|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberski lumpiji 08
30.12.2008 12:51:21   
Lucka1
mandek jaz sem tudi brez besed.... ne morem verjeti da res obstajajo taki ljudje.....in to še sorodniki???? user posted image user posted image user posted image
se pa strinjam z Janjo 27  - " vse se vrača vse se plača...."  GROZA!
V novem letu vam zelim da cimprej najdete tisto kar iscete - mi smo se selili avgusta in smo iskali 4 mesece, da smo nasli. Privoščim vam, da najdete cimrpej !! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
   [Brisano sporočilo]
30.12.2008 14:16:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu janja 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 1427
30.12.2008 17:52:21   
PikicaStonoga
Mandek, držim pesti, da čimprej najdete ...in ti pošiljam en objemček!

Kakšno zatišje ...user posted image
jaz sem bla pa dans ful pridna, sem vse oprala in obesila (3 pralne stroje), skuhala in pospravila najino garsonjerco user posted image  in šla ven za 45 min ...mater je mrazuser posted image

Pa ve? Kaj ste počele s svojimi user posted image ? Verjetno vas je veliko, ki imate svoje drage tud doma, pa se zato manj oglašate ...čist razumljivo ...kaj bi jaz dalal, da bi bil moj doma ...pa je skuru ves dopust ...kaj češ ;) Sej s 1.1. bo spet nov dopust ;)

Papa!

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
30.12.2008 19:46:33   
PikicaStonoga
A ma katera kje pri roki kakšno slikco kako držati otroka v čebričku? Jaz sem do zdaj vedno kopala v banjici, danes prvič v čebričku, pa sem bla tok štorasta ...tamala kr ni hotla sedet, se je kr z nogama odrivala ...pol nama je nekak uspelo, da se je usedla na mojo dlan ...ne vem no ...kakšen nasvet??? Rada bi od zdaj naprej kopala v čebričku ;)

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
30.12.2008 22:51:59   
mbd0411
user posted image

Ničesar ne bomo videli oditi,
pa vendar bo leto odšlo.
Ničesar ne bomo videli priti,
pa vendar bo novo tu.
Začnite ga v duhu radosti,
mladostne kreposti
in starostne modrosti.

Srečno 2009

user posted image

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

Neposredna povezava do sporočila: 1430
31.12.2008 5:57:21   
stunfek
Srecno Novo Leto 2009 zelim prav vsem vam in vasim zakladkom :)

Malo dolgo se nisem javila - kaj pa vem, cas kjar tece nic ne rece :) in res je, moj si je vzel frej in je doma in sem potem bolj malo online pa se Anoushka ima solske pocitnice od 20.12. do 5.1.

Akash je v redu. Priden. Zbudi se enkrat na noc (okoli 3. 4. ure) vendar imamo se kaksno noc sem ter tja, kose zbuja na dve uri. Je ze vedno na dve uri, vcasih 3 in se vedno smo na 120 obcasno 150 ml :) Zdaj se vsi tolk smejijo, a ne...moj se smeje sto na uro, sploh kadar je siten, da ne morem biti nic huda nanj :)
Z desno rokico ful grabi stvari, leva je se malo zaspana :) Kkolk so zdaj lustni ne, k se tolk dogaja :)

Vceraj sem letela v Delhi uredit za priglasitev Akashevega rojstva v naso maticno knjigo na slovenski ambasadi, med drugim tudi zato, da dobim tisti drugi del porodniske :) pa seveda vloga za potni list - pozabila sem pa vzeti slike in jih  moram naknadno poslat.

