|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberski lumpiji 08
3.12.2008 18:36:49   
jolly123
Če slučajno rabite že kakšno idejo za darila za novo leto, v našem društvu mamo ful lepe, ampak res ful lepe koledarje z motivi kužkov in muckov. Ves izkupiček gre za brezdomne živalce...tko da vsaj enga naročte prosim ;)

http://www.zverca.si/

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 776
3.12.2008 18:39:32   
*talcy*
o no stunfek user posted image user posted image user posted image  sam da si dobila mlekca user posted image user posted image user posted image  boš povedala če bo kaj bolje!!!??? ma kako je pa čez dan s hranjenjem???

sonček75 ..... o madona 3kg v dveh mesecih vi pa ste korenjaki in pol user posted image  user posted image

sean....ne sekiraj se če bi bil lačen bi ga sigurno slišali user posted image user posted image user posted image  .... ti bo že povedal če bo lačen ...

ma mislim da če je otrok dojen da ni treba da kaka ne vem kolko eni več eni manj imam pa prijateljico ki doji pa je otrok star pol leta pa pravi da ona skor ne ve kaj je kakanje...od samega začetka da ji skoraj nič ne kaka pa nima krčkov in ne nič user posted image  kdo razume .....

6.10.2008 se nama je pridružil najin angelček Tijan

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 777
3.12.2008 18:52:44   
jolly123
Midva sva bila pa danes pri mojih na obisku, da se jaz lahko v miru učim, ker imam januarja un ta smotan izpit, ki sem ga ruknila. januar bo hitro tu, pa je treba že zdaj začeti. No naš Taj je mel danes dopoldne en ultra tečen dan, da je moja mami skor obupala, je rekla, da za takega otroka rabiš osem parov rok za čuvat in ne samo enega  user posted image V treh urah ko sem se jaz učila, namreč reva ni uspela it ne na wc, ne jest, ne pit...pol sem ga pa jaz v roke vzela, da je šla ona kosilo narest in mi ga je uspelo uspavati za tri ure. Ampak to je zgledalo tako, da sem morala tri ure ležat zraven njega in ga vsakič ko se je hotel zbuditi in je  začel kremžiti svojo faco v jok, začeti gujsati in trepljati po ritki da je zaspal nazaj...no ampak potem ko se je pa naspal je bil pa tako dobre volje, da je eno uro pa pol ležal v igralnem centru in se pogovarjal z medvedki.  user posted image
OK zdaj vemo...joka se ker je zaspan...smo ugotovili že zdavnaj, sam kaj ko noče spat in da je danes spal, je bila zgolj sreča, včasih se lahko na trepalnice postavimo pa on ne spi...??

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 778
   [Brisano sporočilo]
3.12.2008 20:21:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu jolly123)
  Neposredna povezava do sporočila: 779
3.12.2008 20:34:04   
*talcy*
jah jolly dobra si no da takole vzdržiš jaz popizdim že če mal cmihauser posted image

ponoči ima tud moj prav ledene rokice ker si pač deko zbrca s sebe in je od pasu gor brez dekice ,zdaj mu pa stavim že tri dni rokavičke in je superuser posted image
sicer pa si bomo danes oblekli spalno vrečo pa bomo videli kako bo

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 780
3.12.2008 20:34:29   
laknerš

IZVIRNO SPOROČILO: valla.

laknerš, kako ste pa kaj s plenicami ponoči pri tastarejši? Mi smo jih ukinili 1 mesec nazaj, pa je super user posted image

ja tudi mi smo jih ukinili približno en mesec nazaj, pa moram potrkat, ni bila še nikoli polulana. se vedno zbudi in gre na kahlico. me je pa zelo presenetilo ko je kar naenkrat rekla da je sedaj dovolj velika da gre spat brez pleničke. sva z mojim kar debelo pogledala, saj sva hotela počakati do novega leta. in od tistega večera smo brez. 

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 781
3.12.2008 21:18:28   
sonček75
STUNFEK-Pediatrinja je rekla,da dokler dokaj tekoče kaka ni nobenega problema,čeprav me malo skrbi kaj bo šele potem ko bomo začeli uvajati tudi drugo hrano.

