PikicaStonoga
|
Sem se malo vrnila glede na to, da je ati prevzel pikico ...čeprav morm priznat, da sem danes že cel večer fraj , ker smo na "počitnicah" pri tašči in je imela ta malo zvečer, jaz sem se pa v banji namakala Zdej jo ima pa ati Jaz sem smao previjala in dojila ...ostalo po sedmi uri ni bila moja skrb ...upam, da kmalu zapis, ker sem uturjena ... joj kok si želim lepega vremena prav želim si enega dolgega sprehoda ...tale dež ni za nikamor!!!!!! sončnica 24, jaz dajem kapljice po žlički ...se mi zdijo preveč tekoče za na dudo ...na dudo sem dajala daktarin gel proti glivicam, ki je trši, čeprav kot je Dream omenila, zdaj dude skoraj nikoli noče, ker ni sladka!!!!!!!!! če je pa daktarin gor, pa vleče kot nora ...se navadijo .... glede spanja, moja še nima uteženega ritma, poskušam jo spralvjati spat med sedmo in osmo, kopati, hraniti, pižamco gor, uspavanka, dolgoročlno se bo že navadila ... telovadba, smo že 4! laknerš, jolly, valla in jaz ...začnemo torej JAN! novo leto, novi podvigi! ;) dream: kakšno blago si si nabavila, kateri material in kje? a tvoj si je pa kr kovtrček čez glaavco potegnu mrzle rokice: naša ima hladne, ledenih ne, tkao da se še ne ukvarjam z raznimi rokavičkami in nogavičkami ... klavdija 27, mi smo imel posvetovalnico danes prvič in SO izmerili glavco ..sicer pa vzami trak in izmeri ni nibena umetnost pri dolžini se je tud meni zdelo da je blo vse skupja bolj hitro če bi malo bolj iztegnili bi pridobili še kak cm Ceplenje: pri treh mesecih so prvič cepljeni, takrat je možno otroka cepiti tudi proti rota virusu SAMOPLAČNIŠKO stane pa 72€ 2x, ke rmora bit 2x cepljen ... Jaz si moram prvo prebrati kaj to rota virus sploh je, al pa če ena tukaj razloži nam, ki se šele spozavamo s tem ...potem se pa odločiti - kako se boste odločile ve? stunfek ..jaz se pa ne spomnim da bi na mojih sabsimplex pisalo, da se ijh daje vsakih 6 ur, jaz jih dam samo 1x, to je popoldne, bolj preventivno kot kaj drugega ...piše pa ja, da v mleko, smao moja je dojena, pa jih dobi po žlički ... talcy ...sej dvomim, da pri nas katera ki polno daje AM pride skoz mesec z manj kot 30€, bodo povedale tiste, ki dajejjo AM, smao ni poceni ...en Novalac je 8€ ... sean, če se dojita, bodi vesela in se ne obremenjuj! sej SE redi, kaka, lula, lačen ni, to je pomembno otrok že ve ... jolly svaka ti čast, da se zraven še učiš!!! Jaz moram tud še dokončat študij, pa ne pridem zraven, pa mam pridno punčko ...očitno je problem v VOLJI! Tako pa mislim da sem pokomentirala za nazaj ...sem bila cel dan leteča in ste se kr razpisale ...ponavadi sem doma in sproti komentiram ... Ju3 upam na lepo vreme si tako želim ven ...
|