Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 8.1.2009 16:01:15
|
|
|
|
jazzz27
|
sonček ne smemo preveč jezikat, ker zna hitro kaj gor pripopat in uničit to našo lepo temo . Kaj si kuhala? Pri nas je jota...
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 8.1.2009 16:02:23
|
|
|
|
jazzz27
|
UUU, na 190, kakšna čast....še mal pa bomo novo temo odpirale...nekje ob veliki noči
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 8.1.2009 16:15:21
|
|
|
|
sonček85
|
hhhhhmmmmmmmmmmmmmm kuha ,danes ni je bilo.Moj je prišel malo pozno domov ,ker so šli s sodelavci na pijačo in je rekel da ne rabm nič zanj ,potem pa sem samo sebi naredla mleko in kosmiče ,no sedaj bova pa jedla doma narejene senddviče iz pleskavice,solate,paradižnika,majoneze mmm bi mi pa pasala jota,za jutri pa mislim nareditit makaron flajš pa solatko,v soboto in nedeljo nas pa tako ni ker ima mami koline ,se bom spet basala nova tema:mislim ,da prej k ob veliki noči ,po moje že drug teden
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 8.1.2009 16:16:13
|
|
|
|
Anonimen
|
dan! prov luštne bušije imate,sam jazzi madonca ti si pa res ena sexi nosečka ti prov pašejo tiste boksarce. in kaj ste kej počele?je ktero kej zasnežilo?
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 8.1.2009 16:35:46
|
|
|
|
jazzz27
|
larilu ..me je včeraj moj tako gledal...kako so njegove boksarce že polne ..ja pri nas je snežilo samo zjutraj..kaj pa pri vas? Kaj ti počenjaš, kako si? sonček a ti si upaš majonezo jest? Jaz sem za novo leto dala tri žlice v usta in imela slab občutek...
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 8.1.2009 18:12:11
|
|
|
|
sonček85
|
ja jaz jo jem ,a veš da niti pomisla nisem ,da je notri jajca surova ,šele sedaj k si omenla ,če jo upam jest,morem potrkat na les takoj in upam da ne bo še kaj ,kem malo jedla francoske čez praznike in sedaj zdaj mam pa slabo vest tudui jaz.No 16.1 dam za tokso pa vse kri in vodo pa držim pesti da bo vse kot mora bit,do sedaj je bilo vse kadar sem dala kri in vodo ,pa sem oboje že dala kri=2,voda=4 zdaj bo 3 in 5
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 8.1.2009 20:23:52
|
|
|
|
spps
|
sem mislila,da bo popoldan že napisana kakšna stran bližje do 200,pa je popoldan čisto zatišje
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 8.1.2009 21:14:38
|
|
|
|
beyba
|
Da sam na hitro pohvalim vaše bušije...full sta lepa ... SAm pogrešam pa še buškote od drugih bodočih mamic.... imena za bebije sonček33 in se* full lepo mate, poznam vse svite pa lovrote .... luštno Zdej grem pa otroka dat spat pa če bom jutri kaj mela časa med vsemi obiski priletim mal pogledat, ker očitno se itak vse dogaja sam dopolne in opoldne....
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 8.1.2009 21:44:19
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: beyba Da sam na hitro pohvalim vaše bušije...full sta lepa ... SAm pogrešam pa še buškote od drugih bodočih mamic.... imena za bebije sonček33 in se* full lepo mate, poznam vse svite pa lovrote .... luštno Zdej grem pa otroka dat spat pa če bom jutri kaj mela časa med vsemi obiski priletim mal pogledat, ker očitno se itak vse dogaja sam dopolne in opoldne.... stare strije se mi vedn bolj poznajo sem nalepla beyba,bušija sam zate,da ne boš rekla,da te vse ignorirajo,ko prideš kaj naokol
< Sporočilo je popravil spps -- 8.1.2009 21:45:05 >
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 9.1.2009 8:32:20
|
|
|
|
spps
|
dobro jutro.... kje ste pa danes vse?