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 782
3.12.2008 22:44:16   
PikicaStonoga
Da se na hitro javim, čeprav se ful utrujena, samo kaj ko še ne morem spat ...le zakaj ne ;)
Danes mso imeli prvo posvetovalnico pri petih tednih in 4 dneh, pa da vam povem mere:

ob rojstvu obseg glavce 33cm ---- zdaj 37,5 cm user posted image
ob rojstvu dolžina 50cm ---- zdaj 54 cmuser posted image
ob rojstvu teža 2940g, ob odpustu iz P 2760g ---- 4005g v samem bodiju user posted image

Sem ful zadovoljna, pri dojenju je postala tudi malo bolj hitra, čeprav je mlekca trenutno še manj kot ga je blo, saj je postala prava mala požeruhinja ...

Mirno nočko vsem!

(odgovor članu sonček75)
Neposredna povezava do sporočila: 783
3.12.2008 22:49:43   
janja 27

JUTRI PRAZNUJE SVOJ

user posted image user posted image user posted image user posted image   DRUGI MESEC  user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image   user posted image

MAJA od mamice LEVINJAA

TJUŠ od mamice AJETAM

TIAN od mamice ZVEZDA17

user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 784
3.12.2008 23:08:24   
PikicaStonoga
Sem se malo vrnila glede na to, da je ati prevzel pikico ...čeprav morm priznat, da sem danes že cel večer frajuser posted image , ker smo na "počitnicah" pri tašči in je imela ta malo zvečer, jaz sem se pa v banji namakala user posted image  Zdej jo ima pa ati user posted image  Jaz sem smao previjala in dojila ...ostalo po sedmi uri ni bila moja skrb ...upam, da kmalu zapis, ker sem uturjena ...

joj kok si želim lepega vremena prav želim si enega dolgega sprehoda ...tale dež ni za nikamor!!!!!!

sončnica 24, jaz dajem kapljice po žlički ...se mi zdijo preveč tekoče za na dudo ...na dudo sem dajala daktarin gel proti glivicam, ki je trši, čeprav kot je Dream omenila, zdaj dude skoraj nikoli noče, ker ni sladka!!!!!!!!! če je pa daktarin gor, pa vleče kot nora ...se navadijo ....
glede spanja, moja še nima uteženega ritma, poskušam jo spralvjati spat med sedmo in osmo, kopati, hraniti, pižamco gor, uspavanka, dolgoročlno se bo že navadila ...

telovadba, smo že 4! laknerš, jolly, valla in jaz ...začnemo torej JAN! novo leto, novi  podvigi! ;) 

dream: kakšno blago si si nabavila, kateri material in kje? a tvoj si je pa kr kovtrček čez glaavco potegnu user posted image

mrzle rokice: naša ima hladne, ledenih ne, tkao da se še ne ukvarjam z raznimi rokavičkami in nogavičkami ...

klavdija 27, mi smo imel posvetovalnico danes prvič in SO izmerili glavco ..sicer pa vzami trak in izmeri ni nibena umetnostuser posted image  pri dolžini se je tud meni zdelo da je blo vse skupja bolj hitro če bi malo bolj iztegnili bi pridobili še kak cm user posted image

Ceplenje: pri treh mesecih so prvič cepljeni, takrat je možno otroka cepiti tudi proti rota virusu SAMOPLAČNIŠKO stane pa 72€ 2x, ke rmora bit 2x cepljen ... Jaz si moram prvo prebrati kaj to rota virus sploh je, al pa če ena tukaj razloži nam, ki se šele spozavamo s tem ...potem se pa odločiti - kako se boste odločile ve?

stunfek ..jaz se pa ne spomnim da bi na mojih sabsimplex pisalo, da se ijh daje vsakih 6 ur, jaz jih dam samo 1x, to je popoldne, bolj preventivno kot kaj drugega ...piše pa ja, da v mleko, smao moja je dojena, pa jih dobi po žlički ...

talcy ...sej dvomim, da pri nas katera ki polno daje AM pride skoz mesec z manj kot 30€, bodo povedale tiste, ki dajejjo AM, smao ni poceni ...en Novalac je 8€ ...

sean, če se dojita, bodi vesela in se ne obremenjuj! sej SE redi, kaka, lula, lačen ni, to je pomembno otrok že ve ...

jolly svaka ti čast, da se zraven še učiš!!! Jaz moram tud še dokončat študij, pa ne pridem zraven, pa mam pridno punčko ...očitno je problem v VOLJI!

