|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :)
8.1.2009 11:01:45   
jazzz27
sonček..pa saj ti boš že kmal rodila, ja kaj pa res čakauser posted image user posted image !! Pa saj bo, samo mal jih je mogoče treba porintuser posted image user posted image ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4701
8.1.2009 11:08:08   
Anonimen
no pridne ste ble ker ste se oglasile, zdej morm pa jst mal delat še user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se tipkamo kej kasneje user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 4702
8.1.2009 11:10:32   
ledenka
samo pozdravit sem vas prišla, vas sploh ne sfolgam brat user posted image  a bo danes padla 200???

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4703
8.1.2009 11:13:13   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

sonček..pa saj ti boš že kmal rodila, ja kaj pa res čakauser posted image user posted image !! Pa saj bo, samo mal jih je mogoče treba porintuser posted image user posted image ...
ja kmal bomo v P in bo čas da ati nardi korak naprej ,čene bo pa mami.Je pa zadnjič reke da je njemu tako lepo da bi user posted image hodil k se poročiva ,da bi nama prinesel prstaneuser posted image to je pa res lepo

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4704
8.1.2009 11:16:03   
gigi1
Oj pupike

Madoniš ste se razpisale. Še prebrat ne morem...

Sam slikce sem pogledala user posted image
Sončica kako lep je buši user posted image  user posted image  user posted image

Jazzy tebi se pa tudi že lepo pozna user posted image  user posted image  user posted image

Lupčke vsem user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4705
8.1.2009 11:59:39   
jazzz27
Žižek..hvala , kako si ti? Roka je mirna?user posted image

Sonček...no saj tudi to je lepo, da ti otroci prinesejo prstane..smo to bi blo zame že mal preveč pocukrano... jaz si predstavljam svojo poroko tako, da povabim pričeuser posted image ,brate+partnerje, starše, res najožje prijatelje...če se začne vabit sorodnike, moraš povabit vse, drgač so prec rivčki....ker bova poroko sama sfinancirala sama in nočem obesit stroškov ohceti staršem (kot se je zgodilo že pri nas doma)....po poroki pa večerja....za ostale pa nekega dne piknik...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4706
8.1.2009 12:14:11   
sonček85
sej mi bomo tudi samo bližnje ,ne kakih 100-200 kot nekateri ko pretiravajo.Nekaj na izi

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4707
8.1.2009 12:20:13   
jazzz27
Saj meni se nič ne obrača, če kdo pove koliko je imel svatov, to je stvar posameznika in mi je čist kul, če se tako odločijo...sam ni mi všeč, da to obesijo na druge...tako kot je bilo pri nas doma....midva se bova poročila in vi boste dali polovico za našo ohcet...čak...tako se lahko jaz poročim vsak vikend.user posted image user posted image user posted image user posted image

sem pa mnenja, da je lahko tist en sanjski dan tud brez vseh nepotrebnih sorodnikov in tet v 25 kolenu.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4708
8.1.2009 12:27:27   
sonček85
se strinjamuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4709
8.1.2009 13:21:31   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

user posted image

jutranji trebušček

Joj, kak si luštna! user posted image user posted image user posted image

Jazzi - mislim, da nimam slikc od poroke v albumu, le fižolčka mam, lahko pa ti na mail pošljem link od albuma... user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4710
8.1.2009 13:22:21   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

user posted image

sunshine!!!!!! IIIIIIiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, ti mi pa veš zasijat kot ta pravi sonček. LUUUUŠNOOO!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4711
8.1.2009 13:27:13   
Serendipity
gigi - a tebi so pa prstki zmrznili, da si tak malo na RR? Kak gredo špike? Si že spreluknjana, jaz sem imela Gonal za cca 7 ali 8 dni (ups, ne vem več user posted image ), pa sem bila cela prešpikana. NO, sem si jo pa dvakrat zapičila pa ven vzela, ker me je bolelo kot sto hudičeva pa potem zamenjala iglco. Tak, da sem imela 2 luknji več, kot bi bilo potrebno. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 4712
8.1.2009 13:27:56   
jazzz27
ti pošljem mail....na ZS...in hvala za kompliment o mojmu bušiju (sej boksarce so pa od dragegauser posted image user posted image user posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 4713
8.1.2009 13:30:14   
Serendipity
user posted image  user posted image  user posted image

So full dobre. Jaz si od mojega boksarc ne morem dat gor, ima cca 40 kg več user posted image user posted image user posted image user posted image Bi bil striptiz do konca in naprej user posted image

OK, čakam ZS (ti bom probala poslat zdaj, če ne pa zvečer, ok?)

