PikicaStonoga
|
Dobro jutro! Tud jaz vam kuham kavico! No valla super samo da je boljše, čeprav jaz si še vedno ne predstavljam, kakšna bi se zbujala, če bi se moja tako pogosto dojila - bi bla kot zombi! Že od nekdaj potrebujem dosti spanja in hvala bogu imam doma večinoma zaspanko. Se spomnim da se je večkrat naredilo, da sem ob desetih samo še posteljo vidla in nisem mogla več! - Tijana pa oči kot sokol! In ker je bila previta in sita, sva ugasnila luč in šla spat - pa po mojem sva midva dost prej zaspala kot ona probajte ..če so otroci previti in siti in ne jočejo ...pejte spat mogoče bo pa palilo, da jih ne nosite po rokah in čakate, da zaspijo! Drugače pa imam v nekaj dneh namen rešit uganko, zakaj Tijana pri mojih starših najboljše spi, pri nama doma srednje, pri tašči in tastu pa najslabše spi. Saj v primerjavi z tistimi, ki imate težave ponoči, je moja v vsakem primeru PRIDNA, ker tud pri tašči, kjer "najslabše" spi, spi v prvi rundi tud 4 ure, pa potem 2-3 ure naprej. AMPAK če je VEDNO ko smo pi mojih sposobna spat v prvem kosu 7-8 ur in v drugem 3-4, in to VEDNO kadar smo tam, npr. zdaj med prazniki vse 4 noči je tkao spala, to pomeni, da ji tam nekaj super ustreza. Prej nisme nikol pomislila na razne dejavnike spanja, ampk ker med tednom spimo doma, potem vsak vikend izmenično pri starših in Tijana različno spi, sem pomilsila na temperaturo in ležišče! MAMICE, PREDLAGAM VAM, DA STE ZELO POZORNE NA TEMPERATURO V SPLANICI IN LEŽIŠČE. Npr. pri mojih spi v košari od vozička (voziček je nov in v njem je taka pena z luknjicami, ki sva jo, kupila original za v voziček), spalnica je dosti hladnejša kot pri nama doma ali pri tašči. Pri tašči spi v zibki na peni, mogoče ji pena ne ustreza in na njej švica in je topleje (tudi meni je vroče) Pri nama doma meni osebno temperatura ustreza, spi pa v košarci, košeku na enem starem jogiju ki je tud že čsit zguban (bomo čez kak mesec košek odnesli ker bo premahjen in prinesli posteljico in mamo čist nov jogi) :) Hmmm uganka torej ...sem naročila atiju, da doma meri temperaturo, ponoči obm pa tud probala doma jo dat v voziček spat pa da vidmo ;) ni da ugotovim, kaj ji najbolj ustreza pa da potem povsod spi v kosu 7-8 ur hehe kaj bi dala ...al je pa samo Savinjski luft, pa ležišče in temperatura nima nič s tem? Mah, ne bi rekla ... Pa lep dan, grem jaz pojest zajtrk, ker Tijana spi!