|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 4.del
5.11.2008 12:43:22   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Čao, malo da se javim, vas bolj berem, saj nimam časa pisat. Ta moja frajlica zahteva vso pozornost, še sedaj pišem z eno roko, v drugi je seveda onauser posted image . No pa saj se tudi na tleh zamoti, ampak takrat pa jaz kaj druga delam, perilo, posoda itd...
Eno vprašanje, kaj ji lahko dam slivo za jestuser posted image user posted image user posted image ?

Ja seveda, jaz sem moji tudi slivov sok dajala seveda z vodo razredčen, sam je to drag šport pa sem ga opustilauser posted image

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 276
5.11.2008 12:48:41   
aurora28
Jaz sem pa Galu skuhala krompir in brokoli, spasirala in zalila z juhico pa je pojedel samo 20 g user posted image , ostalo pa je romalo v školjko, ker krompir ne morem pogrevati. Zelenjava mu ne diši tak kot sadje, ja logično, sej meni tudi ne user posted image , ampak obožujem pa oboje.

Estrella briši izgubljene majčice, ker je brez veze, da se vleče tak dolga kača, če niso aktivne. user posted image  

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 277
5.11.2008 12:49:27   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: tally

Čao, malo da se javim, vas bolj berem, saj nimam časa pisat. Ta moja frajlica zahteva vso pozornost, še sedaj pišem z eno roko, v drugi je seveda onauser posted image . No pa saj se tudi na tleh zamoti, ampak takrat pa jaz kaj druga delam, perilo, posoda itd...
Eno vprašanje, kaj ji lahko dam slivo za jestuser posted image user posted image user posted image ?

Ja seveda, jaz sem moji tudi slivov sok dajala seveda z vodo razredčen, sam je to drag šport pa sem ga opustilauser posted image

A zdej bomo pa na user posted image  šparal, al kaj??user posted image user posted image user posted image

Ja jaz imam na zalogi še nekaj lončkov, pa so bolj kot ne za hudo silo, če kam grem. Ostalo delam doma.

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 278
5.11.2008 12:52:59   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Jaz sem pa Galu skuhala krompir in brokoli, spasirala in zalila z juhico pa je pojedel samo 20 g user posted image , ostalo pa je romalo v školjko, ker krompir ne morem pogrevati. Zelenjava mu ne diši tak kot sadje, ja logično, sej meni tudi ne user posted image , ampak obožujem pa oboje.

Estrella briši izgubljene majčice, ker je brez veze, da se vleče tak dolga kača, če niso aktivne. user posted image  

Sem jih žeuser posted image , sedaj pa jih bom še s tega seznama. Men se ne zdi nič takega, če jih zbrišeem, če bodo želele bit na seznamu se bodo že javile in povedale aktualne podatke. Vidim, da nekatere neaktivne vseeno berejo forum in če se jim ne da sporočit vsaj mere pač ne bodo na seznamu.

Naša ma danes tud brokoli in krompir. Špinače nimam domauser posted image Bom vidla kolk bo pojedla, ker danes je spet bolj slab jedecuser posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 279
5.11.2008 12:56:49   
tally

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

A zdej bomo pa na user posted image  šparal, al kaj??user posted image user posted image user posted image

Ja jaz imam na zalogi še nekaj lončkov, pa so bolj kot ne za hudo silo, če kam grem. Ostalo delam doma.

Veš ta mala rit popije sok, čaj al vode pa noče, pol sem ji rekla da se ne grem več in da bo pač čaj pila. Hudobna mami user posted image user posted image user posted image

A katera ve koliko časa lahko stoji mlečno sadna kašica ko se naredi? Če jo recimo ne poje takoj a ji lahko čez pol ure spet ponudim, do sedaj sem jo zabrisala v smeti?

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 280
5.11.2008 12:59:49   
Estrella*

Veš ta mala rit popije sok, čaj al vode pa noče, pol sem ji rekla da se ne grem več in da bo pač čaj pila. Hudobna mami user posted image user posted image user posted image

A katera ve koliko časa lahko stoji mlečno sadna kašica ko se naredi? Če jo recimo ne poje takoj a ji lahko čez pol ure spet ponudim, do sedaj sem jo zabrisala v smeti?

