Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 9.4.2009 9:03:44
|
|
|
|
šivilja
|
še to - Leonišče je pa res pod kritiko. Prejšnjič sem čakala 5 ur. Danes imam pregled og dveh popoldan in upam da bo kaj bolje (manjša gužva pred laboratorijem in posledično več zraka - upam)
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 9.4.2009 9:16:38
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: ana** IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: ana** IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes kje pa se dons spet skrivate... takrat k sem jz online ni nikol nobene gor...k pa mene ni, pa napišete cele romane Tukiii smo Gledamo fuzbal.. Tamau pa vadi v trebuhu kko bo on čez 20let igral kdo pa igra da tko vneto spremljate?? Barcelona : Bayern In sm čist hepi kr barca vodi 4:0 Sam bi mi blo bolj zanimiv,če bi meli prenos Chelsea:Liverpool ( so tam boljši tipi ) omg babe... sej ste še hujše k deci... kako se vam da to gledat.. men je to tak dolgčas... fuzbal gledam samo ko je svetovno prvenstvo, pa še to samo zarad vzdušja k.tja vse me prepričujejo, da če že poznaš babco, da je vse lažje... tko da jz jo sicer poznam, ampak nisem še čist zihr v to stvar... še kr me vleče v PO nimaMM čestitke za pregled.. lepo da raste in da se nikamor ne mudi... za kilažo pa tud men govorijo da ne vejo kje saem se skor 20kg že zredila... jz za obraz vem, ostalo pa itak ne vidim - pa tud sekiram se ne... važn da je men fajn... PA SEVEDA VSE NAJBOLŠE IN NAJLEPŠE TI ŽELIM
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 9.4.2009 9:19:15
|
|
|
|
Blueeyes
|
JANUAR ana** 11.1. FEBRUAR Blueeyes 1.2. wani 5.2. Majana79 24.2. MAREC anci banci 14.3. angelito 28.3. Pupa7 31.3. APRIL NinaMM 9.4. MONY25 14.4. MAJ Katrinka 2.5. živa25 15.5. JUNIJ BOOMER 3.6. šivilja 27.6. JULIJ UT_2008 14.7. palegia30 22.7. pat74 23.7. AVGUST HINDI 6.8. knutek 25.8. M1987 30.8. SEPTEMBER OKTOBER vim 7.10. tanatoraja 22.10. NOVEMBER DECEMBER simonaa 19.12. nborazem 21.12. murkica 21.12.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 9.4.2009 9:20:23
|
|
|
|
Blueeyes
|
1hruška sem jo premaknila na dno seznama, ker po PDP 23.3. je najbrž že rodila ... upam da bomo zvedeli kakšne informacije
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 9.4.2009 10:27:20
|
|
|
|
sinskaT
|
NinaMM tudi od mene vse najboljše za RD, danes je prekrasen dan za praznovanje . Srečanje: Načeloma so meni torki tudi ok, ker ima moj ob ponedeljkih rekreativni fuzbal (ja, smo gledali včeraj ), so potlej torki bolj kot ne moji. Je pa lokacija Grad Kodeljevo odlična! Še lani ta čas smo živeli v njegovi bližini in sem hodila na kofetke ter tortice, pa tudi druge dobrote imajo (pizze...mljask, po moje bo danes ena padla). Potlej še sprehod čez park in gasa domov, sj kaj več nisem zmogla 2 tedna pred porodom. In zdaj sem spet noseča, se mi zdi da sem že ene 2 leti skup hehe, le druge poti imam za sprehode in malo lumpko ob sebi, seveda. Blueeyes - bila v PO in ne morem prehvalit kako sem bila zadovoljna. Saj ne, da je bilo vse idealno ampak v primerjavi s tem kaj sem slišala od prijateljic, ki so rodile v LJ, ne menjam. Najbolj me je presenetilo, da so se sestre tako trudile okoli dojenja, pa nobene sitnobe ni bilo. Pred porodom mi je bilo čisto vseeno, ko pa si dejansko tam, ves "hormonski" ti je pa ful važno kako se do tebe obnašajo tiste prve dneve po največji spremembi v lajfu...in hrana je bila odlična . No mogoče sem imela samo srečo kaj pa vem. Počakam še mojo zaspanko, da se zbudi potlej pa šibneva v naravo, lep dan vsem!
