|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberski lumpiji 08
27.12.2008 23:51:09   
*talcy*
joj vianne ... kje si dobila to stran...sem mojga možeka pripopala gor pa je bilo smeha za znoret user posted image user posted image user posted image  .... tko je smešen ta božiček user posted image  

tud jaz pogrešam stunfek ... upam da so ok tamdol .....

..... v ponedeljek gremo pa mi pa brat s familijo v ZREČE v nek apartma za pet dni user posted image  tko da vas jutri pridem pozdravit do petka me ne bo .....

MIRNO NOČ

6.10.2008 se nama je pridružil najin angelček Tijan

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
28.12.2008 6:36:06   
jolly123
OK, jaz res ne vem več kaj naj naredim in obupujem počasi. Rabim kak nasvet bolj izkušenih, če bo katera vedela kako se spoprijet s tem. OK ugotovila sem da se Taj dere zato, ker bi šel spat in ne zarad kakih krčkov, napenjanja ali česa podobnega. Večinja njegovega dretja je SPANJE. No ampak spravit ga spat...ga hočeš uspavat, se še bolj dere, pol ga moram včasih prav pustit da se nekaj časa dere, da je že tok utrujen, da mi pusti uspavanje. No pa še takrat ko mi ga rata uspavat spi največ 30 minut, pomožnosti moram biti zraven, če ne bi spal samo 5. In valda itak mu ni dost in pol se že zbudi tečen in se spet dere. In tko cel dan. Včeraj mi je uspelo, da mi je spal 3 ure, ampak to je zgledalo tako, da se mi je nonstop zbujal na 15 minut in sem ves ta čas ležala zraven njega in ko se je zbudil, začela pet in ga narahlo tolčt po ritki da je zaspal nazaj. In sem potem mislila OK sej je dolgo spal, zdej ne bo tečen...ja valda. Spet se je drl kot bi ga iz kože ven dajali, on bi še kar spal  user posted image
Jaz res ne vem več kaj naj, ker če ga pustim samega v postelji, ni šans, da spi - čez dan, zvečer ni panike. Mu naredim temo, ugasnem tv, izključim vse moteče dejavnike, da bi ja spal...pa nič. KAJ ŠE??? ČAKAM, DA BO MINILO AL KAJ??

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
   [Brisano sporočilo]
28.12.2008 9:58:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu jolly123)
  Neposredna povezava do sporočila: 1378
28.12.2008 9:59:28   
mbd0411
Vianne!

Jaz imam 5 živčkov iz Baby centra in jih ne potrebujem,ker bolj malo tam kupujem.
Dobiš.
Jaz pa zbiram od dm,mi še tri manjkajo,da lahko izberem dekico.
A ste se prijavile v dm-u in poslale rojstne liste otročkov,se dobi paket plenic in prsne blazinice zastonj.Pa kupončki ugodnih nakupov

