|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberski lumpiji 08
3.12.2008 10:12:13   
sončnica24
Mene pa nekaj zanima, pa nimam časa da bi šla za nazaj brat tako da prosim če mi lahko odgovorite čeprav ste že enkrat to pisale. Prosim.

Mi smo sedaj stari en mesec, v bolnici so rekli da bi se naj tukaj začeli navajati da bi ponoči čim več spali. Dojimo se skorajda več ne, pa tudi jaz ne smem čisto nič jest ker mene napihuje potem pa posledično tudi Nika in je KATASTROFA. Kako to pri vas funkcionira oz. ali mu tiste ki dojite daste dodatek tiste ki pa ne dojite pa malce več hrane, mi trenutno pojemo 90ml pa še ponavadi vedno malo polivamo. Novalac pri nas ne pride v poštev ker smo na začetku imeli to hrano in nas je zaprla.

Stunfek, kdo je tebi svetoval da daš kapljice v mleko? Meni je namreč zdravnica rekla naj mu jih dam na dudo ali pa na žličko kakšnih 10-15 min, predno jema. Samo se mi zdi da to ne pomaga. Pa kaj mu daš samo zjutraj in zvečer? Jaz mu jih na dudo namreč dajem vedno predno jemauser posted image .

Aha še nekaj glede spanja, kaj jih probate zvečer imeti malo bolj dolgo zbujene?

Videla pa sem še da se pogovarjate o plenicah mi smo trenutno še vedno na Pamperskah ker smo jih full dosti dobili, tak da smo še na 1. Me pa zanima če je 2 treba malo više na hrbet dati, ker drugače smo mi vedno mokri skozi, samo mamo pa že 4kg tako da verjetno bi 2 morala biti ok.

Sem videla da še nisem sploh podatkov o teži dala ob porodu smo tehtali 3.700g, pa 50 cm smo bili veliki. Včeraj pa smo imeli že 4.300g in 54 cm smo bili dolgi. Baje da je to čisto ok.

Tako upam da mi vsaj odgovore uspe prebrati.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 751
3.12.2008 10:16:48   
sončnica24
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš

tudi jaz sem to prakticirala. hano sem preoblekla in nahranila tako da naj nebi imela razloga za jok potem sem jo pa položila v gugalnik na mizo v kuhinjo  in odšla skuhat kavico ter en del kosila. se je drla pet minut potem je pa vidla da je ne bom dvignila pa je počasi nehala potem če nekajkrat poskusila ampak obupala.

jest mislim da teli naši pikci rabijo samo urnik. pri nas se je vse popravilo ko sem začela točno na uro delati vse. točno ob 19.00 gre vsak večer spat , nato zjutraj ob 7.00 vstane in naslednje spanje ima vsak dan isto ob 10.30 nato še eno rundo ob 15.00 in to je to. vsako rundo mi spi po dve uri. to je od takrat ko sem se disciplinirala in naredila točen urnik. nekajkrat sem jo uspavala tudi čez dan sedaj pa vse stori sama. poskusite.

Lakrneš koliko je stara tvoja Hana in kdaj si začela s takšno rutino? Meni ni več čisto nič jasnouser posted image , ker moj spi kdaj se mu zaljubi samo se mi zdi tak način zlo dober, samo ne vem kdaj naj s tem začnem? Ker če si kaj želim si želim prspane nočiuser posted image . Pa ne vem kdaj jo bom dočakala.