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 9.4.2009 10:30:52
|
|
|
|
šivilja
|
Zanimivo, jaz sem pa ravno obratno slišala o postojni. očitno je povsod odvisno na koga naletiš!
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 9.4.2009 11:07:49
|
|
|
|
katrinka
|
P- jaz bom sla v ljubljansko in upala, da bodo vsi imeli dober dan, kaj drugega tko ne morem narediti zibelka - kaj kej menite o tem, kaksne so izkušnje, vceraj sem eno videla in se vanjo zaljubila...se mi zdi ful dobra vrjanta, posteljco sicer dobim od tasta a sej loh počaka a ne...kaj menite
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 9.4.2009 11:45:25
|
|
|
|
Tanja_
|
Hej punce! Glede lokacije za nov miting je tudi meni vseeno, edino torki mi ne ustrezajo najbolj, ker imamo pasjo šolo. Sicer pa, če ne bo šlo drugače bom poskusila tudi torek uredit tako, da bi prišla. Porodnišnica- grem v Postojno. Jutri grem še na predavanje o EA, sicer pa sem čisto odločena za tja, razen če me kej prehiti pred 36. tednom.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 9.4.2009 11:46:02
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Zanimivo, jaz sem pa ravno obratno slišala o postojni. očitno je povsod odvisno na koga naletiš! itak, to je samo odvisno na koga naletiš... sam da v PO je najbrž samo kakšna sestra k ma slab dan, v LJ pa vsaka ta druga... tko da se že težko izogneš neprijetnostim zibelka jz nisem bla niol navdušena nad njo.. tud k jih gledam me ne pritegnejo.. pač stvar okusa... sm kr za posteljico
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 9.4.2009 12:38:00
|
|
|
|
PapuaNG
|
jst tudi najprej nisem bla čist odločena za zibelko, pa je bla potem mojmu fotru tako všeč, da smo jo vseeno vzeli. Pa še lažje jo bomo spravili v mojo spalnico (s posteljico bi bila že res malce kriza). Pa tudi tako blazno drage niso (sploh če jih kdo drug financira ). Sicer pa - še samo dan in pol sem v službi Že komaj čakam konec. Včeraj smo se malce pogostile (no, je še za danes ostalo), danes pa upam,da zaključim vse stvari bolj ali manj, ker bo jutri gotovo bolj razpuščeno Danes pa po voziček popoldne, že komaj čakam. Sicer še ne vem, kam ga bomo dali, ker sta prosti sobi s škatlami nafilani (se škatle kar ne pospravijo same od sebe ), ampak bo že. Važno, da bo doma, pa še čisto tak, kot sva ga želela.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 9.4.2009 12:51:44
|
|
|
|
bjondi
|
NinaMM vse najboljše še iz moje strani za rojstni dan ...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 9.4.2009 12:53:14
|
|
|
|
Anonimen
|
ninči VSE NAJBOLJŠE!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 9.4.2009 12:55:55
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG Sicer pa - še samo dan in pol sem v službi Že komaj čakam konec. Včeraj smo se malce pogostile (no, je še za danes ostalo), danes pa upam,da zaključim vse stvari bolj ali manj, ker bo jutri gotovo bolj razpuščeno Danes pa po voziček popoldne, že komaj čakam. Sicer še ne vem, kam ga bomo dali, ker sta prosti sobi s škatlami nafilani (se škatle kar ne pospravijo same od sebe ), ampak bo že. Važno, da bo doma, pa še čisto tak, kot sva ga želela. dnevi se iztekajo ker voziček pa greš iskat...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 9.4.2009 14:00:11