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
28.12.2008 10:08:54   
mbd0411
Jolly123,ne vem kako ti naj pomagamo.Tvoj fantič je nekaj posebnega in hoče svojo zadnjo besedouser posted image
Ne vem,moj Nik se še malo igra,ko ga dam v posteljo in sam zaspi.Res pa je,da ne mara teme tako da imam eno malo lučko,ki zelo malo sveti.
Pa v posteljici spi samo ponoči,čez dan je v ležalniku,jajčki ali na kavču.Tako,da ga navadim,da je noč za spanje vpostelji.Tudi nima rad tišine.Najbolj spi,ko se vsi glasno pogovarjamo ali ima radio prižgan,tv....Tudi ne hodimo po prstih,ko spi,pač normalno.
Imamo kolegico,ki je punčka kar naprej jokala skoraj do 1.leta.In to,ko je bila zunaj je bila tiho in seveda gledala,ko pa so šli v hišo se je pa drla.Zdaj pa je pridna 4letnica.
Verjetno mora miniti.
Uboga ti no.
A so vaši tudi tako gibčni?Moj je že pravi akrobat.Na zakonski postelji ga prav lovim,zalagam,pa najdem drugje.V njegovi posteljici pa ga najdem pri vznožjuuser posted image Kaj dela v spanju ne vem.Brca...pa široko je povit,kaj še bo ko ne bo večuser posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
28.12.2008 15:02:22   
Lucka1
talcy in ostale - glede rokic....tud naš user posted image ma rokice kar naprej v ustih - tko v pesti jih spravi in tlači v usta...pa nima veze z lakoto, ker če mu dam joško, jo neče, pa dude tudi ne...pač mu pašejo roke user posted image , pa naj jih liže.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
28.12.2008 15:05:50   
Lucka1
Sicer pa se par dni nisem oglasala, ker je bilo cisto prevec vsega....en dan pri enih starih starsih, drug dan pri drugih, potem par obiskov pri nas in mi na kak obisk.....vmes sem se se jaz spravila plavat!!!!! user posted image user posted image user posted image - sama nase sem ponosna - pa na user posted image tudi, ker je bil obakrat z veseljem sam z user posted image ...jutri pa že spet obiski pri nas user posted image , pojutrisnjem pa mi naokoli...v glavnem vecinoma je prav lusno te dni, kaj ne??

A ve hodite na sprehode tudi ob takem vetru?? Mene minus niti ne moti, ampak veter me pa malo skrbi, ker ne vem, kam vse uspe prepihat....tko da zdej 2 dni user posted image ni bil zunaj, jaz sem si pa vseeno po svoje mal frej vzela.

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
28.12.2008 15:07:13   
Lucka1
AAAAAJAAAAA, SEVEDA ZELIM VSEM SUPER PRAZNIKE IN VSE DOBRO V NOVEM LETU....

DRAGOCENOST ŽIVLJENJA SO TRENUTKI,
KI DAJEJO LEPOTO SPOMINOM
IN SMISEL PRIHODNOSTI....

NAJ JIH BO V PRIHAJAJOČEM LETU ČIMVEČ

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
28.12.2008 16:32:48   
PikicaStonoga
valla in jolly ja shit no sej ne vem kaj naj rečem, vaju čist razumem, sam pomagat ne morem user posted image  jaz vem, ko je bla tijana stara 14 dni in je en teden skup vsak večer jokala non stop po enih 5 ur skupaj kako sem bla zdelana, pa še midva sva jokala zraven, pa počutla sem se nepsosobno, mah kr nisem mogla več ...vama se pa že kr vleče, sploh jolly ...ne vem, očitno bo treba čakat da mine al kaj ...tko da ne vem, ene imate takšne rpobleme, durge drugačne očitno mora tko bit ...user posted image

jaz em utrujena bi šla najraj spat, pa morm zdej spet ene tri ure prevajat ...sej bo a ne kaj češ kar je treba je treba ;)

lep večer!

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
28.12.2008 16:33:51   
PikicaStonoga
lučka ful dobr da si začela plavat ...me pa JAN zaćnemo na telovadbo z dojenčki a ne ;) upam, da si niste premislile, ker jaz se ful veselim ...če mam pra v v spominu, jaz, valla, jolly in laknerš user posted image

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
28.12.2008 16:37:05   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

jolly, nisi edina v tem... moj je tudi čedalje hujši... sploh nisem hotela pisat, ampak sem videla tvoj post. Danes ponoči je spal skupaj samo 1x 1 uro in pol. Drugače pa se zbuja na uro. Tudi prve runde ne odspi več kot 2 uri. Sem čisto povožena. Danes ponoči sem obupala, se zjokala in šla ven iz sobe, ter ga pustila jokat.