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 752
3.12.2008 10:20:14   
laknerš

tudi jaz bi s telovadbo začela januarja (nimam denarja, pa še prazniki bojo pa vprašanje kolikokrat bo zdej decembra) bi pa šla pogledat kako to zgleda da ne bom na koncu plačala potem pa ne bom hodila ker mi ne bo všeč

< Sporočilo je popravil laknerš -- 3.12.2008 10:21:26 >

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 753
3.12.2008 10:20:56   
*talcy*
ojla punce...
no danes smo pa naspaniuser posted image  je zaspal ob 23.00 spal do 2.30 pojedu pol smo jedli ob 6.00 in spali do 8.30 mislim da kar pomaga ta NOVALAC NFuser posted image user posted image user posted image
stunfek poskusi s tem al dolej kamor si ni tega mleka...tud moj je na dve uri jedel zdaj pa ne več usaj ponočiuser posted image user posted image user posted image

NO MI IMAMO SPALNO VREČO IN VIDIM DA JO ŽE UPORABLJATE bomo tud mi danes poskusili

6.10.2008 se nama je pridružil najin angelček Tijan

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 754
3.12.2008 10:26:10   
laknerš

IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

tudi jaz sem to prakticirala. hano sem preoblekla in nahranila tako da naj nebi imela razloga za jok potem sem jo pa položila v gugalnik na mizo v kuhinjo  in odšla skuhat kavico ter en del kosila. se je drla pet minut potem je pa vidla da je ne bom dvignila pa je počasi nehala potem če nekajkrat poskusila ampak obupala.

jest mislim da teli naši pikci rabijo samo urnik. pri nas se je vse popravilo ko sem začela točno na uro delati vse. točno ob 19.00 gre vsak večer spat , nato zjutraj ob 7.00 vstane in naslednje spanje ima vsak dan isto ob 10.30 nato še eno rundo ob 15.00 in to je to. vsako rundo mi spi po dve uri. to je od takrat ko sem se disciplinirala in naredila točen urnik. nekajkrat sem jo uspavala tudi čez dan sedaj pa vse stori sama. poskusite.

Lakrneš koliko je stara tvoja Hana in kdaj si začela s takšno rutino? Meni ni več čisto nič jasnouser posted image , ker moj spi kdaj se mu zaljubi samo se mi zdi tak način zlo dober, samo ne vem kdaj naj s tem začnem? Ker če si kaj želim si želim prspane nočiuser posted image . Pa ne vem kdaj jo bom dočakala.

mi smo začeli ko je bila stara mesec in pol torej štirinajst dni nazaj in se odneseuser posted image precej super je že to da ponoči spi enkrat ji dam samo vmes za jest pa sem se tudi že navadla mi ni več panika vstat in se ravno tko naspim.

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 755
3.12.2008 10:30:00   
laknerš

Mene pa nekaj zanima, pa nimam časa da bi šla za nazaj brat tako da prosim če mi lahko odgovorite čeprav ste že enkrat to pisale. Prosim.

Mi smo sedaj stari en mesec, v bolnici so rekli da bi se naj tukaj začeli navajati da bi ponoči čim več spali. Dojimo se skorajda več ne, pa tudi jaz ne smem čisto nič jest ker mene napihuje potem pa posledično tudi Nika in je KATASTROFA. Kako to pri vas funkcionira oz. ali mu tiste ki dojite daste dodatek tiste ki pa ne dojite pa malce več hrane, mi trenutno pojemo 90ml pa še ponavadi vedno malo polivamo. Novalac pri nas ne pride v poštev ker smo na začetku imeli to hrano in nas je zaprla.

mi smo ji dajali za spat novalac nf ampak sedaj dajamo aptamil ar ker je proti polivanju in jeuser posted image user posted image SUPERuser posted image user posted image ni za prehvalit. ne poliva čisto nič. nikoli. prej smo pa vsak obrok vse zbruhali in posledično jedli že čez eno uro

Neposredna povezava do sporočila: 756
3.12.2008 10:33:20   
sončnica24
Sem zdaj malo gledala te hrane sicer Aptamil in sicer je eno za kolike drugo za polivanje samo mešati pa verjetno se ne splača ne kar naš tudi poliva včasih malo več včasih malo manj ampak dobro najprej bi se jaz kolik rada rešla. Tako da uporablja katera aptamilovo mleko, ki bi naj preprečevalo kolike? Pomaga kaj?

