|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberski lumpiji 08
4.12.2008 14:56:59   
vianne
Da samo  na hitro delim eno informacijo z vami:

danes sem izvedela, da je AM Milumil bolj kalorično in ga nekatere uporabljajo namesto Novalaca NF in da se bolj obnese.
Jaz sem ravno včeraj kupila Novalac NF in smo to noč sprobali kako bo s spanjem. Bilo je bolje kot če bi ga nahranila z mojm mlekom. Spal je do 10 do 2. Potem pa sem mu dala moje mleko pa je spal od 3 do 5 zjutraj.
Ko bom porabila tole škatlo (verjetno ne celo saj bom dodajla le ponoči zaradi spanja) pa bom sprobala tale Milumil.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 801
4.12.2008 15:06:58   
vianne
A ja pa še tole... je Tibor nazaj zaspal pa bom na hitro napisala :))

Štunfek  glede doziranja kapljic Sab simplex: na naših navodilih piše takole:

Novorojenčki in po steklenički hranjeni dojenčki: vsaki steklenički se doda 15 kapljic (0,6 ml). Kapljice se brez težav mešajo z drugimi tekočinami npr. z mlekom. Dojenim dojenčkom je mogoče kapljice dati z majhno žličko tudi pred vsakim dojenjem.

No in če dojiš na 2-3 ure  ... ne vem zakaj so tako različna navodila na različnih trgih. Se pravi za slo. ena obrazložitev nemci pa spet drugo... nisem pametna.

Jaz Tiborju jih dam v flaško med vsakim hranjenjem.

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 802
4.12.2008 15:23:17   
Tejčika29
Hojla,

glede kapljic proti krčem vam svetujem da pazite, ker če jih prevečkrat dozirate, ne primejo več!!! Zato samo iz preventive ne dajat kapljice, ampak takrat ko je res kriza!! Jaz ful šparam z njimi, čeprav jih je moj kupil kot bi imeli trojčke!

Jaz grem ven čisto vsak dan za dve uri ali malo več, če je dež pa grem k mami in šetam pod balkonom da zaspi, potem pa vozek ustavim in je zunaj. To se mi zdi ful pomembno. Tudi če je mraz, se pa zelo dobro oblečemo in gremo ven. Brez izgovorov. V vozeku mi vedno tudi ves čas spi in je super za uspavat, ko ji rito premetava. Sem bila zunaj tudi že ko je bilo pod nulo. Tako se krepi, jaz pa razvedrim in nadihama se obe!

Pri nas se že dela spet slabo vreme, ajej. No, saj se  že s sprehoda!

LP, M.

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 803
4.12.2008 17:46:58   
laknerš
lena35 tale tvoja čišča je lahko že tudi menstruacija. jest sm mela štiri tedne čiščo pa pet dni nič pa takoj menstruacijo naprej.

pikicastonoga sem samo na AM ker je toliko polivala da je šlo vse mleko ven. pa ravno letos ko sem ga imela na pretek. tako da imamo sedaj aptamil AR. super zadeva.

(odgovor članu lena35)
Neposredna povezava do sporočila: 804
4.12.2008 18:23:27   
jolly123
Midva sva bila pa danes pri pediatru, ker se mu je na glavi naredil en čuden flek, pa je rekla, da zaenkrat ne ve kaj bi bilo, zgleda kot lišaj, samo ni, lahko je samo kaka reakcija na šampon al kaj pa jaz vem...da pustiva in če bo raslo naj prideva nazaj. Me je še malo pobarala kako je z našim spanjem, potem mi je pa rekla, da pri takih otročkih kot je naš zna trajat do 6-tega meseca, da se uredijo zadeve s spanjem. No vsaj do takrat mu pustijo, da si proba sam zrihtat ritem, če pa še po 6-tem mesecu ne bo kul, bomo pa začeli z nekakšnimi sirupi za spanje. Sem hotla rečt če lahko že zdaj naročim prosim 10 stekleničk, da bo kar to pil namesto mleka  user posted image   user posted image

Me je kar groza, če pomislim, da bom morala čakat do 6-tega meseca ali še dlje....jao user posted image

No napotila naju je k eni homeopatinji v Mengeš - Dr. Krušič, če bi nam lahko trenutno ona kaj pomagala. Samo nisem nič našla o njej na netu, da bi jo poklicala...

