barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Jaz sem pa Galu skuhala krompir in brokoli, spasirala in zalila z juhico pa je pojedel samo 20 g , ostalo pa je romalo v školjko, ker krompir ne morem pogrevati. Zelenjava mu ne diši tak kot sadje, ja logično, sej meni tudi ne , ampak obožujem pa oboje. Estrella briši izgubljene majčice, ker je brez veze, da se vleče tak dolga kača, če niso aktivne. Sem jih že , sedaj pa jih bom še s tega seznama. Men se ne zdi nič takega, če jih zbrišeem, če bodo želele bit na seznamu se bodo že javile in povedale aktualne podatke. Vidim, da nekatere neaktivne vseeno berejo forum in če se jim ne da sporočit vsaj mere pač ne bodo na seznamu. Naša ma danes tud brokoli in krompir. Špinače nimam doma Bom vidla kolk bo pojedla, ker danes je spet bolj slab jedec Moja se je začela po tvoji zgledovat. Od 6-ih se sploh še nisva dojili. Vmes je pojedla nekaj malega jabolka in fig, 2 žlici kosila in pa čaja je spila cca 1,5dcl. To pa z mojo, ki je bila ful jedec, nekaj ni dobro. Vem, da je prehlajena, pa še malo je kašljat začela , pa včeraj je dobila 3. dozo cepiva. Upam, da se bo tole poboljšalo, ker me je začelo malo skrbet. Tally, če je na hladnem verjetno ne bi smelo bit nič narobe. Je pa jaz kasneje tudi ne bi ponujala. Na dojenčkih glih ne moremo nevem koliko šparat. IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Ma naslov je obupana evo link: http://www.ringaraja.net/forum/OBUPANA/m_3334190/tm.htm Včasih bi se lahko kdo v jezik vgriznil! Za tole Volgo ne bi bilo nič narobe, če bi si ga kar odgriznila, ker itak samo opleta z njim Meni ni jasno kako ima toliko časa pri 6-letniku. Ali nima službe ali so privatniki ali ..... Sami ali ali se mi motajo po glavi. Jaz zase vem, da sem najbolj aktivna ko moja spi, pa je škrat v vrtcu ali pa eventualno ko ima moj malo čez, mali se igra, zvečer pa itak oba spita. Pa tej mami bi lahko nekdo preprosto odgovoril, da je za enoletnika normalno, če je težki od 8kg-11kg, pa da če je ful aktivna da shujša. Če pa noče sedet pa jo naj dajo od mize pa je konec obroka. Čisto preprost odgovor, samo meni se ne da mešat v to temo. SS ne razumem, zakaj vedno tiščijo jagodni sok zraven bele tehnike. Moja kolegica je tudi dobila ful jagodnega, jabolčnega pa ful malo. Meni pa je jagodni sok . Jagode imam rada samo sveže vse ostalo od jagod pa mi ni dobro.