Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 8.1.2009 11:01:45
|
|
|
|
jazzz27
|
sonček..pa saj ti boš že kmal rodila, ja kaj pa res čaka !! Pa saj bo, samo mal jih je mogoče treba porint ...
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 8.1.2009 11:08:08
|
|
|
|
Anonimen
|
no pridne ste ble ker ste se oglasile, zdej morm pa jst mal delat še Se tipkamo kej kasneje
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 8.1.2009 11:10:32
|
|
|
|
ledenka
|
samo pozdravit sem vas prišla, vas sploh ne sfolgam brat a bo danes padla 200???
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 8.1.2009 11:13:13
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 sonček..pa saj ti boš že kmal rodila, ja kaj pa res čaka !! Pa saj bo, samo mal jih je mogoče treba porint ... ja kmal bomo v P in bo čas da ati nardi korak naprej ,čene bo pa mami.Je pa zadnjič reke da je njemu tako lepo da bi hodil k se poročiva ,da bi nama prinesel prstane to je pa res lepo
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 8.1.2009 11:16:03
|
|
|
|
gigi1
|
Oj pupike Madoniš ste se razpisale. Še prebrat ne morem... Sam slikce sem pogledala Sončica kako lep je buši Jazzy tebi se pa tudi že lepo pozna Lupčke vsem
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 8.1.2009 11:59:39
|
|
|
|
jazzz27
|
Žižek..hvala , kako si ti? Roka je mirna? Sonček...no saj tudi to je lepo, da ti otroci prinesejo prstane..smo to bi blo zame že mal preveč pocukrano... jaz si predstavljam svojo poroko tako, da povabim priče ,brate+partnerje, starše, res najožje prijatelje...če se začne vabit sorodnike, moraš povabit vse, drgač so prec rivčki....ker bova poroko sama sfinancirala sama in nočem obesit stroškov ohceti staršem (kot se je zgodilo že pri nas doma)....po poroki pa večerja....za ostale pa nekega dne piknik...
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 8.1.2009 12:14:11
|
|
|
|
sonček85
|
sej mi bomo tudi samo bližnje ,ne kakih 100-200 kot nekateri ko pretiravajo.Nekaj na izi
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 8.1.2009 12:20:13
|
|
|
|
jazzz27
|
Saj meni se nič ne obrača, če kdo pove koliko je imel svatov, to je stvar posameznika in mi je čist kul, če se tako odločijo...sam ni mi všeč, da to obesijo na druge...tako kot je bilo pri nas doma....midva se bova poročila in vi boste dali polovico za našo ohcet...čak...tako se lahko jaz poročim vsak vikend. sem pa mnenja, da je lahko tist en sanjski dan tud brez vseh nepotrebnih sorodnikov in tet v 25 kolenu.
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 8.1.2009 12:27:27
|
|
|
|
sonček85
|
se strinjam
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 8.1.2009 13:21:31
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 jutranji trebušček Joj, kak si luštna! Jazzi - mislim, da nimam slikc od poroke v albumu, le fižolčka mam, lahko pa ti na mail pošljem link od albuma...
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 8.1.2009 13:22:21
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 sunshine!!!!!! IIIIIIiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, ti mi pa veš zasijat kot ta pravi sonček. LUUUUŠNOOO!
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 8.1.2009 13:27:13
|
|
|
|
Serendipity
|
gigi - a tebi so pa prstki zmrznili, da si tak malo na RR? Kak gredo špike? Si že spreluknjana, jaz sem imela Gonal za cca 7 ali 8 dni (ups, ne vem več ), pa sem bila cela prešpikana. NO, sem si jo pa dvakrat zapičila pa ven vzela, ker me je bolelo kot sto hudičeva pa potem zamenjala iglco. Tak, da sem imela 2 luknji več, kot bi bilo potrebno.
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 8.1.2009 13:27:56
|
|
|
|
jazzz27
|
ti pošljem mail....na ZS...in hvala za kompliment o mojmu bušiju (sej boksarce so pa od dragega )
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 8.1.2009 13:30:14
|
|
|
|
Serendipity
|
So full dobre. Jaz si od mojega boksarc ne morem dat gor, ima cca 40 kg več Bi bil striptiz do konca in naprej OK, čakam ZS (ti bom probala poslat zdaj, če ne pa zvečer, ok?)