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 805
4.12.2008 18:41:15   
janja 27
ojla

jolly imam en info zateuser posted image user posted image ..včeraj sem brala mojga malčka pa noter piše da tisti otroci k ne spijo k so dojenčki so potem full inteligentni -  tko da maš einsteina domauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image al pa boš ponosna mamica kakega politikauser posted image user posted image user posted image oz. tud ostale k maste probleme mislim na mandek pa ne vem katera seje že pritoževala....mal HECA

mi smo ok....ponoči spimo ma vam niti nečem pisat ker vas potem spravim verjetno v slabo voljo....user posted image user posted image user posted image

včeraj smo šle z metko same po manco v vrtec in so bile res obe zlate pupeuser posted image user posted image user posted image , danes pa sve bila z vozičkom na dolgem sprehodi sem naredila 3 km kar je tud meni mal pašalo da sem se nadihala svežega zrakauser posted image user posted image user posted image se lepo čez dan dojive na tri ure tko da greve lahko pohajat....

mogoče se še pozneje mal oglasim

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 806
4.12.2008 19:12:50   
afnica mala
hojla

danes se je prvič zgodilo, da Neli po nočnem hranjenju ni zaspala, upam, da se ne bo ponovilo. Mi že imamo ritem. Jemo ob 6:45h, 10h (ad3), 13, 16:30, potem pa ob 21h (ko dobi antibiotik in bio gaio). Potem spimo nekje do 2:30, pa do 6:45h. Kopamo ali umivamo jo med 20h in 21h.
Ponavadi je zaspala okoli pol šestih zvečer, včeraj in danes pa na rokah že po hranjenju ob 13h. Danes sem jo ob 16h dala v ležalnik, da se je zbudila in malo kasneje pojedla. Me skrbi, da ni kaj zamenjala noč in dan, da je zato včeraj ob 4h rogovilila- ali pa zaradi kolcanja, dobila je čajček in 15 minutno pestovanje in postelja. Ampak zame je že to preveč, ker je res od 7h pa do 15h po rokah cca 6 ur, ostalo - 2 uri je v ležalniku in na previjalni. V tem času skuham kosilo, danes sem celo pospravila- pobrisala prah, kopalnica, posesalauser posted image .
Po zadnjem obroku sva jo dala v posteljico, pa se je mal kako urco pogovarjala, pol pa zaspala. Zdaj se je pa zbudilauser posted image . Še nikoli!!!
Jz pa si želim spanja od 22h pa tja do 7h- le kdaj????

Kapljice- bio gaio in ad3- dajemo po žlički
rokice- pokrita je s kovtrčkom, obute pa ima nogavičke

Jutri pri nas že postavljamo smrečico, sva letoskupila novo- 2muser posted image  bor- fullll lep v Merkurju. To sem si želela zadnjih 10 let, ko sva imela premajhno stanovanje za tako veliko smreko, no, zdaj v hiši ni problema

V soboto pa gre mala v varstvo- od 14h pa do 19h, z možkom bova kakšni 2 uri delala doma, potem pa greva v Lj- na sprehod, pa kakšno tortico in kofetek- ogled okrašene LJ.user posted image user posted image

Vas berem, da ste na forumu še ob 22h, 23h, le kako vam to uspe? Midva greva spat skupaj s pikico, ob pol desetih. Če ves dan delam na polno, ni kej. Danes sem jo nosila gor in dol, v eni roki pa zraven držala še knjigo in brala. Hvala bogu mi ni bilo treba peti zraven, ker potem res ne bi vedela kaj beremuser posted image
Nočko