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 9.1.2009 8:44:57
|
|
|
|
sonček85
|
JUtroooooooooooo Naj tale sonček prinese med vas borke same pozitivne misli in veliko plusekov ,da bo to leto še več bejbijev kot jih je bilo v letu 2008 In nekaj za spodbudo
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 9.1.2009 9:20:16
|
|
|
|
jazzz27
|
Punce jutro!! Kako smo danes? No jaz sem kar mal dlje zadrnjohala, ker mi včeraj nekako ni uspelo zaspat. Očitno se že pozna vpliv polne lune. Sonček85, šele sadeaj so ti bodo vzeli kri za tokso. Meni so jo že v 9 tednu, če se ne motim....samo izvidov še ne vem...bom 14-tega izvedela, ko imam ginekologa... spps...ti imaš oa tudi že kar pravo žogico....lep trebušček. Jaz sem se odločila, da se bom mazala smo sz Niveo kremo. Živa..ku, ku. Kako si ti danes? So že kaj slabosti prisotne? V službi vse pod kontrolo? Ajsi...kje si ti? Imaš ogromno dela? Pobožaj pobčka.... Žižik...kako si ti? Razpoloženje že kaj boljš? Sonček33...a si še med nami? Je špikanje ponehalo? Oktavija..kako si ti? Že dojela, da se ti resnično dogaja in boš mami??
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 9.1.2009 9:31:26
|
|
|
|
oktavija
|
Jutro!!! A bomo najprej spile kako kavico ali čaj .... Ja jaz čisto dojela situacijo! Včeraj sem bila pri moji splošni zdravnici, katera me je za 10 dni poslala v bolniško, dokler prvi šok ne mine... dokler se slabosti in utrujenost ne pomirita, in ne neham kašljat... zdravil nisem dobila nobenih... samo vitaminčki ELEVIT (folna kislina).... Tudi moj lubi je že dodobra dojel situacijo in me že sprašuje kam me more peljat (v kateri del bolnice) ko bo čas za to... , pa kdaj se bo trebušček videl... , pa gdaj bo laho čutil bejbija... itd... Čist je not padel... še bolj kot jaz... Pa skoz me cartlja...! Mislim da bo super ati!!! Ja jaz pa imam vprašanje?? Kaj ve delate ko vam je slabo...? Meni se jutranje slabosti krepko povečujejo in se širijo na ves dan.... sam še bruhanje mi manjka... Lep dan!
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 9.1.2009 9:34:15
|
|
|
|
sonček33
|
O babe žabe, kako smo? kakšen leden mraz. Midva imava še vedno ledene rože na oknih. Jazzz - še sem tukaj...včeraj zvečer sem se že resno pripravljala na odhod v P, ampak...noč je bila mirna in jutro je umirjeno tudi. Mali brca sto na uro, mamica je polna energije. kaj boste počele? Jaz bom do prihoda moža iz službe kar na toplem...potem pa skočiva k nečakoma pa k mojim staršem... Kuhala bom segedin. Pa ve?
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 9.1.2009 9:37:12
|
|
|
|
jazzz27
|
Oktavija, super, da so se začele stvari štimat. Meni je proti slabostim pomagala radenska...mal sem se zrigala in to je to...sem jih imela pa ful. No ja pa velik krivec za moje slabosti so bile tudi tablete Elevit. Jih res nisem dobro prenesla. s tifolom je bilo življenje normalno. So pa slabosti hudič....mene je full želodec tiščal in skoz mi je šlo na bruhanje. No sicer sem samo enkrat bruhala...slabo pa skoz...proti koncu trimesečja pa predvsem zvečer.
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 9.1.2009 9:39:29
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 O babe žabe, kako smo? kakšen leden mraz. Midva imava še vedno ledene rože na oknih. Jazzz - še sem tukaj...včeraj zvečer sem se že resno pripravljala na odhod v P, ampak...noč je bila mirna in jutro je umirjeno tudi. Mali brca sto na uro, mamica je polna energije. kaj boste počele? Jaz bom do prihoda moža iz službe kar na toplem...potem pa skočiva k nečakoma pa k mojim staršem... Kuhala bom segedin. Pa ve? O helov sonček..no dobro da se je umirilo. Ledene rože praviš...saj jaz bi jih tudi imela, če jih nebi moj dol zmetal . Jaz bom pekla kvašene flancate, kuhala pa ne bom nič, ker greva na delo klobas...in bo tam kakšen čvark padu....