Jaz nikoli ne ponujam kasneje, vedno vržem stran. Pomojekako urco ne bi smel škodvat, sam men rata nagnusna in je ne dam

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 281
   RE: Majski hroščki - 4.del
5.11.2008 13:17:07   
Naty*
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Estrella maš zs

js bi tud user posted image

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 282
5.11.2008 13:19:06   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Ma naslov je obupana evo link:
http://www.ringaraja.net/forum/OBUPANA/m_3334190/tm.htm

user posted image   Včasih bi se lahko kdo v jezik vgriznil!

Za tole Volgo ne bi bilo nič narobe, če bi si ga kar odgriznila, ker itak samo opleta z njim user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 283
5.11.2008 13:20:23   
Soncnica Sandra ***

Tally: kakšen sok si ji ti to dajala?
Jaz imam doma Fructalovega natura, 100% sok iz suhih in svežih sliv, brez dodanega sladkorja. Ji lahko dam tega, redčenega z vodo seveda?

Drugače pa smo ga mi dobili 24 steklenic, ko sva kupovala belo tehniko od Whirlpola, pa 24x1l jagode, pa še 48x0,2l jabolčnega soka.
Pa smo že vse pospravili, samo sliva gre bolj počasi v promet user posted image

Drugače je pa ta sok res drag kot žafran

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 284
5.11.2008 13:24:17   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

A zdaj bi ga pa rada Manci uturila?user posted image user posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 285
5.11.2008 13:26:11   
tilči

Za tole Volgo ne bi bilo nič narobe, če bi si ga kar odgriznila, ker itak samo opleta z njim user posted image

Iz enega vprašanja potem rata cela kača.Jaz ne vem ,zakaj ene sploh odgovarjajo, če se ne držijo teme,ampak je potem debata čisto o drugi stvari

Neposredna povezava do sporočila: 286
5.11.2008 13:40:22   
barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Sem jih žeuser posted image , sedaj pa jih bom še s tega seznama. Men se ne zdi nič takega, če jih zbrišeem, če bodo želele bit na seznamu se bodo že javile in povedale aktualne podatke. Vidim, da nekatere neaktivne vseeno berejo forum in če se jim ne da sporočit vsaj mere pač ne bodo na seznamu.

Naša ma danes tud brokoli in krompir. Špinače nimam domauser posted image Bom vidla kolk bo pojedla, ker danes je spet bolj slab jedecuser posted image

Moja se je začela po tvoji zgledovat. Od 6-ih se sploh še nisva dojili. Vmes je pojedla nekaj malega jabolka in fig, 2 žlici kosila in pa čaja je spila cca 1,5dcl. user posted image  To pa z mojo, ki je bila ful jedec, nekaj ni dobro. Vem, da je prehlajena, pa še malo je kašljat začela user posted image , pa včeraj je dobila 3. dozo cepiva. Upam, da se bo tole poboljšalo, ker me je začelo malo skrbet.

Tally, če je na hladnem verjetno ne bi smelo bit nič narobe. Je pa jaz kasneje tudi ne bi ponujala. Na dojenčkih glih ne moremo nevem koliko šparat. user posted image  

Meni ni jasno kako ima toliko časa pri 6-letniku. Ali nima službe ali so privatniki ali ..... Sami ali ali se mi motajo po glavi. Jaz zase vem, da sem najbolj aktivna ko moja spi, pa je škrat v vrtcu ali pa eventualno ko ima moj malo čez, mali se igra, zvečer pa itak oba spita.
Pa tej mami bi lahko nekdo preprosto odgovoril, da je za enoletnika normalno, če je težki od 8kg-11kg, pa da če je ful aktivna da shujša. Če pa noče sedet pa jo naj dajo od mize pa je konec obroka. Čisto preprost odgovor, samo meni se ne da mešat v to temo. user posted image

SS ne razumem, zakaj vedno tiščijo jagodni sok zraven bele tehnike. Moja kolegica je tudi dobila ful jagodnega, jabolčnega pa ful malo. Meni pa je jagodni sok user posted image .  Jagode imam rada samo sveže vse ostalo od jagod pa mi ni dobro.

Nobody is perfect and I'm nobody!

