Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 5.12.2008 12:29:09
|
|
|
|
Zoja Miša
|
IZVIRNO SPOROČILO: Neža7 IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša Neža, saj bo, pusti času čas. Jaz sem sicer res vesela, za mojo službo. Če bi bila plača še malenkost večja, bi bilo pa sploh 1A. A vse pa ne mora biti, ne?! Jaz sem pri 19. že delala (da ima 6let delovne dobe HB) Nisem navajena brez dela bit. Na začetku sem se kar ker nisem imela službo v Sloveniji. Vem, da bo. Zato sem šla nazaj v šolo (1 izpit + diplomo)za večjo možnost v Sloveniji. Seveda sedaj uživam biti doma z Nežiko, ampak, ko bo blizu 1 leto stara bom spet na lov službe Bi morala živeti po Velenjsko - vesel biti nezaposlen, biti samohranilka ali droge prodajat hečam se Ja, saj je velenje res bolj tako. Samo ne obupat, pa bo, boš videla. Andrejaboris, . Mislim, da se ne moraš preveč ukvarjati s svojimi otroci! Res vse pohvale! Torej vem, koga za nasvet vprašati! Jaz sem jo dala pri 3m, pa je bilo še malo prehitro. Sedaj je bp! Gajka, seveda se da. Pa da ne bo takoj po cepljenju, naj bo potem 22.1. Če kateri to ne paše, naj pove! Hočem da je tale najbolj obiskano srečanje!!! Srečanje 22.1. PRIJAVE! (Mi imamo sicer 20.1. pregled za sluh, a upam, da bo vse bp, da ne bom preveč slabe volje, ker potem bom lastno organizirano srečanje preskočila ) Ne Anita, cingl cangel! Adventni venček pa le dokončaj, pa prišparaš lahko, rabiš samo 3 svečke! Jaz imam pa doma zdrobovo kašo z mlekom milumil ''mit'' po 4 m, brez glutena. A to sem o.k. kupila???
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 5.12.2008 12:30:21
|
|
|
|
Neža7
|
IZVIRNO SPOROČILO: bella02 IZVIRNO SPOROČILO: matejchi bella imaš prepoved posredovanja slabih novic, naj se ti končno kakšna dobra prikaže... mater človek kar slabe volje rata... za pa lepilo, da bosta nazaj zalimala.. Ne vem, če obstaja tako lepilo na svetu, je preveč prizadeta. Sicer čas celi rane, pa vseeno. Tako sem tud jaz brez volje do vsega in ne mi zamerit, ker nič ne komentiram. Sem pa vse prebrala. Res je žalostno Jaz bi ga že KATASTROFA!
11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm 09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 5.12.2008 12:31:40
|
|
|
|
anita goitan
|
zoja miša ma kaj si zdej ti zmišljuše, jao vsak post drug datum, tile prazniki so ti res v glavo stopili , no res da spim z Gorenjcem, sam so 4 svečke, eno sva z Zojo v nedeljo prižgale
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 5.12.2008 12:32:43
|
|
|
|
tatly
|
IZVIRNO SPOROČILO: Neža7 IZVIRNO SPOROČILO: bella02 IZVIRNO SPOROČILO: matejchi bella imaš prepoved posredovanja slabih novic, naj se ti končno kakšna dobra prikaže... mater človek kar slabe volje rata... za pa lepilo, da bosta nazaj zalimala.. Ne vem, če obstaja tako lepilo na svetu, je preveč prizadeta. Sicer čas celi rane, pa vseeno. Tako sem tud jaz brez volje do vsega in ne mi zamerit, ker nič ne komentiram. Sem pa vse prebrala. Res je žalostno Jaz bi ga že KATASTROFA! ja je žalostno posebej ce imas dva otroka joj kaj bi mu naredla....jajcka pa klobaso bi jedli za kosilo ce bi bil to moj
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 5.12.2008 12:33:51
|
|
|
|
