|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberski lumpiji 08
26.12.2008 7:43:50   
jolly123
Jutro. Upam, da ste lepo preživele Božič. Mi smo se prav fino najedli  user posted image   user posted image edino upam, da ne bo preveč snežilo sva s Tajem zdaj par dni sama doma in bo zoprno še psa ven na sprehod peljat če bo sneg. Ne bo šlo s psom v eni in z vozičkom v drugi roki, pa dežnik med nogam  user posted image

Kdaj morajo biti otroci prvič cepljeni pri treh mesecih ali pri 4-tih. Ker vidim, da je naš naročen na cepljene, ko bo star 4 mesece?

(odgovor članu tanja29)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
26.12.2008 9:13:17   
tanja29

Naša Manca bo cepljena v ponedeljek, ko imamo tretjič pregled. Tako mi je rekel pediater. Manca je stara zdaj tri mesece. Kakor pa sem jaz na tekočem, naj bi se prvič cepili pri treh mesecih.
Pozdravček

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
26.12.2008 9:52:01   
mbd0411
Pozdravljene!

Naj se še jaz pohvalim,da je naš Nik danes spal od 22h do 3h,se najedel in spal do 9h zjutraj.Nisem mogla verjet.Še jaz sem se naspalauser posted image user posted image user posted image user posted image

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu tanja29)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
26.12.2008 11:48:28   
Dream
Dan!

Hvala za kavico, danes si je res nisem skuhala, ker sem videla milijon ostalih reči in sem nanjo prav pozabila. Včeraj smo preživeli en miren dan, na kosilu smo bili pri mojih starših, pa je Matic ves čas spal in tako prespal še en dnevni obrok user posted image  No, včeraj je torej jedel samo 3x - se mi zdi kar malo, glede na to, da po knjigah piše, da bi naj jedli 5-6 obrokov na dan... Malo prej mi je pol ure pred obrokom spet zaspal, res ne vem, kaj je to. Mogoče ve, da so prazniki in da lahko spi? user posted image  Sem se pa že tako navadila, da celo noč spi, da bom na koncu lakho rekla, da toliko v življenju nisem spala kot spim sedaj.

Danes bomo imeli doma Dedka Mraza, pa se bomo malo poslikali, da bo spomin, kako Dedek Mraz izgleda - dobili smo namreč kostum in se bosta ati pa stric oblekla, da malo presenetimo otročke (no, Matic se že ne bo zavedal, ostala dva pa že, ker sta toliko starejša, da jima bo verjetno všeč).

Naš lumpi je očitno hotel samo malce dremati, saj se že nekaj oglaša...

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
26.12.2008 12:08:34   
sonček75
lepe praznike vsem skupaj
Danes praznujemo 3 mesec user posted image    user posted image    user posted image   user posted image
user posted image

(odgovor članu tanja29)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
26.12.2008 15:55:30   
Tejčika29
HOJLA!

NA HITRO:

ŽELIM VAM LEPE PRAZNIKE (SAJ SO ŽE SKORAJ MIMO, PA VSEENO) V KROGU VAŠIH DRUŽIN, VELIKO TOPLINE, LJUBEZNI IN MIRU, PREDVSEM PA ZDRAVJA!

Jaz sem vsa blažena ko je moj sedaj doma do novega leta, da smo skupaj in z družino.

Sicer smo ok, po starem, Alina čeblja kot navita in pravi akoj vsakič ko je dobre volje. Jo učim reči mama, ha, ha...

Lepo se imejte,

LP, M.

(odgovor članu sonček75)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
26.12.2008 17:09:32   
janja 27

JUTRI  PRAZNUJE SVOJ

TRETJI MESEC 

user posted image user posted image user posted image

MATIC  od mamice B.M

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
26.12.2008 17:41:45   
Lovely
Živjo še od mene na hitro,

mi se imamo fajn, sami doma in smo danes čist očijevi in je mamica malo hmmm. ljubosumna?? No ja, bom že.

Drugače imamo glede hranjenja tako, da en dan ful veliko popapamo, drugi dan slabše in tako v tem ritmu že skoraj ves teden. Spimo od cca 22h do 4h in potem po papici do 8h. Super. Če ni vmes krčekov...

Ravno smo se orng pokakali in zdaj malo tečkamo pri očiju he he he... Tudi jaz imam boleče grlo, sem pila gazirano kar že eno leto nisem in me je takoj usekalo.

Pikicastonoga, pozdravite se čimprej.

Pa pa

Lovely

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
26.12.2008 18:18:38   
*ajetam*
mdb0411 kako pa to ?
jaz imam dones z mojim malo težave s hranjenjem. se hraniva na uro in pol. očitno imam premalo mleka. ne vem. samo dolgo se mi ne bo ljubilo tako pogosto hranit. bomo šli verjetno na AM . ne vem...