|
|
|
|
PapuaNG
|
bebe confort high treck-rjavo modre barve Jih je očitno totalno težko dobit - košaro sva morala vzeti lanski model (ubistvu isti, le odtenek barve je malenkost drugačen), ampak sva vsaj dobila. Sva mislila, da je to kaj lažje dobit-še teden ali dva nazaj, ko sva spraševala, so nama rekli, da so ravno dobili pošiljko vozičkov, iz česar sva sklepala, da jih imajo polhno. Pa ko sva šla v torek tja, sva morala prav tečnariti, da smo na koncu ugotovili, da imajo tako voziček (s športnim delom) kot košaro. Mislim...ne vem, a je bila samo tista prodajalka malo nesposobna al sva bila midva tko nejasna, ampak počutila sem se kot na tržnici kot da jim ni v interesu prodat...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 9.4.2009 14:10:39
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG jst tudi najprej nisem bla čist odločena za zibelko, pa je bla potem mojmu fotru tako všeč, da smo jo vseeno vzeli. Pa še lažje jo bomo spravili v mojo spalnico (s posteljico bi bila že res malce kriza). Pa tudi tako blazno drage niso (sploh če jih kdo drug financira ). jaz tudi nisem pomislila nanje, pa sem včeraj se kr zaljubila na prvi pogled, všeč mi je ker je majhna, midva pa se seliva in ne vem kako bom s prostorom...pa še mami je rekla da mi kupila...meni se res ne zdijo tok napačne
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 9.4.2009 15:35:37
|
|
|
|
Blueeyes
|
ana**, majana79 sta dobile včer moj sms z neta da sem zamenjala telefonsko št.?? k eni ga niso dobil... če nista duble mi pišta na ZS.. pa vama jo bom še enkrat napisala grem se še mal martinčkat na sonce dokler še je
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 9.4.2009 17:06:19
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes ana**, majana79 sta dobile včer moj sms z neta da sem zamenjala telefonsko št.?? k eni ga niso dobil... če nista duble mi pišta na ZS.. pa vama jo bom še enkrat napisala grem se še mal martinčkat na sonce dokler še je Em... ne jst nism nč dobila Tko da še 1× probaj
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 9.4.2009 17:09:06
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka zibelka - kaj kej menite o tem, kaksne so izkušnje, vceraj sem eno videla in se vanjo zaljubila...se mi zdi ful dobra vrjanta, posteljco sicer dobim od tasta a sej loh počaka a ne...kaj menite Meni so te stvarce ful všeč in kjut ampak kaj ko se to uporablja samo prvih nekaj mesecev In po pravici mi je ful škoda denarja kr se mi zdi,da raje kupim neki bolj uporabnega.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 9.4.2009 17:18:30
|
|
|
|
ana**
|
ninaMM
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 9.4.2009 18:33:48
|
|
|
|
majana79
|
Blue, jaz sem dobila. Sem vas samo na hitro prebrala, sva kar utrujena pa mali danes nekaj štrajka in ful slabo brca... Ne vem če je to posledica polne lune, ali tega da sva se zjutraj malo pa sem imela potem neke čudne bolečine, špikajoče v trebuhu... Me kar malo skrbi, če se do jutri ne bo oglasil, bom šla kar do zdravnice... Vse najboljše slavljenki oziroma slavljenkam (imam nosečniško pozabljivost, tako da rajši napišem več kot premalo) ana, kako je bilo na pikniku?
