PikicaStonoga
|
MANDEK ...evo jok je bil zarad lakote ... Torej: a tvoja tašča ne hodi v službo? Druugače te pa razumem in vem, kako ti je, sem tudi jaz živela s taščo, ki se je v vse vtikala ...takrat hvala bogu še ni bilo Tijane, kar bi zadevo še poslabšalo ... Ko sva z mojim začela, sem se kmalu preselila k njim ...in zdržala ...6 mesecev ...in se odselila in on z mano! KAJ HUJŠEGA? Da sem ji speljala, odpeljala sina od doma ...sej roko na srce, če bi bila ona taka kot tast, bi mi še danes skupaj živeli, pa ni, je pretežka ... Preselila sva se v najemniško garsonjerco, ki meri celih 16 kvadratov! Res je majhna, ampka sladka ...v njej smo še danes, trije Ne bi je zamenjala za nič na svetu. Ne dam svojega miru, res ne, tud ne za njihovo večje stanovanje, kjer bi stanovali skupaj, ni šans! Ko sem zanosila, je tašča imela idejo, da bi se vrnili k njim, da nam ne bi bilo tako tesno, ko bomo trije, ej niti na kraj pameti mi ni prišlo nikoli, da bi se vrnila tja! Ne zanima me ...nam je lepo, da smo sami, da se stiskamo, se imamo še rajši ...pa še poceni je, ker je majhno, pa lahko šparamo za našo hiško! Mandek, čim prej na svoje, čim prej poiščita stanovanje! Kje pa živiš, da še nista našla? Glavno je, da VIDVA VESTA, kaj hočeta, da sta močna in da imata isti cilj. Vse se da, če se hoče, tud z glavo skoz zid, verjemi! Tole življenje skupaj te najeda in tvojo piško zraven ...ne dovoli tega ...preseli se in nadaljuj z dojenjem, boš videla, kako se bo vse uredilo ...jaz sme bila v nedeljo živčna ko 100 ko smo bili cel dan tam, pa je spet nekaj pametovala ...ja valda je mala cel ljubi dan jokala nekaj in jedla na uro do dve ...nenormalno ...pa se ve zakaj ...res vse vpliva tud če nočeš ...pa še to, bošp videla, ko se preselite, kako bo tađla naenkrat boljša ...moja je drugače zlata, samo žiuvet se z njo ne da zdaj tud kak vikend prespimo, ampk to je en anoč, ne pa življenje z njo!Pa tud ni vedno tečna Vse se uredi, ko si zase, ko postavip meje, do kje lahko ...potem se boste imeli raje ...manj se boste videli, pa bo tisti čas lepši, manj napet ...boš videla ... Nič čakat ...čimprej se preselita, pa boš ti naenkrat prerojena in boš zacvetela kot rožica! Verjamem v to ... Lahko noč tevi in vsem forumovkam, jaz pa tud grem spat, okol štirih me pa čaka budnica ... PIKICASTONOGA
|