Za danes ne planiramo prav nic. Bomo doma in se bomo polhkali :) Kako je vse drugace, ko je moz malo frej in doma. Smo ze pozabili kolk se imamo radi, ce smo vsi skupaj :)
SIcer pa mi zdaj Akasha veckrat popazi Venkateshwari, ki se je iz kuharce prelevila tudi v babysiterko. Ko sem sla v Delhi ga je tudi skopala (sicer na indijski nacin, kjer se otroci ful derejo) in dala spat in vse. Mislim, da jo je mali ze popolnoma ocaral in ovil okoli prsta tako, da ga zdaj mirne duse pustim z njo kadarkoli je potrebno. Bom pripopala eno slikco Akasha z njo :) da boste videli to eksotiko :)

user posted image

Cas res hitro mineva...po 5.1. bom pa lahko spet vec na RR "visela" :) Hvala vsem, ki ste me malo pogresale....kar dobro dene to prebrat user posted image

Mandek, zelim ti, da cimprej najdes stanovanje. Drzi ze punca...misim nate. Res ni lepo, kar se ti dogaja.

OK, lepo bodite vse in fino praznujte danes...nasi cukrcki bodo pa itak vsi prespali svoje prvo novo leto (ok, vsaj vecina) :)

pa pa

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
31.12.2008 11:06:52   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

IZVIRNO SPOROČILO: janja 27

tiste k ste z nami že čist od začetka se pravi feb.08 sem videla da je PIKICA 5 k je bila na začetku z nami pa nas je potem zapustila user posted image user posted image user posted image user posted image postala mamica dvem sončkom MAJ IN TAJuser posted image user posted image user posted image

ooo, kera lepa novica!!! user posted image user posted image user posted image

O to je pa res lepa novica user posted image user posted image

Mandek joj tebi pa tudi ni lahko. Upam in držim pesti da čimprej najdete to stanovanje, ker tole je pa res kriza počasi. Škoda da nisi kje bližje, da bi lahko vsaj k nam prišla čez dan.

Jaz sem že naredila francosko solato, zdaj delam palačinke, da bova imela za silvestrsko večerjo špinačne kanelone s francosko solato.

Drugače pa vsem eno VESELO, SREČNO IN ZDRAVO NOVO LETO !!

Neposredna povezava do sporočila: 1432
31.12.2008 11:42:39   
janja 27
Ponovno lučke bomo zdaj prižgali,
se spomnili preteklih dni,
vse slabo bomo pozabili,
zapomnili vse dobre si stvari.
Zato zdaj sezimo si v roke,
zazrimo si v oči,
zaželimo si sreče, zdravja,
v letu, ki kmalu se rodi.
Ko se prižgejo praznične luči
sredi bele, mrzle zime,
prijateljstvo ogreje nam dlani
in želje vzpne se iz srca v višine .
Vse kar je slabo, z novim letom naj zbledi!
Vse kar je dobro, naj za vekomaj ostane!
Vse kar je lepo, naj raste in cveti!

S R E Č N O 2009user posted image user posted image user posted image

user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
31.12.2008 11:46:05   
janja 27
 mi bomo tud praznovali pri nas domauser posted image user posted image user posted image
jaz delam večerjo in vse kar pride še zravenuser posted image user posted image user posted image user posted image

stunfek lepo te je sliŠati po dolgem času in da si okuser posted image user posted image user posted image akash je že pravi dojenček v objemu indijkeuser posted image user posted image user posted image kolk mi je cool videt te ljudi user posted image user posted image user posted image meni so tolk zanimivi....če bi bile cenejše letalske karte pa bi se dobile enkrat na srečanju oktoberkeuser posted image user posted image user posted image user posted image MAL HECAuser posted image user posted image user posted image

metka je ok , vročina ji  je padla tko da že veselo miga na igralni podlogi in se pogovarja z metuljčkom in zajčkomuser posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
31.12.2008 11:47:49   
janja 27

JUTRI PRAZNUJE SVOJ

user posted image user posted image user posted image user posted image   DRUGI MESEC  user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

NIK  od  mamice  SONČNICa24

user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
31.12.2008 11:49:47   
janja 27

JUTRI  PRAZNUJE SVOJ

TRETJI MESEC 

user posted image user posted image user posted image

HANA  od mamici LAKRNEŠ

TIBOR od  mamici  VIANNE

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
   [Brisano sporočilo]
31.12.2008 11:52:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu janja 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 1437
31.12.2008 15:34:15   
Lovely
Hej punce,

še na kratko z moje strani najlepše želje za 2009, veliko otroških nasmehov, sončnih žarkov in izpolnjenih skritih želja ampak le toliko, da boste mirni in srečni user posted image

Mi uživamo sami doma, sicer malo pogrešamo snegec, pa vseeno bo, ker je tak mraz...

