Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 23.12.2008 20:38:16
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
Mamice, atiji in dojenčki! Vsem skupaj miren božič in srečno 2009! PikicaStonoga Tijana Božiček :)
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 23.12.2008 22:18:46
|
|
|
|
timnala
|
Voščilo od nas
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 23.12.2008 23:15:33
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
Tako, da vam zaželim mirno noč s čim več spanja ...jaz sem spakirala vse za jutri, ko do nedelje odhajamo k mojim na Štajersko Pa poslala sem e-voščilo, Dream, sem kr zvoj verz uporabila, mi ni blo treba nič po netu brskat ...thanks prav mi je prišel ... NOČKO VSEM!!!!!!!!!!
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 24.12.2008 6:57:05
|
|
|
|
mbd0411
|
S TOPLINO BOŽIČ NAJ VAS GREJE, NAJ VEZ DRUŽINSKO UTRDI! A NOVO LETO NAJ ZASEJE, KAR VAŠE SI SRCE ŽELI. LJUBEZEN,ZDRAVJE IN OBILJE BOGATO NAJ VAM OBRODI, A VSE ZAČRTANE NAJ CILJE V USPEH USODA SPREMENI VESELE BOŽIČNE PRAZNIKE IN VSE DOBRO V NOVEM LETU, DA BI BILO LETO 2009 PRAVO, DA BI BILO LETO ZDRAVO, VELIKO RADOSTNIH DNI, NAJ NOVO LETO PODARI.
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 24.12.2008 7:26:35
|
|
|
|
corti
|
Dobro jutro vsem! Naš mala še spančka....oči je šel v službo....mamica pa pospravljat! Jolly ti kar prileti....tudi prez Tajkota lahko! Samo pokliči prej, da bom zazih doma! Punce vse ki se odpravljate na dopust, vam zaželim lepe božične praznike ter srečno in zdravo novo leto!
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 24.12.2008 7:33:43
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga Hej! Torej smo ugotovila, da je od moje sestrične otrokec utrujen, zaspan, pa ne more in joka ...zdaj pa kako naprej ...kaj narediti, da neha jokati in dejasnko zaspi? ;) To je pa tudi pri nas problem. Zvečer gre zdaj brez problema spat, čez dan se pa dere kot zmešan, za spat pa ni šans, pol pa zaspi za 20 minut pa je še bolj tečen kot prej,ker se valda ni dost naspal.
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 24.12.2008 8:11:19
|
|
|
|
jolly123
|
Dajte mi nekaj povedat kaj človek lahko nardi, da bolje spi. Čajčki in tuški ne pomagajo. Namreč tok sem že zjebana, da ponoči sploh spat ne morem, se skoz zbujam na uro, tud če vsi okol mene spijo. Pol sem pa čist tečna in zoprna, ker spim na obroke. Najraje bi vzela uspavalni tablet, sam pol se bojim, da bom prespala Tajkotovo budnico
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 24.12.2008 8:32:58
|
|
|
|
Dream
|
Dobro jutro! Danes sem pa čisto naspidirana in vam lahko skuham cela vedra Sebi sem jo skuhala še preden se je Matic zbudil. Spal je od 21h-8h v enem kosu!!! Sem mislila, da je že kaj narobe... Pa je očitno samo spal kot srečen. že nekaj dni ugotavljam, da imamo samo 4 obroke dvevno in pač zvečer poje malo več. Je še pri kateri tako? Jolly123, kaj pa če bi vzela Persen? No, ne vem pa, če se lahko jemlje ob dojenju... Meni zvečer načeloma pomaga vroče mleko.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.12.2008 8:34:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 24.12.2008 13:08:41
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
valla, upam, da boš v miru spila kavico ;) držim pesti jolly 123, kot ti je svetovala že Dream probaj z vročim mlekom, ki mu dodaš med midve sva ble pa danes terenske - v službo iskat en božični paket (mal kavice, pršutka, sadje pa čokoladice kot dobimo vsako leto), potem na EU sva ji dale delat potni list, pa na geodetsko oddat ene papirje za hiško pa v vrtec izpolnit prijavo, pa je rekla da imajo aprila komisijo in da zvem, čeprav slabo kaže ...vzamejo jih 16, prijav je že zdaj okol 50 :(, menda župan razmišlja o tem, da bi še en oddelek odprl za te majčkene UPAM da bi blo lažje dobit mesto - no zdej sva pa v LJ pa pikica še kr spi že tri ure in pol, pa skoz sem trepetala kje se mi bo vmes zbudila, pa se bo treba znajt da jo nahranim ...op mojem bi kr v avtu mogla dat zizat počakava možeka, ki danes dela skrajšano do treh in letimo na štajersko do nedelje ;) zdej dobim še obisk, ker sem sama (sta tast in tašča še v službi), pride sestrična, se že dolgo nismo vidle, pa danes konča ob enih tako pa se zvečer al pa iz štajerske kej javim ;) še dobr da je mojmu atiju pred dvema letoma miklavž prinesel računalnik, njegov prvi pri njegovih 62 letih! No zdje pri 64ih zna uporabljat internet, pa pošiljat maile pa z mano se menit po MSN pa še kaj ...vse se je nauču ma ful voljo pa pojma ni mel še računalnika ni znal prižgat in ugansit ;) faca moj ati nč grem se bo po moejm kmal zbudila ...zdje mi je pa že dolgčas ...ker sem sama ona pa tolk spi ;) Lep dan!
