Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 5.1.2009 20:43:28
|
|
|
|
Anonimen
|
evo meeeeeeeee sem še ujela današnji dan Imamo srčeka in sicer že bije G pravi da je vse OK, čez tri tedne sem spet naročena, potem pa me čaka nuhalna... Sem bla tok nervozna ko sem se usedla na stol da sem mislila da z njega padem Ajsi za morfologijo Se* žal mi je za tvojega prijatelja in za nesrečne trenutke in čestitam za srčeka
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 5.1.2009 20:47:55
|
|
|
|
murkica
|
No Živa samo zaradi tebe sem prišla pogledat na RR. Sem prišla pogledat že malo prej in sem bila že čist živčna, ker še nisi nič napisala. Hura srček imamo... No zdaj pa še enkrat uradno čestitke srečka nosečka Noro vesela sem za vaju s tvojim dragim Go Živa, go!!!! Vem, da vas zanemarjam punce, ampak na žalost imam tako zabasano zdel ev službi, da sploh ne uspem vsega prebrati in tudi pokomentirati vsega... Rada vas imam, jutri bo že bolje, ker sem dopoldan doma in se javim, vse preberem in tudi napišem kaj več... Živa tebi pa še enkrat čestitke... Rensično si mi polepšala dan no oziroma večer!!!!
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 5.1.2009 20:49:23
|
|
|
|
sonček85
|
živa:huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 5.1.2009 20:56:09
|
|
|
|
Anonimen
|
joj pupe kok ste lušne Hvala MURKIIIIIIII si mi solzice v učke poslala HVALAAAAAAA Res sem vesela
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 5.1.2009 20:59:06
|
|
|
|
Serendipity
|
ajsi - sem te prišla pogledat iiiiiiiiiinnnnnn - Jupi za morfologijo! Kak hitro tole ''naše'' detec raste! živa - super za srčka. Je fajn občutek, mar ne? Midva sva se kar v avtu zjokala - prav katarza vseh teh postopkov, čakanja, špikanja, mučenja, strahu, trepetanja je bil ta zlat srček. gigi - žal mi je za vajinega prijatelja. Midva sva na dan najinega Uz izvedela, da je možu umrla babica in nato sva slišala srčeka. Včeraj pa sva bila na pogrebu prijatelja. Kar verjeti ne morem. Saj smo vedeli kaj ga čaka, ampak upanje še pa vseeno tli ...
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 5.1.2009 21:03:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity živa - super za srčka. Je fajn občutek, mar ne? Midva sva se kar v avtu zjokala - prav katarza vseh teh postopkov, čakanja, špikanja, mučenja, strahu, trepetanja je bil ta zlat srček. Ja res je ja Jokala sicer nisem ampak manjkalo pa ni dosti... Sem pa vesela k radio Sicer postopka nisem šla skozi ampak sem se pa pošteno načakala na srčeka
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 5.1.2009 21:05:17
|
|
|
|
ledenka
|
živa jupi jupi za srčka! zdaj pa relax in uživaj pa za nuhalno se prijavi! mojo G ti res lahko priporočam, lepo razloži, si vzame čas itd. Se* moje sožalje... beyba, ime imava že dolgo za fantka... enkrat v hecu sva se pogovarjala, predno sva sploh razmišljala o Maks bo.
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 5.1.2009 21:12:18
|
|
|
|
beyba
|
Evo živa za srčka zdfej grem pa lahko spat... se pišemo jutri če bom kaj bolše....
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 5.1.2009 21:15:30
|
|
|
|
ledenka
|
še malo o vozičkih moje zahteve: - ne pretežek in ne prevelik - da se da športni del obrnit v obe smeri - 4 kolesa, velika, sprednja gibljiva (in lahko manjša) - normalno velika košara za spodaj (da lahko tud kako kilo solate pa to dam noter) - preprosto zlaganje - da mi je všeč k sreči je naš prtljažnik velik, tako da s prostorom ni blema pa v predsobo ga bomo tud že nekak spravli po razprodajah imam namen it v bolj natančen lov... nekako se mi še ne mudi. na koncu bom mulca do šole prenašala v slingu
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 5.1.2009 22:48:10
|
|
|
|
gigi1
|
Ajsika bravo za luleka . Koolk je že velik . Vse je super in tako bo tudi ostalo Živa jupiii za srčka Se* res mi je hudo, da je vaju vse tole doletelo med prazniki. Vendar otroček je na poti in zdaj ne smeta žalovati Murki misamo te
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 6.1.2009 0:05:55
|
|
|
|
Grethy
|
Oooo nove oblekce pri Ledenki in Sončku ... dopade ... Lej jo našo rožnato kroglico ... hovareju???
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 6.1.2009 8:22:36
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy Oooo nove oblekce pri Ledenki in Sončku ... dopade ... Lej jo našo rožnato kroglico ... hovareju??? tudi nam se dopade jutro vsem in naj bo dan čim lepši.No danes je šel moj dragi po dolgih 14 dneh spet delat in sem sama doma kako malo paše
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 6.1.2009 8:26:15
|
|
|
|
Anonimen
|
jutrooooo danes kličem na ZZZS na pravno pomoč in potem morda povem v službi Držite pesti zame
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 6.1.2009 8:33:22
|
|
|
|
spps
|
ojla!kako ste punce? čestitke vsem nosečkam za preglede takšne in drugačne-vsaka je imela svojga jaz pa tud danes krenem v CE na samoplačniški UZ,da vidimo našo bebo še zadnjič prek monitorja....kako hitro gre čas-enostavno ne morem verjet...
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 6.1.2009 8:33:44
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 jutrooooo danes kličem na ZZZS na pravno pomoč in potem morda povem v službi Držite pesti zame držim pestke
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 6.1.2009 8:41:20
|
|
|
|
Grethy
|
Aha prihajaš v naš konec ... lep pogled na monitor ti želim !!!!!!!!!!!
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 6.1.2009 8:43:51
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy Aha prihajaš v naš konec ... lep pogled na monitor ti želim !!!!!!!!!!! ja,ja,pridem čist blizu tebe sej zdaj bom vedno bolj pogosto
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 6.1.2009 8:49:05
|
|
|
|
Grethy
|
A maš sam še tri pet minut do dneva D ???? Ja superca , sej te bom vidla ... tukej s hriba tko lepo dol na bolnico vidm ...
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 6.1.2009 8:52:02
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy A maš sam še tri pet minut do dneva D ???? Ja superca , sej te bom vidla ... tukej s hriba tko lepo dol na bolnico vidm ... grem v ZD.ja čist enmalo še.pa bom na cilju.še prej pa bom danes zgleda morala spet it objemat WC školjko mal je že tećno pol mi pa le pomahaj
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 6.1.2009 9:20:20
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 jutrooooo danes kličem na ZZZS na pravno pomoč in potem morda povem v službi Držite pesti zame veliko sreče
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 6.1.2009 9:48:45
|
|
|
|
jazzz27
|
No, kako lepe novičke na zadnji strani...seveda, čestitke tudi Se*kici in Živi za najlepši trenutek, ko vidiš .
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 6.1.2009 9:52:55
|
|
|
|
jazzz27
|
In velik za Se* in Gigi ob izgubi.
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 6.1.2009 10:11:00
|
|
|
|
jazzz27
|
No, kaj pa je to danes? A ni nobene? Živa sporoči, kaj si izvedela!
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 6.1.2009 10:13:19
|
|
|
|
jazzz27
|
Punce....mene zanima kako oče izkoristi porodniško in ne mama? kolikšna je porodniška,...?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?