Ojoj kriza. Tkole je bilo tudi pri meni na začetku ob treh zjutraj je bilo pa že konec spanja...da se ti zmeša res. Se ti zbuja, ker bi jedel ali kao ne bi več spali...
Moj sicer zdaj vsaj ponoči lepo spi, no prema temu kar je bilo prej, prva runda vsaj 6 ur, druga 3 do 4. Čeprav je druga eno samo stokanje in imam jaz bolj malo od spanja, ampak OK vsaj spi. Kako smo dosegli to spanje...pojma nimam user posted image Vsak večer ista rutina in nisem ga hotla dvignit iz posteljice, smo ga toliko časa gujsali s posteljo vred da je zaspal. Ampak čez dan...pa no go. S tem da se začne dret že ob 6-tih zjutraj in traja lih do 6-tih zvečer.

Kaj pa tvoj čez dan? A spi, al je tud buden?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
28.12.2008 16:42:16   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

lučka ful dobr da si začela plavat ...me pa JAN zaćnemo na telovadbo z dojenčki a ne ;) upam, da si niste premislile, ker jaz se ful veselim ...če mam pra v v spominu, jaz, valla, jolly in laknerš user posted image

Ne, ne si nisem nič premislila, obvezno moramo it, da si malo spremenimo vsakdan.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
   [Brisano sporočilo]
28.12.2008 18:03:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu jolly123)
  Neposredna povezava do sporočila: 1388
28.12.2008 18:08:20   
M_mojca
hej mamice!user posted image
po dolgem času se spet oglašam. sem kar malo lena ratala za pisat, berem vas pa redno!user posted image
O velikosti in teži: naš Nik je 23., ko je bil star točno 2meseca, bil težek 6300g in bil velik 63cm! Pravi velikan je!!user posted image Ga že težko po rokah nosimo. Že podiranje kupčka je ratalo težko! Ampak naš pikec je pač razvajen(...sej vem,kakor smo ga naučili...) in bi bil rad zlo velik po rokah ko je buden.
Joj Jolly123, si pa res boga čez dan! Vsaj ponoči spite, ko pa mi ne... A dudo si mu probala dat?? Jst mu jo založim s pleničko, ker jo slej kot prej vrže ven in potem sledi kričanjeuser posted image
Ja, spanje... saj ne morem rečt, da ni priden, ker je! Čez dan veliko spi! Med urami spanja je buden tam nekje uro in pol, zlo težko kaj več, kvečjemu manj! Ga morem dat spat! To poteka tako, da mu dam za jest, dudo in spat. Pol spi tam nekje 2ure v povprečju. Tako kot ti mbd, ga tud jaz dajem čez dan spat na kavč (na ležalniku noče spat), okoli njega pa je govorjeje, kuhanje, tv,.... PONOČI je pa druga pesem... zvečer gre spat okoli osmih, zaspi tam nekje do pol devete in ponavadi spi tam nekje do polnoči (danes ponoči je do enihuser posted image ), druga runda spanja je od pol enih pa tja do treh če mamo srečo, potem pa tam nekje od pol štirih (ali štirih) do šestih (seveda zahteva jest...user posted image ), sledi pa godrnjanje, jok in negodovanje dokler da mi ni dost in vstanem, ker dudo vztrajno meče ven...
Močno upam da bo kej kmalu začel mal lepše spat ponoči!!
Tiste mamice, ki vam malčki spijo celo noč ali pa vstanete le enkrat, kako se je to začelo pri vas? So user posted image podaljševali spanje al so kar naenkrat začeli tako spat?
Rokice v ustih in slinjenje: tudi naš rine rokice v usta pa slinit se je začel kar precej! Za zobke je še prezgodaj tako da ne vem kaj bi bil vzrok. Kar naj, saj mu ne škodiuser posted image user posted image
mbd, kje se pa to prijaviš v DM-u? Se splačauser posted image
vianne, kje si pa te slikce našla z rokami?? me prav zanima če se da to kje dobit??? nebi blo švoh...user posted image

23.10.2008 je na svet pokukal najin pikec po imenu Nik

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
28.12.2008 18:09:12   
jolly123
Mah moj se tud v vozičku zbudi točno čez pol ure user posted image Sam tam je vsaj tiho in buli v luft, pol mu pa včasih rata, da zaspi nazaj, včasih pa pač ne in gremo domov, ker se men lih za brezveze ne da hodit v tem mrazu. če bi blo poletje pol ni panike.