Mandek, vse se vrača vse se plača, ti samo pri sebi ne dovoli, da imaš negativno energijo - ne sovraži in ne obsojaj, ker kdo smo mi da sodimo... Bo že še prišla na svoje, boš videla, to je enostavno zakon vesolja. Ne vem kaj misli, ekrat ko bo stara bo odvisna od vas... Ti imaš svojo srečo v štručki in možičku, ti si zmagovalka. Srečno!

ps: jaz dobila mestro. Auč. Sem se kar malo razvadila in je prav ni č nisem pogrešala...

Lovely

Neposredna povezava do sporočila: 1438
31.12.2008 17:20:36   
M_mojca
Spet prihaja novo leto, v meglo sprva še ujeto, le tipaje skozenj gremo. Staro leto bo minilo, zadnje dalo bo darilo, up na lepše boljše čase, ki le dobro vleče nase!
SREČNO 2009 VSEM SKUPAJ!!

Lepo silvestrujte!!

23.10.2008 je na svet pokukal najin pikec po imenu Nik

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
31.12.2008 19:17:50   
mbd0411
Upam,da lepo praznujete,se veselite novega,pošteno zaplešite,spijte kaj konkretnega....
V glavnem lepo se imejte in veliko se smejte

SREČNO

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu M_mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
31.12.2008 22:50:40   
tanja29

TUDI Z MOJE STRANI ŽELIM VSEM OKTOBERKAM IN DOJENČKOM VELIKO ZDRAVJA, SREČE IN POLNO OBJEMČKOV V NOVEM LETU 2009

LP TANJA

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
31.12.2008 23:17:30   
lena35
Spet prihaja novo leto,
v meglo sprva še ujeto.
Kaj prinaša, še ne vemo,
le tipaje skozenj gremo.
Staro leto bo minilo,
zadnje dalo bo darilo –
up na lepše, boljše čase,
ki le dobro vleče nase!

(odgovor članu tanja29)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
1.1.2009 10:45:26   
jana84
Jaz vam zelo na hitrco voščim prečudovito leto, ki nam je prišlo naproti.

Veselim se s Pikico5, ker se še prav dobro spomnim kako ji je bilo hudo. Ob tem pa se spomnim, da je sedaj točno eno leto, ker sva midva z dragim izgubila najino prvo pikico...Vendar očitno nam je Bog rpipravil drugačno pot in sva kaj hitro dobila najinega sinčka, ki sedaj lepo nina...

Sočustvujem z Mandkom, si niti ne predstavljam kako se mora počutiti...Nekateri ljudje res nimajo srca in da o pameti niti ne govorimo: sredi zime spoditi iz stanovanja lastno vnukinjo, ki nima niti 3 mesece? Kot ubogi Jezušček, ko njegovi starši niso imeli kam iti...Ampak dejstvo, pa naj bo še tako kruto, je da se vedno najde rešitev, pa čeprav je še tako nevidna...

Ga moram pohvaliti, je zelo priden, 30.12.08 smo bili na pregledu kolkov in so super, zdravnik je rekel, da so za v učbenik! user posted image

Je pa naš miško silvestrovo kar lepo prespančkal. Je spal od 20h pa do 5h, tako da smo se tudi mi, ki smo pričakali novo leto budni lahko nato še malo odspali. Potem pa je po hranjenju spal še eno urco v posteljici, potem pa do 8h pri tatu na trebuhu...Naš mali crtonček...