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 807
   [Brisano sporočilo]
4.12.2008 19:55:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu afnica mala)
  Neposredna povezava do sporočila: 808
4.12.2008 20:15:50   
*talcy*
ojla .... mi smo pa danes cel dan bili okoli...smo šli v Qulandijo po nabavi in naš user posted image  je spal celih 5ur v vozičku .... user posted image  tko da ko smo prišli domov ga je zgrabla taka lakota se je tko dru dokler ni dobu hrane da sem mislila da bo napol šel user posted image  ... jah drugič naj se zbudi prej da bo papcal a ne user posted image  

ja moj pije novalac proti zaprtji čez dan ponoči pa unga nočnega in damo 70-80E na mesec porabimo pa dozo v 4 dneh user posted image  KATASTROFA .

drugač baje so v italiji po 3E bolj poceni tko da bomo hodili kar čez mejo ....

stunfek ... kako je pa s pošto pri vas če pošlješ s tuki dol ????

6.10.2008 se nama je pridružil najin angelček Tijan

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 809
4.12.2008 20:16:43   
*talcy*
valla. pa tale knjiga je ful poceni ... a je kaj vredna?

6.10.2008 se nama je pridružil najin angelček Tijan

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 810
4.12.2008 21:06:24   
Mandek
Punce...skrajni čas je, da neham biti nervozna al se pa odločim, da ne bom več dojila, ker tole...ni ničemer več podobno...Ta naša pridna pupika se je v dveh dneh spremenila v največjo tečnobo vseh časov. Cel ljubi dan joka, nič ji ne paše, še nošnja po rokah neuser posted image . Ura je 9,mi pa spet cel đumbus,jaojaouser posted image .
Sva hotla it z dragim neki kupit in ker je ravno tečkala, sva misla, da jo bo itak lupinica in avto pomirila..jok, pozabi. Pol ure se je v avto tako drla, da je od histerije začela kašljat...ko smo prišli domov, se je zgodba nadaljevala. Naš fajni ritem, ki smo ga meli, je šel po gobe.
Precej utrujena sem. Inše vedno iščeva stanovanje...bivanje tu je..hm..nervoznouser posted image . Z bebo nisva imeli nikoli trenutkov zase, razen dojenja, seveda. vsepovsod senca tašče...oh, že to, da sploh pišem o tem, mi požre 47% energije. Glede na to, da sem bla na 20%, sem sedaj v minusu. In plusu jokajočih ur, ki me še čakajo...(včasih si želim, da ne bi nikoli znala matematike)

Hb za takšno vreme, danes sva bili spet 4 ure zunaj...brez tega bi tko znorela zadnje dva dniuser posted image

Zakaj joče,no? Zakaj? Da še jaz vprašam, da ne bo sam tašča to sprašvala...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Tudi glede dojenja...sva meli ritem na 3-4 ure, zdej je spet kr neki..ponoči jo je začel tako zvijat, da zadržuje sapo, potem pa full hitro diha. Jokala do zdaj zarad tega ni ponoči,no...

Mah, grem prečekirat stanje...nekam tiho je vse skupaj...

Bistvo je očem skrito. Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. (Mali princ)

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 811
4.12.2008 22:30:32   
PikicaStonoga
OOOOOJJJJJ MANDEK, pred eno uro sem ti napisala daljši post, ker te razumem , vem, kako ti je ...pa mi je napisalo error :( Bom poskušala zdaj še enkrat povzet! ;)

Danes smo imeli malo krčkov, zdaj spi ...upam, da za noč, da je krčki ne zbudijo več!user posted image  Možek se je tud že ulegel ...
Joj joka ...upam, da v spanju!
.......... 

(odgovor članu Mandek)
Neposredna povezava do sporočila: 812
4.12.2008 22:34:10   
janja 27
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

Ne vem, če veste... ko ste se hecale, kje so navodila za dojenčka - sem vidla, da dejansko obstaja priročnik user posted image user posted image  http://www.emka.si/artikel/345252/Dojencek-navodila-za-uporabo

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ME PRAV ZANIMA KAJ PIŠE

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 813
4.12.2008 22:43:48   
sarcy21
Jaz jo imam men je fullll dobra ker je fulll simpl napisan tud za mojga k je tehnični tip

BOm pa sedaj kupla tud malček navodilo za uporabo

:)

13.10 2008 smo dobili sinčka Marka
20.8.2010 smo dobili hčerkico Najo
1.4.2013 pa se nam je pridružil še fantek Žan

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 814
4.12.2008 23:11:40   
PikicaStonoga
laknerš HVALA za tvoje mnenje o rotavirusu ...še kakšna?

laknerš in talcy AM in finance - brala sem da ima DM se mi zdi svoje AM cenovno zelo ugodno ...sta ga mogoče probali?

jolly kaj je zdaj s tisto lisico pri Taju? Je izginila?