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 24.12.2008 14:42:59
|
|
|
|
Lovely
|
Dan, Jolly, ful je enih zeliščnih zadev za pomiritev, jaz sem že pojedla ene par teh zeliščnih Persenov (Lekova domača lekarna) ampak pred nosečnosto, ne vem kako gre skupaj z dojenjem ampak sigurno piše. Ali pa kak čaj... Mi uživamo, moji so odpovedali obisk na kosilu, ker so prehlajeni mi pa Inyo ful čuvamo tako da jim bomo hrano poslali po mojem bratu, ker smo že vse nakupili in sami niti pod razno ne bi mogli pojest... Vsem želim miren Božič v krogu najbližjih. Letos je najlepši Božič. Tudi vsem skupaj hvala za vse skupne urice, mi je bilo do zdaj zelo prijetno v vaši družbi
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 24.12.2008 16:01:25
|
|
|
|
evelin
|
VESELE BOŽIČNE PRAZNIKE IN SREČNO, USPEŠNO TER ZDRAVO NOVO LETO 2009!!!
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 24.12.2008 16:31:34
|
|
|
|
janja 27
|
JUTRI PRAZNUJE SVOJ DRUGI MESEC TIJANA od mamice PIKICASTONOGA AKASH od mamice STUNFEK ]
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 24.12.2008 16:36:58
|
|
|
|
janja 27
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 24.12.2008 17:09:31
|
|
|
|
tanja29
|
Hey hey. Tudi z moje strani želiva skupaj z Manco vesele božične praznike in veliko nasmejanih obrazkov naših malčkov. Tudi meni je lepo kramljat z vami... Pozdravček, Tanja
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 24.12.2008 18:36:41
|
|
|
|
vianne
|
Pozdravljene ... ... kako ste? Upam, da tudi ve tako lepo kot jaz. Sem zelo srečna saj bo moj imel naslednji teden tri dni dopust!!!!!!!!! V službo bo moral le če bo nuja (če se kaj pokvari - je vzdrževalec). Drugače je naš škratolin priden (trkam na les). Trenutno spi! Jaz sem vas prišla malo pokukat kako ste. Na netu (potiho da ga ne zbudim) poslušam radio Capris in čakam 18.00 uro ko se bo pričelo vrteti 100 božičnih pesmi brez govornih prekinitev. Smrečica je že postavljena. Imamo tako malo umetno. Ko jo priključiš se konice iglic svetijo v različnih barvah. Jaz sem zelo proti sečnji dreves za takšne namene. Je pa moj zadnjič gledal oddajo od kitov ... skratka vmes je bil komentar, da kiti (ki so sesalci) da bi bili zelo srečni, če bi imeli adaptirano mleko, saj naj bi se telo čistilo skozi mleko in tako mladiči dobijo vso tisto "svinjarijo". Mi je dalo kar malo misliti ... potem smo na istem tudi me. Sem to ugotovitev povedala mami in je rekla, da včasih so ženske ki so bile veliko bolne imele več otrok, da so prišle bolj k zdravju ... hmmm Če sebe prečekiram imam sama sedaj po porodu lepšo kožo, glivice na nogah so čudežno izginile, iz nosa se mi veliko izloča strjena zelena služ (že dober mesec in nisem bila nič bolna - se mi zdi kot da bi se mi čistila glava od vseh bolezni do sedaj). Evo so začeli vrteti pesmice na Caprisu Danes so bili moji na obisku po dolgem času. Najprej je bil brat bolan (driska in bruhanje) pa niso hoteli kakšnega bacila prinesti. No potem pa je še mama nekaj začela krehati. Joj kako so bili žalostni ko niso mogli obiskati ta malega hja in mene seveda. Ma če ni folk nor. Tako petardo se sedaj vrgli, da sem mislila, da je bomba . Se je tamali zbudil... ga grem hitro uspavat.... Že spi nazaj. Sem ga samo malo pobožala in zibelko zajungala ... angelček. Pa psi se mi smilijo. Tako lajajo. Pri naših doma imajo nemškega ovčarja in sedaj v času petard se mu bo zmešalo. Ga imajo zaprtega v garaži pa še ga je strah. No trenutno se vrti Last Christmas od Wham (poje George Michael) Glede gužve v vrtcu je tudi pri nas problem... upam, da bom imela srečo. Ne vem kako tretirajo tiste ki bi bili v vrtcu le pet ur saj tuhtam da bi tri leta koritila delavnik za štiri ure. Kje je pa naš Štunfek? Se mi zdi da se že dolgo ni javila ... Sedaj pa se vrti Doris Day - Let It Snow! Let It Snow! Let It Snow! Jaz pa upam, da bom morda imela kakšen dan možnosi iti smučati na bližnje smučišče Sviščaki. Jutri je otvoritev!!! No sedaj pa poje latino lover Jan Plestenjak - Za božič bom sam Hja še kaj bi vam lahko povedala... ma ne bom več nakladala Želim vam le še