Tako, sedaj pa bom počasi šla, ker slutim, da se bo začel naš piščanček kmalu prebujat...
Lepo se imejte...

(odgovor članu lena35)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
1.1.2009 10:45:37   
PikicaStonoga
DOBRO JUTRO!!!!!!!

Kako ste silvestrovale? Mi smo bili pri moževih starših, prišla je še ena njegova sestra z družino in stric in teta iz Italije, ki še nista videla Tijane. Zaradso njiju dveh sva se odoločila silvestrovati tam.

Tijana je zvečer jokala kot še nikoli, saj mi je prej dva dni čez dan zelo slaob spala in je bila utrujena, lačna, pa ni hotla jest, grozno je bilo ...(po drugi strani pa priložnost, da smo se mi trije za nekaj ur umaknili v sobo, saj smo se pred nekaj dnevi ful skregali z moževimi starši in nama ni blo, da sva pri njih za novo leto, ampak to je spet druga zgodba, kaj in kako) 
Ko je bo pol desetih piška kočno zaspala, je spala rekordnih 8 ur, do pol šestih zjutraj, se najedla in zaspala še do pol devetihuser posted image .

ZLATA JE NAJINA PIKICA! TOK JO MAVA RADA. OB POLNOČI SVA TUD NJO ŠLA POLUPČKAT  IN JI POVEDAT, DA BO 2009 NAŠE LETO! user posted image user posted image user posted image

Kakšne imate kaj plane za 2009? Kakše novoletne zaobljube?
Jaz si želim, da bi končno začela pisati magistrsko nalogo, da bi bila malo bližje končanju študija in da bi se preselili v našo hiško, da bi Tijana, ko bo ravno dovolj velika, lahko kobacala po travi, se kopala v mini bazenčku ali se igrala v peskovniku, moj brat pa ji je obljubil, da ji bo iz lesa naredil gugalnico ...

Lovely, a ti pa kr menstro ...meni se je pa ravno pred božičem zdelo, da imam ful sluzi in bi znala bit ovulacija ...no, če imam prav, bi znala okol 7. JAN dobit menstro ...bomo vidli...

drugače pa če ne bi bila tok finančno na dnu trenutno, bi se kr še za drugega dojenčka odločila ...pa bo zgleda treba it mal vmes v službo za kako leto, pa potem naročit novega ;) sicer pa je tud od menstre odvisno al sploh lahko zdej zanosim al ne ...v vsakem primeru bomo še letos začeli delat dojenčka, konec leta, ker bi rada, da je rojen med JUL-OKT 2010 ;) To pa pomeni ravno eno leto službe vmes ;) še katera planira delat user posted image  letos?

Moj možek je šel zdej na probno vožnjo in da obrazložit stricu, kako uporabljat GPS. Pa da se z njim dogovori, kdaj bo prišel, ker nama bo v hiški polagal ploščiceuser posted image

Potem bomo pa šli malo na sprehod. Snegec pada, a pri vas tud? men je ful lepo zunaj ...samo ne vem še kako bomo, če bo sploh lahko se šlo ven z vozičkom, ker kengurujčka nisem s sabo prinesla, ker nisem snega pričakovala ...a je bil napovedan, nisme nič spremljala vremenske ...

razpišite se torej malo, kako in kaj v 2009!

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu lena35)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
1.1.2009 11:57:57   
Lucka1
SREEEEEEEEEEEEEČNO 2009

PREDVSEM ZDRAVJA POLNO - no, vsaj mi si to želimo, ostalo potem pride samo, se mi zdi user posted image

Pa seveda kako skrito željo, ki se bo uresničilauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1445
1.1.2009 11:58:49   
Lucka1
ja, pa eno dobro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vsem v novem letu 2009 danes skuham jaz - dobra kava je zlata vredna, ne?