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 815
4.12.2008 23:21:33   
Marisha
Pozdravljene,

hitro se vam malce oglašam, ker Mark spi.

Opazila sem, da vas kar precej tu uporablja mleko Novalac, tudi midva.
Morda že veste, če pa ne vam pa jaz posredujem informacijo, da je omenjeno mleko v Avstriji in Italiji kat 1x cenejše kot pri nas. Mi uporabljamo Novalac IT 1 in je cena 800 g mlaka v Avstriji ca. 8 €, pri nas pa 400 g stane ca. 10.20 € razlika je res ogromna, zato sva se z mojim odločila, da bova mleko od sedaj naprej kupovala v Avstriji. Res mi ni jasno zakaj ima Medis tako nabito ceno prav izkoriščevalsko ! user posted image

Zanima me, če katera ve ali lahko uporabljam kapljice Biogaia in Oleovit skupaj oz. jaz mu misli dati Oleovit zjutraj, Biogaia pa zvečer. A je to ok ali ne? Prosim za vaše mnenje.

Mark ima zelo suho kožo po ličkih in ZELO veliko majhnih mozoljčkov. Trenutno ga 3x na dan namažem z Bepanthenom. Ali imajo vaši malčki tudi suho kožo in s katero kremico ga mažete?
Drugi teden imava itak pregled pri pediatrinji in me zanima kaj bo rekla glede teh mozoljčkov?

Kako je pa pri vas kaj s sprehodom? Jaz grem z Markom skoraj vsak dan ven za kakšno urco, seveda pa mora biti zunaj plus in brez dežja.

No mislim, da je to vse, če se pa še kaj spomnim se vam pa javim user posted image

Lep pozdrav vsem!

Marisha

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 816
4.12.2008 23:25:03   
PikicaStonoga
MANDEK ...evo jok je bil zarad lakote ...

Torej: a tvoja tašča ne hodi v službo? Druugače te pa razumem in vem, kako ti je, sem tudi jaz živela s taščo, ki se je v vse vtikala ...takrat hvala bogu še ni bilo Tijane, kar bi zadevo še poslabšalo ...
Ko sva z mojim začela, sem se kmalu preselila k njim ...in zdržala ...6 mesecev ...in se odselila in on z mano! KAJ HUJŠEGA? Da sem ji speljala, odpeljala sina od doma ...sej roko na srce, če bi bila ona taka kot tast, bi mi še danes skupaj živeli, pa ni, je pretežka ...user posted image Preselila sva se v najemniško garsonjerco, ki meri celih 16 kvadratov!user posted image  Res je majhna, ampka sladka ...v njej smo še danes, trijeuser posted image user posted image user posted image  Ne bi je zamenjala za nič na svetu. Ne dam svojega miru, res ne, tud ne za njihovo večje stanovanje, kjer bi stanovali skupaj, ni šans! Ko sem zanosila, je tašča imela idejo, da bi se vrnili k njim, da nam ne bi bilo tako tesno, ko bomo trije, ej niti na kraj pameti mi ni prišlo nikoli, da bi se vrnila tja! Ne zanima me ...nam je lepo, da smo sami, da se stiskamo, se imamo še rajši ...pa še poceni je, ker je majhno, pa lahko šparamo za našo hiško!user posted image  Mandek, čim prej na svoje, čim prej poiščita stanovanje! Kje pa živiš, da še nista našla? Glavno je, da VIDVA VESTA, kaj hočeta, da sta močna in da imata isti cilj. Vse se da, če se hoče, tud z glavo skoz zid, verjemi!user posted image  Tole življenje skupaj te najeda in tvojo piško zraven ...ne dovoli tega ...preseli se in nadaljuj z dojenjem, boš videla, kako se bo vse uredilo ...jaz sme bila v nedeljo živčna ko 100user posted image  ko smo bili cel dan tam, pa je spet nekaj pametovala ...ja valda je mala cel ljubi dan jokala nekaj in jedla na uro do dve ...nenormalno ...pa se ve zakaj ...res vse vpliva tud če nočeš ...pa še to, bošp videla, ko se preselite, kako bo tađla naenkrat boljša ...moja je drugače zlata, samo žiuvet se z njo ne dauser posted image  zdaj tud kak vikend prespimo, ampk to je en anoč, ne pa življenje z njo!Pa tud ni vedno tečnauser posted image  Vse se uredi, ko si zase, ko postavip meje, do kje lahko ...potem se boste imeli raje ...manj se boste videli, pa bo tisti čas lepši, manj napet ...boš videla ...

