|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki - 4.del
5.11.2008 9:45:48   
Naty*
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Naty*, fajn nabavite danes user posted image  A je tvoj user posted image  zdaj ok glede zdravja?

Hvala za vprašanje, ja po tistem napadu je blo potem čist dobr. Trkam, da se ne bi ponovilo.
Boga, upam, da bo migrena hitr minila user posted image user posted image user posted image . A veš, da odkar js jemljem Nalgesin 550 mam ful manjkrat migreno. Vzamem ob prvih znakih (včasih samo pol) in kr mine (spet trkam). Mi je zdravnica rekla, da so to edine tablete, ki naj bi migreno na daljši čas tudi zdravile, ne samo začasno. A si že probala?

Sončnica Sandra no glavno, da je Manca drgač boljše, sej nosek se bo pa tud zrihtal. Žan še zdej mal smrči med spanjem pa mal posmrka, čeprav je mel sam dva dni prehlad. Cepijo, če ni blo vročine v zadnjih 8 dneh.

zalazoya ja pri nas mamo alergijo na mleko, jajca, pšenico in beli sladkor. To so tista živila, ki so glavna, je še nekaj ostalih, ampak pustmo tist user posted image . Ja pančamo zdej ful bolš, prva runda včasih traja tud 6-7 ur user posted image . Pride tud noč, ko se zbuja proti jutru, ampak mi ni tolk panike, ker vidim, da je to čist običajno zbujanje, ne pa da bi ga bolečine v trebuščku zbudile.
Pa še glede tvojih vprašanj... naš je mel obdobje joka v vozičku, pol sm nabavla kengurujčka, zdej se pa spet rad vozi, tko da je kengurujček še samo za posebne sprehode in šoping user posted image .
Za igranje ma Žan že več kot en mesec na tleh taveliko deko, čez še eno ful pisano in spodi še neki, da je bolj mehko. Pa vse igrače in igralni most tam, pa mu ful dogaja user posted image . Dons gremo pa puzle kupit.
Idej za uspavanje brez zizike nimam... pri nas sicer čez dan pali duda, al pa crkljanje, ponoč pa samo ziza user posted image .

katy očitno, da eni otroc radi jejo, pa manj radi spijo, eni vam pa spijo pa jest nočjo user posted image . Barabice male... Upam, da boš prepričala Laro, da bo kej popapcala.

nina js sm tud v depresiji, če morm bit doma. Upam, da ne bo dežja, da bova šla lahko na potep, ko se zbudi user posted image .

Moj mali pa še zmer spi user posted image , je dal mamici mal time-off user posted image .

Aja da spet ne pozabim.. ste se spraševale kolk mleka morjo spit, ko so na GH, v brošuri, ki sem jo dobila pri P, piše, da 2x250ml!

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 201
5.11.2008 9:49:38   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*
Boga, upam, da bo migrena hitr minila user posted image user posted image user posted image . A veš, da odkar js jemljem Nalgesin 550 mam ful manjkrat migreno. Vzamem ob prvih znakih (včasih samo pol) in kr mine (spet trkam). Mi je zdravnica rekla, da so to edine tablete, ki naj bi migreno na daljši čas tudi zdravile, ne samo začasno. A si že probala?

Meni je dr. z istim namenom predpisal Naprosyn. Naj bi preprečevalo migrene. Ampak pri meni ni efekta... user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 202
5.11.2008 9:55:06   
hijenca
Dobro jutro!

Midva z Vidkom sma tudi že kako uro pokoncu. Je mama nekaj norela ponoči in sem pol noči prespala pri prižgani TV, sem spremljala volitve v Amerikiuser posted image user posted image . AMpak preden so prave rezultate povedali, sem vgasnila TV in šla prav spat (ob 4.30). Zdaj pa sem user posted image .

Ko se pogovarjate o papanju vaših user posted image , moj mucek tudi malo je. Včeraj zvečer je jedel nazadnje ob 20 uri, danes prvič ob 9. uri, ampak samo 90 ml mlekeca. user posted image  Mislim, da hujša, ker imama v torek posvetovalnico, pa bo tako tehtnico vtrgalo.user posted image user posted image Pričakujem okrog 9 kg, da bo pokazala. Boma pa kregana, ker sma pretežka. To me edino moti pri moji P, da teži glede teže. Saj direkt nič ne reče, ampak v kontekstu kot " o Videk je pa prav krepki fant,..", ne razume pa, da ima pač malo dedno, ker je isti kot sem bila jaz. user posted image user posted image

nina Vidku pa ne paše preveč to babylove mleko, enka mu je bila pretekoča, se mu je skoz zaletavalo, ta 2. pa je tako gosta, da še skozi cucel 3 komaj teče. user posted image  Če pa dam več vode, pa nima okusa. Boma do konca probala pojest. Mogoče se bo navadil.

