Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 5.11.2008 11:53:12
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Midva sva pa zdele papale sadno skuto od LJ mlekarn in je bila Manci ful všeč. Še nikjer ni tolk protestiorala kot tu, ko jo je zmanjkalo Sem ji hotla dat pol še jabčka pa ga ni hotla. Je popila malo čaja in plenico fajn nakidala, zdej je pa spet na pena puzzlah
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 5.11.2008 11:53:34
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Zelo, zelo neodgovorno! Razen če ne gre za kaj res nujnega z njene strani. Mojemu zobarju je umrla mama in smo zato čakali pred zaprtimi vrati OK, to človek zastopi, da ni mogel še ljudi obveščat. Ampak da jo kličeš na gsm pa da odzivnik pove, da ta številka ne obstaja
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 5.11.2008 11:53:38
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Sončnica Sandra no glavno, da je Manca drgač boljše, sej nosek se bo pa tud zrihtal. Žan še zdej mal smrči med spanjem pa mal posmrka, čeprav je mel sam dva dni prehlad. Cepijo, če ni blo vročine v zadnjih 8 dneh. O Naty, ful hvala za odgovor!!!! Nisem vedela kako je s tem, če je otrok prehlajen,a li ga cepijo al ne. Hvala še 1x!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 5.11.2008 11:56:17
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Zelo, zelo neodgovorno! Razen če ne gre za kaj res nujnega z njene strani. Mojemu zobarju je umrla mama in smo zato čakali pred zaprtimi vrati OK, to človek zastopi, da ni mogel še ljudi obveščat. Ampak da jo kličeš na gsm pa da odzivnik pove, da ta številka ne obstaja A veš, da sem pozabila auroro28 vprašati, kako se je sploh naročila k tej ženski? A na taisti GSM ali je bila osebno tam... Ker če naenkrat št. ne obstaja (več), je zelo čudno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 5.11.2008 11:57:41
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Sončnica Sandra no glavno, da je Manca drgač boljše, sej nosek se bo pa tud zrihtal. Žan še zdej mal smrči med spanjem pa mal posmrka, čeprav je mel sam dva dni prehlad. Cepijo, če ni blo vročine v zadnjih 8 dneh. Naty, ful hvala za odgovor!!!! Nisem vedela kako je s tem, če je otrok prehlajen,a li ga cepijo al ne. Hvala še 1x!!!! Eni P otrok ne cepijo, čeprav samo malo smrkajo, iz previdnosti pač. Naša P je prej vseeno kar cepila, po novem je pa bolj previdna...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 5.11.2008 12:00:22
|
|
|
|
barbaw
|
Špelin@ kar koli je že bilo ni bilo zanalašč. Vsakega se kdaj spregleda. Eni se starosti primerno obnašamo, enim pa kdaj pa kdaj malo na otročje potegne. Odvisno kakšen karakter je kdo. Pa hvala za ZS
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 5.11.2008 12:02:21
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Ma naslov je obupana evo link: http://www.ringaraja.net/forum/OBUPANA/m_3334190/tm.htm Joj, joj, joj, samo ta Volga, brez besed sem, ta je na kvadrat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 5.11.2008 12:03:26
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Ma naslov je obupana evo link: http://www.ringaraja.net/forum/OBUPANA/m_3334190/tm.htm Jaz temu pravim standard, vedno se ene in iste vtaknejo z neumesnimi komentarji(vsevedke) jejejejjje Volga, Ullla80, doll in podobne, saj ne vem al bi se človek smejal , jokal al pa jih ignoriral. Mislim, da bi bilo najbolje, da se sploh za njene poste ne bi zmenili in jih enostavno prezrli. Vedno ji dajo-mo povod, da se izzivlja nad vsemi.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 5.11.2008 12:10:03
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Midva sva pa zdele papale sadno skuto od LJ mlekarn in je bila Manci ful všeč. Še nikjer ni tolk protestiorala kot tu, ko jo je zmanjkalo Sem ji hotla dat pol še jabčka pa ga ni hotla. Je popila malo čaja in plenico fajn nakidala, zdej je pa spet na pena puzzlah
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 5.11.2008 12:10:48
|
|
|
|
špelin@
|
Ooooooooooo, pri nas pa sonček sije
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 5.11.2008 12:12:10
|
|
|
|
katy82
|
Midve greva k moji mami mal crklat se,bo tko uživala mala ko bo spet sam po rokah pa jst tud k vem da se bosta z Anžetom prav lepo igrala skupi in se bom mal razbremenila te monotonosti
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 5.11.2008 12:13:48
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Špelin@ kar koli je že bilo ni bilo zanalašč. Vsakega se kdaj spregleda. Eni se starosti primerno obnašamo, enim pa kdaj pa kdaj malo na otročje potegne. Odvisno kakšen karakter je kdo. Pa hvala za ZS Mene je kar špiknilo in me razžalostilo, ko sem tisto prebrala... Res ni bilo namenoma spregledano, pa ko bi vsaj tu napisala, da smo smotke...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 5.11.2008 12:14:12
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Midve greva k moji mami mal crklat se,bo tko uživala mala ko bo spet sam po rokah pa jst tud k vem da se bosta z Anžetom prav lepo igrala skupi in se bom mal razbremenila te monotonosti
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 5.11.2008 12:24:32
|
|
|
|
nia5
|
Čao, malo da se javim, vas bolj berem, saj nimam časa pisat. Ta moja frajlica zahteva vso pozornost, še sedaj pišem z eno roko, v drugi je seveda ona . No pa saj se tudi na tleh zamoti, ampak takrat pa jaz kaj druga delam, perilo, posoda itd... Eno vprašanje, kaj ji lahko dam slivo za jest ?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 5.11.2008 12:28:45
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Špelin@ kar koli je že bilo ni bilo zanalašč. Vsakega se kdaj spregleda. Eni se starosti primerno obnašamo, enim pa kdaj pa kdaj malo na otročje potegne. Odvisno kakšen karakter je kdo. Pa hvala za ZS Mene je kar špiknilo in me razžalostilo, ko sem tisto prebrala... Res ni bilo namenoma spregledano, pa ko bi vsaj tu napisala, da smo smotke... Jaz sem tudi žalostna, da nas imajo za smotke. Bi nas mogla malo pocukat za rokav!!! Moja mala pa bomo mene s tole GH ob živce in denar spravila. Sem ji skuhala riž, malo meska, korenček in brokoli in hudič noče jest. Potem pa dobi jabolko in breskev, to pa gre v rit.