Nič čakat ...čimprej se preselita, pa boš ti naenkrat prerojena in boš zacvetela kot rožica! Verjamem v to ...

Lahko noč tevi in vsem forumovkam, jaz pa tud grem spat, okol štirih me pa čaka budnica ...

PIKICASTONOGA

Neposredna povezava do sporočila: 817
4.12.2008 23:30:22   
PikicaStonoga
Marisha ...

sprehodi ...če če ni dežja, grem ven ...ko bo res zima, bom tud v minusu fajn oblekla in za krajši čas ...ne morme čakat pomladi ;)
mozoljčki ...jaz nič ne mažem ...pridejo in grejo in tako spet ...pediatrinja pravi, da se čisti koža tja do 6. tedna, 7. tedna ...
Novalac ....hvala za INFO, čeprav nimam blizu ne Italije ne Avstrije! user posted image  Imam pa teto v Italiji, ki pride po novem letu, pa ji lahko naročim, kje v Italiji bi pa to imeli, tudi smao v lekarnah?
Za BIogaio in Oleovit pa pojma nimam ...kaj so to sploh Oleovit kapljice? ;)

NOČKO!

Neposredna povezava do sporočila: 818
4.12.2008 23:31:22   
PikicaStonoga
sarcy21 ...kaj  se pa kaj najde v knjigi, kakšni nasveti?

Neposredna povezava do sporočila: 819
5.12.2008 4:52:16   
stunfek
Lep pozdrav!

To knjigo ...navodila za uporabo dojencka sem jaz enkrat prelistala v knjigarni...to je cisto tako misljeno za zabavo...prav nic uporabnega...mogoce za kaksnega popolnega zacetnika (?!?) kot fora ok sicer pa ne.

eh, moram it...joka :)

aja, talcy...mah s posto je tko...najbolj zanesljivo je poslat preko DHL-a ali UPS-a, kar pa ponavadi strane vec kotr je vrednost paketa :)

res moram it...

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

Neposredna povezava do sporočila: 820
5.12.2008 5:16:44   
Marisha
PikicaStonoga, kar se tiče Novalac mleka ga midva v Avstriji tudi kupujeva le v lekarni, ne vem ali ga morda prodajajo še kje drugje. (Drugače pa tudi midva nisva v bližini Avstrije sva namreč iz Vrhnike, ampak ko preračunaš se ti enkrat na mesec vseeno splača in takrat pobereš vso zalogo kar jo imajo user posted image  user posted image )

Imam pa še eno vprašanje za vse vas. Kdaj previjete svoje lumpije pred ali po obroku? Jaz sem probala že oboje, ampak se Mark pred obrokom dere kot "jesihar" , če ga pa po obroku ga pa čist predramim in potem traja tudi 2 uri, da zaspi nazaj user posted image , tako da nisem več pametna kako in kaj. In kako je pri vas?

Ali jih ponoči tudi previjate? Jaz ga previjem ob vsakem obroku, kar pomeni ponoči 2x. V starševski šoli so rekli, da ni potrebe, ampak Mark tolk napolni plenico, da po moje ne bi zdržala do jutra, pa še smili se mi ko pomislim, da bi mogel imeti mokro plenico celo noč na sebi. (Mogoče se pa motim???)

