M_mojca
|
hej mamice! po dolgem času se spet oglašam. sem kar malo lena ratala za pisat, berem vas pa redno! O velikosti in teži: naš Nik je 23., ko je bil star točno 2meseca, bil težek 6300g in bil velik 63cm! Pravi velikan je!! Ga že težko po rokah nosimo. Že podiranje kupčka je ratalo težko! Ampak naš pikec je pač razvajen(...sej vem,kakor smo ga naučili...) in bi bil rad zlo velik po rokah ko je buden. Joj Jolly123, si pa res boga čez dan! Vsaj ponoči spite, ko pa mi ne... A dudo si mu probala dat?? Jst mu jo založim s pleničko, ker jo slej kot prej vrže ven in potem sledi kričanje Ja, spanje... saj ne morem rečt, da ni priden, ker je! Čez dan veliko spi! Med urami spanja je buden tam nekje uro in pol, zlo težko kaj več, kvečjemu manj! Ga morem dat spat! To poteka tako, da mu dam za jest, dudo in spat. Pol spi tam nekje 2ure v povprečju. Tako kot ti mbd, ga tud jaz dajem čez dan spat na kavč (na ležalniku noče spat), okoli njega pa je govorjeje, kuhanje, tv,.... PONOČI je pa druga pesem... zvečer gre spat okoli osmih, zaspi tam nekje do pol devete in ponavadi spi tam nekje do polnoči (danes ponoči je do enih ), druga runda spanja je od pol enih pa tja do treh če mamo srečo, potem pa tam nekje od pol štirih (ali štirih) do šestih (seveda zahteva jest... ), sledi pa godrnjanje, jok in negodovanje dokler da mi ni dost in vstanem, ker dudo vztrajno meče ven... Močno upam da bo kej kmalu začel mal lepše spat ponoči!! Tiste mamice, ki vam malčki spijo celo noč ali pa vstanete le enkrat, kako se je to začelo pri vas? So podaljševali spanje al so kar naenkrat začeli tako spat? Rokice v ustih in slinjenje: tudi naš rine rokice v usta pa slinit se je začel kar precej! Za zobke je še prezgodaj tako da ne vem kaj bi bil vzrok. Kar naj, saj mu ne škodi mbd, kje se pa to prijaviš v DM-u? Se splača vianne, kje si pa te slikce našla z rokami?? me prav zanima če se da to kje dobit??? nebi blo švoh...