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 9.4.2009 23:35:28
|
|
|
|
Anonimen
|
NinaMM - upam, da si lepo preživela današnji dan... kar lepo praznuj še naprej! In če bo otroček res kmalu zunaj, ti želim čim lažji porod in "bp". Je bil danes lep, a malček naporen dan. Sva šla z malčkom k našim, na "vas". Z Oskarjem sva šla na dobrave gledat traktorje in res sva uspela ujeti dva, ki sta sicer počivala, a sta bila zato bolj dostopna! In sem uživala v "tišini" narave... odkar sem v mestu, sem že pozabila kakšna je tista prava tišina... in mravljice, ki tekajo sem in tja,... in šumeče listje v gozdu, ki je ostalo še od jeseni,... Samo Oskar je trdil, da ima rajši hrup. Seveda, fant! Je bilo luštno, ker sva šla za spremembo peš, brez kakršnih koli vozil, in sva ropotala samo z besedami! Pa sem potem doma zopet ugotovila, kako malo prostora imamo v stanovanju. Na srečo je Urbanček že zdaj na tesnem in se mu bo vse še zdelo veliko. Bom šla kar v Ljubljano rodit... kar bo pa bo. Saj bodo samo trije dnevi, ko bom tam. Sem Oskarja vprašala, kje bi bil rajši tisti čas: doma ali pri mojih,... pa mi je odvrnil, da ne bom šla nikamor. Bo šok zame in zanj! V soboto mi začne teči porodniški dopust. Kako hitro gre ta čas! (Ampak sem kar malo jezna... med dopustom ni bilo nobenih praznikov vmes, ko pa se začne porodniška, ki praznike ne upošteva, jih je pa kopica!) Uživajte jutri, do takrat pa sladko spanje (ste že vse v Mižalah, ne?) Meni se zadnje čase ne spi. Misli mi begajo in begajo in se umirijo šele proti jutru. Pa ravno zdaj bi si morala zajeti polno žlico počitka in spanja!
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 9.4.2009 23:37:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Me kar malo skrbi, če se do jutri ne bo oglasil, bom šla kar do zdravnice... majana79, držim pestke, da bo vse v redu! Da je le bolj lenoben (spomladanska utrujenost).
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 10.4.2009 7:49:41
|
|
|
|
Lsica
|
Dobro jutro žabice...kavica, da boste lažje vstale??? Jaz mam danes ta veseli dan, tašča je ravnokar 10. in zadnjič obrnila ključ in se odpravila na vlak za MS....jupiii, zdaj sem (sva) pa home alone ... Včeraj - še ena dobra novica - so mi podaljšali bolniško in to kar do datuma, ko pričnem s porodniškim dopustom. Pa kaj lepšega še hočeš...zunaj se ustvarja pa še lep sončen dan in to je to. Blueyes, ti se boš med prazniki mal odpočila od klime, ki vlada v porodnišnici, naj ti minejo mirno in veselo. Posteljica že gotova? Anči, nič nam ne zaupaš kako si se mela na pikniku....jaz bi tudi roštiljala, mmmm, sam kaj ko moj ne je mesa , pa ne ve kaj so to pravi gurmanski užitki . Moram nekak zorganizirat, da se bo tud to zgodilo, pa da pridem tudi do tega veselja... Majana, upam da je danes že vse v redu, in ti bebica že kaže svoje nogometne veščine... Vim, medve sva pa včeraj imele dolgometražno , a ne? Si uspela najti račun in narest zamenjavo? Zdaj pa grem še malce pospravit... vas potem še berem...Bodite pridne in danes lepo pobarvajte jajčka ...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 10.4.2009 8:08:26
|
|
|
|
BOOMER
|
jutro vsem... Danes se grem s svojo pokazat, glede na to kok brca, mislem, da bo vse kul. majana79 - upam da bo vse OK. Držimo pestlke. ninaNM - vse naj naj za nazaj papuaNG - midva sva vzela tudi high treck, enake barve (choco mint), dobila pa sva vse v novi barvi v IT pa dost ceneje kot v LJ. Plus sva dobla prevlekcio za v posteljco in komarnik gratis. Je pa moj tako navdušen (je tud on zbral), da ga vsakmu kaže kako se super da vse sestavljat moški pa prevozna sredstva! nuthouse in my belly (dobro da je vse obloženo pa ni oken al pa vrat )
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?