Zdaj pa nekdo štrajka in kliče mamo.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 203
5.11.2008 10:23:52   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Aja pa DOBRO JUTRO user posted image

Zdej grem Manci štimat mlečno kašo z okusom pičkota user posted image  

od katerga proizvajalca pa maš to?

no sam na hiter še eno vprašanje ker me Nejc že kliče, v tem času da sem vse prebrala se je naveliču bit sam...

katere trgovine obstajajo v Avstriji z otroško opremo, recimo z otroškim stolčkom ???

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 204
5.11.2008 10:24:36   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

IZVIRNO SPOROČILO: katy82
Zdle se pa carta na najini postelji k je bila tko pridna sam mleka mi noče spitiuser posted image
Joooj, ti ti Lara user posted image  A ni to res smotano? user posted image

Špelina katera nam je pa kej zamerla,čeprav se mi kar dozdeva,ker jo po drugih temah ful videvam pri nas pa nič.Zakaj pa naj bi bla dotična užaljena?Zdej me pa firbec
Ti bom na ZS napisala.

Je končno zadremala pa ji grem probat uturit mleko
Ej, naš tudi v polsnu ne potegne več mleka... user posted image

Mene tud firbec matrauser posted image

Jest sm pa dons neki čudna,niti pisat se mi ne da,tko da ne vem kolk bom kej na rr sodelovala,sm kr neki tečna,pa ne vem zakajuser posted image  Mogoče ker nism navajna doma bit,pa me depresija dajeuser posted image Joj kaj šele bo pozimiuser posted image

ti pa depresivna???user posted image Nekako mi tvoja pojava s tem stanjem ne paše skupaj. Sem pa jaz tud tečna, pa vem zakaj; sem naveličana monotonosti in pe moj je sem ter tja fejst razkači in tako se vrtim v začaranem krogu. Problem pa je, da sem vsak dan bolj lena in še tisto kar sem včasih naredila tik tak, ostaja in mi gre na živce in tako naprejuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 205
5.11.2008 10:25:12   
Anonimen
Spelin@: svece nimam... kapljica na olju sva poskusili..Ko je smrklja ugotovila da bo treba cez nos pihat mi je lepo rekla: Eh, to je brez veze...user posted image user posted image

Grem po sveco v trgovino...

(odgovor članu hijenca)
  Neposredna povezava do sporočila: 206
5.11.2008 10:25:24   
aurora28
Se strinjam, da gre za neodgovornost, ampak tak pač je, vsaka šola nekaj stane. Sem se naročila pri drugi, ki pa je 100 % zanesljiva, saj ji daje kruh njen salon, medtem ko ta, ki me je nat... dela še drugje in sprejema v salon samo po vnaprej dogovorjenem terminu. Pač je zgubila eno stranko.

In kaj boste danes kuhale? Midva bova jedla krompir in pohana piščančja prsa, jih moj dragi ravnokar panira in solato. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 207
5.11.2008 10:31:49   
Estrella*
Naty: 2x 250ml user posted image user posted image user posted image ja sevedauser posted image A daš brošurco Alji za prebrat, ker ona men očitno nič ne verjame. Ona je tolk jedla ko je bila samo na mleku in še to če smo mel srečo.

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Dobro jutro!

Midva z Vidkom sma tudi že kako uro pokoncu. Je mama nekaj norela ponoči in sem pol noči prespala pri prižgani TV, sem spremljala volitve v Amerikiuser posted image user posted image . AMpak preden so prave rezultate povedali, sem vgasnila TV in šla prav spat (ob 4.30). Zdaj pa sem user posted image .