No se beremo še malce kasneje zdaj pa šibam še mal zadremuckat.

Marisha

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 821
5.12.2008 6:41:50   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27

ojla

jolly imam en info zateuser posted image user posted image ..včeraj sem brala mojga malčka pa noter piše da tisti otroci k ne spijo k so dojenčki so potem full inteligentni -  tko da maš einsteina domauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image al pa boš ponosna mamica kakega politikauser posted image user posted image user posted image oz. tud ostale k maste probleme mislim na mandek pa ne vem katera seje že pritoževala....mal HECA

user posted image user posted image To sem tudi jaz brala in to v parih revijah in knjigah - strokovni literaturi. Včeraj mi  je pa še pediatrinja rekla, da je nekaj na tem. Čeprav je to zaenkrat slaba tolažba, ampak upajmo da bo res tko, pa da bo svoji mamici enkrat vse povrnil, ker bo drugi Bill Gates user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 822
5.12.2008 7:54:41   
stunfek
marisha...akr se tice previjanja jaz praktciram, da ga ne previjem ne pred ne pol :) ampak nekje vmes...razen ce se pokaka, potem ga takoj ne glede na nic. torej meni se obnese, da zdaj, ce mi zaspi med hranjenjem ali pri podiranju kupcka - potem ga ne previjem ampak ga dam spanckat...ko se zbudi, kar je ponavadi kar hitro...najvec eno uro, pa ga previjem. tako imam obcutek, da mu ne tezim s previjanjem ob "nepravem" casu zanj :)
Ponoci ga jaz previjem po potrebi. Ce se ne zbrihta ga kar pustim v isti plenicki...po nepotrebnem ga sredi noci res ne bi budila, ker pol je katastrofa...prepricana sem, da ce dojencka plenice fejst moti vresci dokler jo ne zamenjas...ti bo ze povedal ce ga moti...ne sklepaj sama :)

jaz sem bila danes spet na fitnesu. 30 minut hoja/tek, 10 minut veslanje in 20 minut raztezanja...ful se dobro pocutim. trebusnih pa se ne morem delat, ker me vcasih zaboli dol pri krizu...tako kot me je matralo med nosecnostjo tko, da sem rekla, da bom kar se pocakala na boljse case :)

sicer smo pa na nnovemmlekcu postavili rekord ponoci...5 ur...sicer ne 5 ur spanja ampak 5 ur med obrokoma. vsekakor napredek.

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 823
5.12.2008 7:56:10   
laknerš

IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

laknerš in talcy AM in finance - brala sem da ima DM se mi zdi svoje AM cenovno zelo ugodno ...sta ga mogoče probali?

mi smo probali že humano ki je pol cenejša(5€) pa naši ne paše ker je tako redka. tale aptamil AR je res super tako da sva z mojim mnenja da bova tega kupovala pa tudi če nama na koncu za jest zmanjka sam da ne bo več polivala ker to je bil obup. je pojedla 120 pol pa 300 polila in čez pol ure spet jok ker je bila lačna in tako cel dan.

Marisha za mozoljčke te ni treba nič skrbet ker je to čisto normalno. otroku se čisti koža in lahko se mu tudi lupi tako da je to ker mažeš z bepanthenom lahko še slabše. tako je meni rekla patronažna ker je naša tudi imela obupno kožo.   AJA lahko bi pa bila kakšna alergija a mogoče tudi še kaj dojiš. naša je dobila take pikice (ful na gosto) ker sem jedla med- nisem vedla da je alergen.

Neposredna povezava do sporočila: 824
5.12.2008 8:19:03   
jolly123
Stunfek super, sem vesela da uživaš na telovadbi. Joj jaz tudi komaj čakam januar, da začnemo. A ne punce??

Pikicastonoga Taju še ni šel tist lišaj al karkoli že je stran, bomo videli kaj bo...zaenkrat je še vedno isti.

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Določitev spola.
пеперутка16

Kako zanesljiva je določitev spola z ultrazvokom? Vaše izkušnje so: