|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :)
9.1.2009 9:53:39   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa dej no.... jaz sem pa malo prej kakav spila, zdej pa jabko jem ti pa s takimi user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 4751
9.1.2009 10:13:03   
jazzz27
Oprosti Živa...saj drugače ni to nič kaj takega...če opaziš že prej...bolj je problem, če kasnejeuser posted image

sonček, nisem vedela da večkrat vzamejo kri za tokso....

evo punčare...imam kraljevski zajtrk...pečen jajček, kakav, popečen kruh...vilco, nožuser posted image user posted image user posted image  njamiiiiii....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4752
9.1.2009 10:15:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

Oprosti Živa...saj drugače ni to nič kaj takega...če opaziš že prej...bolj je problem, če kasnejeuser posted image

sonček, nisem vedela da večkrat vzamejo kri za tokso....

evo punčare...imam kraljevski zajtrk...pečen jajček, kakav, popečen kruh...vilco, nožuser posted image user posted image user posted image  njamiiiiii....

DOBER TEK!!!

Meni je pa slabo in se tudi slabo počutim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 4753
9.1.2009 10:15:27   
sonček85
ja 2x jo vzamejo ,nevem če ne 3x

lp

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4754
9.1.2009 10:16:51   
sonček85
živa:mogoče ti je pa slabo po mlečnih izdelkih.Jaz sem prej popila veliko mleka pred nosečnostjo ,sedaj pa za vsako ko ga pijem ali jem (kakav,kosmiči,samo mleko)mi je slabo ,no ne glih slabo ,samo tako napetost čutim v trebuščku,potem pa spijem 2-4deci vode in je bolje.Probaj in boš videla.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4755
9.1.2009 10:19:24   
Anonimen
zdej sem ravno coca-colo z avtomata privlekla. Upam da bo pomagala... Mislim da ni blo od mleka oz. kakava, ker mi je pasal, bolj je bilo zdej jabolko krivo... nevem... sej mi je kar malo iz ljubega mira slabo, niti ne gledam od česa user posted image

kako si ti kej sonči? Malo opiši še tvoje počutje... Samo še o frišnih nosečkah razglabljamo user posted image user posted image

Sta že kaj pripravila za dojenčkota?

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 4756
9.1.2009 10:30:11   
sonček85
živa:ja potem pa mogoče res od jabolka.
Ja mi smo super, otroček veselo brca,mami skoraj nič več ne spi ponoči(že ves ta teden),kupili smo pa do sedaj samo previjalno mizo ,ki še ni sestavljena ,saj morava sobico še prej zbelit,banjico mi je dala soseda ,cotko smo do sedaj kupili samo eno ,pa čeprav sva zadnjič hotela it ,pa sva rekla da še malo počakava in imamo darilo ki ga je prinesel Božiček (flaška +2posodici za shranjevanje mleka)
Voziček in posteljica prideta na vrsto v feb. ,košek pa gremo tudi iskat k atiju februarja-komaj čakam.
Mami se je zredila za 7kg in evo slikice ,ki so slikane danes ,ki smo stopili v 26tuser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4757
9.1.2009 10:31:17   
jazzz27
Živa tudi jabolko je težka hrana...pa čeprav spada med sadje...

...mleka tudi ne smem na tešče...obvezno s hrano...čokolino tudi odpade na vse zgodaj zjutraj....

----očitno nam želodčna kislina ne dopušča...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4758
9.1.2009 10:32:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

živa:ja potem pa mogoče res od jabolka.
Ja mi smo super, otroček veselo brca,mami skoraj nič več ne spi ponoči(že ves ta teden),kupili smo pa do sedaj samo previjalno mizo ,ki še ni sestavljena ,saj morava sobico še prej zbelit,banjico mi je dala soseda ,cotko smo do sedaj kupili samo eno ,pa čeprav sva zadnjič hotela it ,pa sva rekla da še malo počakava in imamo darilo ki ga je prinesel Božiček (flaška +2posodici za shranjevanje mleka)
Voziček in posteljica prideta na vrsto v feb. ,košek pa gremo tudi iskat k atiju februarja-komaj čakam.
Mami se je zredila za 7kg in evo slikice ,ki so slikane danes ,ki smo stopili v 26tuser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAW

Kaka lepa nosečkica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Midva sva zadnjič ko sva videla srčka šla takoj nekaj kupit. Sva kupila en kompletek v H&M neke unisex barve user posted image user posted image user posted image   Nimaš kej... Jaz se temu težko uprem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 4759
9.1.2009 10:35:36   
sonček85
ja tudi jaz bi takoj letela pa moj ni kaj preveč zato ,saj veš močki.Moj bi po moje šel vse kupvat zadnji dan če bi lahkauser posted image user posted image user posted image zato pa mami pl tolk bolj pritiska nanj

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4760
9.1.2009 10:37:37   
jazzz27
UUU sonček kako lep trebušček. Vidim da stvari kar ne prehitevata. Midva sva včeraj gledala vozičke in posteljice v Adax-u pri Zagrebu. Kupila bova vse dol...zaradi davka in še popust dajo na gotovino. Pa še od Jane vozičke imajo tamuser posted image . Drugje na Hrvaškem nisem tega zasledila...da bi imeli od Jane. Sam veš kaj je hudič, fixa za lupinico nima Jane...

Sonček33...kako si ti poštimala s fixom...naša tamlada ful jambra kako je smotano pripenjat s pasom, da predno ga pripeneš tamal že pop*, ona pa čist živce izgubi....

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4761
9.1.2009 10:39:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

Sonček33...kako si ti poštimala s fixom...naša tamlada ful jambra kako je smotano pripenjat s pasom, da predno ga pripeneš tamal že pop*, ona pa čist živce izgubi....