Neža7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša IZVIRNO SPOROČILO: Neža7 IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša Neža, saj bo, pusti času čas. Jaz sem sicer res vesela, za mojo službo. Če bi bila plača še malenkost večja, bi bilo pa sploh 1A. A vse pa ne mora biti, ne?! Jaz sem pri 19. že delala (da ima 6let delovne dobe HB) Nisem navajena brez dela bit. Na začetku sem se kar ker nisem imela službo v Sloveniji. Vem, da bo. Zato sem šla nazaj v šolo (1 izpit + diplomo)za večjo možnost v Sloveniji. Seveda sedaj uživam biti doma z Nežiko, ampak, ko bo blizu 1 leto stara bom spet na lov službe Bi morala živeti po Velenjsko - vesel biti nezaposlen, biti samohranilka ali droge prodajat hečam se Ja, saj je velenje res bolj tako. Samo ne obupat, pa bo, boš videla. Potem pa prav vidim okoli sebe, da je tako I WILL NEVER GIVE UP! Hvala Neža je spet budna, da se greva malo igrat potem bo jo nahranila
11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm 09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 5.12.2008 12:34:18
|
|
|
|
Zoja Miša
|
Vilika za nogice - na isti dan kot Kaja Lina! Tatly, res je kul tako! Pa skladišči jih tudi potem, ker mi nimamo prostora In če ne dežuje preveč, greva ven, ja. Ampak danes je cela štala Majči evo, je že prestavljeno! In si že na seznamu, tako... Bella zate in za prijateljico.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 5.12.2008 12:35:39
|
|
|
|
Zoja Miša
|
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan zoja miša ma kaj si zdej ti zmišljuše, jao vsak post drug datum, tile prazniki so ti res v glavo stopili , no res da spim z Gorenjcem, sam so 4 svečke, eno sva z Zojo v nedeljo prižgale Saj res Ampak je treba biti fleksibilen Upam, da bom tole speljala. Jao, v kaj se spuščam
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 5.12.2008 12:36:04
|
|
|
|
anita goitan
|
punce kaj kuhate Nimam ideje
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 5.12.2008 12:38:13
|
|
|
|
sandra123
|
Ja, jaz sem pa danes čisto vremenska ...nenaspana, sitna, brezvoljna....pa en kup stvari imam za narediti po stanovanju ....pa tako sem jezna kot ....zgleda, da bom danes spet do večera sama s 3TTT ....mam že poln "kufer" tega....drugi pa mojega kar naprej hvalijo, kako mi pomaga...pa saj ga ni skoraj nič doma .....pa toliko letošnjega dopusta še ima, da bi lahko bil kaj doma, no ....Sem se prav razjezila nanj po telefonu - upam, da ne bere tega ....Sorči dragi, ampak se moram malo izkašljati , je potem takoj boljše ......
< Sporočilo je popravil sandra123 -- 5.12.2008 12:39:52 >
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 5.12.2008 12:45:25
|
|
|
|
anita goitan
|
IZVIRNO SPOROČILO: sandra123 Ja, jaz sem pa danes čisto vremenska ...nenaspana, sitna, brezvoljna....pa en kup stvari imam za narediti po stanovanju ....pa tako sem jezna kot ....zgleda, da bom danes spet do večera sama s 3TTT ....mam že poln "kufer" tega....drugi pa mojega kar naprej hvalijo, kako mi pomaga...pa saj ga ni skoraj nič doma .....pa toliko letošnjega dopusta še ima, da bi lahko bil kaj doma, no ....Sem se prav razjezila nanj po telefonu - upam, da ne bere tega ....Sorči dragi, ampak se moram malo izkašljati , je potem takoj boljše ...... a ti o mojem pišeš? Podobno, no ok se je popravilo, zdej so fertik z enim projektom, teren tud dal skoz, aha sam draga muoja, zdej se začenja veseli december, fešta tuki, fešta tam.. Zoja tud dobila iz moje službe vabilo na dedka mraza 18.12., sam verejtn bova šle 1x samo po darilo, ne bi bla rada v tisti gužvi..