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 757
3.12.2008 10:42:31   
laknerš

Sem zdaj malo gledala te hrane sicer Aptamil in sicer je eno za kolike drugo za polivanje samo mešati pa verjetno se ne splača ne kar naš tudi poliva včasih malo več včasih malo manj ampak dobro najprej bi se jaz kolik rada rešla. Tako da uporablja katera aptamilovo mleko, ki bi naj preprečevalo kolike? Pomaga kaj?

mi smo ga meli pri taprvi pa ni nucalo nič smo pa kasneje začeli uporabljati humano pa je blo bolš mislim pa da je vsk otrok drugačen

Neposredna povezava do sporočila: 758
3.12.2008 10:46:51   
sončnica24
Ja saj je, meni so sedaj prinesli aptamil z avstrije ker ga avstrijci sami delajo pa baje malo manj šraufa tako da bomo sedaj videli kaj bo, bom pa probala tako kot štunfek davat kapljice v hrano pa bomo videli kaj bo zanima me res samo ali samo zjutraj in zvečer ali v vsak obrok.

Mi pa je prediatrinja tudi napisala da naj gremo po kapljice za kosti v avstrijo ker baje na šraufajo naše pa full tako da upam da ga avstrijske ne bodo še zraven ker potem pa bo katastrofa že tako je dovolj hudo.

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 759
3.12.2008 10:48:28   
sončnica24
Še to kako dolgo ste imele čiščko, jaz še namreč vedno malo krvavim pa je sedaj že en mesec od poroda in imam drug četrtek že pregled pa sem srčno upala da mi bo lahko Mireno vstavla, zdaj pa ne vem če se naj sekiram da je kaj narobe ali je to normalno. Je pa res da full nisem nič na miru pa saj ne moram bit če sva dopoldne več ali manj sama in je nonstop na rokah.

Neposredna povezava do sporočila: 760
3.12.2008 10:59:09   
laknerš

se počutim kot en svetovalec ampak na vsako stvar imam komentaruser posted image .

čišča naj bi bila od tri do šest tednov tako da ni nič narobe. jaz sem jo imela štiri tedne nato pa takoj menstruacijo. za vstaviti mireno moraš imeti menstruacijo (vstavlja se med menstruacijo) tako da ti je itak ne bi mogla.
je pa res zelo odvisno od tega koliko počivaš jaz je namreč drugi teden že skoraj nisem imela nato pa sem začela hoditi na sprehode se je pa spet pojavila. morale bi počivati in počivati ampak kako s temi našimi pikci ki non stop nekaj nagajajo

Neposredna povezava do sporočila: 761
3.12.2008 12:05:44   
Dream
PikicaStonoga se opravičujem, res sem trapasta... Vse napišem, link skopiram, prilepim pa ne user posted image  No, popravljam napako in ti ga lepim sedaj: http://www.slingmarama.com/

Pokrivanje do prsi pri nas je bilo vseeno, kako smo ga pokrivali, vedno je imel na koncu kovtrček čez glavo. Sedaj mu dajem odejico in je precej bolje, ker je mehkejša. Ročice ima pa res ledene, tko da mi je šlo to na jetra. Ampak OK, če so vam tako svetovali, potem se bom tudi sama tega držala in ne bom delala panike. Noge ima pa sedaj vedno tople, ker nam je sestra v P rekla, da lahko damo pod žabice nogavičke, pa je stvar rešena.

Sončnica24 in Stunfek nam so pa rekli, da ni pametno dajat kapljic na dudo, ker se potem otrok ravadi in misli, da bo duda vedno imela okus in jo bo kasneje zavračal, če ne bo kaj finega na njej. Tako da jaz kapljice (itak uporabljam samo AD3, ker krčev nimamo) dajem po žlički, včasih pa zamešam v čaj.