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
26.12.2008 19:19:01   
*talcy*
ojla....
kako ste preživele božič??
mi smo v sredo zvečer imeli večerjo pri tašči pol smo šli h polnočnici ...taščica je bila pri našemu Tijanu je lepo spal ...včerajšnji dan pa je bil miren zvečer smo šli pa na večerjo do Postojne user posted image user posted image user posted image  
sam ko smo se vračali je pihala burja 170km/h so zaprli vse ceste tod okol smo ravno prispeli domov.....

našuser posted image  je priden zdaj dve noči se on zbudi okol 3h da bi papal pol pa spi do 9h .... ponavadi potegne do 7h ne vem kaj je bilo ponoči zadnje dve nočiuser posted image user posted image  

a se tud vaši ful slinijo in papcajo rokice naš jih ima skoz v ustih ni kakšen pristaš dudikeuser posted image user posted image user posted image

mejte se

6.10.2008 se nama je pridružil najin angelček Tijan

(odgovor članu *ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
26.12.2008 21:00:10   
PikicaStonoga
Živjo, mamice!

Res je zatišje tukej gor :)user posted image
Kaj kej počnete?
Mi trije božične praznike preživljamo na Štajerskem. user posted image Vsak dan gremo na krajši sprehod, pijemo veliko čajčeka, pa pokupili smo pol lekarne in se počasi zdravimo user posted image
Mrzlo je kot user posted image , ampk je dober občutek, ker je pokrajina bela! Pada ne več ...škodauser posted image
Danes sta na obisk prišla še babi in dedi iz LJ, pa ena moja sošolska iz SŠ.
Jutri pride moja prijatlejica iz MB in komej čakam, da jo vidim, se ponavadi kr pri mojih dobimo na pol poti user posted image
Zdej pa grem nazaj nekej prevajat za sosedo, rabi nekej za faks, pa da ji mal pomagam, pa še ena zadeva je o dojenčkih, ona je zdej prvi letnik, študira za babico ;) mogoče pa pomaga na svet mojemu drugemu al pa tretjemu otročlku hja nikol se ne ve ...

sej mam čas, da končam prevod do 5. JAN, sa jaz sem danes začela pa bom vsak dan tko čist mal ...za sproti , ko se mi nč več ne da ...

Pa lep večer še naprej ...

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
26.12.2008 21:00:57   
PikicaStonoga
talcy, moja ima redko roke v ustih ...včasih ...dudo pa 1x je sploh noče, drugič je pa kriza. če je ni! user posted image  

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
26.12.2008 22:40:33   
mbd0411
Naš pa ima roke v ustih,ko je lačen.
Takrat bi kar obe stlačil v usta.user posted image

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
26.12.2008 22:47:28   
tanja29

Ojla.
Naša Manca si je danes cel dan tlačila prstke v usta, tko da se je kar zaletaval. Sem ji dudo dala, pa jo je zmer ven pljunila, pa rokice nazaj v usta. Čez dan ima pa kar slinček, ker se fuuul slini. Tko mi jo potem ni treba ravno vsako uro preoblačit, ker je drugač čist mokra.
No, zdaj grem pa spat. Lepe sanje želim vsem...
Čao

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
27.12.2008 6:39:11   
jolly123
Naš si tudi nonstop te rokice v usta tlači, se mi zdi da se včasih tako lažje sprosti. 

(odgovor članu tanja29)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
27.12.2008 11:44:54   
janja 27
helllo

danes pa vam jaz kuham kavico

tko kar si zaželite...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pol praznikov je mimouser posted image user posted image user posted image tko pri nas so minili mirno in mal bolno mi je manca iz srede na četrtek ponoči zakuhala...pol smo se kregali ker ni hotela calpola ( sirup za vročino ) tko da je božič minil doma razen kosila....drugače pa mi je začela spet kašljat...jah,...nič čez zimo je tko en danes srug jutri...

metka si tud tlači rokice v usta....mal pocuza in potem ji dam dudo....

naša se je včeraj tud dojila čez dan na dve uri...( se je že cel mesec dojila na tri ) ne obupat punce sam pristavljajte in bo....

pikica stonoga pol mate pol lekarne domauser posted image user posted image no sam da se boste pozdrvali....pri nas tud mojmu teče iz nosa....no jaz in metka se zaenkrat kr drživeuser posted image user posted image user posted image

mbd..čestitke za prespano noč naj bo čimveč takih.....no jaz nimam problemov ...naša še vedno pridno spi.....user posted image user posted image user posted image

danes jaz kuham..delam rižoto s piščancem in zelenjavo...pa solatko,,,,

sem pa jedla fižolovko in tud tatarca  in metki ni bilo nič.....danes bom jedla grah....včeraj sem probala mal kislega zelja ker ga obožujem....tko pa ni bilo nobenih krčkov...ne vetrov....tko da v ponedeljek kuham sagadin....