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 5.12.2008 12:47:16
|
|
|
|
tatly
|
IZVIRNO SPOROČILO: sandra123 Ja, jaz sem pa danes čisto vremenska ...nenaspana, sitna, brezvoljna....pa en kup stvari imam za narediti po stanovanju ....pa tako sem jezna kot ....zgleda, da bom danes spet do večera sama s 3TTT ....mam že poln "kufer" tega....drugi pa mojega kar naprej hvalijo, kako mi pomaga...pa saj ga ni skoraj nič doma .....pa toliko letošnjega dopusta še ima, da bi lahko bil kaj doma, no ....Sem se prav razjezila nanj po telefonu - upam, da ne bere tega ....Sorči dragi, ampak se moram malo izkašljati , je potem takoj boljše ...... moski ja....mo0j trenutne ne dela pa nimam kaj koristi evo zate hja ste vidle da sem se naučla citirat
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 5.12.2008 12:49:49
|
|
|
|
majči22
|
IZVIRNO SPOROČILO: sandra123 Ja, jaz sem pa danes čisto vremenska ...nenaspana, sitna, brezvoljna....pa en kup stvari imam za narediti po stanovanju ....pa tako sem jezna kot ....zgleda, da bom danes spet do večera sama s 3TTT ....mam že poln "kufer" tega....drugi pa mojega kar naprej hvalijo, kako mi pomaga...pa saj ga ni skoraj nič doma .....pa toliko letošnjega dopusta še ima, da bi lahko bil kaj doma, no ....Sem se prav razjezila nanj po telefonu - upam, da ne bere tega ....Sorči dragi, ampak se moram malo izkašljati , je potem takoj boljše ...... Vem, da je težko. Tud men pa imam samo eno pikico, kaj šele tri. Se moraš pa zavedat, da si ena krasna mami, sej pravim jest vam lahko rečem sam kapo dol pred vami. Pri nas je imel pred ene 14 dnevi, kar hudo lekcijo. Pa sej ni bil on kriv, sam je imel lih rojstni dan in je cel teden imel skoz vsak večer obiske in s tamalo praktično ni bil nič. No in lej ga zlomka, tamala se ga je bala. Vsakič ko jo je prijel je jokala kot, da bi jo rezal. No od takrat ji pa res posveča več pozornosti, da se kaj takega ne more več pripetiti.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 5.12.2008 12:51:04
|
|
|
|
gajka
|
anita - oni recept je pa ! Sem pravkar spekla pecivo, dala not 1 jabolko več in suhe brusnice, pa je za vseh 5 prstov obliznit. Sem malo fotke na računalnik prenašala... Pa sem se ful ob tejle nasmejala, ko z očijem avtomobilsko prilogo bereta :
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 5.12.2008 12:52:19
|
|
|
|
anita goitan
|
IZVIRNO SPOROČILO: gajka anita - oni recept je pa ! Sem pravkar spekla pecivo, dala not 1 jabolko več in suhe brusnice, pa je za vseh 5 prstov obliznit. Sem malo fotke na računalnik prenašala... Pa sem se ful ob tejle nasmejala, ko z očijem avtomobilsko prilogo bereta : the best, pa ja ne bo zdej Rok v tej recesiji avta kupoval
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 5.12.2008 12:55:19
|
|
|
|
Zoja Miša
|
Moja mami prestala operacijo in je vse super!
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 5.12.2008 12:56:02
|
|
|
|
gajka
|
Takole je pa trenutno stanje pri nas... Je pastirček ob svojem intenzivnem svaljkanju enkrat le omagal...
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 5.12.2008 12:56:26
|
|
|
|
gajka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša Moja mami prestala operacijo in je vse super!
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 5.12.2008 12:56:45
|
|
|
|
majči22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša Moja mami prestala operacijo in je vse super! Super za mami!!!
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 5.12.2008 12:57:30
|
|
|
|
anita goitan
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša Moja mami prestala operacijo in je vse super!