Tako pa mislim da sem pokomentirala za nazaj ...sem bila cel dan leteča in ste se kr razpisale ...ponavadi sem doma in sproti komentiram ... user posted image

Ju3 upam na lepo vreme si tako želim ven ...

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 785
4.12.2008 0:34:34   
sarcy21
Oj evo mene

Sm kar malo rabla da sem vas najdla hehe

mi smo še kar pridni, rastemo pa res fulll je že pravi bajsi... ni problemov s krčki HB

Ps. eno vprašanje ima mogoče katera eno nalepko big bang k bi jo rabila ne da pa se jih več dobiti ker se je akcija zbiranja končala, le vnovčim jih lahko še pa ena fali

13.10 2008 smo dobili sinčka Marka
20.8.2010 smo dobili hčerkico Najo
1.4.2013 pa se nam je pridružil še fantek Žan

Neposredna povezava do sporočila: 786
4.12.2008 7:04:39   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

jolly svaka ti čast, da se zraven še učiš!!! Jaz moram tud še dokončat študij, pa ne pridem zraven, pa mam pridno punčko ...očitno je problem v VOLJI

Saj meni tudi ne bi šlo, čemi ne bi mami pomagala in ga ta čas čuvala. drugače ni šans da kaj naredim. Pa še samo en izpit mi je ostal, bi ga res rada naredila.

Jaz sem pa ugotovila, da midva s Tajem slabo spiva zarad očija  user posted image Kadar on pride v spalnico spat obvezno še njega zraven zbudi. Torej če pride ob 10-tih se bo tamal zbudu ob pol 11 itd. Včeraj smo tako vstali že ob polnoči  user posted image Pol pa moj mož še tko grozno spi nonstop se premetava, smrči, škriplje z zobmi, ful naglas diha, kašlje ( ne ampak kaditi pa vseeno ne bi nehal ) in potem valda ni šans da ob takem sploh spim, pol pa še Tajkota včasih zbudi s kašljanjem. Tko da ne vem, najbolje bi bilo da ga kar izselimo  user posted image

Danes zjutraj se je pa naš prav histerično začel dreti v posteljici in mi ni bilo jasno kako se lahko že zjutraj tako dere. Pa pridem in pogledam in ugotovim da se je med spanjem prevalil na trebuh in potem ni šlo nazaj, pa je bil ves zoprn  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 787
4.12.2008 7:17:58   
laknerš

IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

Ceplenje: pri treh mesecih so prvič cepljeni, takrat je možno otroka cepiti tudi proti rota virusu SAMOPLAČNIŠKO stane pa 72€ 2x, ke rmora bit 2x cepljen ... Jaz si moram prvo prebrati kaj to rota virus sploh je, al pa če ena tukaj razloži nam, ki se šele spozavamo s tem ...potem se pa odločiti - kako se boste odločile ve?

Rotavirus je virus ki povzroča hudo drisko ki se ji ponavadi pridružita še visoka vročina in bruhanje. Rotavirus je najpogostejši povzročitelj driske pri otrocih v prvih letih življenja. Do 5. leta starosti se z rotavirusom okuži skoraj vsak otrok najpogosteje pa zbolijo otroci med 6. in 24. mesecem starosti.
To piše v zgibanki o rotavirusu.
Naša tavelika ga je imela ko je bila stara 8 mesecev. Začelo se je z vročino tudi do 40°C ki je nismo mogli zbit nikakor, nato je začela bruhati in driskati. pojedla ni nič, pila še manj. Ko smo odšli k zdravniku nas je nemudoma poslala na infekcijsko kliniko ker je bila Neli dehidrerana. Tam smo preživeli eno noč na infuziji in takoj je bilo dobro.
Jaz ti oz vam svetujem takole. Če imate veliko stika z otroki iz vrtca oz imate veliko obiskov daj cepit otroka, ker ga je najtežje gledati priklopljenega na cevke pa nič mu ne moreš pomagati. Naša si jih je vsakič ko sem se obrnila stran vlekla ven. Noro! Če ti ni predrago cepi otroka. ne bo ti žal.