Spanje pri nas že kar nekaj časa traja ritem, da je popoldne dosti pokonci in zvečer zaspi kot ubit za 5-6 ur. Danes dopoldne je bil pokonci do sedaj, ne vem, kaj ga je dajalo - bi spal, ne bi spal, bi jedel, ne bi jedel... No, končno je omagal vendar se v spanju kar naprej nekaj oglaša...

Sončnica24 uporabljaš lahko tudi Novalac proti zaprtju. Mi smo ga že hoteli kupiti, vendar naš mali preveč poliva in smo šli na Aptamil AR. Pa menda je Aptamil v Mullerju enak kot v Avstriji, da ti ne bo treba koga gor pošiljat. V baby centru je skoraj 7€ dražji kot v Mullerju, pa ista količina. A ni to malo hudo???

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 762
3.12.2008 12:11:21   
liza01

mi smo začeli ko je bila stara mesec in pol torej štirinajst dni nazaj in se odneseuser posted image precej super je že to da ponoči spi enkrat ji dam samo vmes za jest pa sem se tudi že navadla mi ni več panika vstat in se ravno tko naspim.

Morm rečt da se čist strinjam z Lakerneš, urnik res pomaga...
Pri obeh smo začeli z urnikom takoj, vsaj z večernim spanjem ob 19.00 v posteljo, čez dan pa ga probam vspostavid zdaj
ker je do zdaj še zelo veliko spala tudi čez dan....
Prva je prespala noč že pri treh mesecih 19.00 pa tja do 8.30 user posted image user posted image , Luna pa se sedaj zbudi še enkrat okoli 4.00 se naje in spi naprej do 8.00 user posted image user posted image user posted image
Jest mam občutek da sta tud ful bol umirjeni ko imamo en red, ker ko pademo vn iz urnika je skos eno dretje in tečnoba pri hišiuser posted image user posted image

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 763
3.12.2008 12:16:44   
klavdija27
Lep pozdrav vsem skupaj! Jaz sem pa danes imela 2 posvetovalnico pa me zanima če pri vas merijo obseg glavice. Mojemu Mihcu namreč ne merijo obsega in me zanima kak je kaj s tem. Tudi dolžino je sestra zmerla z napol pokrčenimi nogami tak da je v štirih tednih zrastel za 1 cm.user posted image .
Drugače pa  Miha spi ponoči od  10 ih pa nekje do 3h zjutraj, pol se podojiva in spi do 7ih. Zvečer mu dam dodatek pa spije tak različno.
Danes grem tudi prvič  sama v Šoping s kolegico, tak da bo malega pazil ati, pa me res zanima kak jima bo šlo. Po mojem ne bom imela nič od tega ker bom kr naprej na Mihca mislils.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 764
3.12.2008 12:50:28   
Dream
Pri nas prav tako niso merili obsega glavice, samo dolžino in težo. In prav tako prvič pri treh tednih je sestra bolj kot ne "na oko" zmerila dolžino in je zrasel samo 1 cm... Sedaj pri 7 tednih pa je bila bolj točna.

(odgovor članu klavdija27)
Neposredna povezava do sporočila: 765
3.12.2008 13:20:29   
sončnica24
Nas pa so lepo zmerli tako dolžino kot obseg glavice. Bomo pa videli kaj bo čez en mesec ko moramo spet na pregled.

Kdaj pa so prvič cepljeni?

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 766
3.12.2008 14:07:28   
Dream
Pri treh mesecih. Nas to čaka 12. januarja...