Ko se pogovarjate o papanju vaših user posted image , moj mucek tudi malo je. Včeraj zvečer je jedel nazadnje ob 20 uri, danes prvič ob 9. uri, ampak samo 90 ml mlekeca. user posted image  Mislim, da hujša, ker imama v torek posvetovalnico, pa bo tako tehtnico vtrgalo.user posted image user posted image Pričakujem okrog 9 kg, da bo pokazala. Boma pa kregana, ker sma pretežka. To me edino moti pri moji P, da teži glede teže. Saj direkt nič ne reče, ampak v kontekstu kot " o Videk je pa prav krepki fant,..", ne razume pa, da ima pač malo dedno, ker je isti kot sem bila jaz. user posted image user posted image

nina Vidku pa ne paše preveč to babylove mleko, enka mu je bila pretekoča, se mu je skoz zaletavalo, ta 2. pa je tako gosta, da še skozi cucel 3 komaj teče. user posted image  Če pa dam več vode, pa nima okusa. Boma do konca probala pojest. Mogoče se bo navadil.

Zdaj pa nekdo štrajka in kliče mamo.

o če ima 9kg in noče jest ni take panike. Verjetno ma kak preblisk. Huj je pri naši, ki jih ima 7kg in noče jest, pri nas se ne bo tehtnici utrgal ampak meniuser posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 208
5.11.2008 10:33:51   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Se strinjam, da gre za neodgovornost, ampak tak pač je, vsaka šola nekaj stane. Sem se naročila pri drugi, ki pa je 100 % zanesljiva, saj ji daje kruh njen salon, medtem ko ta, ki me je nat... dela še drugje in sprejema v salon samo po vnaprej dogovorjenem terminu. Pač je zgubila eno stranko.

In kaj boste danes kuhale? Midva bova jedla krompir in pohana piščančja prsa, jih moj dragi ravnokar panira in solato. user posted image

Ja dobro te je nat....Tudi prav, drugič te ne bo več mogla. Sem ti pa fovš ker imaš doma hišno pomočnicouser posted image Jaz bi jo tud mela.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 209
5.11.2008 10:35:28   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: ****
Spelin@: svece nimam... kapljica na olju sva poskusili..Ko je smrklja ugotovila da bo treba cez nos pihat mi je lepo rekla: Eh, to je brez veze...user posted image user posted image

Hudoooo user posted image  Pa saj Samia še ni v puberteti, da bi imela take komentarje user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 210
5.11.2008 10:36:16   
špelin@
In kaj boste danes kuhale?

Musako z ohrovtom user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 211
5.11.2008 10:37:24   
tilči

In kaj boste danes kuhale?

Musako z ohrovtom user posted image

rižoto in solatouser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 212
5.11.2008 10:39:18   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

o če ima 9kg in noče jest ni take panike. Verjetno ma kak preblisk. Huj je pri naši, ki jih ima 7kg in noče jest, pri nas se ne bo tehtnici utrgal ampak meniuser posted image

Saj to je fajn, da ima user posted image  vsaj nekaj zaloge, ko začne štrajkat.... Estrella*, verjamem, da se ti počasi že trga...

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 213
5.11.2008 10:44:15   
tally

Golaž pa pire krompir, jaz bi raje polento sam jo moj ne mara. Pa juhca pa solata, sladica pa kompot iz breskev.

Aja pa dobro jutrouser posted image

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 214
5.11.2008 10:47:01   
katy82
Mi je računalnik kr sam od sebe crknu tko da sem zgubla ful dolg post pa še ne vem če bom vse napisala

Špelina jst sem mislila drugo majčico,tale me je pa presenetla,mislm je pa tud otročja no,javi se 1x na mesec da pove kako napreduje mala,pa jo skor vse vedno pohvalmo ni nikoli ostala prezrta,pol pa pričakuje da ji bomo pa ne vem kaj pisale,najbolj da ji še rdeč tepih do računalnika pogrnem.Upam da se ne javi več tle k pol ji bom pa jst napisala koga boli K za koga.
Upam da migrena kmalu mine,a Gregi pa spet hrope ja fak no sem mislila da bo boljše zdej

**** so igrce uspele?

Mala mi je spila 140 mleka v spanju in se prebudila ter me grdo gledalauser posted image Po moje si je spet mislila:Mater mami spet si me nateg...

Grem pogledat če ste še kej napisale

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 215
5.11.2008 10:50:01   
tally

ti pa depresivna???user posted image Nekako mi tvoja pojava s tem stanjem ne paše skupaj. Sem pa jaz tud tečna, pa vem zakaj; sem naveličana monotonosti in pe moj je sem ter tja fejst razkači in tako se vrtim v začaranem krogu. Problem pa je, da sem vsak dan bolj lena in še tisto kar sem včasih naredila tik tak, ostaja in mi gre na živce in tako naprejuser posted image

Hmm tole pa tut men ne gre v računuser posted image . V tem kar je odebeljeno se pa tudi jaz najdem.