še to probam in lahko jem vse....ne vem še z mandarine..ma kakega bom pojedla k se mi zaluštauser posted image user posted image user posted image ....

itak pa je bilo vsega prveč čez praznikeuser posted image user posted image user posted image bo treba it res na kako dietno kuro...

za novo leto bomo pri nas doma...ne maram hodit v postojno da ne bo preveč pokalo okoli metke....tukaj na vasi ne bo takega pokanja kot v mestu..tko da se bomo zbrali pri meni doma....user posted image user posted image

nč grem kuhat naprej....

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
27.12.2008 15:16:28   
laknerš
en lep pozdrav še od mene.
moram pohvalit našo pikico je  user posted image pridna user posted image user posted image user posted image . spi in je. mam pa eno uprašanje. pozna mogoče katera koga ki ima baby board za prodat.

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
27.12.2008 18:28:29   
mbd0411
Tudi jaz po večini jem vse.Tudi fižol v solati,orehe-potico sem,le mandarine nekaj časa še ne bom,ker ga je zvijalo.
Koliko kaj tehtajo vaši user posted image ?
Pri dveh mesecih?Treh?
Mislim,da ima moj preveč.No,stradat ga pa tudi ne morem,če pa rad je.

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
27.12.2008 20:02:04   
evelin
naša user posted image  ima prb. 5200g in je vlka 58 cm  - dans je pa stara 2 meseca user posted image

27.10.2008 se je rodila naša pikica Maša :)
30.11.2011 se je rodila naša bibica Žana :)

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
27.12.2008 20:51:44   
mbd0411
Mi smo ga danes tehtali pred kopanjem in ima 6000g in 60 cm.Star pa je 2 meseca in 7 dni.

(odgovor članu evelin)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
27.12.2008 20:59:37   
vianne
Hej oktoberke moje ...

... a ima katera doma živkote (nalepke iz baby centra), ki jih ne potrebuje pa bi mi jih oddala?
Bi si rada kupila bolj poceni mešalnik. Se mi zdi prav O.K. Kaj se vam zdi?

Kako ste drugače?
Mi smo bili sedaj dva dni pravi tečkoti. Ne vem ali je kriva burja in luna ... pomoje oboje po malem. No danes je boljši ...  spi že cel dan user posted image .

Je pa zatišje ... ja, ja je vidteti, da imate ob sebi drage in se cartate user posted image user posted image user posted image . Kar tako naprej.

No za našo Štunfek me pa že skrbi.... se nič ne javi že nekaj časa user posted image .

No se grem še jaz cartat ...

Lep večer in mirno noč vam želim ...

Včasih bi pa prišle prav takele dodatne roke user posted image user posted image

user posted image

user posted image

in potem bi spali kot angelčki

user posted image

(odgovor članu evelin)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
27.12.2008 21:16:44   
vianne
Naš škratolin je pa Dedek Mraz, ki vam želi :

http://www.dancingsantacard.com/?santa=5448269

< Sporočilo je popravil vianne -- 27.12.2008 21:18:00 >

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
27.12.2008 21:43:01   
PikicaStonoga
Naša je bila ravno na božič stara dva meseca, danes smo jo pa merili in tehtali kar doma in ima 5 kil in je dolga 58,5 cm. Men se zdi čist OK, ni videt debeluška, je pa tko močna v glavico, trebušček, ima prav lušne kolobarčke po nogicah ...  :) 

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
27.12.2008 23:15:34   
janja 27

JUTRI PRAZNUJE SVOJ

user posted image user posted image user posted image user posted image   DRUGI MESEC  user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

AJDA  od  mamice KAŠTRUN

user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ]

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
27.12.2008 23:21:18   
janja 27
čer

jaz tud pogrešam STUNFEK....upam da je res nejn doma in se lepo cartajo...sem gledala po mobitelu če mam še njeno št. pa žal nimam da bi ji poslala sms....

se nam mogoče kaj javi po novem letuuser posted image user posted image user posted image

vianne lep ta tvoj škratolin...user posted image user posted image user posted image mislim da mam jaz nekaj nalepkic..moram pogledat.....ti jutir napišemuser posted image user posted image user posted image

mbd....naša metka ma skoraj 3 mesece ( še 6 dni ) pa sme jo tehrala in vagala tkod a ma 6250g in 62 cm...je kr velika manca mi je pri isti starosti imela enako kg pa le 56 cm..tko da je zgledala res bucika....tko da mislim da ma tud tvoj good mereuser posted image user posted image user posted image

če rad jej naj je boljš da ti jej kot da moraš potem za njim skakatk bo večji....jaz z manco nimam problemov od nekdaj je rada jedla user posted image user posted image mislim da bo metka ista....

moji že vsi spijo...grem tud jaz  še pod tuš in med rjuhce...
želim vam lepo mirno nočko

user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?