Neposredna povezava do sporočila: 767
3.12.2008 14:13:41   
laknerš
nas tudi

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 768
3.12.2008 14:58:26   
stunfek
Soncnica...kapljice dajem v mleko, ker so taka navodila na teh kapljicah sab simplex...so pa nemske, ker mi jih je dala ena nemka tukaj...kmalu mi jih bo zmanjkalo in moram nekako organizirat, da se mi jih poslje. Pise da se jih daje na 6 ur torej naceloma, ce otrok je na 3 ure je to vsak drugi obrok in pose da se nakapa v mleko...v  mojem primeru najveckrat vsak tretji obrok :) nikoli jih nisem dajala na dudo...se niti ne bi spomnila tega, ker ne vem kako bi to dozirala...jaz sem sicer vedno vse kapljice aplicirala s kapalko (pri anuski) spricnes v ustka in je fertik.

talcy...novalac nf...naceloma ga se nisem zasledila tukaj v indiji bom pa malo bolj pozorna...ampak mislim, da ga  ni :( tukaj ni prav veliko izbire...v glavnem od proizvajalca Nestle ostalo pa je uvozeno iz ZDA ali Anglije in svinjsko drago. Na mesec me ta indijski proizvod od Nestleja pride tam okoli 30 evrov, ce bi se odlocila za kaj tujega pa okoli 200 evrov...pa recimo, da ce bi vedela da je boljsa formula bi dala 200 evrov, ni problema...ampak problem nastane, ker ti noben ne more zagotovit, da bo hrana skoz na voljo..vcasih se zgodi, da enostavno zmanjka in cakajo posiljko...in pol bi bilpa shit, a ne :) ne mores mu pa tudi hrane menjavati ko ne vem kaj...ampak si mi dala idejo talcy...mogoce pa je problem v hrani, ker Anoushka je bila na drugi hrani...Lactogen (ta NANje kao naslednja generacija..oboje je pa od Nestleja). Bom se res malo bolj poglobila in morda zamenjala hrano.

Mi smo kar nekako nazadovali...razmaki so spet krajsi in poje manj...to je kot zacarna krog...ce poje 120 potem naredi razmak 3 ure....ce poje manj pa takoj skoci na dve uri :) eh, bomo ze prekruzal...se prehitro bodo zrastli in bo vseh teh tezav konec in bodo prisle druge :)

vcerajme je sestra vprasala....ja kaj pa pocnes cel dan, k si skoz doma....sem ji rekla: "vidim , da si ze malo pozabila kako je imeti dojencka pri hisi" skoz je nekaj za pocet, ce pa ni, kar pomeni da dojencek spi sem pa v svetih nebesih in z veseljem ne pocnem nic...hehehe.

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 769
3.12.2008 15:14:24   
Tejčika29
Hojla,

kako ste? Meni časa zmanjka za pisanje, včasih vas preberem.
Mene najbolj muči uspavanje, tudi mi poskušamo uvesti ritem, ki ga sicer ima ampak bolj tako se še korigira. Zvečer naj bi ob 9-ih zaspala, pa je velikokrat ne morem uspavat (na joški, potem tudi v zibelki s ššššš in zibanjem) in zaspi tudi ob 11-ih če se prej ne uspava, silim pa skoz ne. Potem se enkrat ponoči doji, zjutraj vstaneva ob 7 uri. Od 9-ih do 11- ih naj bi spala - sedaj noče več, ali zelo malo in potem še ena runda od 12-ih do 3-eh - to pa vedno, ker smo zunaj in ji pod rito ropoče. Do večera potem bedi ali čisto malo zadrema sama od sebe na kakšnih rokah.

Zvečer jo včasih uspavam tudi po 1 uro in več???!!! Groza in ne zaspi.
Vedno manj ugotavljam rabi spanca.

Dojim še na polno, edino zalogo si težko ustvarim za čas čuvanja naprimer.

Sicer je zelo živa, zelo spremlja vse okoli sebe in se mi zdi da res noro hitro napreduje.

Lepo se imejte in se tipkamo!