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 5.11.2008 12:29:28
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Sončnica Sandra no glavno, da je Manca drgač boljše, sej nosek se bo pa tud zrihtal. Žan še zdej mal smrči med spanjem pa mal posmrka, čeprav je mel sam dva dni prehlad. Cepijo, če ni blo vročine v zadnjih 8 dneh. Naty, ful hvala za odgovor!!!! Nisem vedela kako je s tem, če je otrok prehlajen,a li ga cepijo al ne. Hvala še 1x!!!! Eni P otrok ne cepijo, čeprav samo malo smrkajo, iz previdnosti pač. Naša P je prej vseeno kar cepila, po novem je pa bolj previdna... Tilen je bil pri prejšnjem cepljenju prehlajen.Najprej ga je pregledala, zmerila temperaturo in ker je ni imel, ga je cepila.Če bi imel pa vročino, ga pa ne bi.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 5.11.2008 12:33:00
|
|
|
|
nia5
|
Ta moj otrok je tak smešen, ali tudi vaši obožujejo fiziološko??? Moja se kr veseli ko vidi šprico in ker ji pol malo v usta pride pa dela mmmm, kao da ji je ful dobro in cmofka zraven . Kar pa je še bolj čudno, rada ima kapljice Plivit d3, ki so naravnost ogabne, komaj čaka da jih dobi. To je za crknit
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 5.11.2008 12:36:51
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 In kaj boste danes kuhale? Midva bova jedla krompir in pohana piščančja prsa, jih moj dragi ravnokar panira in solato. Mene pa pride po šihtu tašča iskat in greva z Manco k njej na kosilo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 5.11.2008 12:37:06
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Ej babnce a se RR norca delajo al res Murkota oglasujejo,no ta je pa dobra Pa ne se to jeb
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 5.11.2008 12:37:14
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Ta moj otrok je tak smešen, ali tudi vaši obožujejo fiziološko??? Moja se kr veseli ko vidi šprico in ker ji pol malo v usta pride pa dela mmmm, kao da ji je ful dobro in cmofka zraven . Kar pa je še bolj čudno, rada ima kapljice Plivit d3, ki so naravnost ogabne, komaj čaka da jih dobi. To je za crknit Naša pa samo da vidi fiziološka se dere kot jesihar
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 5.11.2008 12:37:38
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Ta moj otrok je tak smešen, ali tudi vaši obožujejo fiziološko??? Moja se kr veseli ko vidi šprico in ker ji pol malo v usta pride pa dela mmmm, kao da ji je ful dobro in cmofka zraven . Kar pa je še bolj čudno, rada ima kapljice Plivit d3, ki so naravnost ogabne, komaj čaka da jih dobi. To je za crknit Moja ima tudi rada kapljice D3. Meni so tudi ogabne in to zelo. Ko pa vidi fiziološko pa se začne dret ko jesihar.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 5.11.2008 12:40:25
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Čao, malo da se javim, vas bolj berem, saj nimam časa pisat. Ta moja frajlica zahteva vso pozornost, še sedaj pišem z eno roko, v drugi je seveda ona . No pa saj se tudi na tleh zamoti, ampak takrat pa jaz kaj druga delam, perilo, posoda itd... Eno vprašanje, kaj ji lahko dam slivo za jest ? Ja zakaj pa de ne bi? Lahko pričakuješ, da bo lažje kakcala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 5.11.2008 12:42:03
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Ta moj otrok je tak smešen, ali tudi vaši obožujejo fiziološko??? Moja se kr veseli ko vidi šprico in ker ji pol malo v usta pride pa dela mmmm, kao da ji je ful dobro in cmofka zraven . Kar pa je še bolj čudno, rada ima kapljice Plivit d3, ki so naravnost ogabne, komaj čaka da jih dobi. To je za crknit Moja se pa nič ne dere ji je tudi fajn ko ji ful špricnem fiz. v noseka potem pako vse vn spravi in pride do daha se nasmeje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 5.11.2008 12:42:11
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Ta moj otrok je tak smešen, ali tudi vaši obožujejo fiziološko??? Moja se kr veseli ko vidi šprico in ker ji pol malo v usta pride pa dela mmmm, kao da ji je ful dobro in cmofka zraven . Kar pa je še bolj čudno, rada ima kapljice Plivit d3, ki so naravnost ogabne, komaj čaka da jih dobi. To je za crknit Moja ima tudi rada kapljice D3. Meni so tudi ogabne in to zelo. Ko pa vidi fiziološko pa se začne dret ko jesihar. Naša se začne kar trest ko zagleda fiziološko in kar v naprej piha Ko jih pa faše pa jih pije AD3 po popije brez zmrdovanja al pa veselja.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?