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 25.12.2008 15:44:25
|
|
|
|
mbd0411
|
Pri nas pa sneži Kar sama tu strašim. Dajte mal vstat od mize Lepo praznujte
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 25.12.2008 16:52:03
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
Tud pri nas sneži :) V Savinjski ...smo šle s Tijano kljub vsemu na sneg z dežnikom pa mal smo se poslikale ;) Kako ste drugače? Jaz sme prehlajeno - spet- moj mož je še bolj prehrajen , ati tud kašlja nekaj, ammi na pol brez glasu ...kaj je to zdej ...vsi bolani ...
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 25.12.2008 19:01:29
|
|
|
|
vianne
|
Ja pa kje ste vse ... je pa res pravo zatišje!!! No, no saj je prav. To pomeni, da se vsi cartate in uživate! Pri nas pa ne sneži ampak piha burja... Lep dan vam želim še naprej.
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 25.12.2008 21:42:13
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
Da vam vsem oktobrkam zaželim mirno noč ... res je zatišje in prav je tako, prav je, da pocartate s svojimi družinicami ...jaz bi se tud, pa je možek tok bolan, da leži in ne more nič, je šel spat že pred dvema urama, jaz sem pa še film pogledala ...mojo pikico mal ati pa mami po rokah nosita in sem tud jaz zdej med prazniki mal fraj ... kot sem rekla ...mirno nočko pa se kaj beremo ...
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 25.12.2008 21:44:00
|
|
|
|
mbd0411
|
Ja v Savinjski je snežilo,pa je žal nehalo. Je pa mrzlo. Mislim,da mam kako kilo več tako jem že ves dan.Groza no.
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 25.12.2008 22:57:49
|
|
|
|
corti
|
Da se vam še jaz malo javim! Mi pa smo si danes privoščili izlet na morje in res mi ni žal! Bilo je tako lepo....je Hanna kar skoz spala...sem jo morala celo zbudit, da je pojedla flaško, pa še to je jedla na pol v spaanju.... Ko pa smo se vračali nazaj domov...je skoraj več kot pol poti snežilo! In smo iz 11stopinj padli na -2 stopinji ko smo prispeli! Bilo je res super!! Vidim da je ful zatišja tukaj gor...pa saj je prav...očitno ste vse v krogu družine! Ja res je da se stunfek žedolgo ni oglasila....mogoče le uživa in ima svojega moža doma...vsaj te dni! Nič zdaj pa grem počasi v posteljo...Lepe sanje!
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 26.12.2008 7:35:48
|
|
|
|
tanja29
|
Dobro jutro vsem! Evo za vse... Danes je pa naša pikica prespala prvo nočko sama v svoji sobici. Zaspala je ob 11-ih, jedle sva ob dveh zjutraj, pa je spala do šestih, zdaj pa spet spi v svoji sobici. Upam da ste lepo praznovali božič in da niso preveč prepolni želodčki. Pri nas je tudi včeraj snežilo (okolica Ljubljane), ampak ga je nažalost le za vzorec. Jaz si pa želim, da bi bilo veliiiko snegeca, ker zimo obožujem. No, zdaj pa grem, pa se tipkamo še kaj... Uživajte s svojimi malčki in
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 26.12.2008 7:38:30
|
|
|
|
tanja29
|
Aja, pa vse najboljše Taju in Urošu za tretji mali rojstni dan .
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?