremeniš okolje. user posted image  Pa na srečanje v LJ priiidiii. user posted image  Bom prišparala plac zraven sebeuser posted image user posted image

No, zdaj sem pa tud jaz do konca prišla.... Uf, ste čvekale... user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
5.12.2008 17:13:28   
sayuri
dojenč si vstala od mrtvihuser posted image user posted image  Res te že zlo dolgo ni blo. user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
5.12.2008 17:17:27   
dojenč
a mi je katera pripravljena pomagati ali pa spremeniti ticker trakec, jaz sem namreč pozablaaaaauser posted image

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
5.12.2008 17:19:48   
dojenč
sayuri-vstala vstalauser posted image  kako kaj tvoja otročička
pa erin,
bambi- včeraj sta pa najini mali praznovali 4 mesece, juhu

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
5.12.2008 17:20:49   
andrejaboris
Glede kopanja: Meni je patronažna rekla, da ga naj kopam na vsaka dva dni, da ni dobro dojenčka kopat vsak dan zarad kože nekaj. Pa izak da niso umazani. Ga pa tako kot Sayuri z mokro pleničko al vatico celega ofrišam in za okoli ritke še malo mila dam v vodico. Bubchen da ne bo pomote.

Moja dva še kar spita. Pa Lana že budim pol ure pa nič. Bo pa zvečer pokonci, saj je jutri vikend.

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
5.12.2008 17:24:02   
dojenč
sayuri- tudi jaz žano kopam zdaj v tem mrazu nekje na 3-4 dni se mi zdi brez veze, itakpa jo vsako jutro lepo umijem, zmasiram potelovadima, pa se zvečer jo malo na hitro zbrišem s toplo krpico po obrazku, pa pod vratu pazduhu,....
kaj pa zobki, že kaj nahajajo, našo malo že malo, sicer nima ne vročine pa je ne matra nič samo vse si v usta porine,...
smo pa opazli da je elergična na rdečo barvo, sestra ima rdeče lase, pa vedno ko jo vidi je jok, jok in jok, pol pa rabi en cajt, pa je bolje, ampak rine pa kar v laseuser posted image

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
5.12.2008 17:24:43   
sayuri
dojenč, tukaj lahko nastaviš nov trakec http://www.lilypie.com/first_birthday.php 

Neposredna povezava do sporočila: 3395
5.12.2008 17:25:20   
dojenč
moja tuddanes ima maratonski spanet, je prej pojedla fruteka hruška jabolka, polpa še malo mlekca pa že spi od 3

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
5.12.2008 17:28:22   
dojenč
sayuri- a mi ga lahko ti nastaviš, angleščina je šenkan šususer posted image

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
5.12.2008 17:36:27   
sayuri
dojenč, kdaj je že rojena tvoja princeska?

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
5.12.2008 17:36:28   
tatly
user posted image
evo tole je pa zdaj dobla stella od miklavza-tete
sayuri-hvalauser posted image

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 3399
5.12.2008 17:37:07   
tatly
dojenč-o si pa res nekje dolgo hodla

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?