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 5.12.2008 12:59:12
|
|
|
|
tejkaz
|
Čveke
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 5.12.2008 12:59:19
|
|
|
|
Zoja Miša
|
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan IZVIRNO SPOROČILO: sandra123 Ja, jaz sem pa danes čisto vremenska ...nenaspana, sitna, brezvoljna....pa en kup stvari imam za narediti po stanovanju ....pa tako sem jezna kot ....zgleda, da bom danes spet do večera sama s 3TTT ....mam že poln "kufer" tega....drugi pa mojega kar naprej hvalijo, kako mi pomaga...pa saj ga ni skoraj nič doma .....pa toliko letošnjega dopusta še ima, da bi lahko bil kaj doma, no ....Sem se prav razjezila nanj po telefonu - upam, da ne bere tega ....Sorči dragi, ampak se moram malo izkašljati , je potem takoj boljše ...... a ti o mojem pišeš? Podobno, no ok se je popravilo, zdej so fertik z enim projektom, teren tud dal skoz, aha sam draga muoja, zdej se začenja veseli december, fešta tuki, fešta tam.. Zoja tud dobila iz moje službe vabilo na dedka mraza 18.12., sam verejtn bova šle 1x samo po darilo, ne bi bla rada v tisti gužvi.. Sandra, me smo s teboj! MI2 imava tudi Dedka mraza 18.12. . Vendar v službi od Gajka, bravo za Roka!
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 5.12.2008 12:59:33
|
|
|
|
tejkaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša Moja mami prestala operacijo in je vse super! Bravo mami
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 5.12.2008 13:00:27
|
|
|
|
Zoja Miša
|
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan punce kaj kuhate Nimam ideje Filana paprika iz skrinje Hvala za
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 5.12.2008 13:02:19
|
|
|
|
matejchi
|
Naty jaz sem Žigu za Miklavž kupila tole: http://www.idealo.co.uk/pp/1096933.html Maruši pa eno punčko, samo zato da Žiga ne bi vprašal zakaj ji ni nič prinesel.. http://www.lissi.com/babies.html 38 cm velika je govori mama, papa, smeji se pa zajoka.. pa je bila 5€, drugače je sigurno ne bi kupila.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 5.12.2008 13:08:04
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz IZVIRNO SPOROČILO: Erin tejka - kdaj ti dobiš rezultate blata? Danes? Sem spregledala... Upam. Rekli so, da bodo poklicali ko bodo. da bodo lepe novičke. gajka - mogoče ti pa ponudijo več če se zavejo da te s to plačo lahko izgubijo... naty - no nooooo..sej to sem mislila če sta včeraj uporabila idejo ko si pisala o lepilu in bleščicah.. In je ratalo? Boš pokazala izdelek? Čebelico si kupila? Maja T. - joj kaka šarmerka je Zara sandra - mogoče bi več dodatka zvečer respomagalo Poskusi. Jaz mu dam 180 ml dodatka in potem še 5 minut pri meni vleče.... se pravi kar veliko poje...ampak ga bolj nasiti kot če bi mu dajala samo svoje mleko... Aja jaz pa uporabljam oz jo bom riževo kašico od Hippa.Glede na to da bo kasneje jedel tudi te kašice kdaj pa kdaj sem kar pri njej obtičala - hippovi znamki. Sem pa videla da jih je kar precej vrst... URSKAP - pri vas gre sneg, pri nas 8 km stran pa še vedno samo dež Je varianta da greva skupaj ja...se bova še zmenili..Odvisno od tega če ima moj čas tudi ker potem take izlete izkoristiva še za nakupe. Če ne bo mogel grem pa z veseljem s teboj :D grrrrrrrrrrrrrrr..sem jezna ....in razočarana ..nad mojo najboljšo (sedaj mislm da že bivšo) prijateljico.... Je zadnja leta zanemarjala zaradi kariere najine stike sedaj pa mene obtožuje da sem kriva in mi govori da ji ne dajem podpore ker nisem šla na njen koncert... Ko sem bila pa v bolnici maja zarad krvavitve in me ona ni niti poklicala niti nič je pa kaj?? Podpora zihr ne... KRIZA! Letos me je policala 5x -je to prijateljstvo???? A jebi ga...eni prijatelji odidejo, drugi pridejo... ni edina ki jo mam, je pa edina ki jo poznam od 0 let... Pišem kasneje naprej..samo da malo k sebi pridem....
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?