Ja to je malo res, ampak tudi na isofix ga moraš še pripasat... Tko da... Je pa mnogo bolj enostavno, samo nastaviš in ko klikne potegneš pas in greš user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 4762
9.1.2009 10:40:29   
gigi1
Helou srčice

Kako ste?

Sonček85 nisi se veliko zredila ampak buši je pa kar naenkrat zelo konreten user posted image . Waaaw je lep user posted image
Za industrijsko majonezo se ne sekiraj. Ta ni nevarna. Nevarna je domača majoneza iz svežih rumenjakov. Nobena pa zaradi maščob ni preveč dobra user posted image

Živa sadje je dobro jesti vsaj pol ure pred drugo hrano, ker drugače fermentira v želodcu in povzroča pline in napenjanje. Slabosti so pa od nosečnosti user posted image . Sadje je pa v kombinaciji z mlekom morilsko.

Lep dan vsem user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4763
9.1.2009 10:41:03   
sonček85
ja to pa ne vem,sonček svetuj
ja mi bomo tud sedaj kupili jane in to zelenega jane slalom pro stratauser posted image user posted image user posted image user posted image za katerega je bila mami že na začetku zaintersirana, potem pa je videla brevi a je jane prevlladaluser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4764
9.1.2009 10:42:30   
sonček85
žiži:ojla.Hvala si me pomirila,no pa vseno mislim ,da ne more bit nič.
Ja zredili se res nismo veliko buši je pa res konkreten že,komaj čakam da bo še večji in z njim tudi večje skrbi glede gibanjauser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4765
9.1.2009 10:52:36   
oktavija
Sonček85!!!!user posted image user posted image user posted image  Kako lep buši!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4766
9.1.2009 11:27:11   
jazzz27
Kje pa ste čveke..jaz sem že za flancate zamesila...tule pa nič....

Živa???

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 4767
9.1.2009 11:31:52   
jazzz27
Punce tale mail sem dobila, pa ga delim še z vamiuser posted image

Subject: Renault Customer Care

Dear Mr. Ilic D.

We have received and analyzed your complain letter regarding the "mushice" issue on Renault Megane cars.
Unfortunately, we were unable to find this term (mushice) in our databases and we kindly ask you to send to us more detailed specification about.
Also, please be so kind to translate in English the following expressions: "Nataknem vas na ku*ac i vas i vase govno od auta", "J*bem li vam majku vasu klosarsku" and "poserem vam se na vas servis reno".

Sincerely yours,

Michel Mouton
Customer Service Representative
414 Avenue Miramax, DC668, Douai, France 

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4768
9.1.2009 11:33:40   
jazzz27
kje pa so miška in larilu danes?? Mački a sneg odmetavata?user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4769
9.1.2009 11:34:05   
ledenka
sem vas na hitro prišla pogledat user posted image  in že tečem naprej!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4770
9.1.2009 11:38:09   
jazzz27
V porodnisnico pride mlad, nadvse srecen par. Zena je grozno zaskrbljena zaradi poroda in bolecin, pa jo zdravniki pomirijo, da so iznasli napravo, ki bolecine iz mamice prenese na oceta. Seveda se oba
strinjata, da poskusita.

Zdravnik najprej nastavi napravo na 10 % prenos bolecine. Mamica pravi, da je boljse, oce ne cuti nic. Povecajo procent na 50 %. Mamica se pocuti odlicno, ocka tudi in je presrecen, da lahko na tak
enostaven in prakticno nebolec nacin odvzame bolečine svoji ljubi zenkici. Zato se zdravniki odlocijo, da naredijo 100 % prenos bolecin.

Super - mamica rodi brez bolecin, ocka ves srecen tudi brez bolecin ob mamici in svojem novorojencku hvali zdravnika, da je njihov izum neverjeten. ZA NOBELOVO NAGRADO.

Ko zvečer pride domov, najde na pragu ... mrtvega poštarja...!!!!

Šeen aktualenuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4771
9.1.2009 11:47:24   
ledenka
user posted image user posted image user posted image  jazzzi, sicer star, ampak svetoven! user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4772
9.1.2009 12:19:37   
jazzz27
no, no Ajsi pa le nisi pobegnila....kater je star..ta prvi al tadrugi. Jaz sem za oba prvič slišala...

Kako si ti? Je kaj novega? Bejbi kaj brca? Kdaj si ti prvič začutila malega?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4773
9.1.2009 12:22:53   
Anonimen
meni sta oba nova in oba SUPER user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sem bla na kosilu.... sploh mi nič ne paše jest user posted image user posted image

a so slabosti razlog za bolniško? Ker jaz samo o tem razmišljam, da nevem al bom bruhala al ne... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 4774
9.1.2009 12:27:52   
jazzz27
Živa..so, če ne moreš zdržat in se komaj premaguješ, da nebi bruhala greš lahko na bolniško.... kaj pa si jedla? No sicer pa šeen mesec, pa bo bolje...user posted image user posted image ...vsake toliko časa si malo okno odpri, da se nadihaš svežega zraka...

še mal takih nedolžnihuser posted image

žolna gre na počitnice v kranjsko goro. sede na drevo in začne trkati, pa udari strela v drevo in ga razpolovi. žolna omedli in ko se zbudi vidi razklano deblo. pa reče: ko sem na počitnicah sem pa od sile.

zaletita se vrabček in motorist. vrabček omedli, pa ga motorist pobere, odnese domov, da v ptičjo kletko in mu da kruh in vodo. vrabček se zbudi in modruje: sem vedel, da se bo to enkrat zgodilo. ubil sem motorista in sedaj sem v zaporu

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?