A si prav zapisuješ dnevnik spanja? Pametno, mogoče bi morala jaz tudi začet, tko bom mogoče vsaj videla napredek, upam da ne bo kakšnih nazadkov user posted image user posted image

Ma ej jaz bom našega kar nehala hvalit, ker ko ga začnem hvalit mam pol spet najmanj 14 dni cel rompompom. Tko da..... pssssst. Dokler ne bomo 100% da je vse OK user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1390
28.12.2008 18:11:54   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

Sem šla pa brat zapiske od Nika, in je bla pri 3 mesecih ista štala. Pol pri 6-ih mesecih pa imam že zapisano, da je prespal 8-10 h v kosu. Torej moram vzdržat še 3 mesece user posted image

Aja kaj pa Nik on zdaj v redu spi ali ti ga še kaj serje? Malo za tolažbo, ko lih dnevnik pišeš, dej mi povej kdaj končno ti je začel spat, pa da ni bil tečen čez dan?

Neposredna povezava do sporočila: 1391
28.12.2008 18:17:34   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: M_mojca

Tiste mamice, ki vam malčki spijo celo noč ali pa vstanete le enkrat, kako se je to začelo pri vas? So user posted image podaljševali spanje al so kar naenkrat začeli tako spat?

Ne vem ti kej pametnega povedat razen da se je kar naenkrat spremenilo. prvič ko je spal 6 ur v kosu sem vstala in hodila gledat kaj mu dogaja, ker nisem mogla verjet, da zdaj nisem že najmanj 15 -krat vstala user posted image Ma fora je bla v tem, da sem bla jaz čist zmučena od nočnega vstajanja in dnevnega tempa, da ga je zvečer uspaval ponavadi mož in on je bil tok trmast da ga ni hotel dvigniti iz postelje ampak ga je samo božal in gujsal in mu pel, ker Taj je pa seveda hotel na joški viset da bi tako zaspal. In pol se je mož tako matral 5 ur....in taj je po 5-tih urah zaspal in spal 7 ur. Po tistem smo čedalje manj rabili ga zvečer gujsat v postelji in čedalje dlje je spal. Zdaj ga skopam, mu dam za jest, odložim v posteljo in grem ven in spi....hvala ne vem komu vsaj za to user posted image
Tko da spat ga damo ob 6-tih 7-ih in spi tam do dveh, potem poje in spi do 5-tih, pol 6-tih in potem je konec s spanjem, samo še dretje user posted image

(odgovor članu M_mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
   [Brisano sporočilo]
28.12.2008 18:27:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu jolly123)
  Neposredna povezava do sporočila: 1393
28.12.2008 18:45:29   
mbd0411
V dm imajo prijavnico.Tudi za user posted image in se dobijo po pošti kupončki ugodnosti.
Za po rojstvu pa pošlješ še poleg prijavnice kopijo rojstnega lista in dobiš kupončke za plenice in škatlo blazinic.
Poglej na internet

(odgovor članu M_mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
28.12.2008 18:48:25   
mbd0411
M_mojca
povezava http://www.babybonus.si/

