Dream
|
Dobro jutro, mamice! Pravkar uživam ob čajčku za dojenje (za katerega mimogrede sploh ne vem, če kaj pomaga) in berem, kaj vse ste napisale, saj Matic zaenkrat še pančka. Se mi zdi, da sem kar precej spočita, ker smo prejšnjo noč spali 8 ur, to noč 7 ur in pol, tako da res ne smem reči, da sem zaspana. Je pa res, da je zaradi nočnega spanja čez dan praktično vseskozi buden, včerja je spal samo pol ure dopoldne in dremal eno uro popoldne. K sreči ne zganja pretiranega hrupa in je zadovoljen, če je v ležalniku, posteljici ali na previjalni mizi. Važno, da ga selim, sem in tja, da se ne naveliča prehitro vseh prostorov. PikicaStonoga blago sem sicer dobila za darilo, vendar ti lahko vseeno povem, kje. BTC - hala A, trgovina Cecilija. Je pa blago takšno kot čisto tanek jeans in malce elastično. Po nasvetu prodajalke ga je mami kupila 2,2 metra s širino 1,5 metra. Potem se to po dolžini prereže in sešiješ skupaj po širini, da dobiš 4,4 metra dolg in 75 cm širok "trak". Če želiš, ti lahko blago slikam, da boš vedela, kako približno izgleda. Imajo pa različčne vzorce oz. barve, vendar ravno takrat ni bilo nič pametnega. No, pa se ne sekiram, važno, da imam in je to to. Ja, kovtrček čez glavo, potem pa sem in tja opleta, ker misli, da vidi na dojki ali kako Rota virus je katera seznanjena s tem, koliko primerov tega je sploh pri nas? No, meni se zadeva zdi pametna, čeprav se nekako ne morem odločiti, ali bi bilo to za našega Matica potrebno. Nima stikov z vrtcem in jih verjetno do 3. leta tudi ne bo imel, ne družimo se z milijardami ljudmi, temveč samo z ožjimi družinskimi člani in občasno s kakšnimi prijatelji oz. znanci. Bomo videli, akj nam bodo o tem (če nam sploh bodo) povedali na naslednjem sistematskem pregledu. Jolly123 tudi pri nas se je že zgodilo, da nisva spala zaradi atija in ko mi je na koncu prekipelo, sva se lepo preselila v otroško sobo in tam spala kot srečna do jutra. K sreči imamo pripravljen pograd in sem kupila en jogi za vsak slučaj, če bi ga Matic kaj biksal in se ati ne bi mogel naspati za v službo. tako se lahko ponoči tudi lepo tam podojiva, previjeva, pomiriva, če je to potrebno... Laknerš tudi meni je sestrična isto svetovala, da lahko pri 8-ih mesecih začnem uporabljat kar kravje mleko, sicer malce razredčeno z vodo. Če gledaš stroškovno, te res na rit vrže, ko potegneš črto - sicer pa vprašanje za vse vas: na čem smo pa me zrasle??? Na AM (ki je seveda narejeno iz kravjega mleka) ali na direktnem kravjem mleku??? M_mojca mi krčev nimamo in sem AD3 kapljice začela tkaoj dajati, s tem da nisem čisto ubogala navodil pediatrinje. Morali bi startati z 1 in potem vsak dan dodajati po 1 kapljicco, dokler ne bi prišli do 5. Pa sem lepo postopno dajala - 1 teden 1 kapljico, 1 teden 2 kapljici in tako naprej, dokler nismo prišli na 5. Konec koncev je važno, da kapljice dobi. Novalac se dobi tudi v trgovini Zdravila plus in je cenejši kot v lekarni - vsaj pri nas je bila razlika v ceni 3€ in še malo za formulo AR.
|