Neposredna povezava do sporočila: 788
4.12.2008 7:32:44   
jolly123
http://www.youtube.com/watch?v=a6Sjlg3r7nE

Nekaj za dobro voljo user posted image

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 789
4.12.2008 9:38:23   
*talcy*
dobro jutro
o mi imamo pa fajn noč za sabo user posted image  ... mi je spal 6ur skupaj in 7 ur brez papcatuser posted image nism mogla verjet user posted image  zdaj pa še kar spi in spi že od 22.30.... ob 3 je popapcal in naprej spal ... joj čim več takih noči

pikicastonoga jaz že od drugega tedna ne dojim in kupujem novalac proti zaprtju pa dajem 10,80 E user posted image  zdaj smo kupili še za občutek sitosti in je super user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 790
4.12.2008 11:25:26   
PikicaStonoga
ja sej talcy pravim da tud pri na sni poceni, da je to, če sploh ne dojiš orng strošekuser posted image  Moja kolegica ni dojila in je porabila 2-3 škatle na teden potem pa računa  na leto kolk to pride, preden začneš s pravim mlekom!

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 791
4.12.2008 11:37:49   
laknerš

NOČEM NOBENO NA NIČ NAPELJEVAT SAMO POVEM DA SMO MI PRAV ZARADI STROŠKOV KER PAČ NISMO VEČ ZMOGLI PRI TAVELIKI ŽE PO POL LETA ZAČELI UVAJATI KRAVJE MLEKO. SE JE SUPER ODNESLO AMPAK VSAK OTROK JE DRUGAČEN IN ČE NE BI BILA TAKA FINANČNA KRIZARES NE BI RESKIRALI.

Neposredna povezava do sporočila: 792
4.12.2008 11:41:49   
laknerš
upam da mi je končno uspelo slikico naštimat.

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 793
4.12.2008 11:43:12   
laknerš
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa to ni res še zdaj ničuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem tolk jezna za popi......

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 794
4.12.2008 12:34:03   
M_mojca
Živjo punce!
Madonca, priznam da me kar nekaj časa ni blo tule in me je precej presenetlo ko sem vidla kolk ste napisale! Pridne! Saj bi šla brat vse za nazaj, pa se mi bo Nik kmalu zbudil tako da bom raje kaj napisala. Malce sem preletela poste, tako da vidim kaj vas teži,...ipd.
No, še vedno nisem napisala porodne zgodbe. No ja, tudi zdaj je ne bom ker se mi zdi da je ta tema že malo mimo...user posted image saj so naši sončki že kar veliki, a ne!?user posted image V glavnem je bilo vse ok, rodila sem v eni uri, brez rezanja, brez raztrganin. Ekspresnouser posted image
Naš Nik je že pravi korenjak! Imeli smo posvetovalnico prejšnji teden in me je kar malo šokiralo ko sem zvedela koliko je težak in velik. Ob rojstvu je imel 3540g in 51cm, zdaj je pa velik 57cm in težak 5300g!user posted image In to v sami plenički (pokakaniuser posted image - se je z užitkom pokakal ko sva prišla v ordinacijo! he he he).
Hranjenje: jeva tam nekje na 3 ure. Sicer ga dojim, a mu tudi dodajam saj na zizi zaspi. Kljub temu se precej pogosto zbuja. Dodajam mu Novalac proti kolikam, ponoči pa nočno formulo.
Spanje: ponoči se mi zbuja na 2-3ure. Nikakor mi ne uspe, da bi spal kaj dlje! Kjub temu, da mu ponoči dodam nočno formulo, ne spi nič dlje! 2x se je zgodilo, da je spal dobre 4ure in nič večkrat. Precej me izčrpa vstajanje, saj ga včasih ponoči še kaj po trebuščku zvija in bedim z njim.  Kako je vam uspelo, da vaši malčki spijo malce dlje ponoči??
Kapljice:
dobili smo AD3, a mu jih še ne dajem saj me je strah krčev! Že zdaj ga precej zvija in imamo "kričalne urice", kaj bo šele pol...user posted image user posted image Kako ste ve s kapljicami?? Katere imate??
Dodajanje: kot sem že napisala dodajam Novalac. Nočna formula je pri nas malce manj kot 10€, proti kolikam pa 10,45€. A mogoče katera ve kje se ga še da dobit, razen v lekarni??

23.10.2008 je na svet pokukal najin pikec po imenu Nik

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 795
4.12.2008 12:53:59   
PikicaStonoga
Živjo!

