Naty*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Naty*, fajn nabavite danes A je tvoj zdaj ok glede zdravja? Hvala za vprašanje, ja po tistem napadu je blo potem čist dobr. Trkam, da se ne bi ponovilo. Boga, upam, da bo migrena hitr minila . A veš, da odkar js jemljem Nalgesin 550 mam ful manjkrat migreno. Vzamem ob prvih znakih (včasih samo pol) in kr mine (spet trkam). Mi je zdravnica rekla, da so to edine tablete, ki naj bi migreno na daljši čas tudi zdravile, ne samo začasno. A si že probala? Sončnica Sandra no glavno, da je Manca drgač boljše, sej nosek se bo pa tud zrihtal. Žan še zdej mal smrči med spanjem pa mal posmrka, čeprav je mel sam dva dni prehlad. Cepijo, če ni blo vročine v zadnjih 8 dneh. zalazoya ja pri nas mamo alergijo na mleko, jajca, pšenico in beli sladkor. To so tista živila, ki so glavna, je še nekaj ostalih, ampak pustmo tist . Ja pančamo zdej ful bolš, prva runda včasih traja tud 6-7 ur . Pride tud noč, ko se zbuja proti jutru, ampak mi ni tolk panike, ker vidim, da je to čist običajno zbujanje, ne pa da bi ga bolečine v trebuščku zbudile. Pa še glede tvojih vprašanj... naš je mel obdobje joka v vozičku, pol sm nabavla kengurujčka, zdej se pa spet rad vozi, tko da je kengurujček še samo za posebne sprehode in šoping . Za igranje ma Žan že več kot en mesec na tleh taveliko deko, čez še eno ful pisano in spodi še neki, da je bolj mehko. Pa vse igrače in igralni most tam, pa mu ful dogaja . Dons gremo pa puzle kupit. Idej za uspavanje brez zizike nimam... pri nas sicer čez dan pali duda, al pa crkljanje, ponoč pa samo ziza . katy očitno, da eni otroc radi jejo, pa manj radi spijo, eni vam pa spijo pa jest nočjo . Barabice male... Upam, da boš prepričala Laro, da bo kej popapcala. nina js sm tud v depresiji, če morm bit doma. Upam, da ne bo dežja, da bova šla lahko na potep, ko se zbudi . Moj mali pa še zmer spi , je dal mamici mal time-off . Aja da spet ne pozabim.. ste se spraševale kolk mleka morjo spit, ko so na GH, v brošuri, ki sem jo dobila pri P, piše, da 2x250ml!