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
28.12.2008 19:58:47   
janja 27
ojla

sem vam včerja zaželela lepo nočko pa je bil sam kažin pri vasuser posted image user posted image user posted image user posted image
ej pupe dobre steuser posted image user posted image user posted image jaz ne vem če bi zdržala..no seveda bi, če bi bilo treba....ker mi SPIMO...sedaj od 22 h do 7 8 h zjutraj brez bujenja za hranjenje.....user posted image user posted image user posted image čez dan pa mi tko spi po 15 20 minut minut na ležalniku al kavču tko bolj dremucka ampak ni tečka user posted image user posted image user posted image če je zbujena je v ležalniku in se pogovarja, daje rokice v usta nasopazuje itd....joak skoraj nikoli....je pa res da rada dudauser posted image user posted image
jaz sem v dm bonusu sem že prejela plenice in blaziniceuser posted image user posted image user posted image

talcy lepo se mej v zrečahuser posted image user posted image user posted image user posted image

mojca_m naša mi je kr sama polekla najprej 3 urce potem 4 pa 5 itd...nisem nič kaj prevelč uvajala....do  h 8 h spi v košku potem se podoji pa še zraven mene če jaz prej ne ustanem..odvinso no ....enkrat potegne še spat danes se je zbudila in se nahranla in smo vstale pa je potem spala na kavču še eno urco..čist odvisno od dneva....

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
28.12.2008 22:17:35   
Marisha
Živjo vsem skupaj,

no končno smo prišli domov, ker smo se 4 dni potepali pri mojih starših in mi je bilo prav fino.

Moram povedati, da je naš lump kar sam od sebe začel spati celo noč user posted image . Še pred enim tednom smo vstajali 3x na noč zdaj pa že par dni spi od 23h do ca. 7h user posted image . Joj kakšen balzam je to, da lahko prespim celo noč. Upam, da bo tako tudi ostalo.

Drugače smo pa super in že komaj čakamo novo leto user posted image .

Lahko nočko vam želim.

Marisha

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
28.12.2008 23:08:36   
*talcy*
OJLA PUNCE ....
mbd0411 .... evo kot bi jaz pisala glede spanja .... isto je z našim .. podnevi spi v ležalniku in je okol njega rompompom najbolj spi ko imamo obiske  ponoči pa v postelji in lučko ki malo sveti ... mi je pa čez dan pokonci slabi dve urci in pol zaspi tam nekje 45minut ...
glede akrobacije pa tudi mi zalagamo posteljo sto na uro če ga dan tja v svoji postelci pa ga dobim čist kontra obrnjenega user posted image user posted image user posted image kaj dela ponoči pojma nimam user posted image

glede spanja ponoči mi je par dni nazaj spal od 23.00 do 07.00 pol smo popapcali pa spali do 09.30 zdaj odkar je burja pa ponoči ob 03.00 pa ob 07.00 in tja do 10.30 ... ta buraj res fullll vpliva na njega ......

glede teže moj ima pri slabih 3mesecih blizu 7kg.....a je normalno touser posted image user posted image user posted image

NO PUNCE JAZ VAS LEPO POZDRAVLJAM DO SOBOTE, KOT SEM ŽE VČERAJ NAPISALA ,NAS NI, KER GREMO V ZREČE Z BRATOM IN NJEGOVO FAMILIJO ...
LEPO SE MEJTE .... IN ČIMLEPŠE PREŽIVITE PREHOD V LETO 2009 PA VAŠI MALI LUMŠIJI NAJ BODO ČIM MANJ LUMPI user posted image

janja 27 ....se bomo potrudili da se bomo imeli luštno user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil *talcy* -- 28.12.2008 23:11:10 >

6.10.2008 se nama je pridružil najin angelček Tijan

(odgovor članu Marisha)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
29.12.2008 7:20:07   
jolly123
Jutro vsem!

Valla kakšna je bila noč? Upam, da boljša, ker se je malo naspal čez dan.

jaz sem našega včeraj dala potem v varstvo k mojim, sem bila vesela, ker imam kao fraj večer in jutro. Pol mi je blo pa zvečer dolgčas, ker ni blo Taja. Mater sem smotana user posted image

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
   [Brisano sporočilo]
29.12.2008 9:07:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu jolly123)
  Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.