barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Jaz se borim z migreno Drugače vse po starem. Razen tegam da Gregorju spet piska v pljučih in bom popoldne poklicala, če dela naša p, da se prideva pokazat Pri vas pa res nimate sreče z zdravjem. Kaj sta prenehala uporabljat pumpice? ****, joj, pri vas ste pa res bogi Moja mala pika se je naučila pihniti iz noska v robček pri dobrih dveh letih, je pa res, da še zdaj občasno tudi pri njej uporabim baby vac, ker sama reče, da hoče. Srčno upam in sitskam pestke, da si tvoji bolniki čimprej opomorejo in da ne zboliš še ti Estrella*, glede brisanja bi mogoče vsako prej vprašali preko ZS - mogoče se še kakšna pozabljena javi DA ne bi bilo kakšne hude krvi in zamere - sem zadnjič nekje prebrala, da nam je ena nekaj zamerila in sem bila kar žalostna... Zdaj me pa firbecatra kaj nam je zamerila! IZVIRNO SPOROČILO: Katina še dobro, da sem se spet mal javla, ker bi me drugač Estrella poslala med izbrisane . Kdaj pa bi ti imela čas v petek dopoldne? Naty*, fajn nabavite danes A je tvoj zdaj ok glede zdravja? Soncnica Sandra ***, Manca res dosti poje, se ti vsaj sekirati ni treba pridna mala punca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Mi smo našega podkupili, da se je začel trudit in zdaj zna. Za nagrado je dobil velik avto s prikolico in čolnom. Dobra podkupnina Za to bi se še jaz potrudila Pri takih stvareh si je včasih treba malo pomagat s podkupninami. Zdaj smo še za spanje tako naredili, pa kar pomaga. Tega se poslužujem samo v "nujnih" primerih. Še pestke za vse, ki jih kaj matra!!! Grem zdaj Gregija zabavat **** saj Samia ne more znat pihnit iz noska, če v bistvu nikoli ni bila prehlajena. Bi bilo pa fajn, da bi čimprej pozdravili ta prehlad, da res ne bi prišlo do srčka. Estrella glede na to, da se je Narava ful javljala v času nosečnosti bi jo lahko še pustili, ker **** ve nekaj, pa noče povedat. Jo bo treba prepričat naj se kaj javi. jana Moemax, Kika, Baby1one, Toys'r'us, pa še ena v Siersbergu mislim da Trio. Sem bila v E.Leclercu, ker ima v MB obletnico in so ljudje čisto ponoreli. Trgovke niso imele časa nalagat TV, pralne stroje, pečice, .... Ludnica. Sem pa naredila dober nakup, ker sem za porabljeni 168 eur dobila 64 eur bonusa. Kupila pa sem toliko, da je bil voziček zvrhoma poln. Sem ga komaj šlepala.