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 770
3.12.2008 16:59:54   
*talcy*
ojoj stunfek ... pol pa imaš štalo tam dol s to hrano .... ma kaj tko je drago ?? sem mislila da pridete bolj poceni skoz !? user posted image  .... upraši če je kaka taka varjanta vsaj podobna ...  ker moj po dnevi res je točno na dve uri ponoči pa mu dam ta novalac pa spi 4 ure skupaj user posted image user posted image user posted image  

ma mene tud zanima ikako vam uspe ta ritem dnevni narest .... jaz ni šans .. razen zvečer zaspi ob uri in zjutraj ko se zbudimo je tud točna ura drugač čez dan pa kakor pade user posted image  

6.10.2008 se nama je pridružil najin angelček Tijan

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 771
3.12.2008 17:04:36   
sean
zivjo... kako je kaj?? nas mali je zanekrat prav pridan...da potrkam..=) tako , zaenkrat se se zmeri dojiva..
zanima me nekaj.. moj mali je pri prvi posvetovalnici se zrediw 900g.,in je rekla zdravnica da je ok.. zdej  9. dec bo dopolnil 2 meseca, pa je sow manj gor..okoli 700g, ga moram se vagat, jutri ga bom in bom vedela točno kolko se je zrediw.. klicala sm zdravnico in jo prasala kolko naj bi se zrediw v drugem mesecu pa je rekla  da prva tri meseca mora najmanj 800g, in če ne naj dodajam zvečjr...
tako,.. patronazna pa mi je razlozila da , dojencki le 1 mesec naj bi pridobivali 30g na dan, potem pa po 20 in da je čist ok .. če zračunamo .. je 30 dni krat 20g= 600g na mesec... a ne?? tko da zdaj sploh nevem kaj naj si mislim.
in kaj naj naredim...
Mali  u redu spi, pridn je  noo.. pa se nobenih krčkou ni... mislim da poje kolk more.. ni lačn,.. ker verejtno če bi biw lačen, ne bi spaw , bi biw sitn... pa tudi kaka u uredu.. lula tudi full...
prosim za nasvet..nevem kaj naj naredim.. ne bi rada mu dodajala..
a veste vi kaj o tem?? kolko naj bi pridobivaw dojencek na tezi po mesecih ?
hvala za odg u naprej.....
lepo se ctrajte s svojimi malcki=)

(odgovor članu klavdija27)
Neposredna povezava do sporočila: 772
3.12.2008 17:09:07   
stunfek
sean...mislim, da vama gre super. jaz se ne bi obremenjevala koliko se redi...vazno, da se redi. dojeni otroci pa itak pridobivajo na tezo pocasneje kot zalivancki :)

talcy ne bvos verjela...sem nasla eno hrano in pravbzaprav ugotovila, da je moja ta mala na tem gor zrastla...Lactogen...zdaj pa smo na eni, ki se ji rece NAN :) Sem rekla mozeku, naj gre po sluzbi iskat Lactogen in bom kar takoj zamenjala.

Stunfek

(odgovor članu sean)
Neposredna povezava do sporočila: 773
3.12.2008 17:36:18   
sonček75
Po dolgem času se spet malo oglašam.Berem pa vas vsak dan.Tudi naš user posted image ima kar veliko krčev in čez dan zelo malo spi.Ponoči je kar priden in spi od 22 pa do3h,potem poje in,čega ne matrajo krči takoj zaspi nazaj in spi do7 ure.Kaka zelo poredko,1x na 6 dni.Poje pa ogromno,saj sva se v 2 mesecih in 1 tednu zredila točno za 3.020 kg,zrasel pa je za 8 cm.Se pa samo dojiva.

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 774
3.12.2008 18:03:49   
stunfek
o, soncek to pa je pohvale vredno...lepo se je poredil in samo dojis...cestitke!

ne morem pa verjeti, da kaka samo enkrat na 6 dni...sem mislila, da dojeni otroci kakajo prej 6 krat na dan kot pa enkrat na 6 dni. a je poediatrinja kej rekla? a je to cisto normalno al kako? no, vsak bejbi je nekaj posebnega...
nas se pokaka dvakrat na dan. enkrat zjutraj in enkrat popoldne :)

Stunfek

(odgovor članu sonček75)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.