Najprej za tiste, ki dodajate Novalac, sem danes našla, še pa nisme uspela pregledat, samo škodit ne more ;)  mal prebrskajte!  www.novalac.net

laknerš, jaz te čisto razumem in verjetno nisem edina, ki ji je težko zaradi financ. Tudi jaz zato vzrajam na dojenju, no 1. vem, da je materino mlkeo za njo in zame, mda dojim dobro, drugič pa finančni vidik...kot je enkra rekla valla če dojenje lepo steče je 10x lažje, če pa ne pa je 10x težje ...no moja je taka zaspanka, da zaspi in jo zbudjam na 1001 način, potem imam težave s pomanjkanjem mleka ipd. Meni je 10x težje - Včaish bi jo najraje dala samo na AM, ker meni osebno bi bilo lažje kot dojit ker takoooooooooo dolgo traja in sama matrarija pa itak morm dodat ker mam premlao ...ampk vztrajam, zakaj sme napisala ...stanovanjski kredit bova odplačevala do penzije, s tem da dokler se ne rpeselimo živimo v 16kv "veliki" garsonjeri user posted image  mah sej bo boljše ...naš našši sončki pokonci držijo ...

M-mojca ...enkrat sem nekje zasledila seznam prodajanih mest Novalaca, pa ga zdje ne najdem ... :( 

(odgovor članu M_mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 796
4.12.2008 13:15:37   
jolly123
ja dojenje je res lažje, če laufa. jaz enostavno nisem imela moči pri tem, ker naš bi nonstop visel na joški, sploh ni šel dol. skoz je bil lačen, nikol dovolj, ponoči se je zbujal na eno uro da bi jedel...mešalo se mi je. Tko mi zdaj vsaj prvo rundo odspi 5-6 ur, da se vsaj kolikor toliko spočijem. 

Neposredna povezava do sporočila: 797
4.12.2008 13:55:36   
lena35
Ojla
Da se vam še jaz malo javim ,res ste pridne za pisat vas morem pohvalit meni pa nikakor ne znese.Mi pridno rastemo in se redimo še vedno si črpam mleko in me že kr utruja a ko vem da je za otročka dobro se trudim.Črpam po eno uro skupaj ,včasih tudi več pa še vedno ko neham noče nehat tečt.Res imam mleka da je kaj,saj pri tavelki pa nisem imela nič.Kako je z vašo čiščo meni še kr nekaj teče pa čeprav je bilo že dobro.Me kr malo skrbi,pregled imam pa v torek in ne vem če me bo gledala ko še ni čist ok pa bo že 7 tednov.Tudi mi že ponoči pridno spimo pa mislim da so se krčki mako umirili saj ga ne zvija več tolk samo kaplice mu pa še vedno dam enkrat  iz preventive.

(odgovor članu M_mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 798
4.12.2008 14:27:50   
PikicaStonoga
jolly, sej vem, da ti mami pomaga, samo vseeno moraš imeti voljo se učit takrta ko ti taja prevzame ona ...sej pravim jaz imam pridnega otroka, mi dost spi, bi imela čas, pa s emi ne da user posted image

laknerš a zdej v drugo dojiš al je na AM?

lena35 super da maš tolk mleka, jaz bi tuduser posted image

(odgovor članu lena35)
Neposredna povezava do sporočila: 799
4.12.2008 14:55:33   
PikicaStonoga
M-mojca sem se potrudila in poiskala zate :)

http://www.novalac.net/other/seznam_trgovin.htm

al pa če kr skopiram ;)

Novalac mleka so na voljo v vseh lekarnah po Sloveniji  in sledečih specializiranih trgovinah:

Medikem
Prežihova 13
Ravne na Koroškem

Medikem
Partizanska pot 16
Slovenj Gradec

Šaj trade
Glavni trg 1
Ljutomer

Drogerjia pur
Mestni trg 4
Žalec

FJF Škrilec - Orfam
Cesta na stadion 1a
Gornja Radgona

FJF Škrilec - Orfam
Lendavska 37
Murska Sobota

Proloco Medico
Trubarjeva 78
Ljubljana

Dimedias
Leskoškova c. 9d
Ljubljana

DR Natura
Industrijska 6
Nova Gorica

ARGUS & CO. za zdravje
Rozmanova 5
Novo Mesto

Pharma Care, Mercator center

Cesta Staneta Žagarja 69, 
Kranj

Trgovina Maja 
Postonjska cesta 16A 
Pivka

Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.