Dream
|
PikicaStonoga se opravičujem, res sem trapasta... Vse napišem, link skopiram, prilepim pa ne No, popravljam napako in ti ga lepim sedaj: http://www.slingmarama.com/ Pokrivanje do prsi pri nas je bilo vseeno, kako smo ga pokrivali, vedno je imel na koncu kovtrček čez glavo. Sedaj mu dajem odejico in je precej bolje, ker je mehkejša. Ročice ima pa res ledene, tko da mi je šlo to na jetra. Ampak OK, če so vam tako svetovali, potem se bom tudi sama tega držala in ne bom delala panike. Noge ima pa sedaj vedno tople, ker nam je sestra v P rekla, da lahko damo pod žabice nogavičke, pa je stvar rešena. Sončnica24 in Stunfek nam so pa rekli, da ni pametno dajat kapljic na dudo, ker se potem otrok ravadi in misli, da bo duda vedno imela okus in jo bo kasneje zavračal, če ne bo kaj finega na njej. Tako da jaz kapljice (itak uporabljam samo AD3, ker krčev nimamo) dajem po žlički, včasih pa zamešam v čaj. Spanje pri nas že kar nekaj časa traja ritem, da je popoldne dosti pokonci in zvečer zaspi kot ubit za 5-6 ur. Danes dopoldne je bil pokonci do sedaj, ne vem, kaj ga je dajalo - bi spal, ne bi spal, bi jedel, ne bi jedel... No, končno je omagal vendar se v spanju kar naprej nekaj oglaša... Sončnica24 uporabljaš lahko tudi Novalac proti zaprtju. Mi smo ga že hoteli kupiti, vendar naš mali preveč poliva in smo šli na Aptamil AR. Pa menda je Aptamil v Mullerju enak kot v Avstriji, da ti ne bo treba koga gor pošiljat. V baby centru je skoraj 7€ dražji kot v Mullerju, pa ista količina. A ni to malo hudo???
|