Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 8.1.2009 10:37:37
|
|
|
|
pikicao.
|
ja klomifen pa dabroston mi vn sekata..pa un mack k sm ga prej ozela
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 8.1.2009 10:39:01
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. ja klomifen pa dabroston mi vn sekata..pa un mack k sm ga prej ozela a si vidla prikolco...
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 8.1.2009 10:39:15
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 zdej so se pa ostale skrile ja k sva mi2 gor pa smo vam mal temo spremenile sej bova kmalu sle.. tko d se boste lahko spet vrnile v stare tirnice
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 8.1.2009 10:39:21
|
|
|
|
Anonimen
|
hehehehehehehe nista resni... sem vaju prodv pogrešala... pa ne da ostale niso zadosti, ampak vidve sta prov pojave Kako sta sicer? Aquica ti si že obiskala G?
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 8.1.2009 10:39:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. IZVIRNO SPOROČILO: živa25 zdej so se pa ostale skrile ja k sva mi2 gor pa smo vam mal temo spremenile sej bova kmalu sle.. tko d se boste lahko spet vrnile v stare tirnice NE SERIIIIIIIII
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 8.1.2009 10:39:57
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. ja klomifen pa dabroston mi vn sekata..pa un mack k sm ga prej ozela a si vidla prikolco... ja polulala sm se od smeha zdej rabm pa frisne gate oz plenico
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 8.1.2009 10:40:44
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. IZVIRNO SPOROČILO: živa25 zdej so se pa ostale skrile ja k sva mi2 gor pa smo vam mal temo spremenile sej bova kmalu sle.. tko d se boste lahko spet vrnile v stare tirnice NE SERIIIIIIIII sej ne serjem..lulam
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 8.1.2009 10:41:18
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 hehehehehehehe nista resni... sem vaju prodv pogrešala... pa ne da ostale niso zadosti, ampak vidve sta prov pojave Kako sta sicer? Aquica ti si že obiskala G? ne še, 14 grem... ja piki ma prav, sva prišle mal posmetit, pol bo pa spet mir neki časa...
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 8.1.2009 10:41:49
|
|
|
|
Anonimen
|
dobr si me
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 8.1.2009 10:42:29
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. IZVIRNO SPOROČILO: živa25 IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. IZVIRNO SPOROČILO: živa25 zdej so se pa ostale skrile ja k sva mi2 gor pa smo vam mal temo spremenile sej bova kmalu sle.. tko d se boste lahko spet vrnile v stare tirnice NE SERIIIIIIIII sej ne serjem..lulam kaj pa če bi ti raj na palčko lulala, ne pa v plenico...
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 8.1.2009 10:42:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: živa25 hehehehehehehe nista resni... sem vaju prodv pogrešala... pa ne da ostale niso zadosti, ampak vidve sta prov pojave Kako sta sicer? Aquica ti si že obiskala G? ne še, 14 grem... ja piki ma prav, sva prišle mal posmetit, pol bo pa spet mir neki časa... NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE NOČEEEEEEEM!!!!!!!!!! sem ziher da se marsikera še strinja z mano ker se strinja z mano?
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 8.1.2009 10:43:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 kaj pa če bi ti raj na palčko lulala, ne pa v plenico... jp. jp.
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 8.1.2009 10:43:40
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: živa25 hehehehehehehe nista resni... sem vaju prodv pogrešala... pa ne da ostale niso zadosti, ampak vidve sta prov pojave Kako sta sicer? Aquica ti si že obiskala G? ne še, 14 grem... ja piki ma prav, sva prišle mal posmetit, pol bo pa spet mir neki časa... NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE NOČEEEEEEEM!!!!!!!!!! sem ziher da se marsikera še strinja z mano ker se strinja z mano? in vse tiho je bilooooo....