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
1.1.2009 12:34:29   
blanka1
ojla
no mi se nismo kaj veliko oglasali ker je nasa mala dobila velike krce in smo jo veliko nosli.
no novo leto sva mi2 kar sama prebedela najin sonček pa je spal, pa ne za dolgouser posted image

zaobljube 2009

tud jaz bi rada sla se delat za eno leto in tud jazbi najraje imela od jun- oktobra pikica stonoga.
no v2009 pa mogce se porokoa- bomo videli kako bo financno- no takrat bi se porocila septebra.
in se ena zaobljuba da se spravim nekaj kg dol

SREČNO NOVO LETO 2009

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
1.1.2009 13:09:25   
evelin
V večeru tihem pridna roka nežno,
gladko nit prepleta,
čudovite vzorce splete,
polne sanj in domišljije,
kot da niti življenja vije.

Dobre želje združi v zvezde,
srečo v sonce oblikuje,
nato pa robu bele čipke cvetove upanja nasuje.

Tako ljubeče naj usoda stke ti dneve v novem letu.
Skrbno trenutke naj izbira,
previdno naj poti ubira.

Na pragu novega leta naj ti čas nakloni:
spoznati prave ljudi,
izbrati prave reči,
ubrati prave poti in
v sebi in drugih najti le dobre stvari.

SREČNO 2009

27.10.2008 se je rodila naša pikica Maša :)
30.11.2011 se je rodila naša bibica Žana :)

(odgovor članu blanka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
1.1.2009 13:20:22   
evelin
Mi smo silvestrovo preživeli kar doma. Bila je prav posebna noč saj je našauser posted image  prespala noč brez zbujanja in sicer od 22.00-6.10user posted image user posted image . Tudi mi planiramo za letos, tako da bi bilo potem poleti 2010. Letos pa pričnemo še z izgradnjo našega novega doma - jupiiiiiiiiiii.
Upam da se nam in vam uresničijo vse skrite želje

27.10.2008 se je rodila naša pikica Maša :)
30.11.2011 se je rodila naša bibica Žana :)

(odgovor članu evelin)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
1.1.2009 14:12:41   
vianne
Najprej želim vsem srečno, zdravno, veselo, 2009!!!!!!!

user posted image

Mi3 pa smo prespali silvestrski večer. Spat smo šli že ob desetih, ob polniči so nas zbudile petarde in rakete. Smo se polupčkali, nazaj zaspali do štirih ... vglavnem meni je bilo lepo. Še pred tem sem naredila silvestrsko večerjo (tortilje). Drugo leto bomo spet to ponovili tako se nam je dopadlo user posted image .

O Štunfek pozdravljena po dolgem času!!!

Janja27 lepo da je metka že O.K.

Mandek držim pesti, da čim prej najdete stanovanje in zaživite kot prava, srečna družina!!!!user posted image

Plani za 2009: selitev v novo hišo (to je ta glavni plan), malo v službo po štiri ure, drugače pa uživat in se imet radi. Kar se tiče šeenega dojenčka ... me že mika (ha tudi ime sem že izbrala, bo punčka user posted image ) in če bo, tudi čim prej. Najraje šeenega oktoberčka.

Kaj naj vam še povem... pri nas je do predkratkim tudi snežilo, drugače pa imamo tak umirjen dan. Moja dva spita. Eden na kavču, drugi v zibelki.

Ja danes smo stari tri mesece in upam, da je konec s krčki!!!
Tako, da sem si danes skuhala Divko in jo z užitkom spila (do sedaj nisem zaradi mleka). Jaz drugače ne pijem kave. Mi lepo diši ampak slaba pa je kot user posted image .

Tako sedaj pa grem malo prelistat ta glavni katalog Neckermann. Je kar debel pa mi bo vzelo precej časa user posted image .

Lepo se imejte še naprej in se vam danes morda še kaj oglasim!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?