Neposredna povezava do sporočila: 287
5.11.2008 13:41:25   
tally

Tally: kakšen sok si ji ti to dajala?
Jaz imam doma Fructalovega natura, 100% sok iz suhih in svežih sliv, brez dodanega sladkorja. Ji lahko dam tega, redčenega z vodo seveda?

Jaz sem ji dajala od hipp-a tisti k je v steklenički.  Ma jaz bi probala z vodo razredčit pa ponudit pa boš vidla. Sej če je 100% sadni delež in brez sladkorja nima kej bit.

Drugače pa smo ga mi dobili 24 steklenic, ko sva kupovala belo tehniko od Whirlpola, pa 24x1l jagode, pa še 48x0,2l jabolčnega soka.
Pa smo že vse pospravili, samo sliva gre bolj počasi v promet user posted image Pridni

Drugače je pa ta sok res drag kot žafran

Neposredna povezava do sporočila: 288
5.11.2008 13:52:24   
Soncnica Sandra ***

Jaz jo tudi vržem stran, če kaj ostane, ampak ravno pri teh kašicah ja mala pravi požeruh, tako da redko kaj ostane user posted image .
Se mi pa zdi, da če stoji kašica recimo pol ure, da rata taka čudno vodena, in ravno zato sem jo jaz samo 1x pustila stati, ampak sem jo pol preč vrgla, ko sem videla kaka je ratala

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 289
5.11.2008 13:52:28   
Estrella*
No moja je pojedla ves kosil. je blo skupaj 140g in spila še čaj. user posted image

barbaw, moja se je dojila zju3 in se tud noče večuser posted image . A je aj v zraku?

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 290
5.11.2008 13:53:22   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

A zdaj bi ga pa rada Manci uturila?user posted image user posted image

Eden mora biti za smetnjak pri hiši user posted image user posted image user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 291
5.11.2008 13:53:37   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Iz enega vprašanja potem rata cela kača.Jaz ne vem ,zakaj ene sploh odgovarjajo, če se ne držijo teme,ampak je potem debata čisto o drugi stvari

Mislim, da ravno zato, da "provucirajo" in da se potem razvname debeta.
Ampak men je to drgač čist mim. Sam kdaj pa prov ne morem bit tiho in jih kako nazaj napišem

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 292
5.11.2008 13:54:06   
Soncnica Sandra ***

Meni ni jasno kako ima toliko časa pri 6-letniku. Ali nima službe ali so privatniki ali ..... Sami ali ali se mi motajo po glavi. Jaz zase vem, da sem najbolj aktivna ko moja spi, pa je škrat v vrtcu ali pa eventualno ko ima moj malo čez, mali se igra, zvečer pa itak oba spita.
Pa tej mami bi lahko nekdo preprosto odgovoril, da je za enoletnika normalno, če je težki od 8kg-11kg, pa da če je ful aktivna da shujša. Če pa noče sedet pa jo naj dajo od mize pa je konec obroka. Čisto preprost odgovor, samo meni se ne da mešat v to temo. user posted image

Tudi meni ni jasno, od kje ima toliko časa in energije.
Ampak ko vidim pri kaki temi, da je ona tudi dala odgovor, me kar zvije kako bedastočo je spet napisala in po kateri mamici pljuva.
Jaz imam že samo pri enem otroku kdaj težko čas sama zase, kaj šele za bi se spuščala v take besedne igrice kot se ona

SS ne razumem, zakaj vedno tiščijo jagodni sok zraven bele tehnike. Moja kolegica je tudi dobila ful jagodnega, jabolčnega pa ful malo. Meni pa je jagodni sok user posted image .  Jagode imam rada samo sveže vse ostalo od jagod pa mi ni dobro.