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4714
8.1.2009 13:30:26   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

gigi - a tebi so pa prstki zmrznili, da si tak malo na RR? Kak gredo špike? Si že spreluknjana, jaz sem imela Gonal za cca 7 ali 8 dni (ups, ne vem več user posted image ), pa sem bila cela prešpikana. NO, sem si jo pa dvakrat zapičila pa ven vzela, ker me je bolelo kot sto hudičeva pa potem zamenjala iglco. Tak, da sem imela 2 luknji več, kot bi bilo potrebno. user posted image  user posted image  user posted image

Se* jaz pa sem si eno nepotrebno naredila v prst, ker sem pač mal nerodnauser posted image user posted image ....prvi dan....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4715
8.1.2009 13:32:35   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

user posted image  user posted image  user posted image

So full dobre. Jaz si od mojega boksarc ne morem dat gor, ima cca 40 kg več user posted image user posted image user posted image user posted image Bi bil striptiz do konca in naprej user posted image

OK, čakam ZS (ti bom probala poslat zdaj, če ne pa zvečer, ok?)

saj moj ima pa 50 več kot jazuser posted image user posted image user posted image user posted image , pa so take fine raztegljive iz mikrofibre..al nekaj tazga...so prav mehke.....pa še prednji del je glih za mojga trebuščka narjenuser posted image user posted image user posted image ... Če bi se potrudila bi jih verjetno do joškov gor potegnilauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4716
8.1.2009 13:34:56   
gigi1
Se*kica moja zlata user posted image . Jaz sem še na suprefactu, me čakajo še skor 3je tedni špikanja...Tko je to pri meni user posted image
Me pa s-fact malo zdeluje, pa še M sem dobila in nisem ravno najboljša družba user posted image . Pridem vas pogledat pa mal pokomentirat za kaj drugega pa ni energije. Bo verjetno boljše ko bom dobila še menopur user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4717
8.1.2009 13:38:19   
jazzz27
žiži a neboš sedaj začela z menapurjem, ko si dobila m...aja, saj s sfactom se boš pa še vedno mogla špikat...boga moja...pa saj bo...važno, da bo rezultat.user posted image  

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4718
8.1.2009 13:42:40   
Serendipity
Uh, naj bo roka mirna, gigi! mene tudi nekaj zdeluje - pa ne vem, če je to nosečnost ali Utrogestan, sem pa zadeta cel čas. Pa tečna. Pa laaačnaaaa. user posted image

jazzi - a smo včasih nerode, kaj? Ha ha ha. V prst! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Eee, te pa nekaj takega mojemu nabavim, da bom še lahko spala v njih v 9 mesecuuser posted image ! user posted image Sem ti poslala link, zdaj pa iden v iskanje Utrogestana po svetu!

Lepo se (s)mejte!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4719
8.1.2009 13:44:28   
gigi1
Na Gk nam v dolgem postopku (začetek 22 dan ciklusa) dajejo najprej 14 dni s-fact. Če M vmes ne dobiš, ali če imaš ciste ali debel endometrij pa še podaljšajo s-fact za 1 teden ali 9 dni. Pol je šele na vrsti kombinacija z manopurjem, ta pa pri meni traja kakšnih 14-15 dni, ker mi folikli bolj počasi rasejo..
Ma saj bo, sam tale s-fact me vedno zmatra..

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4720
8.1.2009 13:55:35   
jazzz27
žižika...ti čist verjamem, mene je že sprej čist zdelal, kaj bi bilo če bi še špike pikala...si raje ne predstavljam.... ampak saj bo!! Itak si že vpeljana, na žalost.... držim pesti, pa vem, da bo tokrat to, to...madona pr takih dozah mora še tvoj zraven zanost..ni kajuser posted image user posted image  mal heca...saj ne zameriš....

Se*ki....grem v pogled tvojih fotkic...a že kar šibaš? A ti že zmankuje? Se ne dobi to v lekarnah pri nas?

Kje pa je naša Špelkica? Pa Biba?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4721
8.1.2009 13:58:15   
spps
SONČEK,MAŠ PA ŽE PRAVI BUŠI-ŠE MALO PA BOŠ BREZuser posted image user posted image user posted image  
jazzi,ti tud lepo napreduješuser posted image user posted image user posted image user posted image
ajsi,kdaj boš pa ti svojga nalepla?a na morfologiji si že 

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4722
8.1.2009 14:28:13   
pikovit
Punce en lep morski pozdrav iz Strunjana.Uživajte pupe moje.

Aqua kuku user posted image    user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4723
8.1.2009 15:58:51   
jazzz27
UUU...pikovitka vi pa kar na morju...a je toplo morje? Hočeš kakšno popestritev?user posted image user posted image user posted image

Kaj pa ostale čvekice, kje ste???

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4724
8.1.2009 15:59:33   
sonček85
uuuuuuuuuu pikovitka:kako bi bila sedaj na morju,nakopaj se še malo zameuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?