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 9.1.2009 9:40:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla babe žabe. Jaz se borim tako, da vsakič ko mi je slabo, nekaj v usta vržem... nekaj malega, saj od veliko lahko bruham Se pa tudi meni slabosti vlečejo cel dan ampak niso pa nevzdržne... Kar nekako gre. Rata slabo, nekaj popapam in je bolje... Aja pa meni Coca-cola pomaga in je sestra rekla, da ni panike, da jo lahko pijem proti slabosti. Situacija v službi je kar ok, saj je šefla na bolniški... Tko da Ampak nisem pa ziher do kdaj je ne bo... Upam da še naslednji teden Kako si ti Jazzzi? Oktavija za tvojega... Sem fuuuuul vesela zate Mi pa smo danes napolnili 8t tko da smo zdej v 9t A se bosta Piki in Aqui danes tudi kej oglasili?
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 9.1.2009 9:45:14
|
|
|
|
jazzz27
|
Živa..JUHEJ za tvojo šeflo...vprašanje kaj si ji ti naredila na sestanku, da jo je zvilo . Drugače sem ok, spravit se moram it delat flancate....pa zajterk moram pojest. Me je zadnjič kar mal šok, ko sem kosmiče odprla, pa so bli not že črvi ...pa sploh niso bili stari....joj, to je tako kvarljiva roba....pa jezna sem na leklerk v LJ, ker sem tam 29 kupila mascarpone in je bil rok samo do 30tege...marer, če bi bila iz lj bi ga sigurno nazaj nesla in ga nekomu na glavo prlimala....Sploh ne vem kaj bi jedla....mogoče pečeno jajce...samo mi kruh ne gre....
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 9.1.2009 9:46:46
|
|
|
|
sonček33
|
okatvija - ja fino je, da skoz enkaj po malem melješ, pa je boljše...tudi menei je pasal šveps ali kokakola... pa tudi donat itak da bo tvoj super očka, vsi naši bodo pa fajn da si an bolniški...počivaj...sprosti se jazzz - njami klobase živa - šefla nej bo kr doma čimdlje, da bo mir pri hiši
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 9.1.2009 9:47:26
|
|
|
|
Anonimen
|
pa si samo kakav naredi Ja sej ja... Na koncu bom res še jaz kriva Mah sej bo... Zdej pa pripravljam postopke v prodaji in moram ZELOOO natančno vse napisat in pregledat, ker je pozorna celo na presledke, vejice, poravnave in vse No ampak sej bo... Samo dela je veliko s tem
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 9.1.2009 9:49:01
|
|
|
|
sonček33
|
jazzz - o jaz si grem tudi jajčka naredit...hvala za idejo
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 9.1.2009 9:49:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 jazzz - o jaz si grem tudi jajčka naredit...hvala za idejo meni se pa ob misli želodček obrača
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 9.1.2009 9:50:16
|
|
|
|
jazzz27
|
Sonček..jaz pa jih ne morem, se mi ful spahuje nazaj in ni prijeten filing....to je bolj sladica za mojega .... meso bodo kupili in bo bodo na srečo malo manj mastne. Drugače pa so mi ble ok, ko sem bila še nenosečka. Predvsem suhe....mmmmmmmmmmm...pa pečenice, pa mal prekajene za kuhanje (no take bomo dans nardil....pečenice in potem za en dan v dim)
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 9.1.2009 9:52:41
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 pa si samo kakav naredi joj Živa, jaz mam res nesrečo s črvi ...sem šla enkrat k stari mami mojga bivšega in so tete skuhale kakav...na vrhu pa mi je priplaval črv.... ga bom pa nardila...hvala za idejo
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 9.1.2009 9:52:56
|
|
|
|
sonček85
|
jazzzz:ne so mi jo že na začetku-je bilo vse super,potem sem dala vmes še 1x kr tako in sedaj mi spet vzamejo za tokso -tudi tokrat upam ,da bo vse kot je bilo prvič
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?