Neposredna povezava do sporočila: 216
5.11.2008 10:56:16   
katy82
Kaj bom jedla še ne vem ker greva z mačkico k mami pa bo ona skuhala.

A je še kje dons zjutri tko grmel?Pr nam je blo kot da bi se oblak utrgal?

Nina ti depresivna a veš da mi sploh ne deluješ taka,men si ful pozitivka in zafrkantka tko da je najbrž vreme krivo

Zalazoya nimam drugega nasveta kot vztrajanje za spanje pa čez dan naj bo več z očijem da ga bo navajena.
Naša ima tudi puzzle pa so zakon drugače gre pa z zelo negativnim pristopom tudi malo v stajicouser posted image
Naša madam se ne obrača,se pa vstane če jo hočem posest,tko je zadnč mi naredila ko sem hotla mami pokazat kako lepo sedi,mala pa vstala in se prijela za igralne lokeuser posted image Najbrž bo prej puzala kot se obračala

Se mi je pa včeraj mačkica prvič krohotala,sem jo kr žgačkala tko mi je bla dobra slišat,ona pa tolk uživala sem mislila da se bo razpočla.

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 217
5.11.2008 10:56:43   
tally

No jaz sem že dolgo zauser posted image , pa se nekako nisem upala ziniti na glasuser posted image . Saj bom pustila podatke pri seb na compu, če se slučajno kaka premisli. Pa ostale kakšno je vaše mnenje? In katero bi brisali??

No jaz sem tudi za brisanje, če bo pa katera hotla jo lahko daš nazaj na seznamuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 218
5.11.2008 10:57:10   
Anonimen

Hudoooo user posted image  Pa saj Samia še ni v puberteti, da bi imela take komentarje user posted image

Ni v puberteti je pa zelo odlocna in samosvoja in pa trmasta.

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 219
5.11.2008 10:58:52   
Anonimen
Kok stane ta baby vac??? Al kako se rece? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 220
5.11.2008 11:01:03   
katy82
Estrella men tud pridejo obdobja lenobe sam zdej k sem že mal dol dala ti povem da imam veliko več energije,je pa tud res da je bil september mrzel mesec oktober pa topel in na ful folka to pusti posledice ker telo misli da gre za spomladansko utrujenost.Sam glede na to kolk si leteča bi prej rekla da nimaš časa pospravit ne pa da si lenauser posted image
A pol velja za petek sam te pokličem ko prideva z mišo ven ko bom vedla kdaj bova odpuščene.

**** ta je pa dobrauser posted image user posted image user posted image user posted image Samia je zakonuser posted image user posted image user posted image

Aurora verjamem da te je raz.. še posebi k moraš vedno varstvo iskat,sam da si našla drugo pa da boš zadovoljna pri njej

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 221
5.11.2008 11:02:07   
katy82
Ej babnce a se  RR norca delajo al res Murkota oglasujejo,no ta je pa dobrauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 222
5.11.2008 11:02:42   
katy82
Še trinajst postov pa mam 1000-kouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 223
5.11.2008 11:15:59   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Estrella men tud pridejo obdobja lenobe sam zdej k sem že mal dol dala ti povem da imam veliko več energije,je pa tud res da je bil september mrzel mesec oktober pa topel in na ful folka to pusti posledice ker telo misli da gre za spomladansko utrujenost.Sam glede na to kolk si leteča bi prej rekla da nimaš časa pospravit ne pa da si lenauser posted image
A pol velja za petek sam te pokličem ko prideva z mišo ven ko bom vedla kdaj bova odpuščene.

**** ta je pa dobrauser posted image user posted image user posted image user posted image Samia je zakonuser posted image user posted image user posted image

Aurora verjamem da te je raz.. še posebi k moraš vedno varstvo iskat,sam da si našla drugo pa da boš zadovoljna pri njej

[/quote]

Ja velja za petek. Pa hitr teh 13 postov, da se ti bo kategorija dvignila nauser posted image user posted image user posted image user posted image
Ej sedaj pa še mene firbec matra katera je to. se pa en post spomnim s komentarji, pa ne morem pogruntat katera je bila. A pišeš na zsuser posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 224
5.11.2008 11:17:34   
Estrella*

Kok stane ta baby vac??? Al kako se rece? user posted image

12,50eu

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Očarljiva imena za deklice s francoskim pr...
To je izbor 28 najlepših imen v Franciji - nekatera ste zagotovo že slišali, druga so precej posebna, ampak zvenijo pa z...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?