Ne vem zakaj, ampak res je vedno in povsod zdraven jagodni sok.
Mi bi mogli po en karton vsakega, sam so mi nekej z.j.e.b.a.l.i s pečico in so mi jo mogli menjat. Pa je nisem hotla sama v KR peljat, sem rekla, da mi ne gre v prtljažnik in da so oni zaj*** da naj jo pridejo iskat in novo pripeljajo.
No pa so pol res, pa kao še en bon dodatno sem dobili

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 293
5.11.2008 13:55:14   
Soncnica Sandra ***

No moja je pojedla ves kosil. je blo skupaj 140g in spila še čaj. user posted image

Bravo Alja user posted image user posted image user posted image user posted image . Ti samo papaj, da bo mamica vesela.
U madonca, če bi me Volga brala, bi zagotovo rekla, da sem zaostala, ker uporabljam besedo papati user posted image user posted image user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 294
5.11.2008 14:11:54   
Soncnica Sandra ***
No drage moje, sedaj pa vas jaz zapuščam, ker me čez ene 20minut pride tašča iskat in gremo k njej na kosilo.

Pol gremo pa po avto od mojega k mehankarju. Donc se pa frajer kar z mojmu ferarijam vozi user posted image

No pridne bodte pa se zvečer kej oglasim, če bo le kej časa.

Čaoooooooooo

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 295
5.11.2008 14:15:46   
Aurea
ženske ve ste čisto podivjale user posted image

grem poskusit mal za nazaj prebrat... user posted image

Si sapis sis apis.

Neposredna povezava do sporočila: 296
5.11.2008 14:19:59   
Čmrlika
Jaz enostavo ne folgam ženske! user posted image  Priznam, ne vem samo kdaj bom dokončno kapitulirala...user posted image

Včeraj sem torej povzročila podrobna poročila o papanju kaj in kdaj  ter koliko...Fajn, zdaj vsaj imama nek občutek.
Pa res mi ni jasno kdajin kako bo pokazala da noče, ne more jest...user posted image

Hijenca- skrajni čas, če sploh še želiš, do 8.12 ima rok probiotično hippovo mleko user posted image

Špelin@ kar koli je že bilo ni bilo zanalašč. Vsakega se kdaj spregleda. Eni se starosti primerno obnašamo, enim pa kdaj pa kdaj malo na otročje potegne. Odvisno kakšen karakter je kdo. Pa hvala za ZS
Mene je kar špiknilo in me razžalostilo, ko sem tisto prebrala... Res ni bilo namenoma spregledano, pa ko bi vsaj tu napisala, da smo smotke...

Oč em, oziroma o kateri gre tule...user posted image  Me zanima pač, povejte če sem preveč radovedna?

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

Neposredna povezava do sporočila: 297
5.11.2008 14:30:10   
Čmrlika
Moja se pa nič ne dere ji je tudi fajn ko ji ful špricnem fiz. v noseka

Moja Taja tud mirno obsedi, ko jo zagleda user posted image ,

Povejte mi, kje sem jaz sfulala, ker se mi res več ne da ubadat s to GH...lahko dam že špinačo...menda, al ne? Ji še nisem...kaj me je zmedlo...ziher so bla ful različna mnenja user posted image

Midve sva pa nazaj noter prišle, sva se sončkale

Midve tudi, pa še zmeraj imamo sonček...user posted image

Špelin@- migrena popušča? Pa Gregi?

****- tvoja hčera pa je ena lisička, kaj? A sta že probale s svečo? Ej špelin@, tele tvoje nasvete pa obožujem---res zanimiva igrica! user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 298
5.11.2008 14:31:16   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Špelin@ kar koli je že bilo ni bilo zanalašč. Vsakega se kdaj spregleda. Eni se starosti primerno obnašamo, enim pa kdaj pa kdaj malo na otročje potegne. Odvisno kakšen karakter je kdo. Pa hvala za ZS
Mene je kar špiknilo in me razžalostilo, ko sem tisto prebrala... Res ni bilo namenoma spregledano, pa ko bi vsaj tu napisala, da smo smotke...

Oč em, oziroma o kateri gre tule...user posted image  Me zanima pač, povejte če sem preveč radovedna?

jaz sem tudi firbčnauser posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 299
5.11.2008 14:33:32   
aurora28
Midva z Galom imava jutri posvetovalnico in vam sporočim nove podatke. Moj Galči spi, jaz sem tudi malo odremala, potem pa grem v pasjo šolo. Še malo in bo kmalu konec user posted image .

A vaši tamali tudi tolk akakjo čez dan odkar jim dajete GH? Gal kaka po 3-4 krat na dan.

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?