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 8.1.2009 10:44:27
|
|
|
|
pikicao.
|
ja sm na sibo k mi jo je spicparkelj prnesuuu.. drug mesec bom mogoce lulala tja
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 8.1.2009 10:45:04
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: živa25 IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: živa25 hehehehehehehe nista resni... sem vaju prodv pogrešala... pa ne da ostale niso zadosti, ampak vidve sta prov pojave Kako sta sicer? Aquica ti si že obiskala G? ne še, 14 grem... ja piki ma prav, sva prišle mal posmetit, pol bo pa spet mir neki časa... NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE NOČEEEEEEEM!!!!!!!!!! sem ziher da se marsikera še strinja z mano ker se strinja z mano? in vse tiho je bilooooo.... ziva sprjazn se.. mi2 sva smetarki
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 8.1.2009 10:45:21
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. ja sm na sibo k mi jo je spicparkelj prnesuuu.. drug mesec bom mogoce lulala tja če bojo mladike pognale pomen da si noseča....
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 8.1.2009 10:45:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: živa25 IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: živa25 hehehehehehehe nista resni... sem vaju prodv pogrešala... pa ne da ostale niso zadosti, ampak vidve sta prov pojave Kako sta sicer? Aquica ti si že obiskala G? ne še, 14 grem... ja piki ma prav, sva prišle mal posmetit, pol bo pa spet mir neki časa... NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE NOČEEEEEEEM!!!!!!!!!! sem ziher da se marsikera še strinja z mano ker se strinja z mano? in vse tiho je bilooooo.... ziva sprjazn se.. mi2 sva smetarki
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 8.1.2009 10:45:58
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: živa25 IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: živa25 hehehehehehehe nista resni... sem vaju prodv pogrešala... pa ne da ostale niso zadosti, ampak vidve sta prov pojave Kako sta sicer? Aquica ti si že obiskala G? ne še, 14 grem... ja piki ma prav, sva prišle mal posmetit, pol bo pa spet mir neki časa... NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE NOČEEEEEEEM!!!!!!!!!! sem ziher da se marsikera še strinja z mano ker se strinja z mano? in vse tiho je bilooooo.... ziva sprjazn se.. mi2 sva smetarki prideva zasmetiva in greva....
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 8.1.2009 10:47:09
|
|
|
|
Anonimen
|
zdej sem pa žalostna in užaljena..... in grem
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 8.1.2009 10:47:46
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. ja sm na sibo k mi jo je spicparkelj prnesuuu.. drug mesec bom mogoce lulala tja No ti sporocim spet si eno tako vn butnla d se rolam če bojo mladike pognale pomen da si noseča....
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 8.1.2009 10:49:49
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 zdej sem pa žalostna in užaljena..... in grem neeeee, ne ti it!!! itak jo bova midve kmalu popihale... vsaj jaz, ker mam ful dela danes v pisarni, sam se mi tako ne daaaaaa.....
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 8.1.2009 10:50:19
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 zdej sem pa žalostna in užaljena..... in grem a dej no zakaj bos pa uzaljena... se opravicujem/opravicujeva.. ne bova vec smetile
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 8.1.2009 10:52:25
|
|
|
|
sonček85
|
jazzzzz:ne nisem poročena ,in tudi zaročena še nisem ,nevem kaj čaka hh da ga bom jaz no rekel je da najprej zanosimo potem pa zaroka,bomo videli ,pa saj se nkamr ne mudi iiiiii kako lep trebušček sonček:tvoj je pa veliki že in pripravljen na pot.Komaj čakam da bom taka z bušijem ,prav lepa si no ko ste se pogovarjale o snegu:pri nas je šel prej malo za vzorec
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 8.1.2009 10:53:21
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 jazzzzz:ne nisem poročena ,in tudi zaročena še nisem ,nevem kaj čaka hh da ga bom jaz no rekel je da najprej zanosimo potem pa zaroka,bomo videli ,pa saj se nkamr ne mudi iiiiii kako lep trebušček sonček:tvoj je pa veliki že in pripravljen na pot.Komaj čakam da bom taka z bušijem ,prav lepa si no ko ste se pogovarjale o snegu:pri nas je šel prej malo za vzorec pri nas pa sam piha...
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 8.1.2009 10:55:09
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?