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 8.1.2009 13:30:26
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity gigi - a tebi so pa prstki zmrznili, da si tak malo na RR? Kak gredo špike? Si že spreluknjana, jaz sem imela Gonal za cca 7 ali 8 dni (ups, ne vem več ), pa sem bila cela prešpikana. NO, sem si jo pa dvakrat zapičila pa ven vzela, ker me je bolelo kot sto hudičeva pa potem zamenjala iglco. Tak, da sem imela 2 luknji več, kot bi bilo potrebno. Se* jaz pa sem si eno nepotrebno naredila v prst, ker sem pač mal nerodna ....prvi dan....
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 8.1.2009 13:32:35
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity So full dobre. Jaz si od mojega boksarc ne morem dat gor, ima cca 40 kg več Bi bil striptiz do konca in naprej OK, čakam ZS (ti bom probala poslat zdaj, če ne pa zvečer, ok?) saj moj ima pa 50 več kot jaz , pa so take fine raztegljive iz mikrofibre..al nekaj tazga...so prav mehke.....pa še prednji del je glih za mojga trebuščka narjen ... Če bi se potrudila bi jih verjetno do joškov gor potegnila
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 8.1.2009 13:34:56
|
|
|
|
gigi1
|
Se*kica moja zlata . Jaz sem še na suprefactu, me čakajo še skor 3je tedni špikanja...Tko je to pri meni Me pa s-fact malo zdeluje, pa še M sem dobila in nisem ravno najboljša družba . Pridem vas pogledat pa mal pokomentirat za kaj drugega pa ni energije. Bo verjetno boljše ko bom dobila še menopur
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 8.1.2009 13:38:19
|
|
|
|
jazzz27
|
žiži a neboš sedaj začela z menapurjem, ko si dobila m...aja, saj s sfactom se boš pa še vedno mogla špikat...boga moja...pa saj bo...važno, da bo rezultat.
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 8.1.2009 13:42:40
|
|
|
|
Serendipity
|
Uh, naj bo roka mirna, gigi! mene tudi nekaj zdeluje - pa ne vem, če je to nosečnost ali Utrogestan, sem pa zadeta cel čas. Pa tečna. Pa laaačnaaaa. jazzi - a smo včasih nerode, kaj? Ha ha ha. V prst! Eee, te pa nekaj takega mojemu nabavim, da bom še lahko spala v njih v 9 mesecu ! Sem ti poslala link, zdaj pa iden v iskanje Utrogestana po svetu! Lepo se (s)mejte!
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 8.1.2009 13:44:28
|
|
|
|
gigi1
|
Na Gk nam v dolgem postopku (začetek 22 dan ciklusa) dajejo najprej 14 dni s-fact. Če M vmes ne dobiš, ali če imaš ciste ali debel endometrij pa še podaljšajo s-fact za 1 teden ali 9 dni. Pol je šele na vrsti kombinacija z manopurjem, ta pa pri meni traja kakšnih 14-15 dni, ker mi folikli bolj počasi rasejo.. Ma saj bo, sam tale s-fact me vedno zmatra..
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 8.1.2009 13:55:35
|
|
|
|
jazzz27
|
žižika...ti čist verjamem, mene je že sprej čist zdelal, kaj bi bilo če bi še špike pikala...si raje ne predstavljam.... ampak saj bo!! Itak si že vpeljana, na žalost.... držim pesti, pa vem, da bo tokrat to, to...madona pr takih dozah mora še tvoj zraven zanost..ni kaj mal heca...saj ne zameriš.... Se*ki....grem v pogled tvojih fotkic...a že kar šibaš? A ti že zmankuje? Se ne dobi to v lekarnah pri nas? Kje pa je naša Špelkica? Pa Biba?
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 8.1.2009 13:58:15
|
|
|
|
spps
|
SONČEK,MAŠ PA ŽE PRAVI BUŠI-ŠE MALO PA BOŠ BREZ jazzi,ti tud lepo napreduješ ajsi,kdaj boš pa ti svojga nalepla?a na morfologiji si že
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 8.1.2009 14:28:13
|
|
|
|
pikovit
|
Punce en lep morski pozdrav iz Strunjana.Uživajte pupe moje. Aqua kuku
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 8.1.2009 15:58:51
|
|
|
|
jazzz27
|
UUU...pikovitka vi pa kar na morju...a je toplo morje? Hočeš kakšno popestritev? Kaj pa ostale čvekice, kje ste???
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 8.1.2009 15:59:33
|
|
|
|
sonček85
|
uuuuuuuuuu pikovitka:kako bi bila sedaj na morju,nakopaj se še malo zame
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?